Jump to content

Recommended Posts

Μολις μου εδωσες τη λυση για το πλαστικο ντεποζιτο του XR...

νομιζω πως για πλαστικα ντεποζιτα πρεπει να μπαινουν αυτοκολλητα (και γενικα οτι ειναι να κολλησει) με τρυπουλες, γιατι το πλαστικο ντεποζιτο "αναπνεει" και χωρις τρυπες θα στο πεταξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

To προχώρησα το θέμα...μένουν κανά 2 διορθωσούλες που θέλω να κάνω αλλα τα παρατήρησα όταν κότσαρα πάνω τα πλαστικά......αλλά θα τις κάνω μια και καλή όταν είναι να περάσω και τα γραφικά πάνω.

Και έχω και καβάτζα αυτοκόλλητο γιατί ένα κομμάτι το έκανα σκατά! :P Τι διάολο....αυτή η καμπύλη μου έβγαλε την παναγία...

Μένουν οι χούφτες και έχω και κάνει και παραγγελια καλαμίδες λευκές για να δέσει το γλυκό....

Teaser 2

dsc00896d.jpg

Sorry για την ποιότητα....κινητό σε χαμηλό φωτισμό....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παράδοση στο σπίτι δεν ισχύει. Εξυπηρέτηση μου έκανε το παλικάρι γιατί ήμουν στον δρόμο του στο σχόλασμα.

Η επίσημη τιμή της 3Μ είνια 25ευρώ το 60Χ152cm, αυτός που το πήρα ήταν λίγο φτηνότερος και στο δίνει σε ότι διάσταση θες (το 152cm είναι στάνταρ γιατί είναι το πλάτος του ρολού.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γ@μαει σε ασπρο :_rock-on:

Απ'οσο γνωριζω εχεις το πρωτο ασπρο-κατασπρο DRZ στην Ελλαδα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει κανένας σέλα καβάτζα να πάω την δική για αλλαγή καλύματος? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει κανένας σέλα καβάτζα να πάω την δική για αλλαγή καλύματος? :P

Αν δε το βιαζεσαι τρελα κατι μπορω να κανω .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα έχεις τυλίξει παντού ή μόνο από την απ' έξω μερια??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα έχεις τυλίξει παντού ή μόνο από την απ' έξω μερια??

από μέσα μόνο τα σημεία που φαίνονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δουλευεται ευκολα το υλικο??

ποσο χρειαστηκες τελικα??

το σκεφτομαι πολυ

Σχετικά εύκολο ήταν. Καλό το έκανα αν αναόγιστείς ότι δεν έχω ξανακάνει τέτοιο πράμα. Η παρθενική μου ηταν αυτή.

Το ντεπόζιτο δεν το έκανα και τόσο καλά όσο θα ήθελα και το πίσω πλαστικό στην μεριά της εξάτμας έγινε γτπ λίγο. Αν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει έιναι πολύ πιο βατή η όλη διαδικασία...εγώ ο μαλάκας το έκανα όλο μόνος μου

Ενας κρατάει ο άλλος ζεσταίνει και κολλάει.

3m2 παρακάτι πήρα....ήμουν πολύ σπάταλος...και μου έμεινε και καβάτζα για όποιο κομμάτι πάθει κάτι.

Αλλά θέλει πολύ υπομονή. Το κάθε κομμάτι το πάλευα ένα 2ωράκι για πλάκα.

Τροποποιήθηκε από τον lavazutra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντρέα, όχι και την σέλα ρε! Έτσι γαμάει, το μόνο που θέλει τις επικαλαμίδες και τέλος!

Αλλιώς αμα είναι να κάνεις και σέλα, σκάσε και τα στεφάνια! αχχαχαχαχα :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντρέα, όχι και την σέλα ρε! Έτσι γαμάει, το μόνο που θέλει τις επικαλαμίδες και τέλος!

Αλλιώς αμα είναι να κάνεις και σέλα, σκάσε και τα στεφάνια! αχχαχαχαχα :_zeppelin:

Θέλει σέλα μαύρη να δέσει με το γραφικό που του ετοιμάζω.....το γκρι (ειδικά το ανοιχτό γκρι, το 'αλλο δεν γαμείς ψιλοτρώγεται)που έχει πάνω τώρα είναι εμετίλα.....

Τις καλαμίδες θα της πάρω αύριο το απόγευμα και έχω και λίγο υλικό έξτρα κάβα να βάλω κανά κομμάτι άσπρο στις χούφτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε με το καλό να μου κάνεις και το τεπόζιτό μου!!!! Σεεε παλακαλώωωωωωωωωωωωωωωωωω :blush: :blush:

Μαύλο φέλω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ψηθεί και την ψάχνω να μπει πλαίσιο ψαλίσι σε μαύρο ματ αυτοκόλλητο αλλά ποιος κάθεται να βγάλει την μάκα από πάνω για να μπεί surrender.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να το λύσεις ε? καλή ιδέα. Το ψησα

Σήμερα κατα της 6 θα το παω για πλύσιμο αν έχει χρόνο ο smprinis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω θα του πηγαινε να του κραταγες το ντεποζιτο μαυρο και ισως και τα πλαινα. Παρεμπιπτοντως επειδη εχουν μαζευτει πολλοι drz κατοχοι εδω ...ποσο καιει το μηχανακι σε νορμαλ οδηγηση μεσα στην πολη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω θα του πηγαινε να του κραταγες το ντεποζιτο μαυρο και ισως και τα πλαινα. Παρεμπιπτοντως επειδη εχουν μαζευτει πολλοι drz κατοχοι εδω ...ποσο καιει το μηχανακι σε νορμαλ οδηγηση μεσα στην πολη;

Μαμά ή the Smias Way?

Μαμά 140-150χλμ/ 7-7,5 λίτρα.

Smias way 115-130χλμ/ 7-7,5 λίτρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη δεν θα κατσει στο XR ε..? δεν ειναι αυτοκολλητο? Ειχα ρωτησει ενα συνφορουμιτη μας και μου ειπε οτι εβαλε αυτοκολλητο που του το ειχε κανει γραφιστας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη δεν θα κατσει στο XR ε..? δεν ειναι αυτοκολλητο? Ειχα ρωτησει ενα συνφορουμιτη μας και μου ειπε οτι εβαλε αυτοκολλητο που του το ειχε κανει γραφιστας.

Μόνο τα τρυπητά κάθονται σε πλαστικό ντεπόζιτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα