kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) anytime αν σου κατσει στραβη ολα τα διαδικαστικα τα κανεις μονος σου για να γλυτωσεις 15 ευρω στο εξαμηνο. ακουσα οτι οποιος την πατησε αλλαξε ασφαλιστικη το επομενο εξαμηνο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2012 από τον kostasV Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 η πιο φτηνη πρεπει να ειναι η ιντερσαλονικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) anytime αν σου κατσει στραβη ολα τα διαδικαστικα τα κανεις μονος σου για να γλυτωσεις 15 ευρω στο εξαμηνο Σωστός. Αν η διαφορά είναι μικρή δεν αξίζει. Στο αμάξι που είχα η anytime είχε πάνω από 50 ευρώ διαφορά συν οδική βοήθεια. Το λυκόπουλο το έχω στην allianz, αθήνα, με οδική βοήθεια στα κάτι λιγότερο από 100 ευρώ το εξάμηνο (30-35 από αυτά ήταν η οδική). Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2012 από τον mavridoul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Επειδή την ιντερσαλόνικα πολλοί την θάβουν, εγώ την χρειάστηκα την προηγούμενη εβδομάδα (οδική, κόπηκε η ντίζα συμπλέκτη) και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Ήρθαν, το φορτώσαμε σε ένα μισάωρο κι όλα καλά. Κι από τιμές, 40 ευρώ το τρίμηνο... Για να λέμε και τα καλά και τα κακά των ασφαλιστικών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
this_is_was 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Κι εγώ σήμερα χρησιμοποίησα την οδική της anytime στο αυτοκίνητο, λόγω τρύπας στο σωληνάκι του ρεζερβουάρ με αποτέλεσμα να στάζει βενζίνη. Σε ένα μισάωρο ήρθαν, το φόρτωσαν και το πήγαν στο συνεργείο. Μπαμ μπαμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Η anytime είναι επί της ουσίας η Interamerican απαλλαγμένη από τις προμήθειες του ασφαλιστικού συμβούλου. Τα τιμολόγια της εξαρτώνται ουσιαστικά από την παλαιότητα του οχήματος και δεν ακολουθούν κάποια "λογική" συνέχεια (ανάμεσα σε ίδια οχήματα, βγαίνει ακριβότερη ασφάλεια για ένα 3ετίας, παρά για ένα 10ετίας). Το μόνο κακό είναι ότι στην κακιά στιγμή δεν έχεις κάποιον να συμβουλευτείς (αφού, όπως είπαμε και πιο πάνω δεν έχεις ασφαλιστή). +990 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Ρε παιδιά, για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, μια ερώτηση σχετικά με το χρονικό διάστημα που χρειάζεται να περάσει μέχρι να σε αποζημιώσουν μετά από ατύχημα... Εν συντομία, έχω Anytime, μου έριξαν τη μηχανή κάτω, μου έκανε δήλωση ο άνθρωπος, ήρθαν από την ασφαλιστική μου για φωτογραφίες, έβγαλε το συνεργείο κοστολόγιο, το ενέκρινε ο πραγματογνώμονας, φτιάχτηκε η μηχανή, έδωσα τα λεφτά στον μάστορα και μου έκοψε τα τιμολόγια, έστειλα τα τιμολόγια στην Ιντεραμέρικαν όπως μου είπαν και με ενημέρωσαν ότι θα βγει επιταγή για να πάρω τα χρήματα μου πίσω, με πάνε από μέρα σε μέρα και από εβδομάδα σε εβδομάδα και έχει περάσει ένας μήνας και μου λένε συνέχεια "πάρτε μας σε δυο μέρες ξανά", "πάρτε μας την άλλη εβδομάδα" κλπ, σήμερα τους έκραξα και μου είπαν ότι και καλά έχουν μεταφερθεί (?) και ότι γι αυτό έχει καθυστερήσει να βγει η επιταγή, και ότι συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους ασφαλισμένους και ότι συνήθως οι πληρωμές γίνονται άμεσα και ότι απλά τώρα έτυχε... και ρωτάω, το έχουν σύστημα να πληρώνουν μετά από 1-2 μήνες και άδικα περιμένω??? Η όντως έτυχε τώρα??? στο site τους λενε: https://www.anytimeo...nsation-process Διαδικασία αποζημίωσης "Μετά τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, θα ενημερωθείτε για την πορεία της ζημιάς και εφόσον καλύπτεται, θα σας καταβληθεί η σχετική αποζημίωση μέσα σε 48 ώρες από την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών." @@ καλαβρεζικα λεω εγω... μπορώ να κάνω κάτι (εκτός από το να του τηλεφωνώ κάθε 2-3 μέρες) ώστε να επισπεύσουν την διαδικασία??? Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Γραμματεία καταναλωτή μαζί με συννημένο αυτό που γραφουν στη σελίδα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες