Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Για να καταλαβω..μερικοι απο εσας φορατε κρανος για να μην φατε κληση? Μπραβο, τγομεγο... Στο θεμα τωρα, νομιζετε πως η συγκεκριμενη περιοχη εχει γινει πιστα με τα χρονια τυχαια??επειδη υπαρχει ανοχη απο τους μπατσους (μονο αστυνομικοι δεν ειναι αυτοι που δεν κανουν τη δουλεια τους η κανουν και πολλες παραβασεις οι ιδιοι..δεν αναφερομαι στα συγκεκριμενα προσωπα) και αντε μια στο τοσο να κανουν παιχνιδι χωρις καν να φαινονται τα διακριτικα τους (συμφωνα με την περιγραφη) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Νομιζω οτι ακομα και τα ιδια τα παιδια καταλαβανε οτι κανανε μαλακια, η αυστηροτητα της ποινης ηταν υπερβολικη κατα την γνωμη μου, δυστυχως παιδια παιξατε με την φωτια και καηκατε :/ Παντως το να εχεις τετοια προστιμα ειναι πιο πιθανο να κανει τον αλλο να τρεχει σαν τρελος να φυγει απ' το μπλοκο, παρα να συνετησει τους "ζωηρους" οδηγους εκει εξω. Καλυτερα μικροτερα προστιμα και να ξερεις οτι αν κανεις την παραμικρη μαλακια σε βουτηξανε, παρα τρελες ποινες με 1% πιθανοτητα να σε πιασουν.. Anyway περαστικα στα παιδια, μακαρι να αλλαξουμε ολοι μυαλα και να μην υπαρχουν αλλα τρεχαματα για κανεναν.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Δεν ξερω ποιον να πρωτοκανω quote,εχετε πολυ πλακα..... Ειστε υποκριτες.... Τα πραματα εγιναν ακριβως οπως τα περιεγραψα και η ειρωνια σου φιλε Κατεμα δε ξερω που αποσκοπει.... Τελος παντων, τα μηχανακια εγιναν κατασχεση , τα προστιματα παραμενουν ως εχουν γιατι πηγαμε στο διοικητη και δεν εκοψε τιποτα , το διπλωμα θα το παρω σε 6 μηνες και σημερα φαγαμε 6 μηνες φυλακη με αναστολη. Πιστευω να ειστε ολοι ικανοποιημενοι. Υ.Γ. Το ντορσο τα γαμησε τα ΚΤΜ 1)Kαταρχην την γλυκια καλημερα μου απο Σαλονικη στην ασχημη Αθηνα 2)Ξεκινωντας,για 1256η φορα σε αυτο το forum λεω πως δεν ειρωνευομαι κ δεν κοροιδευω κανεναν.Τελεια κ παυλα.-Καιρος να το χωνεψουν μερικοι. Εχω πει 1597 φορες πως αυτος ειναι ο τροπος που μιλαω,ετσι ειναι το υφος μου.Ετσι ακριβως φερομαι κ στους γονεις κ στο κοριτσι κ στα φιλαρακια μου. Οπως μιλαω με τα φιλαρακια μου στη καφετερια,ετσι θα σου μιλαω κ εσενα.Και αμα σου αρεσει.Αν δεν σου αρεσει αδιαφορω,εννοειται πως απαιτω κ εσυ ετσι να μου μιλας κατ αυτον τον τροπο. Να μαθεις να εισαι κυμπαρης κ να μην φοβασαι να μιλας. Για ολα τα υπολοιπα υπαρχουν οι mods.Αν δεν τους αρεσω ας με μπαναρουν,χεστηκα ειλικρινα... 3)Για να μην νομιζεις πως εγω που σε ειρωνευομαι (οπως λες) κ σε κραζω,σου παρεθεσα τη πιο προσφατη σκαναρισμενη κληση για επιδειξη ικανοτητων σβουριζοντας με ενα καρατουμπανιασμενο τετρακινητο leon στο παρκινγ του Κωτσοβολου. Πιστεψε με,πως τα 11 χρονια που οδηγαω(νομιμα κ μη),εγω δωσει πιο πολλα απο 4,5 χιλιαρικα σε κλησεις... 4)Συνεχιζοντας τη γνωριμια σου με εμενα,αυτα που περιγραφεις πως εκανες ειναι πταισματα κ ανυπαρκτα μπροστα σε αυτα που εχω κανει εγω.Κ ολα αυτα σε λεω επειδη σε εκραξα ασχημα κ σου εκανα κατα μετωπον επιθεση. Για να μην νομιζεις εγω ειμαι ο αναμαρτητος κ εσυ ο εγκληματιας 5)Αυτη τη στιγμη σου γραφει ο "Αρχηγος της Φυλης".Οπως ο Παναγιωτης Κ. ειναι ο αρχηγος της φιλης των ταξιδιαριδων,οπως ο Μultijohn ειναι ο αρχηγος της φιλης των πιστιαρηδων,οπως ο Smias ειναι ο αρχηγος της φυλης των DRZαδων,ετσι κ εγω ειμαι στους "Καφρους-καμμενους εγκεφαλικα". Καλωσηρθες στο club φιλε Ντεμη,"welcome to the jungle" που ελεγαν κ οι τεραστιοι Guns 'n roses το 1987 στον πρωτο τους δισκο Appetite for Destruction. 6)Αυτα που περιγραφεις δεν εχω κανενα λογο να μην τα πιστεψω,αλλα διατηρω καποιες αμφιβολιες.Θα σε παρακαλουσα εγω κ καμια 50 ατομα εδω μεσα που εχουν ποσταρει να ανεβασεις ενα σκαναρισμενο εγγραφο απο την εκθεση της Τροχαιας. Οταν ακουστει κ η απεναντι "κακια" αποψη τοτε αφησε τον κοσμο να κρινει 7)Βαρας 2 αναστροφες στο καπακι,κατευθειαν εισαι 14 κατοσταρικα κεφαλια.Τι καθεσαι κ ψαχνεις μετα παληκαρακι μου ομορφο??Κ επεται συνεχεια... 8)Αν διεκρινα καλα,στη φωτο με τα αντιγραφα της κλησης που ανεβασες στους απριλιανους (πριν στη σβησει ο mod),μαζεψες 18+18+23+29 ποντους στο διπλωμα.88 ποντους ενω στους 25 καιγεσαι... Οπερ σημαινει λογιζεσαι σαν δημοσιος κινδυνος.Διορθωσε με αν κανω λαθος. 9)Εχετε που εχετε χεσμενη τη φωλια σας,κανετε κ μανουρα στους αστυνομικους. Ιουνιος 2010,βγαζω βραδυνη καγκαροβολτα το Nissan με 400+ αλογα,παρεα 2 αμαξια ακομα,τερμα κομματια απο ξιδια,απο τη ΧΑΝΘ μεχρι τα Λαδαδικα ολη τη Τσιμισκη δεν εχω ισιωσει πουθενα.12 η 13 μπαντικιλια στο καπακι,3 λωριδες ανοιγομουν πριν μαζεψω για τα αναποδα.Πριν τα Δικαστηρια τρωω πεσιμο απο τη νεοσυστατη τοτε ΔΙΑΣ. Εχουν καθε δικαιωμα να με διαλυσουν οικονομικα,να με σκισουν ψυχολογικα,να μου κατασχεσουν το αμαξι,να με παρουν αυτοφορω με χειροπεδες,να με κανουν αλκοτεστ να τερματισει το μηχανημα.Να με γ...σουν χωρις σαλιο κ να πω κ ευχαριστω. Κατεβηκα,μιλησα πολυ ομορφα,εδωσα τα χαρτια μου,παραδεχθηκα οτι επαιζα,παραδεχθηκα πως ειμαι μλκας,ημουν ευγενεστατος. Κ με εγραψαν μονο για ζωνη 350 ευρω,χωρις ποντους στο διπλωμα.Κ ολα αυτα με το μπλα-μπλα κ με ευγενια. Τωρα εσυ που λες,επεσε το ΚΤΜ,πηγα να το κρατησω,κ ο αλλος αφησε συμπλεκτη κ εφυγε το μηχανακι κατα πανω τους,δεν εχω κανενα λογο να μην τα πιστεψω.Πολυ απλα,προκαλεσες παληκαρι μου.Δεν ξερω αν αθελα η θελημενα αλλα προκαλεσες.Οταν σε βλεπουν πως εισαι ετοιμος για μανουρα,οταν βλεπουν ενα ΚΤΜ να τους ορμαει εστω κ αθελα,οταν βλεπουν να βαρατε 2 αναστροφες στα καπακια,οταν βλεπουν να ειστε καγκαροπαρεα 3 μηχανακια,τοτε προκαλεις. Ξαναλεω τελευταια φορα,δεν ξερω αν ολα αυτα τα εκανες αθελα η θελημενα ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ.Τελεια κ παυλα.Ληξις.- 10)Να ξερεις πως οι αστυνομικοι εχουν αλλεργια στα πορτοκαλι μηχανακια.Βγαζουν σπυρια. Με εχουν σταματησει απειρες φορες αστυνομικοι γιατι "Εγινε ληστεια με πορτοκαλι εντουρο" (Κ ας ειναι motard) "Eκλεψαν τη τσαντα της γιαγιας με πορτοκαλι ανωμαλου" "Ενα πορτοκαλι χωματερο εκλεψε το βενζιναδικο" "Φαγανε μια τσαντα μιας γκομενας κατι τσογλανια με πορτοκαλι μηχανακι" Κ οταν σε σταματανε αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας,εχει τυχει να με τραβηξουν κ τμημα για αναγνωριση επειδη περναγα 100 μετρα διπλα απο τραπεζα που κλεψανε κατι τσιγγανογυφτοι με κλεμμενο ΚΤΜ. 11)Αυτα που λες για κουκουλες,για γκλοπς,κτλ δυσκολευομαι να τα πιστεψω καθως εισαι ο πρωτος που τα ακουω.Με συγχωρεις κιολας για τις αμφιβολιες αλλα οσο κ να προσπαθω δεν μπορω καν να φανταστω πεσιμο σε καγκαρους στη Βουτα με ασφαλιτες με γκλοπς 12)Εδω που τα λεμε,εσυ ΤΙ δουλεια εχεις Παρασκευη βραδυ στη Βουτα???Μεχρι κ εγω που ειμαι Σαλονικιος ειμαι ψιλιασμενος για τη φαση.Λες να μην την ψιλιαστηκανε κ οι αστυνομικοι??? 13)Κ περι τινος ανοιγματος ομιλουμε φιλε Ντεμη??? Γιατι ο Dani Pedrosa οταν ξεκιναει 9ατος κ πριν τη πρωτη στροφη εχει περασει κ τους 8,ανοιγμα κανει... Ανοιγματα κανουν κ οι Αμερικανοι με τα Mustang στα 0-402 μετρα... Διαλευκανε λιγο το τοπιο για τι ανοιγμα μιλαμε... 14)Για να τελειωνουμε το πανηγυρι,απο αυτα που λες θα πιστεψω μερικα.Εμενα παπα δεν μπορεις να με πουλησεις αδερφε μου σε τετοια σκηνικα.Οπως εγω δεν μπορω να πουλησω παπα στον Multijohn πχ οτι μπηκα στη Κ13 στις Σερρες με 180 ξυνωντας τα αξυστα... Πιστευω μερικα απο οσα λες,θελω μονο να πιστευω οτι ολη η υποθεση ειναι ενα τεραστιο περδεμα καθως αθελα προκαλεσατε. 15)Αποψη μου τωρα,χωρις η αποψη μου φυσικα να εκφραζει κ την αποψη των διαχειριστων η των συντονιστων του φορουμ. Εγω αν σαχλαμαρισα με το ΚΤΜ,κ εσκανα σε φαναρι πισω απο Οκταβια(ασπρο η μπλε,με κεραια CB,απεραστο ΚΤΕΟ,κ 2 αντρες μπροστα) τοτε θα εφευγα με κοκκινο κ ας ξεκινουσαν καταδιωξη. Ξαναλεω αποψη μου 16)Οπως κ αποψη μου ειναι οτι τελικως καλα σε εκαναν φιλε μου Ντεμη.Πολυ καλα σε κανανε,46 κατοσταρικα κεφαλια,6 μηνες θα τριγυρνας με το αστικο,88 ποντους στο διπλωμα.Παντα ερχεται μερα στη ζωη που πληρωνουμε για μλκιες.Οπως εχω πληρωνω συνεχως προστιμα χωρις να περιοριζω την οδηγικη μου αδρεναλινη,ετσι κ εσυ Νεμη επρεπε να πληρωσεις. Για το μονο που ειμαι αντιθετος με τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ ειναι το θεμα της κατασχεσης. 17)Αν διαβασεις το post μου ξανα λεξη προς λεξη ΠΑΝΤΟΥ αναφερομαι σε ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΜΟΝΟ στο θεμα της κατασχεσης αναφερθηκα σε ΜΠΑΤΣΟΥΣ. 18)Πανε ασε 2,300 μεχρι τη Κυριακη μα ξεμπλεκεις μια κ καλη 19)Πιστευω σου διευκρινισα αν ειρωνευομουν η οχι 20)Να προσεχεις κ σε κανενα 6μηνο αν παρεις μηχανακι σε περιμενω Σαλονικη να βολταρουμε παρεα.Την αγαπη μου,Γιωργος Υ.Γ Πες μου μονο τι εκανες Παρασκευη βραδυ στη Βουτα,3 καγκαρομηχανα παρεα... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Δεν υπάρχει ελληνικό φόρουμ που να μην είναι "Λαϊκό Δικαστήριο" Είναι χαρακτηριστικό προτέρημα των Ελλήνων να πέρνουν θέση και άποψη για όλους και όλα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 1)Kαταρχην την γλυκια καλημερα μου απο Σαλονικη στην ασχημη Αθηνα Για πλύνε την μούρη μια φορά ακόμη και κοίτα ξανά προς νότο Κατεμά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hawk13 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 καλα τους εκαναν . το ποσταρισμα δεν καταλαβαινω ...βγηκαν βολτα τα εκαναν ΟΛΑ ...τους επιασαν και τωρα κλαιγονται ???.....αχχχχχχχ......αφου βγαινεις στην 'πιστα' και κανεις καγγουριες ....και ενοχλεις τους παντες ...και τρομαζεις τους αλλους δεν υπολγιζεις τπτ και κανεναν .....μολις σε πιανουν ! κλαιγεσαι κιολας .....αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ......αυτο στο δικο μου χωριο το λενε ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ !!!!!!!!....αχχχχχχ.....αμα δεν το χεις ...αστο στο σπιτι....χχχχχχ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chgeo 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε φίλε, είπα δεν θα γράψω σε αυτό το thread γιατί θα βγάλω πολύ χολή και δεν το θέλω, αλλά με έφτασες στα όριά μου. Και γενικα δε κανουμε μαλακιες στους δρομους,ειμαστε πολυ ενταξει,ετυχε να περναμε απο την "βουτα" και ειπαμε να τα ανοιξουμε.... Πολύ συχνά τυχαίνει να περνάτε από αυτήν την βούτα -> link Και μερικά ποστ παρακάτω γράφεις --> link Εγω προσωπικα και με ενα προστιμο των χιλιων ευρω και αφαιρεση για 1 μηνα,δε θα παταγα εκει ξανα. Κατάλαβες τώρα γιατί σου έριξαν 4690 ευρώ και σου κατάσχεσαν τη μαχανή? Γιατί το θέμα δεν είναι να μην το ξανακάνει ΕΚΕΙ, αλλα να μην το ξανακάνεις ΠΟΥΘΕΝΑ. Ελπίζω να το έπιασες τώρα και να μην χρειαστείς άλλα 5000 ευρώ για να το καταλάβεις. Ηθική ή οποιουδήποτε άλλου είδους υποστήριξη μην περιμένεις από εμένα, εκτός εάν σε έγραψαν για κάτι για το οποίο δεν ευθύνεσαι ή δεν ισχύει. Λες σε κάποια στιγμή στο apriliabikers ότι σε έγραψαν ακόμα και για καθρέφτες. Δεν μας είπες όμως, καθρέφτες έχει η μηχανή σου; Γιατί εάν δεν έχει, καλά σου έκαναν και η αναφορά ήταν ατυχής. Και για να κλείνω, πραγματικά χαίρομαι που εσυ και τα φιλαράκια σου, έστω και προσωρινα, δεν βρίσκεστε στον δρόμο μου. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον chgeo 9 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Μετα τα link του chgeo καληνύχτα και να κλειδωθεί το topic.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ένα αδίκημα δεν παύει να είναι αδίκημα αλλά μια κοινωνία ΄΄καταστολής΄΄ και όχι παιδείας και πρόληψης είναι η ίδια σάπια και όχι τα μέλη της. Όταν μια κοινωνία φτάνει στην τιμωρία έχει αποτύχει. Τα παιδιά βέβαια πήγαιναν γυρεύοντας και μάλιστα φρόντισαν να εκθέτουν τα κατορθώματα τους και στο Internet, εύγε!! Είπαμε να κάνουμε κάνα φιλικό άνοιγμα αλλά άμα θες να κάνεις και τον δρόμο πίστα και να το ανακοινώνεις κιόλας τότε τα αποτελέσματα είναι αναμενόμενα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον TC-drift Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Ναι, η ποινή είναι εξοντωτική. Αλλά αυτά προβλέπει ο Νόμος. και γυρναμε παλι στην αδεκαστη ελληνικη νοοτροπια του ''οτι ειναι νομιμο ειναι ΚΑΙ ηθικο''... ειναι νομιμο αλλα ειναι ηθικο να γονατισεις οικονομικα και ψυχολογικα εναν ανθρωπο ????????? η σταση του συγκεκριμενου ατομου που την επαθε δεν μου αρεσε ανεκαθεν ...θεωρω οτι το προκλητικο και υπεροπτικο του υφος γραφης εκφραζοταν και στον οδηγικο χαρακτηρα του...παραταυτα δεν ξερω αν οι ποινες που τους επεβλήθησαν ειναι δικαιες-ηθικες ... και ολο αυτο χωρις να ενσωματωσω αυτην μου την σκεψη στο γεγονος οτι ζουμε στη χωρα του ''αδικου'' και ερωτω ...πως αυτο το κρατος απαιτει απο αυτους τους ανθρωπους να δεκτουν τις συνεπειες των πραξεων τους ΟΤΑΝ τους βομβαρδιζει με καθημερινα ευτραπελα ανευθυνοτητας ??????????????? Καλά... πλάκα μας κάνεις? ισως δεν σε κανει πλακα ... με εχουν σταματησει σαν κοινο εγκληματια 4 το πρωι καθημερινης στην λενορμαν ,καμια δεκαρια μπατσικα με την προβολη οπλων και ενω ημουν παναγια , εχωντας πρωτα απο ολα εχωντας προκαλεσει οι ιδιοι πρωτα τον πανικο ... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Ρε φίλε, είπα δεν θα γράψω σε αυτό το thread γιατί θα βγάλω πολύ χολή και δεν το θέλω, αλλά με έφτασες στα όριά μου. Πολύ συχνά τυχαίνει να περνάτε από αυτήν την βούτα -> link Και μερικά ποστ παρακάτω γράφεις --> link Κατάλαβες τώρα γιατί σου έριξαν 4690 ευρώ και σου κατάσχεσαν τη μαχανή? Γιατί το θέμα δεν είναι να μην το ξανακάνει ΕΚΕΙ, αλλα να μην το ξανακάνεις ΠΟΥΘΕΝΑ. Ελπίζω να το έπιασες τώρα και να μην χρειαστείς άλλα 5000 ευρώ για να το καταλάβεις. Ηθική ή οποιουδήποτε άλλου είδους υποστήριξη μην περιμένεις από εμένα, εκτός εάν σε έγραψαν για κάτι για το οποίο δεν ευθύνεσαι ή δεν ισχύει. Λες σε κάποια στιγμή στο apriliabikers ότι σε έγραψαν ακόμα και για καθρέφτες. Δεν μας είπες όμως, καθρέφτες έχει η μηχανή σου; Γιατί εάν δεν έχει, καλά σου έκαναν και η αναφορά ήταν ατυχής. Και για να κλείνω, πραγματικά χαίρομαι που εσυ και τα φιλαράκια σου, έστω και προσωρινα, δεν βρίσκεστε στον δρόμο μου. Τέλος! Καμιά φορά, καλύτερα να μασάς λένε, παρά να μιλάς. (και ιδιαίτερα να τα ποστάρεις σε δημόσια φόρουμ που μπορεί να τα δει ο καθένας. Ακόμα και η αστυνομία. ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε φίλε, είπα δεν θα γράψω σε αυτό το thread γιατί θα βγάλω πολύ χολή και δεν το θέλω, αλλά με έφτασες στα όριά μου. Πολύ συχνά τυχαίνει να περνάτε από αυτήν την βούτα -> link Και μερικά ποστ παρακάτω γράφεις --> link Ουδεν κρυπτον απο τον ηλιο... αντε τωρα να πεισει οτι δεν ειναι ελεφαντας... ....ποντακι στο φιλο μονο κ μονο για τα link Καλα ξεμπερδεματα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον patapios Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε φίλε, είπα δεν θα γράψω σε αυτό το thread γιατί θα βγάλω πολύ χολή και δεν το θέλω, αλλά με έφτασες στα όριά μου. Πολύ συχνά τυχαίνει να περνάτε από αυτήν την βούτα -> link Και μερικά ποστ παρακάτω γράφεις --> link Τους μπάτσους μπορεί να τους βρίζουμε και να λέμε τα άπειρα γι αυτούς αλλά δεν είναι χαζοί. Εκ των έσω η Δίωξη οργανωμένου εγκλήματος ή όπως αλλιώς λέγεται αυτή η σχετικά νεοσύστατη ομάδα της ΕΛ.ΑΣ παρακολουθεί βλέπει σταμπάρει και όταν το κάνει αυτό δεν κόβει κλήσεις ούτε φανερώνεται. Υπάρχουν πολλά τσακάλια εκεί έξω με πολιτικά χωρίς σήματα και με οχήματα που δεν βάζει το μυαλό μας που μπορεί να είναι ο κάγκουρας πους σας τσίγγλισε να ανοίξετε εχθές το βράδυ. Οπότε το όλο πέσιμο στη συγκεκριμένη ιστορία δείχνει πολύ οργανωμένο πέσιμο με βάση τις περιγραφές, άρα πολύ πιθανό να ήταν όλοι τους σταμπαρισμένοι από καιρό για τα κατορθώματα τους. Υ.Γ Και δεν αναφέρομε στα μπλέ ΧΤ τα freewind και τα V-Strom. Ασφαλίτη με κίτρινο hornet με ξετάπωτη επάνω και λιωμένο λάστιχο από τα καγκουριλίκια έχετε δει???...ε εγώ όταν τον είδα δεν το πίστευα!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον Revelator Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Καλα κατεμα ΕΛΕΟΣ με το κομπλεξ μερικων, ακου εκει ασχημη Αθηνα Ειδα και την Θεσσαλονικη, τα ιδια ΣΚΑΤΑ ειναι και εκει οπως και εδω, αλλα υπαρχουν και ωραια μερη, κοιτα να δεις......οπως και εδω ΣΤΟΠ λοιπον με αυτο τον κομπλεξισμο, τα υπολοιπα να τα πειτε στο γηπεδο με τους υπολοιπους καφρους που εχουμε και εδω, ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ομως, κρατηστε το χαμηλο επιπεδο μονο μεσα στα γηπεδα, οχι εξω Τελος το off topic Τωρα σε οτι αφορα το οτι μερικοι φορανε κρανος μονο για να μην φανε προστιμο, ειναι αυτο που ελεγα, οτι το 85% των χρηστων του mybike ειναι μπουχεσες ποζεραδες χρηστες δικυκλων 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Εσύ σε ποιά κατηγορία είσαι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 και γυρναμε παλι στην αδεκαστη ελληνικη νοοτροπια του ''οτι ειναι νομιμο ειναι ΚΑΙ ηθικο''... ειναι νομιμο αλλα ειναι ηθικο να γονατισεις οικονομικα και ψυχολογικα εναν ανθρωπο ????????? η σταση του συγκεκριμενου ατομου που την επαθε δεν μου αρεσε ανεκαθεν ...θεωρω οτι το προκλητικο και υπεροπτικο του υφος γραφης εκφραζοταν και στον οδηγικο χαρακτηρα του...παραταυτα δεν ξερω αν οι ποινες που τους επεβλήθησαν ειναι δικαιες-ηθικες ... και ολο αυτο χωρις να ενσωματωσω αυτην μου την σκεψη στο γεγονος οτι ζουμε στη χωρα του ''αδικου'' και ερωτω ...πως αυτο το κρατος απαιτει απο αυτους τους ανθρωπους να δεκτουν τις συνεπειες των πραξεων τους ΟΤΑΝ τους βομβαρδιζει με καθημερινα ευτραπελα ανευθυνοτητας ??????????????? ισως δεν σε κανει πλακα ... με εχουν σταματησει σαν κοινο εγκληματια 4 το πρωι καθημερινης στην λενορμαν ,καμια δεκαρια μπατσικα με την προβολη οπλων και ενω ημουν παναγια , εχωντας πρωτα απο ολα εχωντας προκαλεσει οι ιδιοι πρωτα τον πανικο ... Πες τα ρε φίλε , γιατί όταν μιλάω για μεροληψία της αστυνομίας κάποιοι νομίζουν οτι τα λέω απο προσωπική μου εμπάθεια μόνο. Ειδικά μερικοί δεν ξέρουν τι σημαίνει να έχεις μηχανάκι που είναι μπατσομαγνήτης , ακόμα και αν δεν κάνεις καγκουρίες. Ακόμα θυμάμαι τις εποχές που έβγαινα βόλτα με το NSRακι μου, και κάποιες στιγμές είχα πίσω μου αστυνομική συνοδεία μεγαλύτερη απο του προέδρου της δημοκρατίας!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Τωρα σε οτι αφορα το οτι μερικοι φορανε κρανος μονο για να μην φανε προστιμο, ειναι αυτο που ελεγα, οτι το 85% των χρηστων του mybike ειναι μπουχεσες ποζεραδες χρηστες δικυκλων Απο το ειμαστε ΟΛΟΙ υποκριτες πεσαμε στο 85% μπουχεσες ποζεραδες χρηστες δικυκλων.... μια χαρα ....φιλε μου μην τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι... συνηθως τα σκατα επιπλεουν Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Απο το ειμαστε ΟΛΟΙ υποκριτες πεσαμε στο 85% μπουχεσες ποζεραδες χρηστες δικυκλων.... μια χαρα Για 99& πηγαινα αλλα με εκοψε το ΔΝΤ και ετσι εκανα λιτοτης με 85% Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 :popcorn: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Ήθελα να ήξερα, σε τι αποσκοπούν οι 17 σελίδες;; Οι Μοds τι κάνουν; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasCapo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) καλα τους εκαναν . το ποσταρισμα δεν καταλαβαινω ...βγηκαν βολτα τα εκαναν ΟΛΑ ...τους επιασαν και τωρα κλαιγονται ???.....αχχχχχχχ......αφου βγαινεις στην 'πιστα' και κανεις καγγουριες ....και ενοχλεις τους παντες ...και τρομαζεις τους αλλους δεν υπολγιζεις τπτ και κανεναν .....μολις σε πιανουν ! κλαιγεσαι κιολας .....αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ......αυτο στο δικο μου χωριο το λενε ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ !!!!!!!!....αχχχχχχ.....αμα δεν το χεις ...αστο στο σπιτι....χχχχχχ ευχομαι φιλε μου στην επομενη βολτα που θα κανεις, στην πρωτη μ@λ@κια που θα κανεις ( που σιγουρα θα κανεις αν βγεις με παρεα) να σου κοψουν ενα κουστουμακι αντιστοιχο να δω τι θα λες. ολοι εχουμε κανει τις καγκουριες μας ποσο μαλλον ενα δυο ανοιγματα.Αν εφαρμοστει ο νομος απολυτα τα προστιμα που προβλεπονται ειναι αντιστοιχα με αυτα που αρπαξαν τα παιδια απλα ολοι λιγο πολυ την γλυτωνουν με 3-5 κατοσταρικα.δεν ξερω ποια ηταν η συμπεριφορα των παιδιων στους αστυνομικους αλλα αυτος ο μπατσος( γιατι για κολομπατσου προκειται) εχει σκεφτει πως βγαινουν 5000 τη σημερον ημερα? Ελεος ειναι σαν να εχει κανει ζημια το παιδι σου και αντι να του δωσεις μια στον πισινο για να το συνετησεις να το σκοτωσεις στο ξυλο.δηλαδη χρεωνεις ενα ανθρωπο 15000(τουλαχιστον)επειδη εκανε μια αναιμακτη μαλακια της στιγμης?ριχτου το κουστουμακι του αλλα μεχρι ενα σημειο. και το αστειο ειναι οτι πολλοι εδω μεσα βγαινουν και το επικροτουν. μπραβο ρε. Τα συγχαριτηρια μου. και ευχομαι στην πρωτη παραβαση που θα κανετε( γιατι ουδεις αλανθαστος-αναμαρτητος) να σας σκισουν ξερετε τι. σορρυ για το πρωτο ποστ μου αλλα βγηκα απο τα ρουχα μου Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον AndreasCapo Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 ευχομαι φιλε μου στην επομενη βολτα που θα κανεις, στην πρωτη μ@λ@κια που θα κανεις ( που σιγουρα θα κανεις αν βγεις με παρεα) να σου κοψουν ενα κουστουμακι αντιστοιχο να δω τι θα λες. ολοι εχουμε κανει τις καγκουριες μας ποσο μαλλον ενα δυο ανοιγματα.Αν εφαρμοστει ο νομος απολυτα τα προστιμα που προβλεπονται ειναι αντιστοιχα με αυτα που αρπαξαν τα παιδια απλα ολοι λιγο πολυ την γλυτωνουν με 3-5 κατοσταρικα.δεν ξερω ποια ηταν η συμπεριφορα των παιδιων στους αστυνομικους αλλα αυτος ο μπατσος( γιατι για κολομπατσου προκειται) εχει σκεφτει πως βγαινουν 5000 τη σημερον ημερα? Ελεος ειναι σαν να εχει ζημια το παιδι σου και αντι να του δωσεις μια στον πισινο για να το συνετησεις να το σκοτωσεις στο ξυλο.δηλαδη χρεωνεις ενα ανθρωπο 15000(τουλαχιστον)επειδη εκανε μια αναιμακτη μαλακια της στιγμης?ριχτου το κουστουμακι του αλλα μεχρι ενα σημειο. και το αστειο ειναι οτι πολλοι εδω μεσα βγαινουν και το επικροτουν. μπραβο ρε. Τα συγχαριτηρια μου. και ευχομαι στην πρωτη παραβαση που θα κανετε( γιατι ουδεις αλανθαστος-αναμαρτητος) να σας σκισουν ξερετε τι. Και πολύ καλά θα κάνουν για να μάθουμε να μη κάνουμε μαλακίες άλλη φορά. 2 κόκκινα 3 αναστροφές 5 κόντρες και βγαλμένη πινακίδα δεν είναι η "πρώτη μαλακία". Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 ολοι εχουμε κανει τις καγκουριες μας ποσο μαλλον ενα δυο ανοιγματα.Αν εφαρμοστει ο νομος απολυτα τα προστιμα που προβλεπονται ειναι αντιστοιχα με αυτα που αρπαξαν τα παιδια απλα ολοι λιγο πολυ την γλυτωνουν με 3-5 κατοσταρικα.δεν ξερω ποια ηταν η συμπεριφορα των παιδιων στους αστυνομικους αλλα αυτος ο μπατσος( γιατι για κολομπατσου προκειται) εχει σκεφτει πως βγαινουν 5000 τη σημερον ημερα? Ελεος ειναι σαν να εχει κανει ζημια το παιδι σου και αντι να του δωσεις μια στον πισινο για να το συνετησεις να το σκοτωσεις στο ξυλο.δηλαδη χρεωνεις ενα ανθρωπο 15000(τουλαχιστον)επειδη εκανε μια αναιμακτη μαλακια της στιγμης?ριχτου το κουστουμακι του αλλα μεχρι ενα σημειο. και το αστειο ειναι οτι πολλοι εδω μεσα βγαινουν και το επικροτουν. μπραβο ρε. Τα συγχαριτηρια μου. και ευχομαι στην πρωτη παραβαση που θα κανετε( γιατι ουδεις αλανθαστος-αναμαρτητος) να σας σκισουν ξερετε τι. σορρυ για το πρωτο ποστ μου αλλα βγηκα απο τα ρουχα μου Άλλο το να βγεις και να κάνεις μια μαλακία κι άλλο να το κάνεις κατ εξ ακολούθηση. Γιατί τα πρόστιμα που τους κόψανε οι κατασχέσεις και ο τρόπος πεσίματος δείχνουν σταμπάρισμα από καιρό. Δεν έκλεισαν το δρόμο τυχαία εκείνη την ώρα το είχανε στημένο. Η ΕΛ.ΑΣ πλέον έχει μηχανογραφημένο σύστημα καταχώρησης δεδομένων προσβάσιμο από όλα τα τμήματα της ασφάλειας! Ακόμη κι αν έχεις λευκό μητρώο και σε σταμπάρουν μπορούν αν θέλουν να ανοίξουν μια "επαφή" με τα στοιχεία σου και να καταχωρούν κάθε μέρα τις καγκουριές σου ή τις παρανομίες σου μέχρι να αποφασίσουν να σε τσιμπήσουν κι οτι δεν στο μοιράσανε τόσο καιρό να στο δώσουν μαζεμένο με τη μία. Μην συγκρίνετε τις μπάντες και τις σούζες που κάνετε ενώ πάτε δουλειά-σπίτι με το πέσιμο σε ένα μέρος που καθημερινά παρακολουθείται και στήνονται ανοίγματα καθημερινά. Τα παλικάρια κάνανε τα ανοίγματα τους στο "στόμα του λύκου". Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasCapo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Και πολύ καλά θα κάνουν για να μάθουμε να μη κάνουμε μαλακίες άλλη φορά. 2 κόκκινα 3 αναστροφές 5 κόντρες και βγαλμένη πινακίδα δεν είναι η "πρώτη μαλακία". δηλαδη αν περασεις ενα κοκκινο οταν εισαι μονος σου σε ενα αδειο δρομο πρεπει να περασεις αυτοφορο να σου κατασχεσουν το αμαξι-μηχανακι) να χασεις τη δουλεια σου επειδη δεν θα εχεις διπλωμα να σου παρει το σπιτι η τραπεζα επειδη δεν θα εχεις να πληρωσεις και γενικα να καταστραφεις. αληθεια εσυ δεν εχεις περασει ποτε κοκκινο? οταν κινησε αναμεσα απο τα αυτοκινητα φιλε μου στην κινηση εισαι νομιμος? με την ιδια λογικη πρεπει να σου-μας κλεισουν το σπιτι. ειναι διαφορετικο πραγμα η τιμωρια και διαφορετικο η καταστροφη. οσον αφορα τη σωρια παραβασεων σκεψου μονο ποσεσ παραβασεις κανεις οταν πας ταξιδι. μονο τις προσπερασεις να βαλεις( διπλη διαχωριστικη λογο του εξαιρετου οδικου δικτυου) δε σου φτανουν 15000.οσο παρανομοι ηταν αυτοι αλλο τοσο εχουμε γινει ολοι μας. συμφωνω πως αμα κανεις τη-τις μαλακιες σου στο δρομο οτι πρεπει να τιμωρηθεις αλλα σε καμια περιπτωση να σου καταστρεψει τη ζωη μια στιγμη. δεν σκοτωσαν ανθρωπο ΑΘΩΟ κοκκινο περασαν σαν ενα απο τα πολλα που εχουμε περασει ολοι.ανοιγμα κανανε σαν ενα απο τα πολλα που εχουμε κανει ολοι οταν βγαινουμε παρεα με μηχανες.απλα εκατσε να τα κανουν ολα μαζι( θα μπορουσε να συμβει καλλιστα σε ολους)και πεσουν πανω σε αστυνομια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες