zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Δηλαδή, αντί να σκεφτόμαστε ότι δεν πρέπει να κάνουμε τροχαίες παραβάσεις, σκεφτόμαστε ότι πρέπει να δικαιολογούμε όσους τις κάνουν γιατί κάποτε κάναμε και εμείς? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chgeo 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 δηλαδη χρεωνεις ενα ανθρωπο 15000(τουλαχιστον)επειδη εκανε μια αναιμακτη μαλακια της στιγμης? Ρε φίλε, διάβασες το ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα; Είδες τα link που παραθέτω; Λογικά, σαν μέλος του Apriliabikers που είσαι, θα τα έχεις διαβάσει σίγουρα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DemisXTX 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Το ξαναλεω για τελευταια φορα, απο τις παραβασεις που μας καταλογιζουν αποδεχομαι μονο τα 2 ανοιγματα απο φαναρι σε φαναρι με τα 2 φιλαρακια,ουτε κοκκινα περασαμε,ουτε πινακιδες κρυμμενες,ουτε προκαλεσαμε τρομο και πανικο σε κανεναν γιατι πολυ απλα ο δρομος ηταν αδειος,εαν ηταν να διακινδυνευσει η σωματικη ακεραιοτητα καποιου αλλου χρηστη της οδου αυτοματα θα θεταμε σε κινδυνο και τη δικια μας ζωη. Τελος,δεν βγηκε το θεμα να κλαψουρισω για κατι,δεχομαι τις ποινες οταν κανεις μαλακιες,στο κατω 24 χρονων ειμαστε,αλλα, αυτοι το παρακανανε, με τα 800 € το μηνα που παιρνω εγω και τα 2 μεροκαματα που εχασα,πρεπει να δανειστω απο παντου και να χρωσταω για μηνες, οκ το χρηματικο,αλλα και κατασχεση?και αυτοφορω? και ποινικο μητρωο? εαν ειναι αυτη η τιμωρια που μου αρμοζει παω πασο και μπορει να κλειδωθει το θεμα. ζητω συγνωμη απο τους πρωην συνοδοιπορους μου με τα δικυκλα για την εικονα που σας χαλασα. καλη τυχη σε ολους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 με τη μοτο εχω κανει μαλακιες και μαλακιες κοντρα στη βουτα δεν εχω κανει το μερος ειναι τιγκα στο κοσμο ανα πασα ωρα και στιγμη και δεν ειναι μερος για κοντρες και πες το ανοιγμα τις ταυλας το κανεις, την αναστροφη τι την κανεις? δε μπορεις να συνεχίσεις το φιλικο σου ανοιγμα μεχρι το επομενο φαναρι? περαστικα και κοιταξτε να δειτε τι μπορειτε να βγαλετε απο την κακοτοποια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το ξαναλεω για τελευταια φορα, απο τις παραβασεις που μας καταλογιζουν αποδεχομαι μονο τα 2 ανοιγματα απο φαναρι σε φαναρι με τα 2 φιλαρακια,ουτε κοκκινα περασαμε,ουτε πινακιδες κρυμμενες,ουτε προκαλεσαμε τρομο και πανικο σε κανεναν γιατι πολυ απλα ο δρομος ηταν αδειος,εαν ηταν να διακινδυνευσει η σωματικη ακεραιοτητα καποιου αλλου χρηστη της οδου αυτοματα θα θεταμε σε κινδυνο και τη δικια μας ζωη. Τελος,δεν βγηκε το θεμα να κλαψουρισω για κατι,δεχομαι τις ποινες οταν κανεις μαλακιες,στο κατω 24 χρονων ειμαστε,αλλα, αυτοι το παρακανανε, με τα 800 € το μηνα που παιρνω εγω και τα 2 μεροκαματα που εχασα,πρεπει να δανειστω απο παντου και να χρωσταω για μηνες, οκ το χρηματικο,αλλα και κατασχεση?και αυτοφορω? και ποινικο μητρωο? εαν ειναι αυτη η τιμωρια που μου αρμοζει παω πασο και μπορει να κλειδωθει το θεμα. ζητω συγνωμη απο τους πρωην συνοδοιπορους μου με τα δικυκλα για την εικονα που σας χαλασα. καλη τυχη σε ολους. Tη καλημερα μου κ απο εμενα,Ντεμη στα ειπα κ τα χαραματα εγω. Σε εσενα καλη τυχη κ πιστευω να διαβασες το ποστ μου να καταλαβεις καποια πραγματα.Κανενας δεν ειναι αναμαρτητος,ολοι με το κεφαι μες στα σκ...α ειμαστε Σε ρωταω κ καποια πραγματα,αν δεν σου κανει κοπο απαντησε μου Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον KaTeMas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasCapo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Άλλο το να βγεις και να κάνεις μια μαλακία κι άλλο να το κάνεις κατ εξ ακολούθηση. Γιατί τα πρόστιμα που τους κόψανε οι κατασχέσεις και ο τρόπος πεσίματος δείχνουν σταμπάρισμα από καιρό. Δεν έκλεισαν το δρόμο τυχαία εκείνη την ώρα το είχανε στημένο. Η ΕΛ.ΑΣ πλέον έχει μηχανογραφημένο σύστημα καταχώρησης δεδομένων προσβάσιμο από όλα τα τμήματα της ασφάλειας! Ακόμη κι αν έχεις λευκό μητρώο και σε σταμπάρουν μπορούν αν θέλουν να ανοίξουν μια "επαφή" με τα στοιχεία σου και να καταχωρούν κάθε μέρα τις καγκουριές σου ή τις παρανομίες σου μέχρι να αποφασίσουν να σε τσιμπήσουν κι οτι δεν στο μοιράσανε τόσο καιρό να στο δώσουν μαζεμένο με τη μία. Μην συγκρίνετε τις μπάντες και τις σούζες που κάνετε ενώ πάτε δουλειά-σπίτι με το πέσιμο σε ένα μέρος που καθημερινά παρακολουθείται και στήνονται ανοίγματα καθημερινά. Τα παλικάρια κάνανε τα ανοίγματα τους στο "στόμα του λύκου". συμφωνω σε ολα πλην του σταμπαρισματος. το σπιτι μου ειναι πανω απο τη μαυρη και με εχουν σταματησει απειρες φορες γυρνωντας απο εξοδο η απο τη δουλεια αργα το βραδυ.οποισδηποτε περναει απο εκει πεμπτη-παρασκευη βραδυ ειναι χρεωμενος με κληση για το οτιδηποτε( πχ.στουπι κατω απο τη σελα σε παπακι, τργωνο,φαρμακειο κοκ).απλα η βουλιαγμενης τις μερες που προανεφερα δεν ειναι για να την πλησιαζεις καν ακομα και αν εισαι 1000% νομιμος κατι θα βρουν να σου κοψουν.ολοι ειναι υποπτοι ολοιειναι σταμπαρισμενοι. το καλοκαιρι σταματησαν κατι αναγωγα κολοπαιδα της διας και μονο που δεν με τραβηξαν με τη γυναικα μου για εξακριβωση επειδη χαζευαμε μια βιτρινα.επειδη ειμασταν με μηχανη με dainese-αρα αλητες-εγκληματιες. ΕΛΕΟΣ!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Εγώ φίλε θεωρώ οτι είναι τραγική η τιμωρία αλλά ούτε αντιπροσωπεύω την πλειοψηφία ούτε μπορώ να κάνω κάτι να αλλάξω τα πράγματα. Κάτι άλλο, τα λεφτά πότε πρέπει να τα πληρώσεις? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 να ξερεις οτι αν περναγες απο τη βουτα εγω εμενα εκει για 3 χρονια και περναω καθημερινα και τις πεμτες φοβαμαι τους καφρους και επισης το ατυχημα δε μπορεις να φανταστεις πως μπορει να γινει και επειδη ξερω το σημειο πολυ καλα μπορω να σου εγγυηθω οτι ασφαλες ανοιγμα στο κομματι της βουτας δε γινεται και αν θες μπορω να σου αναλυσω και γιατι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Οι άδειοι δρόμοι είναι σαν τα άδεια όπλα...μου έχει πει στα 18 μου ένα γεράκος ενώ περπατούσε πεζός, και με είδε να κάνω μαλακίες σε έναν άδειο δρόμο. Χαμογέλασα απαξειωτικά και συνέχισα τις μαλακίες μου επιδεικτικά. Μετά από 2-3 χρόνια ανκάλυψα πόσο πολύ δίκιο είχε!!!!!!!...με τον δύσκολο τρόπο φυσικά!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον Revelator Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 ευχομαι φιλε μου στην επομενη βολτα που θα κανεις, στην πρωτη μ@λ@κια που θα κανεις ( που σιγουρα θα κανεις αν βγεις με παρεα) να σου κοψουν ενα κουστουμακι αντιστοιχο να δω τι θα λες. ολοι εχουμε κανει τις καγκουριες μας ποσο μαλλον ενα δυο ανοιγματα.Αν εφαρμοστει ο νομος απολυτα τα προστιμα που προβλεπονται ειναι αντιστοιχα με αυτα που αρπαξαν τα παιδια απλα ολοι λιγο πολυ την γλυτωνουν με 3-5 κατοσταρικα.δεν ξερω ποια ηταν η συμπεριφορα των παιδιων στους αστυνομικους αλλα αυτος ο μπατσος( γιατι για κολομπατσου προκειται) εχει σκεφτει πως βγαινουν 5000 τη σημερον ημερα? Ελεος ειναι σαν να εχει κανει ζημια το παιδι σου και αντι να του δωσεις μια στον πισινο για να το συνετησεις να το σκοτωσεις στο ξυλο.δηλαδη χρεωνεις ενα ανθρωπο 15000(τουλαχιστον)επειδη εκανε μια αναιμακτη μαλακια της στιγμης?ριχτου το κουστουμακι του αλλα μεχρι ενα σημειο. και το αστειο ειναι οτι πολλοι εδω μεσα βγαινουν και το επικροτουν. μπραβο ρε. Τα συγχαριτηρια μου. και ευχομαι στην πρωτη παραβαση που θα κανετε( γιατι ουδεις αλανθαστος-αναμαρτητος) να σας σκισουν ξερετε τι. σορρυ για το πρωτο ποστ μου αλλα βγηκα απο τα ρουχα μου 'ολα ωραια όλα κάλα συμφωνώ αλλα ρε ΦΙΛΕ!!! με δουλέυεις ο μπατσος θα σκεφτεί πως βγαίνουνε τα 5 χιλιαρικα η αυτος που κάνει την παράβαση μην τρελαθούμε κιόλας!!!!!! ΑΔΙΚΟ? συμφωνώ! ΔΙΚΑΙΟ ?πάλι συμφωνώ αλλά αμα δεν σκέπτεσαι εσυ τα πρόστημα και τα λυτά που θα χάσεις γιατι να τα σκεφτεί ο άλος....?????? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Περαστικά στα παιδιά, απότι είδα θα πάρουν πίσω της μοτοσυκλέτες. Προσωπική μου άποψη είναι οτι όταν κάνεις κόντρες σε τέτοιους δρόμους πρέπει να σε γράφουν. Και τα πρόστιμα είναι τόσο ψηλά γιατί κάνανε πολλές παραβάσεις. Η παραβίαση κόκκινου είναι θανατηφόρα και ασυγχώρητη για μένα. Κατά τα άλλα το πολύ πολύ να τρώγανε το κεφάλι τους, ξα τους. Εμένα ρε παιδιά δεν με έχουν γράψει ποτέ για υπερβολική ταχύτητα, πχ αν το όριοι είναι 80 εγώ πάω με 100-110. Αν πήγαινε με 150 θα με γράφανε, δεν το συζητάω για διακοσάρες. Επίσης δεν έχω ποτέ παραβιάσει κόκκινο, αντίθετα έχω τρακάρει 2 φορές γιατί άλλος τον παραβίασε. Αν περάσεις με κόκκινο είναι 1200 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Αν περάσεις 2 είναι 2400, εύκολα μαζεύονται. Χωρίς πινακίδες τι περίμεναν δηλ. να τους αφήσουν να φύγουν? Πριν 2 χρόνια τράκαρε μια φίλη με το σκουτερ με ενα τσογλάνι με παπί. Ο τύπος σηκώθηκε πήρε το παπί και δρόμο. Η κοπελιά ήταν με 4 λάμες και 13 βίδες και ακόμα τραβιέται. Γιαυτό είναι οι πινακίδες, όποιος τις βγάλει τον πούλο. Η ιστορία που έγινε με τα γκλομπ κτλ δεν ειναι καλή, και η αστυνομία την έχει δει εξουσία απόλυτη. Φυσικά και η αστυνομία δεν ενήργησε σωστά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Υ.Γ Και δεν αναφέρομε στα μπλέ ΧΤ τα freewind και τα V-Strom. Ασφαλίτη με κίτρινο hornet με ξετάπωτη επάνω και λιωμένο λάστιχο από τα καγκουριλίκια έχετε δει???...ε εγώ όταν τον είδα δεν το πίστευα!!! Εεετσι, εχω δει καγκουρα, ξεκρανωτο με ψιλοκαγκουρικο TDM και κατα πασα πιθανοτητα ηταν δικος τους, στην Λουτσα καθως με ελεγχανε...Μιλαγανε συναδελφικα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Το ηθικό δίδαγμα : Πάρε TDM να σωθεις...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Achilleas trikala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Απλως ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 axaxaxaxaxa, λες manalishi??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex46 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Εεετσι, εχω δει καγκουρα, ξεκρανωτο με ψιλοκαγκουρικο TDM και κατα πασα πιθανοτητα ηταν δικος τους, στην Λουτσα καθως με ελεγχανε...Μιλαγανε συναδελφικα.. Και με άλλες μηχανές(βλ. gsxr kai hayabusa), όπως και αυτοκίνητα, παίζουν απλά δεν τα "καίνε" για να κόψουν κλήσεις. Επίσης το θέμα δεν είναι να έχουμε το νού μας μόνο στους λίτες για να μην μας την κάνουν, αλλά να αποκτήσουμε επιτέλους οδηγική παιδεία και να αναπτύξουμε το αίσθημα της ασφάλειας τόσο για εμάς όσο και για τους διπλανούς μας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasCapo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) και για να μην παρεξηγουμαι. συμφωνω οτι παρανομησαν και οτι πρεπει να τιμωρηθουν αλλα οχι αυτο το αισχος ρε παιδια ριχτου ενα χιλιαρικο ριχτου 2.αλλα κατασχεσεις, φυλακισεις και 5000 εκαστος? εγω πιστευω πως θα επρεπε να τους εκτελεσουν επιτοπου η' οχι καλυτερα να τους δεναν πισω απο το octavia και να τους σερναν στην ασφαλτο μεχρι να πεθανουν αργα και βασανιστικα. ΕΛΕΟΣ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον AndreasCapo Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) φιλε μου απ οτι βλεπω εχεις harley. εχεις υπ οψιν σου ποσο ειναι το προστιμο για ηχορυπανση?το ξερεις οτι αν σε σταματησουν με το μηχανακι σου εστω και με μαμα εξατμισεις μπορουν να σε γραψουν? να σου επιστρεψω την ερωτηση ο μπατσος θα φταιει που θα σε γραψει( στη δικαιοδοσια του ειναι) η εσυ που πηρες harley? αχαχχαχαχαχαχαχαχαχα καμία σχέση αυτο που λες.. καταρχήν και με μαμά εξατμίσει είσαι κάτω από το επιτρεπτό όριο !!!!!!! εξακρυβομενο και στο hornetaki μου που ειχα akrapa ξετάπωτη (χωρις να σηκώνω συναγερμούς) δεν με γραψανε ποτε για αυτο τον λογο στα 3 χρονια που το ειχα για πολλα άλλα με γραψανε .... με την τάπα ημουν όριο χωρις τάπα βαραγα παραπάνω.. ποιος φταιει λοιπον? στο θέμα μας τωρα εχω βαλει να αλάξω τις ξεατμήσεις οι καινουργιες ειναι πανω απο το οριο.. (γιατι θα φυγουν και οι ταπες)και καυλαντιζω με τον ηχο τους... ΑΝ με γράψουνε που δεν νομιζω.. εγω θα φταιω που τις άλαξα απλα πραματακια... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον A.K.A. SonIC Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasCapo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) τα εχω κανει γης μαδιαμ με τα quote :rolleyes: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον AndreasCapo Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Επειδή τα ανοίγαν λογικό είναι να έγινε και καταδίωξη.... με την καταδίωξη λογικό να κόψουν τέτοια κλήση και κατάσχεση.... απορώ πως αυτό δεν το σκέφτηκε κανένας..... -.- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Cause and Effect που λενε οι φιλοι μας οι Αγγλοι... Ευχαριστω πολυ, γεια σας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλό! φιλε Billanti εγραψες εχω κλασει στα γελια εδω και 10 λεπτα που διαβαζω τις 5 τελευταιες σελιδες Ο,τι ποιο γαματο εχω ακουσει !! +απειρο !! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον DeadShadoW Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Εντάξει, εγώ δεν συμφωνώ με το ακραίο κράξιμο που ρίξαν μερικοί. Όπως ειπώθηκε όλοι έχουμε κάνει τις μ@λ@κίες μας. ΑΛΛΑ, το να προγραμματίζεις να πηγαίνεις για κόντρες, να το ανακοινώνεις σε Forum, να πηγαίνεις σε ένα ύποπτο μέρος με αστυνομία συχνή και άγρια (καθότι πάει εκεί για αυτό το λόγο) να κάνεις τη μια παράβαση μετά την άλλη είναι ελαφρώς ανόητο. Δηλαδή εντάξει πάνω στην ένταση της βόλτας ή με την ανδρεναλίνη να ανοίξεις παίζει.Όλοι το κάνουμε. Αλλά να πας συστημένος για κόντρα είναι άλλη φάση τελείως. Προφανώς τα παιδιά τα ήξεραν όλα αυτά αλλά η ανδρεναλίνη ανεβαίνει ακόμα περισσότερο αν έχεις και τον φόβο να σε πιάσουν. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το να πας σε ένα σημείο που αστυνομοκρατείται και να παίζεις κόντρα. Είναι σαν να βγεί σε Forum ο Ghost-Rider Και να παραπονιέται οτι πήγε αυτόφωρο.. :D Είναι σαν να λες και στη μούρη του μπάτσου: Είσαι μ@λ@κ@ς!! Φυσικά και θα ξεσπάσει επάνω σου και θα βγάλει και το κόμπλεξ του και όλα. Ήταν γενικώς μια ανόητη απόφαση και είχε άσχημο αποτέλεσμα. Το ακόμα πιο άσχημο βέβαια θα ήταν να κατέληγε σε άτύχημα, ευτυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 να το ανακοινώνεις σε Forum, ................. Που παιζει και ''παρακολουθηση''...................... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Mαααλιστααα.. Τρεις σελιδες η συζητηση στους "Απριλιανους", 14 εμεις!! :uglystupid2: Τελος παντων.. Για το ατυχημα δεν θα πω πολλα.. Σαφως παραβιασαν τον μισο ΚΟΚ (και μαλιστα στις επικινδυνες (προς τους αλλους) συμπεριφορες, αλλα εχουμε "ακουσει" μονο την μια πλευρα.. (Φανταζομαι να διαβαζαμε και την εκθεση στην τροχαια!! ) Τελος παντων, αλλου θα σταθω.. Αρκετες φορες στο παρελθον (ειδικα με τον νεο, πιο αυστηρο ΚΟΚ, ειχα γραψει, οχι μονον εγω, οτι τα υψηλα προστιμα δειχνουν ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ! Εξηγιεμαι.. Με βαση τον νομο των πιθανοτητων (απο τον οποιο προκυπτουν και οι κανονες των τυχερων "παιγνιων") αξιζει να "ρισκαρεις" μια ποινη 1000 (ας πουμε) ευρω, αν ξερεις οτι οι πιθανοτητες ειναι 1/1000! Αν ομως ηταν μια ποινη 30 ευρω, αλλα οι πιθανοτητες ηταν 1/2, θα "επαιζες"?? Προφανως και οχι!! Γιατι θα ηξερες, οτι καθε μερα, πηγαινοντας στη δουλεια σου ('η τη βολτα σου), θα ρισκαριζες το μεροκαματο της ημερας!! Επειδη λοιπον η επαναληψη ειναι "μητηρ πασης μαθησεως, γιατι δεν το κανουν και εδω?? Μηπως υπαρχει λειψανδρια στα σωματα ασφαλειας? (Κυριως γιατι, το 1/3 "φυλαει" "επωνυμους", το αλλο 1/3 μπορει και κρατιεται πισω απο τα γραφεια και το αλλο 1/3 τρεχει να βγαλει τη "λατζα"?? Μηπως επειδη ειναι (χωρις να φταινε αυτοι βεβαια) ανεκπαιδευτοι, ανοργανωτοι και χωρις τον καταλληλο εξοπλισμο? Μηπως, τελος, επειδη και αυτοι, τελικα, ειναι "Ελληνες" μαθημενοι στη "λουφα" και στον "ωχαδερφισμο" και γιατι η πολιτικη εξουσια, που αν και η πλεον αρμοδια, βολευεται μ'αυτην τη κατασταση, την αναπαραγει και δεν κανει τπτ?? Μια ακομα σημειωση.. Επειδη εχει τυχει και εχω ταξιδεψει αρκετα "εξω", (πολλα παιδια εχουν αναλογες εμπειριες) δεν εχω δει ΠΟΤΕ! ξεκρανωτο αναβατη, σε Ιταλια και Γερμανια.. (Διοτι εκει, ΚΑΙ! "κwλους" κοβουν (ΣΥΝΕΧΩΣ!) και "οδηγικη παιδεια" εχουν , απο μικροι (προσοχη στο δευτερο..) Γιατι λοιπον, οι Ιταλοι και οι Γερμανοι αναβατες, οταν ερχονται Ελλαδα (μιλαω για Κερκυρα--Παξους που βλεπω καθε χρονο) κυκλοφορουν με τις "μπαντανες" στο κεφαλι??? :lipssealed: Απλα, διοτι αμεσως αναγνωριζουν οτι βρισκονται στη χωρα της "ΧΑΡΑΣ"! (Και πανε και οι.. "οδηγικες παιδειες" και τα συναφη..) Μην μπλεξει κανεις με τουτο το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τελικα... +100000 με εβγαλες κ απο τον κοπο να τα γραψω εγω :mB_faskelo: στα μουτρα μας Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον foten21 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες