Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Ειναι ακριβως οπως τα ηθελα, και δεν χορταινω τα φοραω ακομα κ για περπατημα, τα οποια ειναι πολυ ανετα. TCX XSQUARE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Πολύ όμορφα! Είναι καθόλου αδιάβροχα; πόσο σου κόστισαν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πατα επανω στον συνδεσμο που εβαλα.Δεν ειναι αδιαβροχα μιας τα θελω για 5-6 μηνες το χρονο. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 'Εχω το πιο ψηλό μοντέλο. Μια χαρά είναι, βολικά μποτάκια. Στην πολύ βροχή μπάζουν.....σε ψιλόβροχα κτλ είναι μια χαρά. Το μόνο κακό είναι το υλικό κατασκευής τους όσον αφορά το νερό. Εχει την τάση να το κρατάει και ποτίζει. Αν το έκαναν δερμάτινο θα ήταν όλα τα λεφτά . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Τετοιου υψους μποτακι και βερμουδα στο υψος του γονατου ειναι καπως αισθητικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Τετοιου υψους μποτακι και βερμουδα στο υψος του γονατου ειναι καπως αισθητικα? χχαχχααχαχαχαχα ωραίος! Σορυ αλλά αν καβαλάς βερμουδάτος...τι το θες το μποτάκι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 χχαχχααχαχαχαχα ωραίος! Σορυ αλλά αν καβαλάς βερμουδάτος...τι το θες το μποτάκι? σωστός... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 σωστός... Το να παρω τετοιες απαντησεις πληρωνε 1.01 στον ΟΠΑΠ αλλα ημουν πολυ αισιοδοξος και λεω ποτε δεν ξερεις....οποτε δεν εδωσα διευκρινησεις :D Θελω ενα μποτακι που να τα φοραω καλοκαιρι με βερμουδα και προστατευτικα γονατων. Σε ενδεχομενη κακια στιγμη μπορω να ζησω με καμποσο δερμα λιγοτερο αν αστραγαλοι/γονατα μεινουν στις θεσεις τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Αδερφέ είναι πολύ ζεστά για καλοκαίρι.....θα ιδρώνεις που θα τις βλέπεις μόνο...που να τις φορέσεις κιόλας. Γιατί δεν κοιτάς κάτι τέτοιο? Mε το alstar μια χαρά θα κάτσει. παίζουν και πιο κοντές αλλά δεν βρήκα κάποια πρόχειρη να σου δείξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Χμ δεν ηξερα οτι υπηρχε τοyto, ενδιαφερον φαινεται και θα το κοιταξω, cheers Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 ομορφα και ανετα μποτακια τα αγορασα και εγω....!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 αντρεα μην μπερδευεσαι...αυτα που λεει το παληκαρι ειναι αυτα που εχω κ εγω... ειναι καλοκαιρινα κ αρκετα δροσερα....αλλα μονο στην υπονοια βροχης....βραχηκανε.... τα δικα σου αντρεα ειναι υδατοαπωθητικα....για αυτο λιωνεισ το καλοκαιρι....αλλα στα πολλα νερα...μπαζουν.... δεσ κ στο site.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 αντρεα μην μπερδευεσαι...αυτα που λεει το παληκαρι ειναι αυτα που εχω κ εγω... ειναι καλοκαιρινα κ αρκετα δροσερα....αλλα μονο στην υπονοια βροχης....βραχηκανε.... τα δικα σου αντρεα ειναι υδατοαπωθητικα....για αυτο λιωνεισ το καλοκαιρι....αλλα στα πολλα νερα...μπαζουν.... δεσ κ στο site.... Για πες δηλαδη? τα φορας με 30-35 βαθμους? ΜΕ ΒΕΡΜΟΥΔΑ??:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 'Εχω το πιο ψηλό μοντέλο. Μια χαρά είναι, βολικά μποτάκια. Στην πολύ βροχή μπάζουν.....σε ψιλόβροχα κτλ είναι μια χαρά. Το μόνο κακό είναι το υλικό κατασκευής τους όσον αφορά το νερό. Εχει την τάση να το κρατάει και ποτίζει. Αν το έκαναν δερμάτινο θα ήταν όλα τα λεφτά . ΡΕ νιτζα; το δικο μας δεν ειναι το πιο ψηλο; το X-cube; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 ακριβως ηλια. τα δικα σας ειναι τα ψηλα. κι εγω ειχα το μοντελο που λεει ο πειραιωτης. και θα το ξαναπαρω. ακρως καλοκαιρινο πολυ διακριτικο για καθημερινο με λιγα λογια πολυ ευχαριστημενος απο αυτο το μποτακι. δυο χρονια καθημερινης χρησης ακομα και το χειμωνα οταν δεν εβρεχε. ε ταφαγε τα ζουμια του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Α καλα... δεν ειχα ξυπνισει ακομα... παρολο που το εκανα και bold, δεν το διαβασα σωστα. Το ''εχω''.. το διαβαζα ''ειναι'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Α καλα... δεν ειχα ξυπνισει ακομα... παρολο που το εκανα και bold, δεν το διαβασα σωστα. Το ''εχω''.. το διαβαζα ''ειναι'' Δύσκολη και άσπλαχνη η ζωή του μοντεράτορα. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες