Jump to content
g.papas

Κράνος για supermoto

Recommended Posts

Ψάχνω κράνος για supermotard γύρω στα 150 ευρώ. Μπορώ να διαθέσω το πολυυυυυ μέχρι 200. Απλά δε ξέρω τι παίζει με αυτού του είδους τα κράνη και δε βρήκα και τίποτα όσον αφορά δοκιμές κτλ οπότε όποια πληροφορία μου δώσετε θα είναι χρήσιμη

Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει και μια καλή και φθηνή μάσκα θα ήμουν ευγνώμων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και εγώ ψάχνω κάτι παρόμοιο, δεν γνωρίζω τίποτε από δόκιμες και τέτοια και μάλλον θα καταλήξω σε κάνα fox, μενδιαφέρει ναχει βασικό χρώμα άσπρο για να ταιριάζει με τη μηχανή και ωραία σχέδια, και μάλλον πάω γιαυτό:

FOX-V3-Latinese-big.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραίο! αλλά σκεφτόμουν κάτι χωρίς ζελατίνα

feygatos μπορείς να στείλεις λινκ με το παραπάνω κράνος; Και εγώ σε άσπρο ψαχνο κυρίως επειδή είναι μαύρο ματ το μηχανάκι μου και θέλω να με βλέπουν λίγο το βράδυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να από δω Fox helmet και έχει πάρα πολλά στη γκάμα 130-200€ που ψάχνω και εγώ σε όλες τις μάρκες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι δεν κοιτας και το marushin x-moto?Ειναι στα λεφτα που κοιτας και εχει και αποσπομενη ζελατινα!

x-moto

Τροποποιήθηκε από τον julius4364

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω αυτό

67_hjc-cl-xs-vapor-motorcycle-motocross-helmet-red-2.jpg

Να ξέρετε ότι έχει θέμα ένα τέτοιο κράνος σε υψηλές ταχύτητες και κυρίως όταν φυσάει! Επίσης βάζει πολύ αέρα από κάτω οπότε μάλλον δεν κάνει για το χειμώνα και νομίζω πως όλα αυτού του είδους το έχουν αυτό! Εγώ το πήρα μόνο για το στυλ, κατά τα άλλα δε βολέυει. Άποψή μου πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρείται εύκολα το φτεράκι για πιο γρήγορη οδήγηση και αν γίνεται πλήρως αφαιρούμενο εσωτερικό (αυτό για όλα τα κράνη) Το δικό μου τα έχει αυτά τα στοιχεία και επίσης δεν είναι θορυβώδες. Το πήρα 145 ευρώ από τα colori.

Τροποποιήθηκε από τον nicolikas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πήρα αυτό από τον Τζωρτζόπουλο 135 ευρώ.

Ταιριάζει και με την KTMιά!

http://www.offroad-sport.com/Marushin-Moto-Cross-Enduro-Helmet-XMR-Pro-Poizun-white-orange

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πήρα αυτό από τον Τζωρτζόπουλο 135 ευρώ.

Ταιριάζει και με την KTMιά!

http://www.offroad-sport.com/Marushin-Moto-Cross-Enduro-Helmet-XMR-Pro-Poizun-white-orange

Πολύ όμορφο πραγματικά αλλά το φοράς με ειδικά γυαλιά πάντα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κοιτα κι αυτο.....150 ευρα αν δεν κανω λαθος....

AGV_MT-X_freestyle-wbg_2.jpg

Πολύ ωραίο, όπως και αυτό:

AGV-AX-8-Spyder-W1.jpg

αλλά έχει κάνα κατοστάρικο επιπλέον..

Όσο για το θέμα της άνεσης και γω το σκέφτομαι αρκετά, θαχω αυτό πιο πολύ για θέμα εμφάνισης & στυλ και για καμιά πιστούλα και θαχω ακόμα ένα πάλι στα ίδια λευτά πάνω κάτω, κανονικό με ζελατίνα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τετοια κρανη εχω , ενα κανονικο κι ενα με τζαμι , αμα φυσαει κοντρα εχεις ενα θεμα αλλα μονο αμα εισαι σε καμια μεγαααλη απλα οπως εθνικη ή καμια μεγαλη λεωφορο .

Για το καλοκαιρι ειναι σουπερ !

Τον χειμωνα δεν εχω θεμα , εχω συνηθισει , το τζαμι παντως που εχει το ενα σπανια το κατεβαζω , σε καμια εθνικη για λιγο ή σε καμια χοντρη βροχη .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AGV-AX-8-Spyder-W1.jpg

Όσο για το θέμα της άνεσης και γω το σκέφτομαι αρκετά, θαχω αυτό πιο πολύ για θέμα εμφάνισης & στυλ και για καμιά πιστούλα και θαχω ακόμα ένα πάλι στα ίδια λευτά πάνω κάτω, κανονικό με ζελατίνα..

Αν έχει ζελατίνα όπως το δικό μου τα βολεύεις μια χαρά με ένα κράνος αρκεί να αφαιρείται εύκολα το φτεράκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AGV-AX-8-Spyder-W1.jpg

Ωραιο και αυτο αλλα ειναι υποθεση το κατοσταρικο στην εποχη μας....

ΠΩΩΩΩΩ. Τι κοψήματα έχει αυτό το agv?????

Γ@ΜΙΣΕΕΕΕ. Ποιό μοντέλο είναι;;;

Αυτο που σου εδειξα εγω το AGV RC5 pro skulls ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To βρήκα νομίζω. AX-8 είναι?

Για του feugatou έλεγα αλλά είναι πιο τσιμπιμένο. 250+++ πάει. Γμτ....Νομίζω το ερωτεύτηκα αλλά μου πέφτουν πολλά τα $$$ και άμα υπολογίσω και μάσκα βγαίνω τελείως εκτος προυπολογισμού.

:/

EDIT: Δε θα μάθω ποτέ να κάνω quote :lol:

Τροποποιήθηκε από τον g.papas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα ναι και εγώ αυτό ερωτεύτητα αλλά βγαίνει εκτός υπολογισμού και δεν θέλω, κάτι γύρω στα 150€ κοιτάω και γω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AX-8 είναι πιο ακριβά, αυτό που δείχνει ο Αντρέας είναι το AGV MT-X Freestyle Crosshelm

Δικιο εχεις το μπερδεψα με το rc5 pro skulls αλλα εκεινο δεν βγαινει σε ασπρο νομιζω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα fox θεωρούνται καλα κράνη; Γιατί τα βλέπω με καλές τιμές και αυτά

Ήθελα να πω και πριν, το κράνος ξέρω ότι δε κάνει για χειμώνα γι αυτό και θέλω να το πάρω κυρίως για το καλοκαίρι αφού ήδη με το full face τα μεσημέρια σκάω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα fox θεωρούνται καλα κράνη; Γιατί τα βλέπω με καλές τιμές και αυτά

Ήθελα να πω και πριν, το κράνος ξέρω ότι δε κάνει για χειμώνα γι αυτό και θέλω να το πάρω κυρίως για το καλοκαίρι αφού ήδη με το full face τα μεσημέρια σκάω

Καλούτσικα είναι, γενικά τα πιο πολλά κράνη αυτού του είδους στα 120-180€ κυμαίνονται, εμένα μαρέσουν πολυ πάντως, και ταχω στα υπόψιν μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι κι εγω στη φαση αναζητησης ενος τετοιου κρανους για καθαρα καλοκαιρινη χρηση στη πολη(στυλ,καγκουρια κλπ,κλπ).

Εχει καποιος εμπειρια απο τα παρακατω:

hjc

Σιγουρα ειναι αρκετα παλιο μοντελο αλλα για τα χρηματα που εχει νομιζω πως ειναι value for money.

Επισης σχεδιαστηκα μ αρεσει κι αυτο:

fox

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα