Layliee 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Καλησπέρα! Μόλις απέκτησα την πρώτη μου μηχανή! Μεταχειρισμένη Aprilia rs 125 του 2007 με 16000χλμ, 34 carb, boyasen reeds και gianneli full race. Πέρα από κάποια μικροπράγματα λόγω ακινησίας φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο έχω 2 απορίες: 1) Η μηχανή δεν έχει φίλτρο αέρα, μπορεί αυτό να δημιουργεί πρόβλημα στη σωστή λειτουργία του κινητήρα; Κρίνετε απαραίτητο να βάλω; Αν ναι, τι προτείνετε; 2) Ξέρω ότι ως δίχρονο θα πετάει λάδια από το σημείο που συνδέεται η εξάτμιση με τον κινητήρα (δεν έχει φλάντζα, μόνο ελατήρια συγκρατούν την εξάτμιση). Όμως κάθε φορά που παρκάρω μετά από λίγο βρίσκω από κάτω μία μικρή κηλίδα μαύρο πηχτό υγρό. Φίλος μου είπε ότι είναι καμμένο λάδι που στάζει από εκείνο το σημείο. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο ή υπάρχει πρόβλημα στη ρύθμιση του μείγματος ή στο carb η κάπου..; Πρέπει όπου πάω να κουβαλάω και χαρτομάντηλα για να μην λερώνω αυλές και πλακάκια;;; Τα φώτα σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 1)ολες οι μηχανες εχουν φιλτρο αερα,ασχετο οπου καπιοι το φιλτροκουτι το κανουν φιλτροχοανες...στο διχρονο δεν στο συνηστω.. 2)πολυ λογικο ειναι...θελει λιγο προσοχη που θα την αφηνεις,αν την αφηνεις σε αυλη με πλακακια εχεις ενα μικρο θεμα αλλα και παλι αφαιρειτε μεγιες και παντα ορθιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Καλορίζικο το εργαλείο, τώρα δεν έχει καθόλου φίλτρο? Εγώ προτείνω να βάλεις, μην έχεις κανένα πρόβλημα, κάποιο πιο ελεύθερο απτο μανίσιο. Άμα στάζει από εκεί που λες με λίγη φλατζόκολλα θερμοκρασίας δεν θαχεις πρόβλημα ξανά.. Και εγώ άμα δεν έχω φλατζόκολλα ψιλοστάζει, αλλά πολύ σπάνια, μια σταγόνα τη βδομάδα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλως ηρθες και μεγεια το μηχανακι ! Κανε λιγη υπομονη μεχρι να ανοιξει παλι το 2strokers.com και γραψου κι εκει που εχει πολλους 2χρονους ΥΓ. Βαλε φιλτρο αερα , ειναι εγκλημα να μηχανακι που δεν ειναι για πιστα και δεν θα λυνεται-δενεται καθε 3 και λιγο να μην εχει φιλτρο αερα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2011 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Layliee 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Τώρα όχι δεν έχει καθόλου.. Προβληματίζομαι γιατί κανονικά έχει φιλτροκούτι, και σε αντίστοιχες μετατροπές βλέπω πως κανείς δεν το αφαιρεί τελείως αλλά το αλλάζει με κάποιο άλλο.. @feugatos Εδώ μιλάμε για 2-3 σταγόνες 2-3 φορές την ημέρα! Βασικά κάθε φορά που το κινώ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 καταρχας να ξερεις οτι οδηγας οτι πιο γρηγορο υπαρχει σε street 125 αυτην την στιγμή!!! καλοριζικο... στο θεμα μας...απ οτι βλεπω έχει μερικές "βελτιώσεις" οπως καρμπυλατερ μεγαλύτερο..εξατμισουλα και καλα ριντοφυλλα(boyassen) παίρνει και λίγο άνοιγμα στις θυρίδες (σωστο φτιαξιμο ομως) αλλα θα καιει τα αντερα του στην βενζινα και δεδομενου οικονομικης κρισης με την βενζινα στο 1.80... αστο καλυτερα... κοιτα επειδη ειναι διχρονο παιζει πολυ ρολο το σωστο ρυθμισμα στο καρμπυλατερ...αν βαλεις χοανη ενδεχεται να του περιορισεις τον αερα και να μπερδευει...το μπερδεμα φυσικα θα ειναι το λιγοτερο μιας και ενα λαθος μιγμα στο διχρονο επηρεαζει τη σωστη λειτουργια του κινητηρα σου και ενα φτωχο μιγμα μπορει να σε οδηγησει σε κόλλημα και πολλά άλλα...μπορεις να παίξεις λίγο βάζοντας και βγάζοντας τη χοανη και να του κανεις ανοιγματα...και να καταλαβεις αν θελει παραπανω αερα...αλλα και ετσι να το αφησεις δεν εχει προβλημα....αρκει να το καθαριζεις το καρμπυλατερ καθε τοσο για να μην πιανει βρωμιές... στο 2ο σου πρόβλημα!!! μην ανχωνεσαι καθόλου...δεν ειναι καν προβλημα...απλα δεν εκατσε καλα η εξατμιση...μπορεις να την βγαλεις και να την ξαναβαλεις αλλα και να βαλεις μια φλατζα ωστε να κλεισει καλα τον λαιμο!! το μονο μειονεκτημα ετσι οπως ειναι τωρα ειναι οτι σου κανει πολυ θορυβο και εχει μια μικρη επιπτωση στην αποδοση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Καλοβολτο!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Layliee 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις! Ααα όσο για το θέμα της βενζίνης......... Την πρώτη εβδομάδα μέτρησα 6.5L/100χλμ, την δεύτερη που το είχα μάθει λίγο περισσότερο 7.5.... Ελπίζω να έχω κάνει κάποιο λάθος και περιμένω το επόμενο γέμισμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις! Ααα όσο για το θέμα της βενζίνης......... Την πρώτη εβδομάδα μέτρησα 6.5L/100χλμ, την δεύτερη που το είχα μάθει λίγο περισσότερο 7.5.... Ελπίζω να έχω κάνει κάποιο λάθος και περιμένω το επόμενο γέμισμα.... πολύ λίγο είναι φίλος!!!! μην το πεις ουτε του παπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Layliee 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Με αυτοκίνητο σε πόλη είχα 8.5-8.7 όσο ήρεμα η νευρικά κι αν οδηγούσα...!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Με αυτοκίνητο σε πόλη είχα 8.5-8.7 όσο ήρεμα η νευρικά κι αν οδηγούσα...!! με το 34αρι το καρμπυλατερ που εχεις και ευχαριστω να λες που καει τοσο λιγο...αλλοι πληρωνουν 5.5L/40χλμ !! για βαλτα κατω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trantas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Με την λιγη εμπειρια μου στα 2χρονα θα πω κι εγω την γνωμη μου...εχω ακουσει οτι αν δεν εχεις φιλτρο,μπαινουνε σκονες στον κυλινδρο με αποτελεσμα να πρεπει να χρησιμοποιειτε περισσοτερο λαδι για την σωστη λειτουργια του και επομενως να καιγεται περισσοτερο λαδι...εγω παντως οταν εβαλα φιλτροχοανη ειδα οτι το μηχανακι εκαιγε λιγο περισσοτερο λαδι... αν ειπα μα**κια διορθωστε με... :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Με την λιγη εμπειρια μου στα 2χρονα θα πω κι εγω την γνωμη μου...εχω ακουσει οτι αν δεν εχεις φιλτρο,μπαινουνε σκονες στον κυλινδρο με αποτελεσμα να πρεπει να χρησιμοποιειτε περισσοτερο λαδι για την σωστη λειτουργια του και επομενως να καιγεται περισσοτερο λαδι...εγω παντως οταν εβαλα φιλτροχοανη ειδα οτι το μηχανακι εκαιγε λιγο περισσοτερο λαδι... αν ειπα μα**κια διορθωστε με... :whistling: λογικο εφ'οσον πας απο φιλτροκουτι---> σε χοανη αρα τραβαει παραπανω αερα...ο παραπανω αερας τραβαει και παραπανω βενζινα οχι τρελα πραματα αλλα εχει διαφορα...αρα αφου παιρνει παραπανω βενζινα παιρνει και παραπανω λαδι... αν πας ομως απο τιποτα---->σε χοανη μειωνεις τον αερα γενικα το περιοριζεις... κοιτα το αν θα παρει σκονες εξαρταται απο το που βρισκεται το καρμπυλατερ...εμενα βρισκετε ακριβως φατσα με την ροδα και ολες οι βρωμιες πανε ευθεια μεσα(αν δεν εχω φιλτρο) για το απριλια δεν ξερω που βρισκεται αλλα αν ειναι σε σημειο οπου δεν μπορουν να μπουν σκουπιδια μεσα μπορεις να αφησεις και ξεφιλτρο...εννοειται θα το καθαριζεις ομως καθε τοσο και θα φυσας τα ζιγκλερια και ολα αα και κατι αλλο...αν μπουν σκονες δεν σε σωζει ουτε λαδι ουτε τιποτα... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2011 από τον Tsits Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Layliee 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το καρμπ είναι το κόκκινο κουτάκι στη φωτό,τα κίτρινα βελάκια δείχνουν την κατεύθυνση που ακολουθεί ο αέρας που μπαίνει στο καρμπ. Τώρα για να είμαι ειλικρινής δεν έχω χρόνο να λύνω φέρινγκ και καρμπ κάθε λίγο για να το καθαρίζω! Για πόσο συχνά μιλάμε;.. http://img717.imageshack.us/i/apriliars125ldwhite.jpg Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2011 από τον Layliee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2011 λογικο εφ'οσον πας απο φιλτροκουτι---> σε χοανη αρα τραβαει παραπανω αερα...ο παραπανω αερας τραβαει και παραπανω βενζινα οχι τρελα πραματα αλλα εχει διαφορα...αρα αφου παιρνει παραπανω βενζινα παιρνει και παραπανω λαδι... αν πας ομως απο τιποτα---->σε χοανη μειωνεις τον αερα γενικα το περιοριζεις... κοιτα το αν θα παρει σκονες εξαρταται απο το που βρισκεται το καρμπυλατερ...εμενα βρισκετε ακριβως φατσα με την ροδα και ολες οι βρωμιες πανε ευθεια μεσα(αν δεν εχω φιλτρο) για το απριλια δεν ξερω που βρισκεται αλλα αν ειναι σε σημειο οπου δεν μπορουν να μπουν σκουπιδια μεσα μπορεις να αφησεις και ξεφιλτρο...εννοειται θα το καθαριζεις ομως καθε τοσο και θα φυσας τα ζιγκλερια και ολα αα και κατι αλλο...αν μπουν σκονες δεν σε σωζει ουτε λαδι ουτε τιποτα... Ο λασπωτηρας δε σώζει; Γιατι και εμένα είναι ακριβώς φάτσα με τη ρόδα και δεν έχει φίλτρο... Θα έχω πρόβλημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2011 εεελα ρε μεγαλε εκει που ειναι το καρμπ σου δεν υπαρχει προβλημα αραξε..!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες