Jump to content
ALX™

Θορυβος ή αθορυβος

Recommended Posts

Δηλαδή ρε μαγκάκι, όταν λες ότι έχεις βάλει δύο εντελώς ελεύθερα τελικά και έχεις αφαιρέσει και τον υαλοβάμβακα που είχαν μέσα, και καυχιέσαι για το σαματά που κάνεις, και μας πετάς και ξεκαρδισμένες φατσούλες μες την τρελλή χαρά, ΔΕΝ το επιδιώκεις??? Ποιόν νομίζεις πως κοροϊδεύεις;

Και πώς ακριβώς εξασφαλίζεις ότι δεν ενοχλείς τον ύπνο κανενός; Στέλνεις ανιχνευτές μπροστά να μάθουν αν κοιμάται κανείς στη γειτονιά που πρόκειται να σηκώσεις στο πόδι;;;

Δεν ξέρω αν είσαι καθόλου μικρός, αλλά σίγουρα δεν είσαι καθόλου μεγάλος. Κάποτε θα με καταλάβεις, τώρα δεν μπορείς.

<{POST_SNAPBACK}>

tha mporouses na fantastis mia Harly xwris na kanei katholou thoribo!? dyskolo. ksenerwma einai. etsi ginete kai me ta dixrona. :rolleyes: prepei na akougonte. :) me thn diafora omws oti den einai gia epidixh, alla gia prosopikh apolaysh.

den exw kathe mera xrono gia na ''diaskedasw'' me thn motosikleta. otan phgainw kapou gia liga mono lepta tha eimai se katikimenh perioxh. se ayto to diasthma isos na anoixw kai mia fora to gazi ligo parapanw. de nomizw pws tha enoxlithei kapoios.

exalou tha mou to legane an ginotan kati tetoio! :yes::yes::yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σε ξετάπωτο θυμίζει κάτι σε περλ χάρμπορ,τα κανόνια του ναβαρόνε,ήχους πολέμου κτλ...κάτι επιοικώς κρεπαλίστικ αλλά δεν προχώρησα σε αυτή την ενέργεια...Μου άρέσει όπως είναι απλά!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
tha mporouses na fantastis mia Harly xwris na kanei katholou thoribo!? dyskolo. ksenerwma einai. etsi ginete kai me ta dixrona. :rolleyes:  prepei na akougonte.  :)  me thn diafora omws oti den einai gia epidixh, alla gia prosopikh apolaysh.

den exw kathe mera xrono gia na ''diaskedasw'' me thn motosikleta. otan phgainw kapou gia liga mono lepta tha eimai se katikimenh perioxh. se ayto to diasthma isos na anoixw kai mia fora to gazi ligo parapanw.  de nomizw pws tha enoxlithei kapoios.

exalou tha mou to legane an ginotan kati tetoio!  :yes:  :yes:  :yes:

<{POST_SNAPBACK}>

Ό,τι πεις εσύ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
xairomai pou me katalabaineis! :yes:  :yes:

<{POST_SNAPBACK}>

Εγω σε χαιρομαι που εισαι τοσο cool τυπος και δεν αρπαχτηκες καθολου ...

"Σας ...παω"

B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγω σε χαιρομαι που εισαι τοσο cool τυπος και δεν αρπαχτηκες καθολου ...

"Σας ...παω"

B)

<{POST_SNAPBACK}>

mas pas ee?

an mas gnwrizes, isos na mhn to eleges ayto! :shock::shock:

...ela, plaka kanw! :winking::winking:

:_w00t::_w00t:

:lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

na sou pw ti gnwmi mou gia ta papakia...

pws einai dynaton na exeis 50ari papaki (giati parapanw den epitrepetai na exeis se kapoies ilikies) kai na perimeneis na pas dikabalo me mia aksioprepeia xwris na se pernane ta leoforeia kai ta trolei apo panw??

bazeis mia eksatmisi peirazeis kai ton kinitira kai pigainei.

einai toso aplo.

ksereis polla modenas i innova me anoixtes eksatmiseis?? egw den kserw kai einai poly aplos o logos pane mia xara kai mama.

giauto min krineis tous allous gia ti dyskoli thesi stin opoia briskontai. de ftaine autoi alla to kratos pou thewrei ta 125cc poio epikindyna apo ta 50cc... enw isxyei to antitheto ennoeitai

egw as poume thewrw 100 fores poio enoxlitiko to na baleis mia arrow se dixiliaro xt na tin ksetapwseis kai na kaneis perissotero thorybo apo racing mixanakia, kai na geloiopoihs ton eauto sou anebokatebainontas se kentrika simeia

pisteuw oti prepei na yparxei mia sxesi thorybou-epidwsewn stis megales mixanes (oxi papakia opws eksigisa)

entaksei an exeis ena 999r kai exeis termignoni pisw, 5 to prwi na perasei apo to spiti mou tha bgw na to xazepsw. twra an perasei to ksetapoto XT... tha bgw na tou petaksw ena kouba nero...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

mia kalh eksatmish genika einai kalh fash den einai ta posa parapanw aloga sou dinei alla an kerdizeis se mesees roph ktl

an einai na kanei thorivo prepei pantos na kanei oreo thorivo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω βλεπω λοιπον πως οι περισσοτεροι προτιματε μια αφτερ μαρκετ εξατμιση η οποια κανει μετριο θορυβο.

ΟΚ...δεκτον και μαλλον δεν με ενοχλουν τετοιου ειδους εξατμισεις και μαλιστα αν προκειτε για μηχανακια V2 ή TDM ο θορυβος απλα ειναι καταπληκτικος σε ακουσμα.

Των μονοκυλινδρων μου την σπαει λιγο και ειδικα των ΧΤ.

ΟΜΩΣ επειδη ειδα οτι υπηρξαν 3 ατομα που ψηφισαν ελευθερη εξατμιση και οτι επιδιωκουν τον θορυβο,δεν απαντησαν στο τελευταιο ερωτημα της ψηφοφοριας.Αφου λοιπον το επιδιωκουν πρεπει να ξερουν οτι υπαρχουν και πολλοι αλλοι που κανουν το ιδιο.Αρα δεν θα πρεπει να ενοχλουνται οταν εξω απο το σπιτι τους στις 2 τα ξημερωματα περνανε ξεταπωτα μηχανακια.

Δεν μου δινετε και την διευθηνση σας να βγαλω το τελικο απο το BMW και να περασω καμμια δεκαρια φορες πανω κατω μπροστα απο το σπιτι σας με σπασμενη πρωτη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε ALX μην περιμένεις ορθολογική απάντηση, αν είχαν τη δυνατότητα να καταλάβουν ό,τι γράφεις, δεν θα είχαν ελεύθερη εξάτμιση. Πιθανότατα διάβασες τα "επιχειρήματα" ενός απ' αυτούς παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

euxaristw olous gia ta kala tous logia[!@$#$$@#^(*!!! **^&#@!] egw exw ena glxaki piragmeno pou kernaei tsagaki se pola papia kai mixanes mexri 180cc(to perisotero pou exw kontrarei ) auta den ta lew gia na diktw ta lew epidei me mia A beltiosei prepei na baleis ypoxreotika mia eksatmisei gia na oloklirothei to ftiaksimo tou kinitira sou me apotelesma perisotero thoribo kai enoxlisei gia merikous alla ti na ginei ama o alos thelei na kanei mia kali beltiosei pou ipoxreotika xreiazetai eksatmish ?

den exoun oloi leuta na agwrasoun mia mixanh panw apo 400cc gia na einai euxaristimenoi apo tis epidwsis kai na min xriasti na bazoun mia eksatmisei opws lete thoribwdeis ! :/ :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1)Φίλε μου κι εγώ είχα βαραντέρο125 και παρόλο που με περνάγανε τα παπιά έκανα υπομονή 2 χρόνια και δεν το ''πείραξα''.Δηλαδή να με βρίζει όλος ο κοσμάκης επειδή δεν παει το μηχανάκι μου και έπρεπε να του βάλω εξάτμιση;Βρήκα κάτι πιο δημιουργικό να κάνω από το να το φτιάξω και να κυνηγιέμαι στα φανάρια.

2)Και καλά μια πιο θορυβώδης εξάτμιση αλλα μια ελεύθερη ΔΕΝ αντέχεται από τους γύρω σας πότε θα το καταλάβετε;

3)Το θόρυβο από τα μηχανάκια τον γουστάρω σε κανα αγώνα dragster ή ταχύτητας ή σε trackday αντε και το βράδυ στην παραλιακή άμα ''ανοίξει'' κανένας γουστάρω να το ακούσω.Αλλά όχι ρε χριστιανέ να περνάς μεσημεριάτικα κάτω από το μπαλκόνι μου τέρμα γκάζι!Τι σου φταίω;Και είμαι και 21,φαντάσου τον πατέρα μου ή τον ηλικιωμένο γείτονα πόσο τον ενοχλείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστό αυτό που εγραψες xlitos,

κανεις υπομονη (και οικονομιες) μεχρι τα 21 και μετα παιρνεις μεγαλο... :baby:

@katemis: Δεν νομιζω πως ο αριθμος ΧΤ με εντελως ελευθερες εξατμισεις ειναι

ιδιος με αυτον των 50αριων που κυκλοφορούν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

genika kalo einai na kani ligo thorivo gia asfalia pio poli ego tote poy eixan vgi h mpatsi kai grafan gia eksatmisis eixa vali th mamisia kserete poses fores kindinepsa ap'ta amaksia poy den m;akoygane kai me klinane :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
genika kalo einai na kani ligo thorivo gia asfalia

kserete poses fores kindinepsa ap'ta amaksia poy den m;akoygane kai me klinane  :/

<{POST_SNAPBACK}>

Den exo para na simfoniso oxi 100% me to palikari alla 5000%.

Distixos auto einai megalo thema gia sizitisi. Kindinepsa apeires fores na me steiloun stin entatiki epeidi den me vlepan/akousan! Otan evaza aftermarket omos oxi aplos me evlepan alla stamatousan ki olas gia na peraso.

To idio kai polles fores otan imoun me autokinito, posa papakia/mixanes den xtipisa teleytaia stigmi epeidi tous akouga? Opote thelo na rotiso tous parapano me ta euaisthita tous autakia (ax ta kaimena) POSO KOSTIZEI MIA ANTHROPINI ZOI RE?

E? POSO? akou leei me peirazei sta neyra! HMARTON RE!

Tora me tis Akrapes (xoris sigastires) me akouei oloi i poli xaxaxa :D

Peran tis plakas to palikari exei apolito dikaio, as stamatisei i koroidia me ta db kai ta krani kai as anatheorisoun kapoioi pou ..."noiazontai" gia tin asfaleia mas!

Opote thorivos kai pali thorivos! parte to opos thelete!

Me enoxlei de me enoxlei ston ipno (kirie esi me tin erotisi) pao paso, ap'to na ton klaei i mana tou as mou tarazei ton ipno.

Τροποποιήθηκε από τον Sarevock

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
twra an perasei to ksetapoto XT... tha bgw na tou petaksw ena kouba nero...

Nα μου πεις που μενεις, να ξερω οταν διψαω :D :P :P :P :P :P

----------------

ΟΜΩΣ επειδη ειδα οτι υπηρξαν 3 ατομα που ψηφισαν ελευθερη εξατμιση και οτι επιδιωκουν τον θορυβο,δεν απαντησαν στο τελευταιο ερωτημα της ψηφοφοριας.Αφου λοιπον το επιδιωκουν πρεπει να ξερουν οτι υπαρχουν και πολλοι αλλοι που κανουν το ιδιο.Αρα δεν θα πρεπει να ενοχλουνται οταν εξω απο το σπιτι τους στις 2 τα ξημερωματα περνανε ξεταπωτα μηχανακια.
απαντηση
Για τους θορυβους των αλλωνων δεν μπορω να πω οτι με ενοχλουν, ισα ισα που ψαχνω να δω τι "φοραει", με μοναδικη εξαιρεση τα διχρονα, που θα ηθελα να σκοτωσω κανεναν... ^_^

<{POST_SNAPBACK}>

----------------

genika kalo einai na kani ligo thorivo gia asfalia ...

kserete poses fores kindinepsa ap'ta amaksia poy den m;akoygane kai me klinane  :/

<{POST_SNAPBACK}>

Αυτο οποιος το διαψευσει, θα ειναι ο ιδιος μεγαλος ψευτης... Δεν κρυβω οτι υπαρχουν φορες που αισθανομαι αβολα λογω του θορυβου που προκαλω, αλλα ειναι σιγουρα καλυτερα απο το να αισθανομαι αβολα επειδη οι "fucking death-wished πεζοι" και τα κουτια δεν με ακουνε....

Δεν υπαρχει περιπτωση ποτε στην ζωη μου, οσες μηχανες και ν'αλλαξω, να μην βαζω θορυβωδης εξατμιση... και να με γραφουν, θα πληρωνω την κληση και η ταπα θα μενει μακρυα και παλι.

Και δεν μιλαμε για μαγκια, κοντευω 26 και την εχω ξεπερασει την εφηβικη ταση για πουλμουρ... ειναι καθαρα θεμα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν υπαρχει περιπτωση ποτε στην ζωη μου, οσες μηχανες και ν'αλλαξω, να μην βαζω θορυβωδης εξατμιση... και να με γραφουν, θα πληρωνω την κληση και η ταπα θα μενει μακρυα και παλι.

Και δεν μιλαμε για μαγκια, κοντευω 26 και την εχω  ξεπερασει την εφηβικη ταση για πουλμουρ...  ειναι καθαρα θεμα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

<{POST_SNAPBACK}>

Etsi! :_thumbsup::_thumbsup:

ειναι καθαρα θεμα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Etsi!  :_thumbsup:  :_thumbsup:

ειναι καθαρα θεμα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

<{POST_SNAPBACK}>

Τι μου λες, σοβαρά; Κοίτα να δεις τι μαθαίνω σήμερα... Και γω που νόμιζα πως το κάνουν για ψευτομαγκιά...

Εξήγησέ μου όμως ρε λεβέντη ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω... Πώς γίνεται και η συντριπτική πλειοψηφία όσων χαλάνε κόσμο με τις ξετάπωτες εξατμίσεις, για λόγους ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ βεβαίως-βεβαίως, ΔΕΝ φορούν κράνος;;;;;

Άσε ρε φίλε... ποιον νομίζεις πως κοροϊδεύεις... Εγώ έγραψα πρώτος ότι οι εντελώς αθόρυβες εξατμίσεις όπως της Transalp/TDM θέτουν θέμα ασφάλειας, αλλά αυτό το επιχείρημα σε πηγαίνει μέχρις ενός σημείου σε θόρυβο, όχι στο σαματά που κάνει μια ξετάπωτη ή ελεύθερη εξάτμιση... Εξάλλου αν θέλεις να ανεβάσεις θόρυβο κινούμενος ανάμεσα σε κουτιά, κατεβάζεις ταχύτητα και έτσι έχεις ΚΑΙ παραπάνω θόρυβο ΚΑΙ καλύτερο κράτημα κινητήρα που θα σε βοηθήσει να σταματήσεις αν κάτσει η στραβή... Χρησιμοποίησε το μυαλό σου αντί για την εξάτμισή σου, θα δεις καλύτερο αποτέλεσμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι μου λες, σοβαρά; Κοίτα να δεις τι μαθαίνω σήμερα... Και γω που νόμιζα πως το κάνουν για ψευτομαγκιά...

Olo kai kati kainourgio tha matheneis boy! :winking:

Kapou exo ena arthro peri autou alla den to vrisko na to anevaso ftou!!!

Εξήγησέ μου όμως ρε λεβέντη ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω... Πώς γίνεται και η συντριπτική πλειοψηφία όσων χαλάνε κόσμο με τις ξετάπωτες εξατμίσεις, για λόγους ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ βεβαίως-βεβαίως, ΔΕΝ φορούν κράνος;;;;;

To kranos einai alli istoria. Ego prosopika forao. O kathenas omos einai ipeythinos gia tin diki tou asfaleia.

Άσε ρε φίλε... ποιον νομίζεις πως κοροϊδεύεις...

Kano pos den to eida!

Εγώ έγραψα πρώτος ότι οι εντελώς αθόρυβες εξατμίσεις όπως της Transalp/TDM θέτουν θέμα ασφάλειας, αλλά αυτό το επιχείρημα σε πηγαίνει μέχρις ενός σημείου σε θόρυβο, όχι στο σαματά που κάνει μια ξετάπωτη ή ελεύθερη εξάτμιση... Εξάλλου αν θέλεις να ανεβάσεις θόρυβο κινούμενος ανάμεσα σε κουτιά, κατεβάζεις ταχύτητα και έτσι έχεις ΚΑΙ παραπάνω θόρυβο ΚΑΙ καλύτερο κράτημα κινητήρα που θα σε βοηθήσει να σταματήσεις αν κάτσει η στραβή... Χρησιμοποίησε το μυαλό σου αντί για την εξάτμισή σου, θα δεις καλύτερο αποτέλεσμα...

<{POST_SNAPBACK}>

Gia na to les exipnako esi kati parapano tha xereis! Stin ousia diafoneis katheta etsi?

den tithetai diladi oti pleon einai kai thema emmesis asfaleias! gia sena!

alla mias kai milas gia mialo toso sou kovei toso les!

Ok mikre sou euxomai na mi sou tixei kati tetoio kai xreiastei na sou pei o odigos

"signomi filarako den se eida kai oute se akousa" (to exo zisei kai auto, imouna kai stamatimenos!!!!!!!)

....a! kai mi mas sikoneis ifos kai foni! :)

YG. agoraki mou an mporousa tha evaza kai tilevoa pano sti mhxani na fonazo "file odige eimai kai ego oxima prosexe" me allous autous tous asiniditous odigous! :_innocent:

Τροποποιήθηκε από τον Sarevock

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε g. ωραια κουβεντουλα κανουμε, ποιος ο λογος να παιρνεις τετοιο ειρωνικο υφακι και να προκαλεις και τον αλλο να σου επιτεθει ...

"Can't we all, just get along" ;)

Άσε ρε φίλε... ποιον νομίζεις πως κοροϊδεύεις...

Συνεχιζεις την ειρωνια αλλα θα σου απαντησω σοβαρα.

Κανενας δεν κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του... οντως ετσι ειναι οπως αναφερεις... δεν ξερω αν ομως προκειται για "συντριπτική πλειοψηφία" ή απλα για ενα συγκεκριμενο target group μικρης ηλικειας, που οντως ο τελευταιος λογος που φορανε το ανοιχτο καζανακι, ειναι η ασφαλεια...

Ασχετα ομως απο αυτο, τα συγκεκριμενα ατομα, προσφερουν ασφαλεια σε μας τους υπολοιπους που τους ακουμε και εχουμε το νου μας για "βλαμμενα" :) ...

Και πιστεψε με, δεν παω να κοροιδεψω κανεναν, και κακως κανεις τετοια επιθεση χωρις λογο...

Εξάλλου αν θέλεις να ανεβάσεις θόρυβο κινούμενος ανάμεσα σε κουτιά, κατεβάζεις ταχύτητα και έτσι έχεις ΚΑΙ παραπάνω θόρυβο ΚΑΙ καλύτερο κράτημα κινητήρα που θα σε βοηθήσει να σταματήσεις αν κάτσει η στραβή... Χρησιμοποίησε το μυαλό σου αντί για την εξάτμισή σου, θα δεις καλύτερο αποτέλεσμα...

Τωρα εδω τι ειπες? Οταν δλδ κινουμαι στην Πατησιων με 2α-3η και 30-40χλμ@2000 σαλ, ποσο πιο χαμηλα να πεσω?

ή μηπως υπαρχει κανενας που δεν τον εχει κλεισει ποτε τρολεατζης-λεωφορειατζης, που επειδη καποιος του εχει κλεισει την λεωφορειολωριδα, πεταει ενα αριστερο φλας και οποιον παρει ο χαρος χωρις να ελεγξει...

ή μηπως υπαρχει κανενας που να μην του εχει πεταχτει καποιος σε διασταυρωση (κουτι ή μοτο ή πεζος) επειδη παραβιασε το στοπ, ή απλα γιατι παρολο που σε ειδε σε εγραψε...

Εκει πατας 2-3 κορνες, σκας και 3-4 ξερογκαζα, κανεις και το σταυρο σου και συνηθως την γλυτωνεις... Αν ομως εισαι σε ανετο δρομο και ηδη εχεις μαζεψει, δεν λεω πολλα, 60-80 χλμ, και συγχρονως δεν ακουγεσαι, αντε μου να σε δω... :/

Εχω αναφερει και στο παρελθον, στα πλαισια της δουλειας μου ειναι να κυκλοφορω στο κεντρο (Αθηνα) με ενα σκουτερακι κανα 3ωρο τη μερα... Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μου λειπει ο ηχος του ΧΤ αυτες τις επικυνδυνες ωρες... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στου κουφού την πόρτα...

<{POST_SNAPBACK}>

Sizitisi theloume na kanoume!

Mporeis? Diafoneis oti ligo parapano thorivos den einai ikanos na se sosei apo ena esto mikro atixima mesa sti poli? (den eipa mixani me kommeno laimo sto kato-kato).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Egw paides menw akribws epanw se kentriko dromo stin Patra, Gounari str. gia opoion gnwrizei. E mou exoun spasei ta neura pragmatika kati kwlomhxanakia pou pernane stis 3 to prwi kai trizoun ta tzamia sto spiti,ama ta eixa sto xeri mou tha ta'pniga ta kwlopaidakia. :_innocent:

Psifizw sigoura tin eksatmisi tis mamas etaireias. Den pisteuw kanenas na thewrei ton eauto tou pio ikano sto na dialeksei eksatmisi gia tin antistoixh mhxanh apo ton kataskeuasth ths....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα