Jump to content
Al_Bandy

μυγάκια + shoei xr1100

Recommended Posts

έχω παρατηρήσει ότι στο shoei xr1100 που έχω καμιά φορά περνάνε μυγάκια μικρά από το μπροστά αεραγωγό μέσα στο κράνος!! φυσικά δε σκάνε στη μούρη μου αφού ο αεραγωγός τους κόβει τα γκάζια

άλλα δικαιολογείται αυτό για κράνος? έχει συμβεί σε κανένα άλλο με άλλο κράνος ή με το ίδιο?

:offtopic:

και ενα ανεκδοτο:

τι περναει απο το κεφαλι μιας μυγας οταν σκαει πανω στο κρανος με 100χλμ?

ο κολος της :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

έχω παρατηρήσει ότι στο shoei xr1100 που έχω καμιά φορά περνάνε μυγάκια μικρά από το μπροστά αεραγωγό μέσα στο κράνος!! φυσικά δε σκάνε στη μούρη μου αφού ο αεραγωγός τους κόβει τα γκάζια

άλλα δικαιολογείται αυτό για κράνος? έχει συμβεί σε κανένα άλλο με άλλο κράνος ή με το ίδιο?

Το χω παθει εγω με XR1000 το XR 1100 και ενας φιλος με X-Spirit II

στα χαρακτηριστικα γραφει οτι φερνει αερα... δεν λεει πουθενα για "καθαρο" αερα...

:yeahright:

απλα θα μπορουσαν να προσθεσουν μια σιτα οπως στα Aircondition Των ΙΧ (για να μη μπαινουν ολοκληρα ποντικια ) :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως περνάνε απ'το σαγόνι κι όχι απ'τον αεραγωγό;; Γιατί εγώ έχω το προηγούμενο μοντέλο και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο για 20.000 χλμ. (περίπου τα μισά σε ταξίδια) :_unsure:

Οδηγείς με ανοιχτή ή κλειστή τη ζελατίνα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε λίγη σίτα ρε μάστορη με λίγη φλατζόκολλα να μην περνάει ούτε το Γκοτζίλα (μπάμπουρας)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ιδιο παθαινω και εγω. Δεν υπαρχει περιπτωση να περνανε απο το σαγονι γιατι εχω υποσιαγωνιο το οποιο φθανει και κλεινει μεχρι το λαιμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο παλιό το κράνος μου NOLAN n103 είχα παρατηρήσει και εγώ αυτό που λες... Περνούσαν μέσα κάποιες φορές κάτι πολύ μικρά μυγάκια που μου έσπαγαν τα νεύρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου έχει τύχει να περάσει μέλισσα από τον πάνω αεραγωγό του XR1000 και να μπει μέσα από το κράνος ζωντανή. Αναγκάστηκα φυσικά να σταματήσω όπως όπως και να βγάλω το κράνος! Θα μπορούσαν να βάλουν κάτι για να μην περνάνε διάφορα, και ας πέρναγε λιγότερος αέρας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου έχει τύχει να περάσει μέλισσα από τον πάνω αεραγωγό του XR1000 και να μπει μέσα από το κράνος ζωντανή. Αναγκάστηκα φυσικά να σταματήσω όπως όπως και να βγάλω το κράνος! Θα μπορούσαν να βάλουν κάτι για να μην περνάνε διάφορα, και ας πέρναγε λιγότερος αέρας.

Κ εμενα μου εχει συμβει αυτο αλλα ευτυχως την μελλισα την βρηκα σε 2 τεμαχια :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορρυ ρε παιδια...Ο πανω αεραγωγος που βγαζει? Γιατι σε ολα τα κρανη που ειχα μεχρι τωρα, εκτος απο τον κατω μπροστα αεραγωγο που βγαινει στη ζελατινα και σε ολα ειχε σιτα, οι υπολοιπες βγαζουν στα φοδραρισμενα καναλια του μαλακου υλικου στο πανω μερος του κεφαλιου οποτε αποκλειεται να μπαινουν μεσα στο κρανος στα μουτρα μας. Εκος κι αν κατι μου διαφευγει για τα shoei

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:yes: Ο πανω του xr 1000 βγαζει πανω απτην κεφαλα αναμεσα στα "καναλια" του αφρολεξ!

Αρα μπορει να μπει κατι μεσα και σε τσιμπισει στο κεφαλι αν καταλαβα καλα. Αν καταλαβα καλα λοιπον shame on shoei που δεν εχει σιτα :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα δεν νομιζω κατι να αντεξει την προσκρουση με τοσα χλμ... τωρα ο blueninja λεει την βρηκε ζωντανη...ισως πηγαινε με λιγα.

Παντως ενα σιτακι δεν θα ηταν ασχημο εκει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρα μπορει να μπει κατι μεσα και σε τσιμπισει στο κεφαλι αν καταλαβα καλα.

με εχει τσιμπησει σφηκα στο XR-1000 . ευτυχως ημουν σε ευθεια με 6η και ειχα χωρο να κανω δεξια... φφφφιου!

Αν καταλαβα καλα λοιπον shame on shoei που δεν εχει σιτα :yeahright:

ΓΙΑΤΙ Νομιζεις οτι εχουν τα υπολοιπα? εξαλλου αν "στουμπωναν" οι αεραγωγοι απο πολτοποιημενα ζουζουνια και ξερα ζουμια ΠΑΛΙ δε θα ηταν ασχημο? :puke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΓΙΑΤΙ Νομιζεις οτι εχουν τα υπολοιπα? εξαλλου αν "στουμπωναν" οι αεραγωγοι απο πολτοποιημενα ζουζουνια και ξερα ζουμια ΠΑΛΙ δε θα ηταν ασχημο? :puke:

Το shark μου τωρα που το εψαξα (δεν το ειχα παρατηρησει ποτε!), η αληθεια ειναι οτι δεν εχει (δεν εχει μπει ομως ποτε κατι πολυ μεσα), τα uvex και vemar εχουν, και δεν εχουν στουμπωσει ποτε. Βεβαια ανα διαστηματα που εβρισκα καμια ¨γελαδα¨ σφηνωμενη και την αφαιρουσα, εριχνα και ενα ελαφρυ καθαρισματακι με οδοντογλυφιδα. Για το δικο μας κλιμα, με την χλωριδα και πανιδα που εχουμε, χρειαζεται μια σιτουλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το shark μου τωρα που το εψαξα (δεν το ειχα παρατηρησει ποτε!), η αληθεια ειναι οτι δεν εχει (δεν εχει μπει ομως ποτε κατι πολυ μεσα), τα uvex και vemar εχουν, και δεν εχουν στουμπωσει ποτε. Βεβαια ανα διαστηματα που εβρισκα καμια ¨γελαδα¨ σφηνωμενη και την αφαιρουσα, εριχνα και ενα ελαφρυ καθαρισματακι με οδοντογλυφιδα. Για το δικο μας κλιμα, με την χλωριδα και πανιδα που εχουμε, χρειαζεται μια σιτουλα

:2funny:

Και εμενα μου εχει συμβει αρκετες φορες. Μεγαλα εντομα δεν περνανε παντως ευκολα. Μιγακια μικρα ναι, αλλα μικρο το κακο. Δεν με ενοχλεισε ποτε τοσο. :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεε όχι ρε,τώρα που αγόρασα το xr11..τα γράφετε αυτά?

λολ

Πάντως μου φαίνεται κάπως..να περάσει σφήκα ή μέλισσα.Από όσο βλέπω οι αεραγωγοί στα xr11,είναι στρογγυλοί..δλδ για να μπει εκεί μέσα τέτοιο ντούκι..πρέπει να έχει φοβερό σημάδι.

Πάντως και το hjc,έχει σήτα μόνο στους πίσω αεραγωγούς..εκεί δεν ξέρω τι χρησιμεύουν βέβαια.

Σήτα δεν μπαίνει εκεί!! οπότε μια είναι η λύση.Ανοίγουμε όλους τους αεραγωγούς στην μέση..και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως περνάνε απ'το σαγόνι κι όχι απ'τον αεραγωγό;; Γιατί εγώ έχω το προηγούμενο μοντέλο και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο για 20.000 χλμ. (περίπου τα μισά σε ταξίδια) :_unsure:

Οδηγείς με ανοιχτή ή κλειστή τη ζελατίνα;

οχι δεν ειναι απο το σαγονι εννοειτε κλειστη αλλιως θα ελεγα για περιστερια και xr1100 :P

Στο παλιό το κράνος μου NOLAN n103 είχα παρατηρήσει και εγώ αυτό που λες... Περνούσαν μέσα κάποιες φορές κάτι πολύ μικρά μυγάκια που μου έσπαγαν τα νεύρα.

εμενα με το ιδιο nolan δε μου ειχε συμβει ποτε (η δε το ειχα παρει χαμπαρι) ουτε στο rsr2

Εεε όχι ρε,τώρα που αγόρασα το xr11..τα γράφετε αυτά?

λολ

Πάντως μου φαίνεται κάπως..να περάσει σφήκα ή μέλισσα.Από όσο βλέπω οι αεραγωγοί στα xr11,είναι στρογγυλοί..δλδ για να μπει εκεί μέσα τέτοιο ντούκι..πρέπει να έχει φοβερό σημάδι.

Πάντως και το hjc,έχει σήτα μόνο στους πίσω αεραγωγούς..εκεί δεν ξέρω τι χρησιμεύουν βέβαια.

Σήτα δεν μπαίνει εκεί!! οπότε μια είναι η λύση.Ανοίγουμε όλους τους αεραγωγούς στην μέση..και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα.

εγω μιλαω για το αεραγωγο στο σαγονι

ξενερα παντως που συμβαινει κατι τετοιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορρυ ρε παιδια...Ο πανω αεραγωγος που βγαζει? Γιατι σε ολα τα κρανη που ειχα μεχρι τωρα, εκτος απο τον κατω μπροστα αεραγωγο που βγαινει στη ζελατινα και σε ολα ειχε σιτα, οι υπολοιπες βγαζουν στα φοδραρισμενα καναλια του μαλακου υλικου στο πανω μερος του κεφαλιου οποτε αποκλειεται να μπαινουν μεσα στο κρανος στα μουτρα μας. Εκος κι αν κατι μου διαφευγει για τα shoei

Και ο άνω αεραγωγός του Arai Chaser βγάζει κατεθείαν στο κεφάλι, νομίζω και ο πίσω το ίδιο αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το απόγευμα θα δω και θα σας πω.

Μυγάκια πάντως δεν μπαίνουν :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω μιλαω για το αεραγωγο στο σαγονι

ξενερα παντως που συμβαινει κατι τετοιο

Όχι δεν λέω για εσένα,στον @maxxdopa αναφερόμουν.

Τώρα ο αεραγωγούς του σαγωνιού,μάλλον θα είναι πρόβλημα..καθώς είναι τεράστιος!!από εκεί μέσα περνάει και φίδι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα