vasilopoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Δηλαδη ολοι εμεις οι αλλοι που οδηγαμε οσο το δυνατον συμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. ειμαστε μαλακες. Ε τοτε να βγουμε ολοι στους δρομους και να κανουμε τα ιδια.!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ermis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Οι κλήσεις είναι υπερβολικά πολλές. Τους έγραψαν για ότι βρήκαν... Σαφώς και κάθε μία παράβαση μπορεί να σταθεί από μόνη της, αλλά ποτέ δεν ρίχνουν τόσες πολλές μαζί, αρκούνται σε 1-2 και κλείνει το θέμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε παράνομοι συνολικά, απλά έχουμε συνηθίσει να σταματάνε σε μία κλήση... κρίμα... dura lex sed lex Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 εδω περνας με πρασινο και σου λεει οτι περασες με κοκκινο.επειδη μερικοι απο εσας που κατακρινετε δεν εχετε βρεθει σε παρομοια θεση λετε οτι θελετε τωρα.σιγουρα τα παιδια κατι πρεπει να κανανε κατι και για αυτο και τους εκοψαν αυτη την κληση.τωρα το μηχανακι που επεσε στα ποδια του αλλου η κατι αλλο κανεις δεν γνωριζει.μπορει να ητανε σταμπαρισμενοι και απο πριν. Ρε φίλε, 30 χρόνια οδηγώ μηχανές, έχω στην πλάτη μου μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα (με μηχανές, χώρια τα αμάξια), αυτό το σκηνικό που ακούω να παπαγαλίζεται δεν μου έχει τύχει............ αν όντως έχει συμβεί σε κάποιους, μήπως πρέπει να ψαχτούν λίγο. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Ο δρομος δεν ειναι πιστα αλλα ουτε και οι μπατσοι Rambo και μαμιαδες Πώς θα εξασφαλιζες εσυ ή καθενας μας την εφαρμογη του Νόμου για ολες τις παραβασεις που διεπραξαν;Εγω δεν ειδα να γραφουν κατι που ειναι μη υπαρκτο ;Ολα αποτελουν παραβασεις του ΚΟΚ... Εαν θελουμε καποια μερα να σταματησει η αντιμετωπιση απο τριτους σε ενα μοτοσυκλετιστη "Ντουζος αλητης μηχανοβοιος" τοτε θα πρεπει ΠΡΩΤΟΙ εμεις να ειμαστε Νομοταγεις...οχι μερικοι αλλά ΟΛΟΙ.Και μεχρι να γινει αυτο,μαλλον θα πρεπει να πεσουν πολλα προστιμα και πολλες κλησεις.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Ελληνας ειναι θεριακλης και μεταφραζει τον Νόμο κατα περιπτωση... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Οταν κανεις τη λαλακια σου καλο ειναι να κανεις και την αυτοκριτικη σου. Ελεος με το νηπιαγωγειο: Γιατι κυρ αστυνομε δεν πιασατε κ τον αλλο; Αμα δε θες μπλεξιματα σπανια θα τα χεις... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Πές τα χρυσόστομε, χρόνια τα φωνάζουμε................. Ετσι ακριβως! Δεν θα σταματησει ποτέ ο "απλος κοσμος" να μας βλεπει ΟΛΟΥΣ σαν ΕΝΑ "πραγμα" και μαλιστα κακο πραμα,εαν δεν δειξουμε εμεις οτι αλλαζουμε...οχι εμεις οι λιγοι αλλά η συνολικη εικονα που δινουμε στον κοσμο... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilopoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Εαν θελουμε καποια μερα να σταματησει η αντιμετωπιση απο τριτους σε ενα μοτοσυκλετιστη "Ντουζος αλητης μηχανοβοιος" τοτε θα πρεπει ΠΡΩΤΟΙ εμεις να ειμαστε Νομοταγεις...οχι μερικοι αλλά ΟΛΟΙ.Και μεχρι να γινει αυτο,μαλλον θα πρεπει να πεσουν πολλα προστιμα και πολλες κλησεις.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Ελληνας ειναι θεριακλης και μεταφραζει τον Νόμο κατα περιπτωση... Απολυτα ΣΩΣΤΟ !! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 εδω περνας με πρασινο και σου λεει οτι περασες με κοκκινο.επειδη μερικοι απο εσας που κατακρινετε δεν εχετε βρεθει σε παρομοια θεση λετε οτι θελετε τωρα.σιγουρα τα παιδια κατι πρεπει να κανανε κατι και για αυτο και τους εκοψαν αυτη την κληση.τωρα το μηχανακι που επεσε στα ποδια του αλλου η κατι αλλο κανεις δεν γνωριζει.μπορει να ητανε σταμπαρισμενοι και απο πριν. Οι "κακοί μπάτσοι", δηλαδή, δίνουν άλοθι στους "κακούς μοτοσυκλετιστές"; Με τίποτα, λέω εγώ. Και στις δύο περιπτώσεις πληγώνουν το δένδρο που ποτίζουμε. Και κάτι άλλο... Στα παιδιά που τους έτυχε αυτό σήμερα, τους έχει τύχει να θάψουν παιδί ή φίλο για ένα... άνοιγμα; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε φίλε, 30 χρόνια οδηγώ μηχανές, έχω στην πλάτη μου μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα (με μηχανές, χώρια τα αμάξια), αυτό το σκηνικό που ακούω να παπαγαλίζεται δεν μου έχει τύχει............ αν όντως έχει συμβεί σε κάποιους, μήπως πρέπει να ψαχτούν λίγο. μπορει εσυ να εισαι 30 οπως λες και να εχεις κανει τοσα χιλιομετρα αλλα εγω ειμαι νεοτερος και εχω κανει τα διπλασια απο εσενα.τωρα τι μου λες εσυ δεν ξερω. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2011 από τον Anubis 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Πώς θα εξασφαλιζες εσυ ή καθενας μας την εφαρμογη του Νόμου για ολες τις παραβασεις που διεπραξαν;Εγω δεν ειδα να γραφουν κατι που ειναι μη υπαρκτο ;Ολα αποτελουν παραβασεις του ΚΟΚ... Εαν θελουμε καποια μερα να σταματησει η αντιμετωπιση απο τριτους σε ενα μοτοσυκλετιστη "Ντουζος αλητης μηχανοβοιος" τοτε θα πρεπει ΠΡΩΤΟΙ εμεις να ειμαστε Νομοταγεις...οχι μερικοι αλλά ΟΛΟΙ.Και μεχρι να γινει αυτο,μαλλον θα πρεπει να πεσουν πολλα προστιμα και πολλες κλησεις.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Ελληνας ειναι θεριακλης και μεταφραζει τον Νόμο κατα περιπτωση... Τάπες όλα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 :popcorn: 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Αν (ξανα)διαβάσεις προσεκτικά ίσως καταλάβεις τι σου λέω........... Α, και κάτι που δεν κατάλαβα καλά, πώς καθορίζεις το διπλάσιο απο κάτι που δεν γνωρίζεις; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν (ξανα)διαβάσεις προσεκτικά ίσως καταλάβεις τι σου λέω........... Α, και κάτι που δεν κατάλαβα καλά, πώς καθορίζεις το διπλάσιο απο κάτι που δεν γνωρίζεις; μονο εσυ καταλαβαινεις αυτα που γραφεις. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2011 από τον Anubis Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Καταρχην φιλε mathosala να σου πω οτι δεν οδηγαω πολλα χρονια αλλα οσα χρονια το εξασκω δεν με εχουν γραψει ποτε και για τιποτα και γενικα προσεχω παρα πολυ και δεν προκαλω στον δρομο..... Επισις να σου πω οτι ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ με τις μαλακιες που κανανε στον δρομο και αν τους εβλεπα να το κανουν μπροστα μου σιγουρα θα σκεφτομουνα οτι κατι τετοιοι ειναι που χαλανε την εικονα που εχουν οι μοτοσυκλετιστες προς το ευρυ κοινο........ Αλλα το προστιμο που τους ριξανε και παλι μου φαινεται υπερβολικο οπως και η κατασχεση των μοτοσυκλετων...... Επισις δεν μου αρεσει το στυλακι βγαινω μεσα απο το Octavia με την κουκουλα μου και το γκλομπ μου και θα σε μαμησω....... Και δεν νομιζω κανεις να εχει ακουσει ποτε του τοσο μεγαλο προστιμο για αυτα ΠΟΥ ΛΕΝΕ πως εκαναν...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ermis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Αν διαβάσετε τι λένε στο φόρουμ, θα καταλάβετε ότι ΟΛΕΣ οι παραβάσεις έγιναν... 2 φορές αναστροφή σε φανάρια, ανοίγματα, πινακίδες κλπ Είπαμε, έχουμε συνηθίσει να κλαιγόμαστε στους μπάτσους και να την γλιτώνουμε με μια κλήση αντί για 2-3. Απλά αυτό για μία φορά δεν έγινε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) koyκουλα και κλομπ........... μονο απο αυτο καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα....... τους γραψανε και οτι ''προκαλουν'' φοβο κτλ........ το αλλο με το Τοτό..... δηλαδη αμα του γραφανε 800 ευρω κληση τι θα αλλαζε? Αν μαθευυει κανεις δεν θα σταματα αφου θα του παιρνουν τη μηχανη..... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2011 από τον africanos31 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Βασικα τους γ@μησαν επειδη ο ένας εβαλε πρωτη στην μηχανη και την άφησε να πάει πανω στον ασφαλίτη (επιθεση κατά της αρχης). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Καταρχην φιλε mathosala να σου πω οτι δεν οδηγαω πολλα χρονια αλλα οσα χρονια το εξασκω δεν με εχουν γραψει ποτε και για τιποτα και γενικα προσεχω παρα πολυ και δεν προκαλω στον δρομο..... Επισις να σου πω οτι ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ με τις μαλακιες που κανανε ... Βρε δεν το λεω για σενα...γενικως μιλαω και νομιζω δεν διαφωνεις,με βαση μαλιστα τα οσα λες(για σενα) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Συμφωνω εν μερη με την ποινη σε παραβιασεις που γινονται, καθε ειδους. Ξερω πως πχ αν μου ερθει κλιση απο τροχαια για ταχυτητα θα την πληρωσω και δεν θα βγαλω μιλια γιατι την μαλα**α μου την εκανα. 3 ατομα πληρωσαν εκει λοιπον προστιμο. Θα ηθελα να δω τι θα λεγοταν στο mybike αν εχθες μας σταματουσε και τους 20 η τροχαια... Να αναφαιρω μερικες απο τις παραβιασεις μας ? 1) Υπερβαση οριου ταχυτητας 2) Υπερβολικη ταχυτητα κοντα σε διαβασεις πεζων. 3) Ατικανονικα προσπερασματα. 4) Οδηγηση στην αντιθετη λωριδα 5) Οδηγηση υπο την επηρια αλκοολ (για αυτους που ηπιαν μπυρα ) 6) Επιθετικη οδηγηση σε 7) αυτοσχέδιους αγώνες,επικίνδυνους ελιγμους. Και λεω εγω, αν μας επερναν και τα 20 μηχανακια και μας κρατουσαν αυτοφορο , θα υποστιριζαν ακομα την ορθοτητα της αποφασης αυτης ? Δεν θα γραψω σελιδες ολοκληρες, Απλα θα πω με δυο προτασεις πως : Συμφωνω με τις ποινες σε παραβιαση του ΚΟΚ, αλλα αντι να γραφουν μονο κλισεις με ανηκουστα ποσα, ας αρχισουν απο την ριζα του κακου. Την παιδια. Ειται αυτο λεγεται οδηγικη παιδια απο το δημοτικο η γυμνιασιο, η λεγεται σωστες εξετασεις διπλωματος (χωρις λαδοματα) ΥΓ. το οριο στην βουλιαγμενης ξερετε ποσο ειναι ? αν οχι τοτε ποτε δεν το τηρησατε 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Και λεω εγω, αν μας επερναν και τα 20 μηχανακια και μας κρατουσαν αυτοφορο , θα υποστιριζαν ακομα την ορθοτητα της αποφασης αυτης ? Στεφανε ακριβως γιαυτο εγραψα παραπανω οτι μεταφραζουμε τον Νόμο κατα πώς μας συμφερει...Δεν ειναι ομως ετσι και δεν πρεπει να ειναι ετσι.Ολοι κανουμε τις παραβασεις εν γνωση μας...δεν περναμε τυχαια το κοκκινο...δεν περναμε τυχαια το οριο ταχυτητας,δεν αφηνουμε το κρανος σπιτι τυχαια,δεν σουζαρουμε τυχαια,δεν το "ανοιγουμε λιγο μωρε" τυχαια...δεν δεν .δεν..και μαλιστα σε συναρτηση της αγνοιας συνηθως για τις συνεπειες βασει του Νομου.Τι επιφερει αυτη η ενεργεια μας...αν μας σταματησουν! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Γενικα πιστευω οτι οσοι το διαβαζουνε ειτε συμφωνουν με τους <γκαζακηδες> (που δεν το πιστευω) ειτε διαφωνουν θα το ξανασκεφτουν να κανουνε #@%#@%##@ Αλλα επιμενω και το ξαναλεω οτι το σκηνικο <Κατεβαινω απο το octavia του λεω τι κανεις ρε μαλακισμενο φοραω κουκουλα εχω και το γκλομπ ετοιμο> Παντα συμφωνα με τα λεγομενα τους.... ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Θελω ομως ειλικρινα να μας πει καποιος φιλος,ο Παναγιωτιδης ας πουμε,ποια θα ηταν η καταληξη ενα κατι αντιστοιχο γινοταν στην Γερμανια.Ποια η αντιμετωπιση απο την Αστυνομία και ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....Ισως ετσι να καταλαβουμε πόσο διαφερουμε απο τον υπολοιπο κοσμο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) οποιος εχει νευρα και δεν μπορει να μιλησει πολιτισμενα σαν ανθρωπος να μην στελνει προσωπικα μηνυματα με υφακι.λες και ειναι ο chuck norris. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2011 από τον Anubis Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Θελω ομως ειλικρινα να μας πει καποιος φιλος,ο Παναγιωτιδης ας πουμε,ποια θα ηταν η καταληξη ενα κατι αντιστοιχο γινοταν στην Γερμανια.Ποια η αντιμετωπιση απο την Αστυνομία και ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....Ισως ετσι να καταλαβουμε πόσο διαφερουμε απο τον υπολοιπο κοσμο... Δε βλέπεις ρε Μάθο, ψάχνεις γωνία στο δεκάρικο................. Όσοι έχουν κάνει έστω και 100 χιλιόμετρα σε μια προηγμένη μοτοσυκλετιστικά (και όχι μόνο) χώρα, γελάνε με τα άκυρα που ακούγονται..... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aris xj 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 εχω περασει με κοκκινο με πηραν στο κηνυγι και με εγραψαν για μη εμφανη πινακιδα εχω περασει με κοκκινο και μου ειπαν ρε συ οχι μπροστα στα ματια μας και δεν με εγραψαν.... εχω περασει με κοκκινο μετα απο ωρα στο κολοφαναρο που δεν ανοιγε και ο ''μπατσος'' κρυμενος μου την φορεσε...(700ρουμπα...του ειπα και ευχαριστω που δεν μου πηρε το διπλωμα) εχει παραβιαση μια χαζουλα το στοπ και με εστειλε 8 μηνες οφφ(και παραλιγο για οριστικο οφφ)..και ο ''μπατσος'' να μην την πηγαινει αυτοφορο,να μην της περνει το διπλωμα,αλλα να με κυνηγαει να μην της κανω μυνηση γιατι θα ειχε πολυ χαρτουρα με την δικογραφια.... δλδ σε ποιες περιπτωσεις οι ''μπατσοι'' ηταν καλοι και σε ποιες οχι?? ποιος μπορει να το ορισει αυτο... οταν κανεις μαλακια πρεπει να ξερεις και τις συνεπειες... οι μαγκιες πληρωνονται.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες