nikos_sprinter 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ. ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΝΩ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΗΒΑΣΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΜ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ι 2 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ.ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΣΟ ΦΑΞ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΕΡΡΕΣ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΕΧΩ ΑΦΜ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΕ ΑΝΙΛΙΚΟΣ?(ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ) ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΕΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΒΗΒΑΣΗ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!ΑΝΑΓΚΗ!!! (ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ SECTION) ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Νομιζω δεν χρειαζεσαι δηλωση για να το παρεις στο ονομα σου.. Αλλα αν δεν εχεις αφμ ,πανε βγαλε τακ τακ αυριο..επιτοπου στο βγαζουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_sprinter 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Νομιζω δεν χρειαζεσαι δηλωση για να το παρεις στο ονομα σου.. Αλλα αν δεν εχεις αφμ ,πανε βγαλε τακ τακ αυριο..επιτοπου στο βγαζουν αδερφε εχω αφμ...απλα ειμαι ανιλικος...και δεν ξερω...διαβασα στο φορουμ οτι αν εχεις αφμ δεν χρειαζετε δηλωση γονεα ευχαριστω παντος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Πριν μια βδομαδα πουλησαμε το runner του κολλητου μου και το αλλο παιδι ηταν 17. Δεν ειδα στα χαρτια καποια δηλωση ουτε ακουσα να ζητησουν κατι τετοιο..ταυτοτητα και αφμ εδωσε μονο.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_sprinter 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Πριν μια βδομαδα πουλησαμε το runner του κολλητου μου και το αλλο παιδι ηταν 17. Δεν ειδα στα χαρτια καποια δηλωση ουτε ακουσα να ζητησουν κατι τετοιο..ταυτοτητα και αφμ εδωσε μονο.. :P μακαρι...ευχαριστω παρα πολυ παντος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 μακαρι...ευχαριστω παρα πολυ παντος Βαλε καμια photo αυριο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_sprinter 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Βαλε καμια photo αυριο :P θα βαλω,ενα 50αρι κυμκο νεξον ειναι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_sprinter 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΗΝΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΧΑΝΑΚΗ. Ο ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΥ ΟΜΟΣ ΕΙΝΕ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΠ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΣΤΗΛΕΙ ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΦΑΞ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΒΗΒΑΣΗ?ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΗΝΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΧΑΝΑΚΗ. Ο ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΥ ΟΜΟΣ ΕΙΝΕ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΠ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΣΤΗΛΕΙ ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΦΑΞ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΒΗΒΑΣΗ?ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ή σε 1 ΚΕΠ εκει κοντά σου, να στείλει το φαξ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2011 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Φίλε, κατανοώ το ζόρι σου, αλλά γράφε με μικρά σε παρακαλώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_sprinter 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 τελικα ι μεταβιβαση δεν εγινε σημερα θα γινει αυριο. διαβασα εδω στο φορουμ σε 1 τοπικ οτι για να γινει μεταβιβαση ενα μιχανακη 50 κιβικα πρεπει να εχει ασφαλια το μιχανακη,ισχυει αυτο?γιατι το παιδι π εχει το μιχανακη δεν του εχει ασφαλεια γιατι δεν το κυκλοφορει... σας παρακαλω αν μπορειτε απαντηστε οσο ποιο γρηγορα μπορειτε. ελεος με αυτη την γραφιοκρατιο,εχω παρει ηδη 2 μερες αδεια απο την δουλεια μου και ακομα δεν εχω παρει το μηχανακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 δεν χρειαζεται να εχει ασφαλεια αφου ειναι ονομαστικη και οχι του οχηματος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_sprinter 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 δεν χρειαζεται να εχει ασφαλεια αφου ειναι ονομαστικη και οχι του οχηματος.. ευχαριστω πολυ φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες