Jump to content
GoodBye

Πως μπορείς να πηγαίνει έτσι?

Recommended Posts

Γιατί το δικό μου δεν πάει έτσι ? Και φυσικά αστειεύομαι !!!

Αλλά τι μπορεί να έβαλε αυτός στο φειζεράκι και πάει έτσι??

Επίσης μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που άλλαζε ταχύτητες! Δεν κατάλαβα γιατί μούγκριζε έτσι στην αλλαγή !

Το λυπήθηκα το μοτόρι πάντως το ήπιε μέχρι τελευταίας σταγόνας ο μάγκας ! Εντυπωσιακό!

Τροποποιήθηκε από τον GoodBye

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γιατί το δικό μου δεν πάει έτσι ? Και φυσικά αστειεύομαι !!!

Αλλά τι μπορεί να έβαλε αυτός στο φειζεράκι και πάει έτσι??

Επίσης μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που άλλαζε ταχύτητες! Δεν κατάλαβα γιατί μούγκριζε έτσι στην αλλαγή !

Το λυπήθηκα το μοτόρι πάντως το ήπιε μέχρι τελευταίας σταγόνας ο μάγκας ! Εντυπωσιακό!

Η αλλαζε ταχυτητα πατωντας συμπλεχτη χωρις να αφησει γκαζι, η quick shifter . Αυτα μπορω να σκεφτω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άτσαλες αλλαγές

από ότι φαίνεται είναι στο εξωτερικό ο τύπος, καλύτερη βενζίνη;

χαλαρά θα μπορεί να έχει και ένα μικρότερο γρανάζι μπροστά και να γράφει τόσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νοημοσυνη πρεπει να εχει μικροτερη απο το νουμερο του παπουτσιου του ο... "μαγκας" αυτος :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, έχοντας κατά καιρούς συμμετάσχει σε συζητήσεις σε φόρουμς για fz6 του εξωτερικού, είναι "clutchless gear shift", ή αλλιώς, αλλαγή σχέσης χωρίς την χρήση του συμπλέκτη......δεν θα το έκανα ποτέ κάτι τέτοιο στο δικό μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην αρχή σκέφτηκα ότι συμπλεκτάριζε για να ανεβάσει απότομα στροφές στο μοτέρ, το κάναμε κατά κόρον στα νιάτα μου όταν κρέμαγε το μοτέρ λόγω αδύναμου κινητήρα και θέλαμε να προσπεράσουμε, τελικιάσουμε κλπ αλλά αφού κούρεψα το γρανάζια του σασμάν :oops: το έκοψα το χόμπυ αυτό.

Μετά σκέφτηκα αυτό που είπε και ο GkS ότι ανέβαζε ταχύτητες χωρίς συμπλέκτη.

Αν είχε ανοιχτά τα comments ο Κολομβιανός θα μαθαίναμε στα σίγουρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ'οτι ξερω και απ'οτι εχω διαβασει αν κανεις σωστα την αλλαγη (shift_preload,πανω απο 4000 rpm κτλπ) δεν παθαινει τιποτα ο κινητηρας ή το σασμαν...Εγω το δοκιμασα στο χορνετακι μου και μια χαρα μπηκαν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά το ότι είναι αυτοκτονία αυτό που κάνει στους δρόμους που το κάνει είναι πέραν από σίγουρο!

Ειδικά σε κάποιο σημείο πηγαίνει τόσο γρήγορα πάνω στο φορτηγό που νόμιζα ότι το φορτηγό έχει μπεί

σε αντίθετο ρεύμα!!! :mB_faskelo:

Το "clutchless gear shift" είναι αυτόματο κιβώτιο ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το "clutchless gear shift" είναι αυτόματο κιβώτιο ?

Οχι,το "clutchless gear shift" παει να πει πως αλλαζεις ταχυτητες χωρις να πατησεις συμπλεκτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AΠΛΑ δε κλεινει το γκαζι ουτε στα ανεβασματα ουτε στα κατεβασματα

Σωστός!Ή απλά ψευτοκλείνει το γκάζι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστός!Ή απλά ψευτοκλείνει το γκάζι.

εμεις οι καγκουρες το καταλαβαμε :2funny::sp_ike:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω καβαλήσει κάποιες φορές FAZER 600 05' φίλου και είχα δει μέχρι 246km/h κοντέρ πριν τα διόδια στις Αφίδνες. Απ ότι θυμαμαι δεν είχε κάτι παραπάνω να δώσει. Ήταν όμως μαμά..

Τώρα με ένα τελικό ή ολόσωμη, commander ή καλύτερη βενζίνη ή κάτι άλλο δεν μου κάνει εντύπωση να βρεθούν ακόμη 7-8km/h.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά ο ήχος από μαμά εξάτμιση μου ακούγεται. Αν είσαι σε κατηφόρα τα πέρνεις 5-10km.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είχε ανοιχτά τα comments ο Κολομβιανός θα μαθαίναμε στα σίγουρα.

Ειπα κι γω που μπορει αλλου να εχει "ξεφραγκα αμπελια" οπως εδω, με ανυπαρκτους δρομους και οδηγους οτι να ναι... :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειπα κι γω που μπορει αλλου να εχει "ξεφραγκα αμπελια" οπως εδω, με ανυπαρκτους δρομους και οδηγους οτι να ναι... :closedeyes:

:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα λειώνει τον συμπλέκτη πατινάροντας καθε αλλαγή.

Τροποποιήθηκε από τον ΗΛΙΑΣΚΤΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι αλλάγές ταχυτήτων είναι χωρίς συμπλέκτη, το οτιδείχνει να πηγένει με απίστευτα χλμ φταίει το αλλαγμένο γρανάζομα της μηχανής (πιο κοντ'ο)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι αλλάγές ταχυτήτων είναι χωρίς συμπλέκτη, το οτιδείχνει να πηγένει με απίστευτα χλμ φταίει το αλλαγμένο γρανάζομα της μηχανής (πιο κοντ'ο)...

Αν ηταν οντως ποιο κοντο δεν θα εβγαζε ποιο μικρη τελικη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα ρε συ air πως ειναι χωρις συμπλεχτη; χωρις συμπλεχτη δεν ανεβαινουν παραπανω οι στροφες την ωρα της αλλαγης..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα ρε συ air πως ειναι χωρις συμπλεχτη; χωρις συμπλεχτη δεν ανεβαινουν παραπανω οι στροφες την ωρα της αλλαγης..

Και εγω στο πρωτο ποστ ειπα πως δεν αφινει γκαζι στην αλλαγη, τωρα αν απλα αλλαζει ταχυτητα χωρις να πατησει συμπλεχτη δεν το ξερεις.

Αλλα ειναι αυτο που ειπες εσυ, μονο στο κατεβασμα χωρις συμπλεχτη θα ανεβουν οι στροφες, οχι στο ανεβασμα, εκει θα πεσουν.

Οπως και να εχει, μερικες αλλαγες σε 5-6 εχω κανει χωρις συμπλεχτη. Δεν ειναι κατι το δυσκολο να γινει, αλλα δεν υπαρχει λογος ουτε ειναι και κατι καλο για τον κινητηρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ηταν οντως ποιο κοντο δεν θα εβγαζε ποιο μικρη τελικη?

Ναι, αλλα το οργανο θα δειχνει πολυ περισσοτερα. Αυτο επειδη το οργανο παιρνει σημα απο τις στροφες του μοτερ.

Ασχετο: Το φαζερ δεν ειναι στην κατηγορια του χορνετ-τζι ες αρ-Ζ ? πως γινεται να πιανει 250 κ να μας φαινεται κ φυσιολογικο ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι τετρακυλινδρο 600αρι με το μοτερ του r6 τροποποιημενο..

εγω το χορνετ το ειχα παει μεχρι 240 στο κοντερ και εκει κουμποσα 6η.

ηθελε κατηφορα για να σπασει η εκτη δεν εχει τη δυναμη του 1000

και απο γραναζια μονο πισω ειχε δυο δοντια πιο κοντο δηλαδη πιο μεγαλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα