Jump to content
Tasos Meli

Ασφαλεια Μοτο

Recommended Posts

anytime αν σου κατσει στραβη ολα τα διαδικαστικα τα κανεις μονος σου για να γλυτωσεις 15 ευρω στο εξαμηνο.

ακουσα οτι οποιος την πατησε αλλαξε ασφαλιστικη το επομενο εξαμηνο

Τροποποιήθηκε από τον kostasV

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

anytime αν σου κατσει στραβη ολα τα διαδικαστικα τα κανεις μονος σου για να γλυτωσεις 15 ευρω στο εξαμηνο

Σωστός. Αν η διαφορά είναι μικρή δεν αξίζει. Στο αμάξι που είχα η anytime είχε πάνω από 50 ευρώ διαφορά συν οδική βοήθεια.

Το λυκόπουλο το έχω στην allianz, αθήνα, με οδική βοήθεια στα κάτι λιγότερο από 100 ευρώ το εξάμηνο (30-35 από αυτά ήταν η οδική).

Τροποποιήθηκε από τον mavridoul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή την ιντερσαλόνικα πολλοί την θάβουν, εγώ την χρειάστηκα την προηγούμενη εβδομάδα (οδική, κόπηκε η ντίζα συμπλέκτη) και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Ήρθαν, το φορτώσαμε σε ένα μισάωρο κι όλα καλά. Κι από τιμές, 40 ευρώ το τρίμηνο... Για να λέμε και τα καλά και τα κακά των ασφαλιστικών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ σήμερα χρησιμοποίησα την οδική της anytime στο αυτοκίνητο, λόγω τρύπας στο σωληνάκι του ρεζερβουάρ με αποτέλεσμα να στάζει βενζίνη. Σε ένα μισάωρο ήρθαν, το φόρτωσαν και το πήγαν στο συνεργείο. Μπαμ μπαμ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η anytime είναι επί της ουσίας η Interamerican απαλλαγμένη από τις προμήθειες του ασφαλιστικού συμβούλου.

Τα τιμολόγια της εξαρτώνται ουσιαστικά από την παλαιότητα του οχήματος και δεν ακολουθούν κάποια "λογική" συνέχεια (ανάμεσα σε ίδια οχήματα, βγαίνει ακριβότερη ασφάλεια για ένα 3ετίας, παρά για ένα 10ετίας).

Το μόνο κακό είναι ότι στην κακιά στιγμή δεν έχεις κάποιον να συμβουλευτείς (αφού, όπως είπαμε και πιο πάνω δεν έχεις ασφαλιστή).

+990

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, μια ερώτηση σχετικά με το χρονικό διάστημα που χρειάζεται να περάσει μέχρι να σε αποζημιώσουν μετά από ατύχημα...

Εν συντομία, έχω Anytime,

μου έριξαν τη μηχανή κάτω,

μου έκανε δήλωση ο άνθρωπος,

ήρθαν από την ασφαλιστική μου για φωτογραφίες,

έβγαλε το συνεργείο κοστολόγιο,

το ενέκρινε ο πραγματογνώμονας,

φτιάχτηκε η μηχανή,

έδωσα τα λεφτά στον μάστορα και μου έκοψε τα τιμολόγια,

έστειλα τα τιμολόγια στην Ιντεραμέρικαν όπως μου είπαν και με ενημέρωσαν ότι θα βγει επιταγή για να πάρω τα χρήματα μου πίσω,

με πάνε από μέρα σε μέρα και από εβδομάδα σε εβδομάδα και έχει περάσει ένας μήνας και μου λένε συνέχεια "πάρτε μας σε δυο μέρες ξανά", "πάρτε μας την άλλη εβδομάδα" κλπ,

σήμερα τους έκραξα και μου είπαν ότι και καλά έχουν μεταφερθεί (?) και ότι γι αυτό έχει καθυστερήσει να βγει η επιταγή, και ότι συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους ασφαλισμένους και ότι συνήθως οι πληρωμές γίνονται άμεσα και ότι απλά τώρα έτυχε...

και ρωτάω, το έχουν σύστημα να πληρώνουν μετά από 1-2 μήνες και άδικα περιμένω??? Η όντως έτυχε τώρα???

στο site τους λενε:

https://www.anytimeo...nsation-process

Διαδικασία αποζημίωσης

"Μετά τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, θα ενημερωθείτε για την πορεία της ζημιάς και εφόσον καλύπτεται, θα σας καταβληθεί η σχετική αποζημίωση μέσα σε 48 ώρες από την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών."

@@ καλαβρεζικα λεω εγω...

μπορώ να κάνω κάτι (εκτός από το να του τηλεφωνώ κάθε 2-3 μέρες) ώστε να επισπεύσουν την διαδικασία???

Ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα