AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Παίδες για Τετάρτη βολεύει, οπότε θα είναι μια καλή ευκαιρία να σας γνωρίσω από κοντά. Ισχύει για την Αρετσού (Seagull) ??? <{POST_SNAPBACK}> Βρε Bakoo από την πατρίδα μου είσαι και δεν μιλάς!!! Και που ακριβός θα βρεθούμε στην Αριστοτέλους βρε παιδια??? μπαμ! σας έπιασα ανυποψίαστα πλάσματα! Ετοιμάζεστε για βολτούλα? καλά να περάσετε λέμεεεεεεε <{POST_SNAPBACK}> Εμείς το είχαμε υποψιαστεί ότι θα μας κάνεις μπαμ, αλλά δεν θέλαμε να σου το χαλάσουμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Προσεχτε μονο μη σας φανε τα λαστιχα τα κουνελακια!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Κουνελάκια? Τι κουνελάκια? Χνουδωτά ή του Playboy? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Περνάς μέσα από το Πανόραμα και μετά τον μεγάλο κεντρικό που αρχίζουν οι στροφές,όπως πας για Χορτιάτη,στα δεξιά σου πρέπει να παίζει πινακίδα.Βγαίνοντας από το δρόμο έχει καμιά 500αριά μέτρα για να το βρεις,μην απογοητευτείς. πηγή:Varadero! 8 και 5 θα περιμένω για 10 λεπτά Αριστοτέλους με Εγνατία,στα ταξί,μήπως θέλει κανείς να έρθει αργότερα και δεν το ξέρει.Θα κρατάω ένα κόκκινο τριαντάφυλλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bakoo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Συμφωνώ στα Πλατανάκια στο Πανόραμα. Έχω πάει ίδιο χρονικό διάστημα και έχει δροσιά, μπορεί να χρειαστούμε και μπουφάν για να κάτσουμε!!! Μόνο πείτε ώρα και είμαι μέσα. Θα πρέπει να αλλάξω ένα ραντεβού μου να το πάω πριν ή μετά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Κουνελάκια? Τι κουνελάκια? Χνουδωτά ή του Playboy? <{POST_SNAPBACK}> Θα τα δεις θα τα δεις μη βιαζεσαι... εχει και νερααα πολλαααααα νερααααααα... Ασε που μπορεις να κανεις καγιακ/ραφτινγκ με το φουσκωτο σου, να βαλεις την παρεα πανω και να κανετε μια ωραια βαρκαδα... :P Περνει κουπια το CB ε? :P (πλακα οι 3 τροποι ε? χιχιχιχι ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 @Sarevock Τουλάχιστον όπως μόλις παραδέχτηκες, η μηχανή μου εμένα είναι πολυχρηστική και κάνει τα πάντα και καλά... Δεν την έχω μόνο για να τρέχω στα βουνά... :P (3 τρόποι και ένας έκπληξη ξέχασα να γράψω ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Bασίκά ρε παιδιά,δε πάμε στα πλατανάκια στο πανόραμα?!Το μέρος rulez λέμε.Και άφθονο παρκάρισμα.Εάν ναί προτείνω να συναντηθούμε 18:00 στην Αριστοτέλους και απο εκεί ξεκινάμε όλοι μαζί γιατί πιθανών να υπάρχουν άτομα που δε ξέρουν που είναι.Τι λέτε?Εγώ πάντως συμφωνώ με εμένα Θα είμαι και βουλωμένος <{POST_SNAPBACK}> οκ τελικα πλατανακια θα τα πούμε εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 18 στην πλατεία Αριστοτέλους λοιπόν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Περνάς μέσα από το Πανόραμα και μετά τον μεγάλο κεντρικό που αρχίζουν οι στροφές,όπως πας για Χορτιάτη,στα δεξιά σου πρέπει να παίζει πινακίδα.Βγαίνοντας από το δρόμο έχει καμιά 500αριά μέτρα για να το βρεις,μην απογοητευτείς. πηγή:Varadero! 8 και 5 θα περιμένω για 10 λεπτά Αριστοτέλους με Εγνατία,στα ταξί,μήπως θέλει κανείς να έρθει αργότερα και δεν το ξέρει.Θα κρατάω ένα κόκκινο τριαντάφυλλο! <{POST_SNAPBACK}> Μιλάμε για αξιόπιστη Πηγή: Γιώργο το πιο πιθανό είναι να έρθω με την γνωστή μου πλέον παρέα στην πλατεία αριστοτέλους να φύγουμε μαζί. Ποια άλλα κορίτσια θα είναι στην παρέα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bakoo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 (τροποποιήθηκε) Θα έλεγα κοντά στην πιάτσα των ταξί, αλλά το πήρε άλλος (Varadero) Οπότε στις 18:00 κοντά στα ΕΛΤΑ - ΓΕΡΜΑΝΟ, είναι ΟΚ??? Μάλλον θα πάω πριν τη συνάντηση στο ραντεβού, οπότε θα σας προλάβω. Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2006 από τον bakoo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Θα τα πούμε επάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gemi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Σεγκαλ τελικα ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Σεγκαλ τελικα ?? <{POST_SNAPBACK}> Οχι βρε, στο πανμόραμα θα πάμε τελικα!!! Αν δεν ξέρεις πως να έρθεις, έλα στις 18:00 στην πλατεία Αριστοτέλους που θα βρεθούμε όλοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gemi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Οχι βρε, στο πανμόραμα θα πάμε τελικα!!! Αν δεν ξέρεις πως να έρθεις, έλα στις 18:00 στην πλατεία Αριστοτέλους που θα βρεθούμε όλοι. <{POST_SNAPBACK}> Στο πανοραμα που σε ποιο καφε ? Θα φαμε κ τριγωνα ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Καλα για σημερα μιλατε ????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Nαι βρε? Γιατί? Θες να έρθεις? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Στις 6 8α ειμαι εκει (αριστοτελους) που ακριβως ομως θα σας βρω???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Και μετά μας κοροϊδεύουνε οι Νότιοι..... ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΦΑΤΣΕΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ..... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΦΑΤΣΕΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ..... A camel is a horse, designed by a committee.. Winston Churchill Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 (τροποποιήθηκε) Συγγνώμη αλλά τώρα, ναι τώρα φεύγω από το μαγαζί.... Πιστεύω να περάσατε καλά. όσο για μένα Next time ...... Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2006 από τον Άσωτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2006 Next time Βαγγέλη! Πήλιο τελικά θα έρθεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2006 Περιμενω να δω τις foto και ειδικα αφτη που ο Johny στριβει το ποδηλατο.... Παιδες πραγματικα περασα πολυ ωραια και ελπιζω μετα το Σ/Κ να ξανακανονισουμε για κανα καφεδακι οσο θα ειμαι σαλονικα!!! Υ.Γ. η καφετερια σαν χωρος με αφησε Μ@Λ@Κ@ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες