mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 Γεια σας ρε τσακαλια.Αφου εχω postαρει 2 φορες,αποφασησα και επισημα να σας πω οτι χαιρομαι που βρίσκομαι κοντα σας.Ειμαι σχετικα νεος οδηγος και απο οσα αρθρα εχω διαβασει απο το forum σας,μπορω να πω οτι ειναι πολυ διαφωτιστηκα .Η εμπειρια του καθενα μπορει να βοηθήσει πολυ εμας τους νεους.Ας μη ξεχναμε το ρητο "Η εμπειρια ειναι ο ποιο αυστηρος δασκαλος.Πρωτα σου βαζει το διαγωνισμα και μετα σου κανει το μαθημα". Καλως σας βρηκα λοιπον φιλοι μου. Υ.Γ. :Παντα ορθιοι και υγιείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 Καλώς ήρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 Καλως ήρθες στην παρέα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikanthi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 Καλώς ήρθες και καλώς ήρθα :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 Καλώς ήρθες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Welcome! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες