ziri 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) γεια σας παιδια! ενδιαφερομαι να αγορασω μια οικονομικη αφρικα και βρηκα 2 αγγελιες που με ενδιαφερουν! Η πρωτη αφρικα ειναι μοντελο του 99 με αλλαγμενη μηχανι χτυπημενη απο πτωση σε 2 πλαστικα και στο ντεποζιτο και σε τιμη ευκαιριας. με τα εξτρα της επομενης! στο κοντερ εχει 70.000 αλλα δεν ξερει τα χλμ της αλλαγμενης Η δευτερη ειναι μια καλοδιατηρημενη αφρικα του 96 με προσφατο σερβις και αριστη κατασταση και 300 ευρω πανω απο την τιμη της πρωτης. χλμ 90.000 Θα ηθελα οι αφρικανοι που ξερουν να μου δωσουν μια δευτερη γνωμη γιατι ειμαι αρκετα μπερδεμενος.Επισης θα ηθελα να μ πειτε αν εχουν διαφορα σε κατι τα μοντελα! Ευχαριστω πολυ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2011 από τον ziri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Απο το 96 και μετά οι αφρικα είναι ίδιες, με μόνη διαφορά τους χρωματισμούς και τα αυτοκόλλητα. Τα μοτέρ τους είναι απροβλημάτιστα ακόμα και μετά απο 200.000 χλμ, ανάλογα και με την χρήση, γι'αυτο βάλε προτεραιότητα την κατάσταση του πλαίσιου και των περιφερειάκων, τα αληθινά χλμ που έχουν αυτά τα μηχανάκια δεν μπορείς να τα ξέρεις . Σαφώς και οτι διαλέξεις πρώτα να εξετασθεί απο δικό σου μηχανικό.Ζήτα του επίσης να δεί αν έχουν αντικατασταθεί ανορθωτής και αντλία βενζίνης πρόσφατα, δεν έχουν μεγάλο κοστολόγιο , αλλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τα επιπλέον αξεσουάρ είναι πάντα προσόν γι'αυτές τις μοτό. Βαλίτσες, βάσεις, καγκελα, μπάγκστερ, ζελατίνα ψηλή κ.τ.λ θα σου χρειαστούν σε ένα ταξίδι σίγουρα, και το ποσό που θα πρέπει να δαπανήσεις αν δεν υπάρχουν είναι σεβαστό κάπως. Οταν λές οτι αυτές που έχεις βρεί είναι οικονομικές, τί εννοείς ;; Τι ποσά σου ζητάνε ;; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2011 από τον freack mechanic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 την δευτερη παρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 Όταν λες μοντέλο '96 τί εννοείς; Τότε έβγαλε άδεια; Αν ναι, μπορεί και να είναι 95άρι που απλά τότε έβγαλε άδεια. Η σοβαρή διαφορά τους (πέρα απο τα χρώματα) είναι στις τάπες απο τις μπουκάλες, μέχρι το '95 είχαν βαλβίδες για ρύθμιση σκληρότητας με αέρα, πολύ χρήσιμο. Επ΄σης το καταλαβαίνεις και απο τα πλαϊνά καπάκια που μετά το '95 είναι μονόχρωμα. Αν είναι σε άριστη κατάσταση (και ατρακάριστη), ούτε να το σκέφτεσαι. ΑΘΑΝΑΤΟ μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziri 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) ευχαριστω πολυ παιδια πολυχρησιμες οι πληροφοριες σας οι αγγελιες που ειμαι αναμμεσα ειναι 1 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1411294/ 2 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1228298/ (σαν χρωμα μ αρεσει η μαυρη πιο πολυ) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2011 από τον ziri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 ευχαριστω πολυ παιδια πολυχρησιμες οι πληροφοριες σας οι αγγελιες που ειμαι αναμμεσα ειναι 1 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1411294/ 2 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1228298/ (σαν χρωμα μ αρεσει η μαυρη πιο πολυ) Η πρώτη δεν είναι μοντέλο 96 όπως λέει, πιθανόν να έχει πρώτη άδεια κυκλοφορίας τότε. Είναι του 94 κατασκεύη αν θυμάμαι καλά. Είναι ξαναβαμμένη σίγουρα, και το πιο σίγουρο είναι οτι τα 90.000 χλμ δεν είναι αληθινά αλλά αυτο στα αφρικάνια είναι λίγο αδιάφορο. Φαίνεται αρκετά προσεγμένο παντως εκ πρώτης όψεως. Το δεύτερο είναι 98-99. Πιθανόν να χρειάζεται και άλλα μαζεματάκια πέραν των πλαστικών. Το ενδεχόμενο να έχουν πάρει(στραβώσει), πηρούνι, δισκόπλακα, τιμόνι, τιμονόπλακες, βάση ψυγείου, βάση οργάνων, πατάκια, και άλλα ψιλά έιναι μεγάλο. Αν δεν είσαι της δουλειάς δεν στο συστήνω.Πιθανόν να αξίζει τα λεφτά που ζητάει, αλλά αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις μόνο με μάστορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 Η πρώτη δεν είναι μοντέλο 96 όπως λέει, πιθανόν να έχει πρώτη άδεια κυκλοφορίας τότε. Είναι του 94 κατασκεύη αν θυμάμαι καλά. Είναι ξαναβαμμένη σίγουρα, και το πιο σίγουρο είναι οτι τα 90.000 χλμ δεν είναι αληθινά αλλά αυτο στα αφρικάνια είναι λίγο αδιάφορο. Φαίνεται αρκετά προσεγμένο παντως εκ πρώτης όψεως. Το δεύτερο είναι 98-99. Πιθανόν να χρειάζεται και άλλα μαζεματάκια πέραν των πλαστικών. Το ενδεχόμενο να έχουν πάρει(στραβώσει), πηρούνι, δισκόπλακα, τιμόνι, τιμονόπλακες, βάση ψυγείου, βάση οργάνων, πατάκια, και άλλα ψιλά έιναι μεγάλο. Αν δεν είσαι της δουλειάς δεν στο συστήνω.Πιθανόν να αξίζει τα λεφτά που ζητάει, αλλά αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις μόνο με μάστορα. όπως είπαν και η πιο πάνω "συναφρικανι" το δεύτερο εκ πρώτης όψεις φαίνεται να θέλει μαζέματα , ίσος αρκετά , και όσο για το πρώτο μπορεί να είναι παλιό αλλα δείχνει πιο καλοδιατηρημένο. σε μια τέτοια περιπτώσει ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ είναι να προτιμήσεις την πρώτη και πάντα με ψάξιμο από μάστορα την εμπιστοσύνης σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziri 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η πρώτη δεν είναι μοντέλο 96 όπως λέει, πιθανόν να έχει πρώτη άδεια κυκλοφορίας τότε. Είναι του 94 κατασκεύη αν θυμάμαι καλά. Είναι ξαναβαμμένη σίγουρα, και το πιο σίγουρο είναι οτι τα 90.000 χλμ δεν είναι αληθινά αλλά αυτο στα αφρικάνια είναι λίγο αδιάφορο. Φαίνεται αρκετά προσεγμένο παντως εκ πρώτης όψεως. Το δεύτερο είναι 98-99. Πιθανόν να χρειάζεται και άλλα μαζεματάκια πέραν των πλαστικών. Το ενδεχόμενο να έχουν πάρει(στραβώσει), πηρούνι, δισκόπλακα, τιμόνι, τιμονόπλακες, βάση ψυγείου, βάση οργάνων, πατάκια, και άλλα ψιλά έιναι μεγάλο. Αν δεν είσαι της δουλειάς δεν στο συστήνω.Πιθανόν να αξίζει τα λεφτά που ζητάει, αλλά αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις μόνο με μάστορα. πολυ χρησιμες οι πληροφοριες φιλε μου. απλα εγω ειμαι απο θεσσαλονικη και το ενα ειναι αθηνα και το αλλο κιλκις. Δεν ειμαι της δουλειας αλλα μ αρεσει το 2 πιο πολυ τι μου συστηνεις να κανω για να τα ελεχξω τα παραπανω που μου λες? Επισης ισχυει ο δωρεαν τεχνικος ελεγχος σε honda service? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2011 από τον ziri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 πολυ χρησιμες οι πληροφοριες φιλε μου. απλα εγω ειμαι απο θεσσαλονικη και το ενα ειναι αθηνα και το αλλο κιλκις. Δεν ειμαι της δουλειας αλλα μ αρεσει το 2 πιο πολυ τι μου συστηνεις να κανω για να τα ελεχξω τα παραπανω που μου λες? Απο οτι κατάλαβα το μαύρο είναι στο κιλκίς, και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που το 'ζαχαρώνεις'. Το μηχανάκι πρέπει να το ελένξει μάστορας οπωσδήποτε και να σου βγάλει κοστολόγιο επισκεύης στο οποίο θα υπολογίζεις πάντα και κάνα 200ευρω παραπάνω γιατί πάντα προκύπτουν και 'αόρατες' ζημιές. βάση αυτού μετα θα κινηθείς, και θα δείς αν αξίζει να το πάρεις η αν μπορεί ο πωλήτης να σου κάνει καλύτερη τιμή , σε περίπτωση που εντοπιστούν πολλαπλά προβλήματα. Για μένα μην επιχειρήσεις να κάνεις διάγνωση μόνος σου αν δεν έχεις κατάλληλη εμπειρία, μπορεί καθυστερημένα να αντιληφθείς οτι έμπλεξες σε μια ιστορία που δεν θα ήθελες καθόλου, με διάφορες 'μικροεπισκεύες' σε συνεργεία που τρώνε χρόνο και χρήμα. Κανονικά ένα άφρικα του 99 μπορεί να πιάσει 2500 σε καλή κατάσταση. Μου κάνει εντύπωση όταν κάποιος για μια ζημιά των 300 ευρώ όπως λέει, προτιμάει να υποβιβάσει την αξία του 1000 ευρώ απο το να κάνει την απαιτούμενη επισκεύη. Θέλει προσοχή πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziri 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου με βγαζεις απο αδιεξοδο. εσυ ποιο θα διαλεγες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 Φίλε το πρώτο φαίνεται καλύτερο. Είναι μοντέλο ΄94-'95, (αυτό με τις ρυθμίσεις στα καλάμια που σου είπα πιο πάνω). Απο τις φώτο δεν μπορώ να διακρίνω αν είναι βαμένο ή όχι. Στα 1.800Ε, αν δεν είναι τρακαρισμένο κλπ, είναι ευκαιρία. Άντε να θέλει και λάστιχα-αλυσιδογράναζα, λάδια-ξύδια, όλα μαζί ένα 500άρικο. Τζάμπα είναι. Το δεύτερο, εκτός απο αυτά που λέει (πληροφοριακά το ρεζερβουάρ ΔΕΝ κάνει 200Ε, κάνει πάνω απο 500 καινούργιο και γύρω στα 400 δολάρια + μεταφορικά μτχ απο το e-bay ), έχει και σκισμένη σέλα (που αν έχουν πάρει νερά τα σφουγγάρια είναι ολη για πέταμα), και γενικά η κατάστασή του δείχνει πολύ αδιάφορο ιδιοκτήτη. Δεν θα του έριχνα δεύτερη ματιά. Αν είναι να δώσεις 1500Ε να το πάρεις και άλλα 1500 για συμμαζέματα, δώσε καλύτερα 2.500 - 3.000 και πάρε ένα σωστό, πάλι ευκαιρία παίρνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziri 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 εχεις δικιο μαλλον σιγα σιγα καταληγω στο 1! δειτε και λιγο αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1314403/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου με βγαζεις απο αδιεξοδο. εσυ ποιο θα διαλεγες? Εαν έπρεπε να επιλέξω οπωσδήποτε μεταξύ των δύο θα διάλεγα το πρώτο και ας είναι παλαιότερο, και ας με χάλαγαν τα χρώματα. θα προτιμούσα να είχα περισσότερες επιλογές όμως. Αυτόν τον καιρό μπορείς να βρείς πιο έυκολα αφρικάνι φθηνό και καλό. Αν δεν βιάζεσαι κάνε υπομονή και ψάξτο και άλλο. Ξέρω οτι το καλοκαιράκι είναιμ πλησίον και εσύ θες να είσαι 'ετοιμοπόλεμος' αλλά καλύτερα μην κινηθείς στην αγορά της μοτο με ανυπομονησία, 9 φορές στις 10 θα παίξει απροσεξία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Africa του 94 με 1800e δεν το βρισκω ευκαιρια. Το λεω normal τιμη. Ομως, δεν δειχνει βαμμενο, δειχνει αρκετα προσεγμενο, εχει αλλαξει δισκοπλακες, φοραει Akrapovic κι η αλυσιδα εχει ζωη για τουλαχιστον 10000 χιλ ακομα (κρινοντας απ τους ρεγουλατορους). Βεβαια εχει μια μικρη ψωρα στον κινητηρα, αλλα αυτο δεν ειναι ελλατωμα (παρα μονο οπτικο). Αρα κατα τη γνωμη μου, θα προτιμουσα το πρωτο χωρις δευτερη σκεψη. Απο κει και περα βεβαια, κατα καιρους βλεπω κι αλλες λιιιγο καλυτερες ευκαιριες. Η επιλογη δικη σου. Καλα ξετελα για οτι αποφασισεις. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2011 από τον Africaptan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 σαν κατοχος ιαπωνικου αυτοκινητου,εχω να σου πω οτι σε τετοια μοτερ δεν ρωτας ποτε για χιλιομετρα.... μπορει να βγαλει πανω απο 250.000χλμ και σχεδον αβιαστα... θα σου πρεοτεινα να παρεις το δευτερο κι ας ειναι πιο παλιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 Κάτι σημαντικό που μου διέφυγε: βεβαιώσου πως το trip-master (το οργανάκι πάνω απο τα καντράν) δουλεύει κανονικά. Τιμή μτχ γύρω στα 250Ε............ Africa του 94 με 1800e δεν το βρισκω ευκαιρια. Το λεω normal τιμη. ........................ Μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά. Είναι ευκαιρία σε σχέση με το τί άλλο μηχανάκι βρίσκεις με αυτά τα λεφτά. Και πώς θα είναι σε λίγα χρόνια αυτό το όποιο άλλο, σε σχέση με την Άφρικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 Τωρα μαλιστα. Σωστη η σκεψη σου Παναγιωτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nsr 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 Φιλικη συμβουλη που δεχθηκα και σου την μεταβιβαζω ειναι να διαλεξεις ενα μηχανακι που ισως και να το πληρωσεις κατι παραπανω αλλα να μην χρειαστει να επεμβεις και πολυ μετα την αγορα του παρα μονο για αναλωσιμα. Το καλυτερο ειναι να τα βλεπεις ζωντανα και να γινεται οπωσδηποτε τεχνικος ελεγχος απο μηχανικο! Μη βιαστεις και ριξε και εναν ελεγχο εδω(4η σελις xrv): http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/Honda%204.htm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες