Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Και αν η πινακίδα βρίσκετε σε σημείο πχ πλάγια απο την μοτο και οχι πισω.Νομιμος δεν είσαι? Σύμφωνα με τον νόμο, όπως τον έβαλα παραπάνω, Δεν είσαι νόμιμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V.I.T.R.I.O.L. 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 @ Αιγαιοπλόος: Και όμως, έχει προβλεθεί... Κοίτα τι γράφει εδώ: +++ Με διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων (300,00) ευρώ τιμωρείται και αυτός που οδηγεί οδικό όχημα του οποίου οι πινακίδες δεν είναι, για οποιονδήποτε λόγο, ευκρινώς ορατές ή αναγνωρίσιμες από τεχνικά μέσα βεβαίωσης παραβάσεων ή τοποθετεί επ` αυτών μη αντανακλαστικό υλικό. +++ Έβαλες αναδιπλούμενη πινακίδα; Οκ, δεν τρέχει κάστανο. Είναι ευκρινώς ορατή και αναγνωρίσιμη απο τεχνικά μέσα όταν είναι διπλωμένη;;; Ναι ή όχι? Υ.Γ. η μούντζα πάει για αυτούς, μην έχουμε τίποτα παρεξηγήσεις... ετσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Ρε παίδες να σας κάνω μια ερώτηση η οποία μου γεννήθηκε την πρώτη φορά που είδα τέτοιο σύστημα σε μηχανάκι. Υπάρχει λόγος ύπαρξης αναδιπλούμενης πινακίδας άλλος από την απόκρυψη των στοιχείων της μοτοσυκλέτας; [Αεροδυναμική στην πίστα ας πούμε.] Γιατί αν δεν υπάρχει, ο σκοπός ύπαρξης τέτοιας μετατροπής δεν είναι άλλος από την παρανομία. Για να κάνω μία χοντροκομμένη αναλογία, όποιος οπλοφορεί παράνομα πρέπει να μην συλλαμβάνεται επειδή δεν χρησιμοποιεί το όπλο του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 @ Αιγαιοπλόος: Και όμως, έχει προβλεθεί... Κοίτα τι γράφει εδώ: +++ Με διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων (300,00) ευρώ τιμωρείται και αυτός που οδηγεί οδικό όχημα του οποίου οι πινακίδες δεν είναι, για οποιονδήποτε λόγο, ευκρινώς ορατές ή αναγνωρίσιμες από τεχνικά μέσα βεβαίωσης παραβάσεων ή τοποθετεί επ` αυτών μη αντανακλαστικό υλικό. +++ Έβαλες αναδιπλούμενη πινακίδα; Οκ, δεν τρέχει κάστανο. Είναι ευκρινώς ορατή και αναγνωρίσιμη απο τεχνικά μέσα όταν είναι διπλωμένη;;; Ναι ή όχι? Υ.Γ. η μούντζα πάει για αυτούς, μην έχουμε τίποτα παρεξηγήσεις... Χωρίς να είμαι δικηγόρος, άσχετο μου φαίνεται. Δεν μπορούν να επέμβουν στην πινακίδα σου (να σου ζητήσουν δλδ να την σηκώσεις) και μετά να σε γράψουν επειδή δεν είναι ορατή και αναγνωρίσιμη. Όσο είναι κάτω είναι και ορατή και αναγνωρίσιμη άρα δεν τρέχει. Πιστεύω όμως πως στην τελική όλα είναι "ότι σου κάτσει" σε αυτή την χώρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V.I.T.R.I.O.L. 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 πολοι απο εμας εχουμε παρατηρησει καποιες παλιες κατα κυριο λογ εντουρο να εχουν την πινακιδα στραβωμενη και "κολλημενη κατω απο το φτερο. σε πολλες περιπτωσεις λογικα λογω λασπης δεν θα φαινεται τιποτα..... τι να λεμε μετα για αναδιπλουμενη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Ρε παίδες να σας κάνω μια ερώτηση η οποία μου γεννήθηκε την πρώτη φορά που είδα τέτοιο σύστημα σε μηχανάκι. Υπάρχει λόγος ύπαρξης αναδιπλούμενης πινακίδας άλλος από την απόκρυψη των στοιχείων της μοτοσυκλέτας; [Αεροδυναμική στην πίστα ας πούμε.] Γιατί αν δεν υπάρχει, ο σκοπός ύπαρξης τέτοιας μετατροπής δεν είναι άλλος από την παρανομία. Για να κάνω μία χοντροκομμένη αναλογία, όποιος οπλοφορεί παράνομα πρέπει να μην συλλαμβάνεται επειδή δεν χρησιμοποιεί το όπλο του; φιλε μου αν εχεις μια ωραια street μηχανη και θες να βγαλεις τα 2 μετρα λασποτηρα που εχει τι θα κανεις ? βαζεις μια βαση και τελειωσες . στο εμποριο ολες οι βασεις ειναι αναδιπλουμενες . και αν εισαι τοσο νομιμοι να εχετε κανονικα την πινακιδα σας και να μην χωνεστε στην κινηση γιατι και αυτο παρανομο ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Μην μπλέκετε την μία παρανομία με την άλλη, δεν έχει νόημα. Αυτός που έχει δυσδιάκριτη πινακίδα [ψηλόφτερος ή στρητάς] είναι παράνομος και δεν το κρύβει. Μπορούν να τον σταματήσουν ανά πάσα στιγμή. Αυτός που παραβιάζει τον ΚΟΚ είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Αυτός που έχει αναδιπλούμενη βάση όμως [που είναι και το θέμα της συζήτησης] είναι νομιμοφανής και όποτε το θελήσει παράνομος και αόρατος. Αν θέλατε να κάνετε μία ληστεία τι θα προστιμούσατε να έχει το μηχανάκι σας, λασπωμένη, κρυμμένη ή αναδιπλούμενη πινακίδα; Είναι όντως όλες οι aftermarket βάσεις αναδιπλούμενες; Πραγματικά θα με ενδιέφερε να ξέρω ποιος είναι ο σκοπός/οί ύπαρξης της αναδιπλούμενης βάσης πινακίδας. Τον σκοπό μίας ελαφρύτερης, ομορφότερης aftermarket βάσης τον καταλαβαίνω απόλυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδιά, οι νόμοι στην Ελλάδα έχουν πολλές φορές ασάφεια. Αλλά: Οταν βλέπω στον ΚΟΚ τη διατύπωση ότι "Με διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων (300,00) ευρώ τιμωρείται και αυτός που οδηγεί οδικό όχημα του οποίου οι πινακίδες δεν είναι, για οποιονδήποτε λόγο, ευκρινώς ορατές ή αναγνωρίσιμες από τεχνικά μέσα βεβαίωσης παραβάσεων ή τοποθετεί επ` αυτών μη αντανακλαστικό υλικό", δε βλέπω να έχει προβλεφθεί η περίπτωση της τοποθέτησης αναδιπλούμενης πινακίδας. Ο νόμος μιλάει για πινακίδες μή ευκρινώς ορατές από τις κάμερες της τροχαίας ή για πινακίδες που έχουν πάνω τους μή αντανακλαστικό υλικό. Και όπως ξέρετε, μόνο ότι ΡΗΤΩΣ απαγορεύεται, τιμωρείται. Δεν έχει, λοιπόν, κάνει πρόβλεψη ο νόμος για την αναδιπλούμενη πινακίδα. Εφόσον κατά τον έλεγχο η πινακίδα σου είναι στη προβλεπόμενη θέση και είναι ευκρινώς ορατή, είσαι τυπικά νόμιμος, έστω κι αν στην ουσία είσαι εν δυνάμει παράνομος. Μόνο αν καταληφθείς με την αναδιπλούμενη πινακίδα σου κλειστή, θα μπορέσει να έχει εφαρμογή το άρθρο αυτό και άρα να φας πρόστιμο. Αυτή είναι η ερμηνεία που εγώ δίνω στο νόμο και δεν το λέω για να σας πω ότι συμφωνώ με την τοποθέτηση αναδιπλούμενης πινακίδας. Προσωπικά δε θα έβαζα ΠΟΤΕ αναδιπλούμενη πινακίδα στη μοτοσυκλέτα μου ούτε συμφωνώ με τη λογική να "κρύβομαι" για να παρανομώ ανεμπόδιστα. Κατανοώ αυτούς που τρώνε άδικα πρόστιμα για παράλογα όρια ταχύτητας και έχουν το δίκιο τους αλλά - πώς να το κάνουμε, ρε παιδιά - δε συμφωνώ ότι η "λύση" είναι να βάλουμε ο καθένας μια αναδιπλούμενη πινακίδα και να ησυχάσουμε. Αυτά από εμέ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 πολοι απο εμας εχουμε παρατηρησει καποιες παλιες κατα κυριο λογ εντουρο να εχουν την πινακιδα στραβωμενη και "κολλημενη κατω απο το φτερο. σε πολλες περιπτωσεις λογικα λογω λασπης δεν θα φαινεται τιποτα..... τι να λεμε μετα για αναδιπλουμενη.. Το ιδιο γινεται και σε πολλα SS με UNDER TAIL.Σε εμενα ετυχε να με σταματησει ενας κυρ ενοματαρχης σε νησι,και μου ειπε να αλλαξω θεση στην πινακιδα για να φαινεται καλυτερα. Η πινακιδα να πω οτι ηταν στη θεση που προβλεπει το εργοστασιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V.I.T.R.I.O.L. 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Το ιδιο γινεται και σε πολλα SS με UNDER TAIL.Σε εμενα ετυχε να με σταματησει ενας κυρ ενοματαρχης σε νησι,και μου ειπε να αλλαξω θεση στην πινακιδα για να φαινεται καλυτερα. Η πινακιδα να πω οτι ηταν στη θεση που προβλεπει το εργοστασιο. στα νησια γενικα δεν την παλευουν και λογω απραξιας περιμενουν πως και πως το καλοκαιρι για να γδαρουν τουριστες επειδη πχ πεταει η δεξια τριχα απο τ αριστερο σου @δι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 στα νησια γενικα δεν την παλευουν και λογω απραξιας περιμενουν πως και πως το καλοκαιρι για να γδαρουν τουριστες επειδη πχ πεταει η δεξια τριχα απο τ αριστερο σου @δι.. και γενικα στην επαρχια με λιγο κοσμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 και γενικα στην επαρχια με λιγο κοσμο... Μερικοι απλα δεν παλευονται με τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V.I.T.R.I.O.L. 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Μερικοι απλα δεν παλευονται με τιποτα. βασικα η συντριπτικη πλειοψηφια αλλα πιαστο αυγο και κουρευτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Καλησπέρα παιδιά! Το επαναφέρω γιατί έχω μια απορία σχετικά με το συγκεκριμένο που περιλαμβάνει φυσικά περισσότερα θέματα. Αν σε σταματήσει ο κυρ αστυνόμος με την πινακίδα σου τοποθετημένη σε αναδιπλούμενη βάση ανοιχτή και σε γράψει γιατί την είχες κλειστή. Πως μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ήσουν παράνομος, αφού κατά τη βεβαίωση θα είναι δυο όργανα να υποστηρίξουν την άποψη τους. Και στον αντίλογο, αν σε σταματήσει ο κυρ αστυνόμος με την πινακίδα κλειστή και κατεβαίνοντας πας και την ανοίξεις, τι γίνεται? Με ποιον τρόπο θα μπορούσε να ξεκαθαριστεί ποιος παρανομεί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OnyxX 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) Στις δύο περιπτώσεις που έγραψες δεν γίνεται να αποδείξεις με τίποτα ότι δεν ήσουν παράνομος.. μετά την κλήση που θα σου γράψουν έχεις το δικαιώμα να κάνεις την ένσταση σου και να υποστηρίξεις με κάποιο τρόπο ότι η κλήση που σου βεβαίωσαν δεν στέκει και ότι άλλο νομίζεις εσύ.. αν θες να το προχωρήσεις πας στα δικαστήρια αλλά για εμένα εφόσων έχεις την πινακίδα έτσι να δεχτείς τις συνέπειες.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2012 από τον OnyxX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 με εχει σταματησε Ζτας επειδη την ειχα τσακισμενη στη μεση και μ εγραψε για τα παντα.και μου εβαλε και δικαστηριο στο δικαστηριο ειπα οτι ηταν ετσι απο ατυχημα,εδειξα και μια φωτο απο το πως ειναι τωρα(ισιωμενη)και αθωοθηκα στην κριση τους ειναι,την κλιση αν θελει να στην κοψει,θα στην κοψει και αμα ειναι λερωμενη απλα η πινακιδα γιατι μου χει τυχει κ αυτο,καποτε που δε την επλενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisczt 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Εμένα δεν μου δώσανε πινακίδα όταν έβγαλα την άδεια κ θέλω να κατέβω Αθήνα την δευτέρα,ας με σταματήσουν...εγώ πλήρωσα την άδεια,αν το κράτος μ@λ@κιζετε εγώ τι φταίω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siloo 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Οι περισσοτεροι απο μας πιστευω οτι εχουμε πεσει θυματα των ηλιθιων οριων ταχυτητας... Αυτος ειναι για μενα κ ο κυριοτερος λογος να εχει κανεις αναδιπλουμενη πινακιδα. Και ειδικα τα φωτογραφικα ειναι μεγαλη π@παρια διοτι εχει κ αφαιρεση διπλωματος κλπ κλπ... Τωρα αν ειναι να σ κατσει κ σε σταματησουν κ ειναι κολλημενοι δεν νομιζω οτι το μονο προβλημα θα ειναι η πινακιδα, διοτι ως γνωστον ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αν και δεν θα την έβαζα θα μέτραγε πολύ όταν έκλεινε να έβγαζε ένα κ@λ@δάχτυλο και να βλέπανε στη φωτογραφία το μεσαίο δαχτυλάκι Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2012 από τον Tsi0u Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες