peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Εμενα παντως μου ερχεται αυτο ,παντελως αγνωστες διαδρομες ,εξερευνηση και επαφη με την φυση, το τελειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drthan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Εμενα παντως μου ερχεται αυτο ,παντελως αγνωστες διαδρομες ,εξερευνηση και επαφη με την φυση, το τελειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Εμενα παντως μου ερχεται αυτο ,παντελως αγνωστες διαδρομες ,εξερευνηση και επαφη με την φυση, το τελειο. Γι'αυτο, ΠΑΝΤΑ "on-off"!! :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Νταξει δεν ειναι απαραιτητο να πατας χωμα για να εισαι σε επαφη με την φυση, βεβαια το Sherpaκι δεν το δινω ,για να εχω και το πλεονεκτημα του χωματος. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2011 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 αφου δε μπορω να παω μακρυα παω καπου εδω κοντα αλλα 'ψηλά'.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 αφου δε μπορω να παω μακρυα, παω καπου εδω κοντα 'ψηλά'.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 χωρίς να έχω κάνει ακόμα μεγάλο ταξίδι, πιστεύω ότι έτσι βλέπεις την πραγματική ομορφιά και ελευθερία της μηχανής!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Ειμαι ερωτευμενος με την ιδεα, μολισ τελιωνει ενα ταξιδι σκεφτομαι το επομενο... Σημερα κιολας με τον κολιτο ειχαμε κανει τα σχεδια για 13 νυχτεσ στην τουρκια, και μαγιρευαμε ολο το απογευμα πως μπορουμε να κανουμε να προσθεσουμε 3 μερεσ παραπανω και να παμε Μαροκο!!! Τι να πω , ζηλευω τυπακια οπως τον Μακγκρεγκορ με το LOngway around/down/up... Θελω να ζω με τετοια ειδους ταξιδια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Μακρυα απο τα πρεπει της καθημερινοτητας,οσο πιο μακρυα τοσο πιο καλα!! Γι'αυτο, ΠΑΝΤΑ "on-off"!! :thumbsup: Θαναση δεν χρειαζεται απαραιτητα on-off........ ....Λιγη τρελλα θελει και πας σχεδον παντου με οπιοδηποτε μοτοσυκλετα!!:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Μακρυα απο τα πρεπει της καθημερινοτητας,οσο πιο μακρυα τοσο πιο καλα!! Θαναση δεν χρειαζεται απαραιτητα on-off........ Ω, ναι! Θεληση να υπαρχει! (Απλα το ανεφερα για το λιγααακι πιο "ευκολα".. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για πολλους ενα μακρυ ταξιδι με τη μοτοσυκλετα ισως και να ειναι ο σκοπος του μοτοσυκλετιστη!Αυτη η μυσταγωγια της οργανωσης εως την υλοποιηση και τις αναμνησεις που θα κρατησεις,αποτελουν κατι εως και "ιερο"!Αλλοι,δεν τρελλαινονται κιολας...Το θεμα μας ειναι αυτο "Μακρυ Ταξιδι με μοτοσυκλετα"...Να παρεις τη μοτοσυκλετα σου-ανεξαρτητου παρεας ή οχι-και να φυγεις ενα μακρυνο ταξιδι....Τι σημαινει για σενα; τωρα αρχιζω και ετοιμαζω ενα με το ταπεινο μου KLE και αλλο ενα φιλαρακι με ενα fzx 750 οσοι πιστοι προσθελτε... επιλεχτικε αυτο το τουρ λογο χαμηλου κοστος βενζινης και φαγητου- διαμονης ελαχηστο και οχι απο την πλευρα της τουρκια που εχει πανακριβες βενζινες ισος ακομα λιγο πιο ακριβες απο τις ελληνικες και επισης ΣΟΦΙΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ εχουμε ξαναπαει 2.1 leva (bg) to litro 3.8. lei (ro) to litro 1ε =2 λεβα 1ε =4 lei μολδαβια-ουκρανια δεν εχω παει ακομα αλλα υποθετο κατι αντιστιχο φαγητο πχ μια κοτα ψημενη βαρβατη 6 λεβα μια μεριδα κοτοπουλο αλα κρεμ 10 λει ΤΟΥΡ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ καβαλα ορεστιαδα ορεστιαδα burgas boulgaria 2 ωρες bourgas varna boulfaria 3 ωρες varna constantsa romania 2 ωρες constantsa komrat gagaouzia(moldavia) 3 ωρες και 45 λεπτα αυτονομο κρατος της μολδαβιας οπου κατοικουν τουρκοφωνοι ελληνες που ξεμιναν εκει απο την βυζαντινη περιοδο εξου και ο βορειος εβρος που τον λενε γκαγκαβουζιδες οπου εχω και καταγογη komrat odisos oukrania 4 ωρες Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2011 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Όνειρο ζωής!!! Αλλά όχι μόνος,,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Για μενα ειναι κατι σαν αποτοξινωση απο το αγχος της καθημερινοτητας,αλλα και ανεφοδιασμος των μπαταριων, το να οδηγω την μοτο,και τα ταξιδια ειναι απλα η ιθακη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Μυσταγωγία, προγραμματισμός, όνειρο, πλούτος παραστάσεων, για μένα ο ακρογωνιαίος λίθος του μοτοσυκλετισμού. Παναγιωτη,εχεις γυρισει ολα τα βουνα με την ΒαρΚα βλεπω. Αξιος. Εγω ειτε με αυτοκινητο ειτε με μοτο.....τρεχω,οχι οτι θελω να τελειωσει το ταξιδι το συντομοτερο δυνατον,απλα με πιανει η μανια να φτασω απο το σημειο Α στο σημειο Β το συντομοτερο. Επισης ανασφαλης νιωθω αν δεν γνωριζω μια διαδρομη. Πρωτη φορα που οδηγησα την RT Μοναχο-Νοορντβαικ στην ολλανδια που δουλευα ειχα φαει τα ρουχα μου απο την ανασφαλεια. Οταν επεστρεψα μετα απο μια εβδομαδα και οσοες φορες πηγα-ηρθα στους επομενους μηνες,ημουνα εντελως χαλαρος και απολαμβανα την διαδρομη. Επισης ειμαι ο τυπος που δεν μπορει να ακολουθησει ''τσουρμο''.Οσες φορες πηγα εκδρομες με φορουμς πηγα μονος μου μακρυα απο το καραβανι.Δεν μπορω αυτο το ''πρεπει'' στην οδογηση-με αποσυντονιζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες