innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 η πιο παλιά που έχω αυτη τη στιγμή είναι αυτή. 1990, διανομέας εποχιακός στα ΕΛΤΑ ! Suzuki GN 250, απο τα πιο άνετα μοτό, συμπλέκτης, ελαστικότητα μοτέρ, κατανάλωση.. Πιάνεται ? Οι άλλες είναι.......Αθήνα ! Κι άλλη μία απο Κώ, 1994 με το Honda Degree... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Σορρυ ρε παιδια, αλλα στην δευτερη σελιδα γιατι δεν φαινοντε οι φωτογραφιες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Διάβασε πιο πάνω αυτά που είπε ο Sadow. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 1994μισο Δυστυχως δεν εχω φωτο απ το tzr εν ετει 1992 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Διάβασε πιο πάνω αυτά που είπε ο Sadow. Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Αλλος βγαινει με ασπρη καλτσα το '88,αλλος με στρογγυλο γυαλι το '93... Ντροπη.Γιατι να μην προλαβω τετοιες εποχες γμτ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 1994μισο Ν90 ? Το ζαχάρωνα τότε.... αλλά είχε 900.000 δρχ. Ωραίο εργαλείο. Και πήγαινε σφαίρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Μου φαινεται πως πρεπει να ξεκινησω να τραβαω φοτο με την μοτα για καποιο μελλοντικο τοπικ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis Vr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Καπου στο 90-91 με ένα DT του ΄84 φουλ στην πατέντα και το ρεκτιφιέ... Τι εποχές.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 η πιο παλιά που έχω αυτη τη στιγμή είναι αυτή. 1990, διανομέας εποχιακός στα ΕΛΤΑ ! Suzuki GN 250, απο τα πιο άνετα μοτό, συμπλέκτης, ελαστικότητα μοτέρ, κατανάλωση.. Πιάνεται ? Οι άλλες είναι.......Αθήνα ! χαχα Ως προσφατος διανομεας πηγα το γραμμα καποιες φορες με το ιδιο μηχανακι. Η ζεστη απο το μοτερ αψογη για το κρυο (ευτυχως δεν το οδηγησα καλοκαιρι) ,για διανομη δεν ηταν οτι καλυτερο. Αν και με παταγανε κατι παπια στην μεσογειων η easy rider αισθηση ηταν ανεπαναληπτη ..και ο ηχος απο την εξατμιση επισης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Λευκες Πάρου, Θα ήτανε γύρω στο 92 93 κάπου εκεί... με αυτό έμαθα να οδηγαω και το μηχανάκι ζει ακόμα και είναι μάχιμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Στο καλο σας.. Βαριεμαι να σκαναρω , αλλα θα ΤΟ ΚΑΝΩ! (Αυριο.. :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisxrv 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2011 από τον vasilisxrv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Mathosala + 1 για το θεματακι και ιδιως για τα τενερε!!! :clapping2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Ακου ρε το 1988 με ασπρη καλτσα ο ψηλος... Κ ο Μηναρας με στρογγυλο γυαλι,πουλουσε ποζα στον φακο... Ρεζιλια...!!!!! Χα χα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Η φωτο με τον ψηλο και την καλτσα ομως δε φαινεται πια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αυτο ειναι το αρχειο της φωτογραφιας.Κανετε απαντηση στο post μου να παρετε το αρχειο. Θα κινησω γη κ ουρανο να τη ξεκλειδωσω απο το imageshack του Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Αυτο ειναι το αρχειο της φωτογραφιας.Κανετε απαντηση στο post μου να παρετε το αρχειο. Θα κινησω γη κ ουρανο να τη ξεκλειδωσω απο το imageshack του Το προσπαθησα ηδη αλλα ... :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 ALX o λαος απαιτει ασπρη καλτσα!Ανεβασε τη φωτο ρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 Ακου ρε το 1988 με ασπρη καλτσα ο ψηλος... Κ ο Μηναρας με στρογγυλο γυαλι,πουλουσε ποζα στον φακο... Ρεζιλια...!!!!! Χα χα! Ημασταν "must" ρε Σαλομηναρα...ετσι ητανε... Και που να δεις σε εξοδους στη Disco πώς βγαιναμε...ουουου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 η πιο παλιά που έχω αυτη τη στιγμή είναι αυτή. 1990, διανομέας εποχιακός στα ΕΛΤΑ ! Suzuki GN 250, απο τα πιο άνετα μοτό, συμπλέκτης, ελαστικότητα μοτέρ, κατανάλωση.. δηλαδη συγνωμη επρεπε να ανεβασεις σχεδον ολο το μηχανακι επανω στο πεζοδρομιο για να παραδωσεις ενα γραμμα ??? αμα το γραμματοκιωτιο ηταν πιο μεσα στην αυλη εβαζες κα ιτη μηχανη μεσα? μια + δυό ? όσο πήγαινε..... Εσεις οι μεγαλυτεροι παντως ειστε κληρονομια ! ναι, Μνημεία της UNESCO.... ετσι απλα.. στη φωτό, η δερμάτινη τσάντα περιείχε εκείνη τη μέρα 2-2,5 εκ. δρχ..... :blink: Συντάξεις. Που να απαρατήσεις τη μηχανή.... Αν και η περιοχή διανομής ήταν ''ήσυχη''.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 καπου στο παπιγκο πρωτη βολτα με μεγαλη μοτο οπου ανακαλυψα οτι 250χλμ αυτονομια δεν ειναι αρκετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 Θαναση αστακος εισαι ρε κερατα πανω στην τσοπεριά.Με το που τελειωνες τη διαδρομη,βουρ το κοριτσι και βουτια στη θαλασσα ε; Μαγκες χωρις πλακα οι φωτο που ποσταρονται ειναι για ημερολογιο myBike συλλεκτικο!!!Αλλες εποχες εντελως!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Α ρε Μάθο τι αναμνήσεις φέρνεις πίσω τώρα........ Δυστυχώς δεν έχω φώτο από τα πιο παλιά μου μηχανάκια, οπότε δείτε εδώ.......η παρθενική βόλτα του Canyon. Καλοκαίρι του 1996! (τώρα μιλάμε για κανα 2χλμ, μη φανταστείτε κανα ταξίδι) Ελπίζω να μην σας πειράξει αν ποστάρω και μια φώτο του Παππού μου (αυτός στην μέση) ο οποίος ήταν λάτρης των 2 τροχών και με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα σε 2κυκλο όταν ήμουν ακόμη παιδί. Του το χρωστάω.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2011 από τον GkS 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες