djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα! σκέφτηκε κανεις οτι αρκετοι χαραμανε ασκοπα τα λευτα τους στο νικελωμα? Εχω ακουσει δεν ειναι κατι το δυσκολο,απλα θελει χρόνο...γιατι τοτε να μην το κανει ο καθενας μονος του αν αγορασει τα καταλληλα υλικα ωστε να μην ξοδευει λευτα? Εχει κανεις κανενα οδηγο (η να ανεβασει αν μπορει) για το πως γινετε το νικελ? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2011 από τον djnoizeteck 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksexilas 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Βασικά φίλε είναι πολύ επίπονη δουλειά και χρειάζεται πολύ κόπο και υπομονή. Θα σου δώ την δικιά μου συνταγή όταν και εγώ έκανα τα καπάκια του μηχανακιού μου νικέλ.. 1 Πρέπει να ξεφορτωθείς με κάθε τρόπο το χρώμα είτε να του βάλει διαβρωτικό είτε να το τρίψεις με διαφορετικά νούμερα γυαλόχαρτου από 120 μετά 200 μετά 300 και μετά 400 ώστε να φύγει τελείως το χρώμα αλλά και όλες οι τυχών γρατσουνιές. Το αποτέλεσμα θα είναι να είναι λείο και σχεδόν γυαλισμένο το κομμάτι που τρίβεις. 2 Έχεις αγοράσει μια πανόβουρτα ή δεν ξέρω πως αλλιώς την λέτε .. 3 Έχεις επίσης αγοράσει και ένα ειδικό σαπουνάκι.. Έπειτα περνάς την βούρτσα σε κάποιο ηλεκτρικό τρυπάνι και περνώντας πάνω από το σαπουνάκι πέρνει λίγο από το σαπουνακι και το βάζεις πάνω στο κομμάτι που θες να γυαλίσεις. μετά από πολύ τρίψιμο το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό...καλό κουράγιο και καλή δύναμη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Νικέλωμα μόνος σου αποκλείεται να κάνεις, μάλλον για γυάλισμα μιλάς, εγώ έκανα το ψαλίδι έτσι αλλά μου φαγε 3-4 ώρες, πιο πολύ για να φύγει το παλιό το χρώμα και να το λειάνω, άμα είναι καμιά επίπεδη επιφάνεια αξίζει να το κάνεις μόνος σου..: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Νικέλωμα μόνος σου αποκλείεται να κάνεις, μάλλον για γυάλισμα μιλάς, εγώ έκανα το ψαλίδι έτσι αλλά μου φαγε 3-4 ώρες, πιο πολύ για να φύγει το παλιό το χρώμα και να το λειάνω, άμα είναι καμιά επίπεδη επιφάνεια αξίζει να το κάνεις μόνος σου..: Τα καπάκια απο το μοτερ μου θελω να κανω βασικα και τον λεβγε ταχυτητων και του ποδοφρενου αλλα αυτα τα 2 ειναι μαυρα,παλι αμα τα τριψεις γινετε ετσι? Βασικά φίλε είναι πολύ επίπονη δουλειά και χρειάζεται πολύ κόπο και υπομονή. Θα σου δώ την δικιά μου συνταγή όταν και εγώ έκανα τα καπάκια του μηχανακιού μου νικέλ.. 1 Πρέπει να ξεφορτωθείς με κάθε τρόπο το χρώμα είτε να του βάλει διαβρωτικό είτε να το τρίψεις με διαφορετικά νούμερα γυαλόχαρτου από 120 μετά 200 μετά 300 και μετά 400 ώστε να φύγει τελείως το χρώμα αλλά και όλες οι τυχών γρατσουνιές. Το αποτέλεσμα θα είναι να είναι λείο και σχεδόν γυαλισμένο το κομμάτι που τρίβεις. 2 Έχεις αγοράσει μια πανόβουρτα ή δεν ξέρω πως αλλιώς την λέτε .. 3 Έχεις επίσης αγοράσει και ένα ειδικό σαπουνάκι.. Έπειτα περνάς την βούρτσα σε κάποιο ηλεκτρικό τρυπάνι και περνώντας πάνω από το σαπουνάκι πέρνει λίγο από το σαπουνακι και το βάζεις πάνω στο κομμάτι που θες να γυαλίσεις. μετά από πολύ τρίψιμο το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό...καλό κουράγιο και καλή δύναμη.. Το σαπουνι πως λεγετε και που το πουλανε? αν μπορεις πες μου και καποια ενδεικτικη τιμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Λογικά άμα είναι αλουμίνιο θαναι έτσι, εμένα οι λεβιέδες είναι σιδερένιοι και τους έκανα βούτα για νικέλωμα, δεν γυαλίζονται. Όσο για το σαπούνι, είναι σαπούνι γυαλίσματος, πουλάνε και σετ με πανόβουρτσες, Παράδειγμα..., αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια αλοιφή γυαλίσματος, wenol για παράδειγμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 χαχα και τακουγα προχτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Το σαπουνι πως λεγετε και που το πουλανε? αν μπορεις πες μου και καποια ενδεικτικη τιμη Aλοιφη ειναι και οχι σαπουνι και λεγεται Wenol.Πατα εδω για να δεις.Τα λεει ολα και τιμες και σε ποια μεταλλα μπορεις να το χρησιμοποιησεις. Καλη αρχη φιλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Κανονικά σαπούνι χρησιμοποιούν, εκει που πήγα τις μπουκάλες μου και στα πιο πολλά βιντεάκια στο youtube σαπούνι είχαν, αν και να σου πω την αλήθεια εγώ wenol χρησιμοποίησα και έμεινα μια χαρά ευχαριστημένος, αλλά αυτός που μου κανε τις μπουκάλες μου πε με σαπούνι θαταν λίγο πιο εύκολο, και αλοιφή βάζουμε μετά για τη συντήρηση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Λογικά άμα είναι αλουμίνιο θαναι έτσι, εμένα οι λεβιέδες είναι σιδερένιοι και τους έκανα βούτα για νικέλωμα, δεν γυαλίζονται. Όσο για το σαπούνι, είναι σαπούνι γυαλίσματος, πουλάνε και σετ με πανόβουρτσες, Παράδειγμα..., αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια αλοιφή γυαλίσματος, wenol για παράδειγμα.. Αυτο το σετ ειναι για νικελωμα η για γυαλισμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Eχει σετακι στο πρακτικερ το οποιο περιεχει.. 1 σαπουνακι καφε για να καθαρισεις τα χοντρα απο το αλουμινιο και μετα το παρακατω.. 1 σαπουνακι γαλαζιο για να γυαλισει το αλουμινιο και γινεται νικελ. τιμη ενα 20 αρικακι αλλα κατα την γνωμη μου δεν θα φτασει αν ειναι για μεγαλη επιφανεια διοτι χαλαει ευκολα η μαλακη βουρτσα(μαυριζει) Αν ειναι βαμενο το αλουμινιο καλυτερα να χρησιμοποιησεις διαβρωτικο πριν για να πεταξει το χρωμα και μετα τα παραπανω βηματα. Ειχα κανει τα μαρσπιε μου... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2011 από τον ^tasoulis^ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Eχει σετακι στο πρακτικερ το οποιο περιεχει.. 1 σαπουνακι καφε για να καθαρισεις τα χοντρα απο το αλουμινιο και μετα το παρακατω.. 1 σαπουνακι γαλαζιο για να γυαλισει το αλουμινιο και γινεται νικελ. τιμη ενα 20 αρικακι αλλα κατα την γνωμη μου δεν θα φτασει αν ειναι για μεγαλη επιφανεια διοτι χαλαει ευκολα η μαλακη βουρτσα(μαυριζει) Αν ειναι βαμενο το αλουμινιο καλυτερα να χρησιμοποιησεις διαβρωτικο πριν για να πεταξει το χρωμα και μετα τα παραπανω βηματα. Ειχα κανει τα μαρσπιε μου... Ωραιος,πολυ καλη δουλεια! Το σαπουνακι θα φτασει για τα 2 καπακια του μοτερ μου και ισως και το ψαλιδι? αν ναι να μην αγωρασω 2 ολοκληρα σετ αλλα 1 σετ και αλλη μια extra βουρτσα απο καπου.... Αλλα καλα ολα αυτα ρε παιδια,ποσο καιρο ομως αντεχει το νικελ? Δεν αρχιζει σιγα σιγα να θαμπωνει? Και κάτι τελευταιο,το διαβρωτικο απο που το αγοραζω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κοιτα το πρακτικερ εχει και εξτρα υλικα περα απο το σετακι,θα βρεις και σαπουνακια ξεχωριστα,βουρτσα την μαλακη. Χμμ πιστευω 1 σετακι και μια βουρτσα εξτρα μαλακη θα εισαι οκ αλλα να μην σε παρω και στο λαιμο μου ισως εγω δεν το χειριστικα καλα και μου την μαμησε την βουρτσα λιγο. Για τα καπακια πιστευω φτανει,το πιρουνι θα σου φαει λιγο παραπανω κοπο και χρονο. Διαβρωτικο σε οποιοδηποτε χρωματοποωλειο,ψεκαζεις και μετα απο λιγα λεπτα πεταει το χρωμα σαν πετσα που ξεφλουδιζει το πλενεις και μετα συνεχιζεις. Αν ειναι αλουμινιο κραταει αρκετα γιατι το ειχα κανει παλια και στο παπακι μου το ινοβα ωπου εκανα τα μαρσπιε παλι και το χειρολαβη συνεπιβατη. Αντε να φρεσκαρεις λιγο με αλοιφη wenol (μετα απο καιρο ομως)οπως γραψαν παραπανω. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2011 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Ναι με ένα φρεσκάρισμα με αλοιφή μια φορά το 2μηνο θα μείνει για πάντα γυαλί!! Πάρε αυτό το σετ, εγώ τη πανόβουρτσα την έπλυνα και 3-4 φορές, γιατί μαυρίζει πάρα πολύ, είχα πάρει τη πιο καλή που βρήκα γύρω στα 7 ευρώ αλλά μετά από κάθε πλύσιμο σε λεκανάκι με tide γινότανε καινούργια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogilofanaros46 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2011 πολυ καλο θεμα...μπραβο παιδια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Και η ποιότητα nikel είναι σαν το κανονικό από επαγγελματία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Eχει σετακι στο πρακτικερ το οποιο περιεχει.. 1 σαπουνακι καφε για να καθαρισεις τα χοντρα απο το αλουμινιο και μετα το παρακατω.. 1 σαπουνακι γαλαζιο για να γυαλισει το αλουμινιο και γινεται νικελ. τιμη ενα 20 αρικακι αλλα κατα την γνωμη μου δεν θα φτασει αν ειναι για μεγαλη επιφανεια διοτι χαλαει ευκολα η μαλακη βουρτσα(μαυριζει) Αν ειναι βαμενο το αλουμινιο καλυτερα να χρησιμοποιησεις διαβρωτικο πριν για να πεταξει το χρωμα και μετα τα παραπανω βηματα. Ειχα κανει τα μαρσπιε μου... Μπορεί κανείς να μου δώσει το Link από το παρτίκερ που λέει ο φίλος μας και τις οδηγίες πώς να το κάνω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisxrv 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) δες εδώ Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2011 από τον vasilisxrv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Δεν μου λέει και πολλά αυτό το video... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Γράψε στο youtube aluminium polish και θα δεις αρκετά βιντεάκια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Μπορείτε να μου δώσετε κάνα Link από videaki που να χρησιμοποιεί αυτά τα εργαλεία? http://www.toolstore.gr/wolfcraft-%CF%83%CE%B5%CF%84-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-2179000-p-6236.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxakiasss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 ελα φιλος το βιντεακι...καλη επιτυχια!!! σχετικα ευκολο φαινεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxakiasss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 ρε παιδια μπορει να μπει καποιος στο site απο το praktiker και να βαλει το link απο το σετακι... ειμα απο θεσσαλονικη ευοσμο μην παω τζαμπα μεχρι την αλλη ακρη και δεν υπαρχει ...θα με βρισει ο πατερας μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) παρε μια ιδεα για το τι κανει αυτη η κρεμουλα στο cr moy Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2011 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Από το φθινόπωρο και με αργούς ρυθμούς, μέχρι σήμερα έχω βουρτσίσει : Κεφαλή μοτέρ, πλαϊνά μοτέρ, βάσεις φαναριού, καλύμματα ψυγείου, πάνω τιμονόπλακα, μαρσπιέδες, μπουκάλες πιρουνιού, ρουμπινέτο βενζίνης και τους λαιμούς της εξάτμισης.....όρεξη να έχεις :) Εδώ έκανα ένα βιντεάκι με τους μαρσπιέδες. Η αλήθεια ήταν ότι έπρεπε να τους τρίψω λίγο με 800 ντουκόχαρτο για να γίνουν πιο γυαλιστεροί, αλλά βιαζόμουν πολύ. Έτσι ήταν πριν, τον Σεπτέμβριο : Και τώρα : 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες