Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 έχω παρατηρήσει ότι στο shoei xr1100 που έχω καμιά φορά περνάνε μυγάκια μικρά από το μπροστά αεραγωγό μέσα στο κράνος!! φυσικά δε σκάνε στη μούρη μου αφού ο αεραγωγός τους κόβει τα γκάζια άλλα δικαιολογείται αυτό για κράνος? έχει συμβεί σε κανένα άλλο με άλλο κράνος ή με το ίδιο? και ενα ανεκδοτο: τι περναει απο το κεφαλι μιας μυγας οταν σκαει πανω στο κρανος με 100χλμ? ο κολος της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 έχω παρατηρήσει ότι στο shoei xr1100 που έχω καμιά φορά περνάνε μυγάκια μικρά από το μπροστά αεραγωγό μέσα στο κράνος!! φυσικά δε σκάνε στη μούρη μου αφού ο αεραγωγός τους κόβει τα γκάζια άλλα δικαιολογείται αυτό για κράνος? έχει συμβεί σε κανένα άλλο με άλλο κράνος ή με το ίδιο? Το χω παθει εγω με XR1000 το XR 1100 και ενας φιλος με X-Spirit II στα χαρακτηριστικα γραφει οτι φερνει αερα... δεν λεει πουθενα για "καθαρο" αερα... απλα θα μπορουσαν να προσθεσουν μια σιτα οπως στα Aircondition Των ΙΧ (για να μη μπαινουν ολοκληρα ποντικια ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Μήπως περνάνε απ'το σαγόνι κι όχι απ'τον αεραγωγό;; Γιατί εγώ έχω το προηγούμενο μοντέλο και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο για 20.000 χλμ. (περίπου τα μισά σε ταξίδια) Οδηγείς με ανοιχτή ή κλειστή τη ζελατίνα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Βάλε λίγη σίτα ρε μάστορη με λίγη φλατζόκολλα να μην περνάει ούτε το Γκοτζίλα (μπάμπουρας) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 στο arai k στο uvex εχει σιτα τωρα εσυ βαλε μια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 το ιδιο παθαινω και εγω. Δεν υπαρχει περιπτωση να περνανε απο το σαγονι γιατι εχω υποσιαγωνιο το οποιο φθανει και κλεινει μεχρι το λαιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Στο παλιό το κράνος μου NOLAN n103 είχα παρατηρήσει και εγώ αυτό που λες... Περνούσαν μέσα κάποιες φορές κάτι πολύ μικρά μυγάκια που μου έσπαγαν τα νεύρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Μου έχει τύχει να περάσει μέλισσα από τον πάνω αεραγωγό του XR1000 και να μπει μέσα από το κράνος ζωντανή. Αναγκάστηκα φυσικά να σταματήσω όπως όπως και να βγάλω το κράνος! Θα μπορούσαν να βάλουν κάτι για να μην περνάνε διάφορα, και ας πέρναγε λιγότερος αέρας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Μου έχει τύχει να περάσει μέλισσα από τον πάνω αεραγωγό του XR1000 και να μπει μέσα από το κράνος ζωντανή. Αναγκάστηκα φυσικά να σταματήσω όπως όπως και να βγάλω το κράνος! Θα μπορούσαν να βάλουν κάτι για να μην περνάνε διάφορα, και ας πέρναγε λιγότερος αέρας. Κ εμενα μου εχει συμβει αυτο αλλα ευτυχως την μελλισα την βρηκα σε 2 τεμαχια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Σορρυ ρε παιδια...Ο πανω αεραγωγος που βγαζει? Γιατι σε ολα τα κρανη που ειχα μεχρι τωρα, εκτος απο τον κατω μπροστα αεραγωγο που βγαινει στη ζελατινα και σε ολα ειχε σιτα, οι υπολοιπες βγαζουν στα φοδραρισμενα καναλια του μαλακου υλικου στο πανω μερος του κεφαλιου οποτε αποκλειεται να μπαινουν μεσα στο κρανος στα μουτρα μας. Εκος κι αν κατι μου διαφευγει για τα shoei Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Ο πανω του xr 1000 βγαζει πανω απτην κεφαλα αναμεσα στα "καναλια" του αφρολεξ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Ο πανω του xr 1000 βγαζει πανω απτην κεφαλα αναμεσα στα "καναλια" του αφρολεξ! Αρα μπορει να μπει κατι μεσα και σε τσιμπισει στο κεφαλι αν καταλαβα καλα. Αν καταλαβα καλα λοιπον shame on shoei που δεν εχει σιτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Κοιτα δεν νομιζω κατι να αντεξει την προσκρουση με τοσα χλμ... τωρα ο blueninja λεει την βρηκε ζωντανη...ισως πηγαινε με λιγα. Παντως ενα σιτακι δεν θα ηταν ασχημο εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Αρα μπορει να μπει κατι μεσα και σε τσιμπισει στο κεφαλι αν καταλαβα καλα. με εχει τσιμπησει σφηκα στο XR-1000 . ευτυχως ημουν σε ευθεια με 6η και ειχα χωρο να κανω δεξια... φφφφιου! Αν καταλαβα καλα λοιπον shame on shoei που δεν εχει σιτα ΓΙΑΤΙ Νομιζεις οτι εχουν τα υπολοιπα? εξαλλου αν "στουμπωναν" οι αεραγωγοι απο πολτοποιημενα ζουζουνια και ξερα ζουμια ΠΑΛΙ δε θα ηταν ασχημο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 ΓΙΑΤΙ Νομιζεις οτι εχουν τα υπολοιπα? εξαλλου αν "στουμπωναν" οι αεραγωγοι απο πολτοποιημενα ζουζουνια και ξερα ζουμια ΠΑΛΙ δε θα ηταν ασχημο? Το shark μου τωρα που το εψαξα (δεν το ειχα παρατηρησει ποτε!), η αληθεια ειναι οτι δεν εχει (δεν εχει μπει ομως ποτε κατι πολυ μεσα), τα uvex και vemar εχουν, και δεν εχουν στουμπωσει ποτε. Βεβαια ανα διαστηματα που εβρισκα καμια ¨γελαδα¨ σφηνωμενη και την αφαιρουσα, εριχνα και ενα ελαφρυ καθαρισματακι με οδοντογλυφιδα. Για το δικο μας κλιμα, με την χλωριδα και πανιδα που εχουμε, χρειαζεται μια σιτουλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Το shark μου τωρα που το εψαξα (δεν το ειχα παρατηρησει ποτε!), η αληθεια ειναι οτι δεν εχει (δεν εχει μπει ομως ποτε κατι πολυ μεσα), τα uvex και vemar εχουν, και δεν εχουν στουμπωσει ποτε. Βεβαια ανα διαστηματα που εβρισκα καμια ¨γελαδα¨ σφηνωμενη και την αφαιρουσα, εριχνα και ενα ελαφρυ καθαρισματακι με οδοντογλυφιδα. Για το δικο μας κλιμα, με την χλωριδα και πανιδα που εχουμε, χρειαζεται μια σιτουλα Και εμενα μου εχει συμβει αρκετες φορες. Μεγαλα εντομα δεν περνανε παντως ευκολα. Μιγακια μικρα ναι, αλλα μικρο το κακο. Δεν με ενοχλεισε ποτε τοσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Εεε όχι ρε,τώρα που αγόρασα το xr11..τα γράφετε αυτά? λολ Πάντως μου φαίνεται κάπως..να περάσει σφήκα ή μέλισσα.Από όσο βλέπω οι αεραγωγοί στα xr11,είναι στρογγυλοί..δλδ για να μπει εκεί μέσα τέτοιο ντούκι..πρέπει να έχει φοβερό σημάδι. Πάντως και το hjc,έχει σήτα μόνο στους πίσω αεραγωγούς..εκεί δεν ξέρω τι χρησιμεύουν βέβαια. Σήτα δεν μπαίνει εκεί!! οπότε μια είναι η λύση.Ανοίγουμε όλους τους αεραγωγούς στην μέση..και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Μήπως περνάνε απ'το σαγόνι κι όχι απ'τον αεραγωγό;; Γιατί εγώ έχω το προηγούμενο μοντέλο και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο για 20.000 χλμ. (περίπου τα μισά σε ταξίδια) Οδηγείς με ανοιχτή ή κλειστή τη ζελατίνα; οχι δεν ειναι απο το σαγονι εννοειτε κλειστη αλλιως θα ελεγα για περιστερια και xr1100 :P Στο παλιό το κράνος μου NOLAN n103 είχα παρατηρήσει και εγώ αυτό που λες... Περνούσαν μέσα κάποιες φορές κάτι πολύ μικρά μυγάκια που μου έσπαγαν τα νεύρα. εμενα με το ιδιο nolan δε μου ειχε συμβει ποτε (η δε το ειχα παρει χαμπαρι) ουτε στο rsr2 Εεε όχι ρε,τώρα που αγόρασα το xr11..τα γράφετε αυτά? λολ Πάντως μου φαίνεται κάπως..να περάσει σφήκα ή μέλισσα.Από όσο βλέπω οι αεραγωγοί στα xr11,είναι στρογγυλοί..δλδ για να μπει εκεί μέσα τέτοιο ντούκι..πρέπει να έχει φοβερό σημάδι. Πάντως και το hjc,έχει σήτα μόνο στους πίσω αεραγωγούς..εκεί δεν ξέρω τι χρησιμεύουν βέβαια. Σήτα δεν μπαίνει εκεί!! οπότε μια είναι η λύση.Ανοίγουμε όλους τους αεραγωγούς στην μέση..και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. εγω μιλαω για το αεραγωγο στο σαγονι ξενερα παντως που συμβαινει κατι τετοιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Σορρυ ρε παιδια...Ο πανω αεραγωγος που βγαζει? Γιατι σε ολα τα κρανη που ειχα μεχρι τωρα, εκτος απο τον κατω μπροστα αεραγωγο που βγαινει στη ζελατινα και σε ολα ειχε σιτα, οι υπολοιπες βγαζουν στα φοδραρισμενα καναλια του μαλακου υλικου στο πανω μερος του κεφαλιου οποτε αποκλειεται να μπαινουν μεσα στο κρανος στα μουτρα μας. Εκος κι αν κατι μου διαφευγει για τα shoei Και ο άνω αεραγωγός του Arai Chaser βγάζει κατεθείαν στο κεφάλι, νομίζω και ο πίσω το ίδιο αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το απόγευμα θα δω και θα σας πω. Μυγάκια πάντως δεν μπαίνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 εγω μιλαω για το αεραγωγο στο σαγονι ξενερα παντως που συμβαινει κατι τετοιο Όχι δεν λέω για εσένα,στον @maxxdopa αναφερόμουν. Τώρα ο αεραγωγούς του σαγωνιού,μάλλον θα είναι πρόβλημα..καθώς είναι τεράστιος!!από εκεί μέσα περνάει και φίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες