Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Μολις μου εδωσες τη λυση για το πλαστικο ντεποζιτο του XR... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 έχω την εντύπωση οτι θα στο πετάξει το πλαστικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Μολις μου εδωσες τη λυση για το πλαστικο ντεποζιτο του XR... νομιζω πως για πλαστικα ντεποζιτα πρεπει να μπαινουν αυτοκολλητα (και γενικα οτι ειναι να κολλησει) με τρυπουλες, γιατι το πλαστικο ντεποζιτο "αναπνεει" και χωρις τρυπες θα στο πεταξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 To προχώρησα το θέμα...μένουν κανά 2 διορθωσούλες που θέλω να κάνω αλλα τα παρατήρησα όταν κότσαρα πάνω τα πλαστικά......αλλά θα τις κάνω μια και καλή όταν είναι να περάσω και τα γραφικά πάνω. Και έχω και καβάτζα αυτοκόλλητο γιατί ένα κομμάτι το έκανα σκατά! :P Τι διάολο....αυτή η καμπύλη μου έβγαλε την παναγία... Μένουν οι χούφτες και έχω και κάνει και παραγγελια καλαμίδες λευκές για να δέσει το γλυκό.... Teaser 2 Sorry για την ποιότητα....κινητό σε χαμηλό φωτισμό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 white ninja... γαματο το εκανες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Το παράδοση στο σπίτι δεν ισχύει. Εξυπηρέτηση μου έκανε το παλικάρι γιατί ήμουν στον δρόμο του στο σχόλασμα. Η επίσημη τιμή της 3Μ είνια 25ευρώ το 60Χ152cm, αυτός που το πήρα ήταν λίγο φτηνότερος και στο δίνει σε ότι διάσταση θες (το 152cm είναι στάνταρ γιατί είναι το πλάτος του ρολού.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Γ@μαει σε ασπρο Απ'οσο γνωριζω εχεις το πρωτο ασπρο-κατασπρο DRZ στην Ελλαδα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 εχει κανένας σέλα καβάτζα να πάω την δική για αλλαγή καλύματος? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 πολυ ωραιο ντυμενο στα ασπρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 εχει κανένας σέλα καβάτζα να πάω την δική για αλλαγή καλύματος? :P Αν δε το βιαζεσαι τρελα κατι μπορω να κανω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Άντε μπράβο, άξιζε ο κόπος και βγήκε αστέρι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 τα έχεις τυλίξει παντού ή μόνο από την απ' έξω μερια?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 τα έχεις τυλίξει παντού ή μόνο από την απ' έξω μερια?? από μέσα μόνο τα σημεία που φαίνονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 δουλευεται ευκολα το υλικο?? ποσο χρειαστηκες τελικα?? το σκεφτομαι πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) δουλευεται ευκολα το υλικο?? ποσο χρειαστηκες τελικα?? το σκεφτομαι πολυ Σχετικά εύκολο ήταν. Καλό το έκανα αν αναόγιστείς ότι δεν έχω ξανακάνει τέτοιο πράμα. Η παρθενική μου ηταν αυτή. Το ντεπόζιτο δεν το έκανα και τόσο καλά όσο θα ήθελα και το πίσω πλαστικό στην μεριά της εξάτμας έγινε γτπ λίγο. Αν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει έιναι πολύ πιο βατή η όλη διαδικασία...εγώ ο μαλάκας το έκανα όλο μόνος μου Ενας κρατάει ο άλλος ζεσταίνει και κολλάει. 3m2 παρακάτι πήρα....ήμουν πολύ σπάταλος...και μου έμεινε και καβάτζα για όποιο κομμάτι πάθει κάτι. Αλλά θέλει πολύ υπομονή. Το κάθε κομμάτι το πάλευα ένα 2ωράκι για πλάκα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2011 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Αντρέα, όχι και την σέλα ρε! Έτσι γαμάει, το μόνο που θέλει τις επικαλαμίδες και τέλος! Αλλιώς αμα είναι να κάνεις και σέλα, σκάσε και τα στεφάνια! αχχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Αντρέα, όχι και την σέλα ρε! Έτσι γαμάει, το μόνο που θέλει τις επικαλαμίδες και τέλος! Αλλιώς αμα είναι να κάνεις και σέλα, σκάσε και τα στεφάνια! αχχαχαχαχα Θέλει σέλα μαύρη να δέσει με το γραφικό που του ετοιμάζω.....το γκρι (ειδικά το ανοιχτό γκρι, το 'αλλο δεν γαμείς ψιλοτρώγεται)που έχει πάνω τώρα είναι εμετίλα..... Τις καλαμίδες θα της πάρω αύριο το απόγευμα και έχω και λίγο υλικό έξτρα κάβα να βάλω κανά κομμάτι άσπρο στις χούφτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Άντε με το καλό να μου κάνεις και το τεπόζιτό μου!!!! Σεεε παλακαλώωωωωωωωωωωωωωωωωω :blush: Μαύλο φέλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Έχω ψηθεί και την ψάχνω να μπει πλαίσιο ψαλίσι σε μαύρο ματ αυτοκόλλητο αλλά ποιος κάθεται να βγάλει την μάκα από πάνω για να μπεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Χωρίς να το λύσεις ε? καλή ιδέα. Το ψησαΣήμερα κατα της 6 θα το παω για πλύσιμο αν έχει χρόνο ο smprinis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 νομιζω θα του πηγαινε να του κραταγες το ντεποζιτο μαυρο και ισως και τα πλαινα. Παρεμπιπτοντως επειδη εχουν μαζευτει πολλοι drz κατοχοι εδω ...ποσο καιει το μηχανακι σε νορμαλ οδηγηση μεσα στην πολη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 νομιζω θα του πηγαινε να του κραταγες το ντεποζιτο μαυρο και ισως και τα πλαινα. Παρεμπιπτοντως επειδη εχουν μαζευτει πολλοι drz κατοχοι εδω ...ποσο καιει το μηχανακι σε νορμαλ οδηγηση μεσα στην πολη; Μαμά ή the Smias Way? Μαμά 140-150χλμ/ 7-7,5 λίτρα. Smias way 115-130χλμ/ 7-7,5 λίτρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 μαμα εννοω παντα γυρω στα 6λιτρα τα 100 δλδ... ειναι πολλα για 400 η ειναι η ιδεα μου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Δηλαδη δεν θα κατσει στο XR ε..? δεν ειναι αυτοκολλητο? Ειχα ρωτησει ενα συνφορουμιτη μας και μου ειπε οτι εβαλε αυτοκολλητο που του το ειχε κανει γραφιστας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Δηλαδη δεν θα κατσει στο XR ε..? δεν ειναι αυτοκολλητο? Ειχα ρωτησει ενα συνφορουμιτη μας και μου ειπε οτι εβαλε αυτοκολλητο που του το ειχε κανει γραφιστας. Μόνο τα τρυπητά κάθονται σε πλαστικό ντεπόζιτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες