Jump to content
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Ελληνική Αστυνομία

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Χθές το βράδυ διέρρηξαν το μαγαζί μου παραβιάζοντας και τις 2 πίσω πόρτες της εταιρίας με σκοπό να κλέψουν μηχανάκια και ότι άλλο βρούν μπροστά τους. Βέβαια το πρώτο πράγμα που σκέπτεσαι να κάνεις είναι να καλέσεις την αστυνομία (μπορείτε να βρείτε την έννοια της λέξεως σε όλα τα λεξικά). Έλα όμως που η αστυνομία δεν ενδιαφέρεται καθόλου για αυτά τα περιστατικά. Ποιός θα το φανταζόταν. Να γίνει διάρρηξη στο μαγαζί σου να καλέσεις την αστυνομία και να μην έρθει κανείς.

Η κατάσταση χειροτερεύει κι'άλλο. Αφού κάλεσα το 100 και δεν θέλανε ούτε καν να ακούσουν για τη διάρρηξη, με παρέπεμψαν στην Ασφάλεια της περιοχής που βρίσκεται το μαγαζί. Η Ασφάλεια αρνήθηκε να στείλει αστυνομία στο μαγαζί μου. Επίσης μας είπαν ότι δεν ασχολούνται με διαρρήξεις και πρέπει να πάω εγώ ο ίδιος στην ασφάλεια να κάνω μύνηση προς αγνώστους και φυσικά να πληρώσω και 100 ευρώ !!!

Άρα δηλαδή ανακεφαλαιώνοντας,

1)Αν μπουκάρουν μέσα στο μαγαζί ή στο σπίτι σου και σε κλέψουν και καλέσεις αστυνομία δεν θα έρθει κανείς.

2)Αν σου ληστέψουν το μαγαζί σου τότε πληρώνεις 100 ευρώ στην αστυνομία για να έρθει.

3) Η Ελληνική αστυνομία γενικώς δεν ασχολείται με τίποτα, μπάτε σκύλοι αλέστε δηλαδή.

4) Στην Ελλάδα η αστυνομία δεν κυνηγάει τους κλέφτες. (Παρακαλώ στείλτε μας μια λίστα με τις παρανομίες που κυνηγάτε τελικώς για να διαλέξουμε)

5) Στις δολοφονίες η αστυνομία πάει αν τους καλέσεις η όχι ?

6) Αν ληστεύεις μαγαζιά δεν θα σε πιάσουν ποτέ

Η ώρα είναι 1 το μεσημέρι έχουμε καλέσει 2 φορές αστυνομία. Δεν έχει εμφανιστεί κανείς μέχρι τώρα.

Συνεχίζω με τη διάρρηξη στο αυτοκίνητο μου πρίν μερικούς μήνες όπου συνέβει ακριβώς το ίδιο. Κάλεσα αστυνομία και δεν ήρθε κανείς. Φυσικά πάλι μου ζήτησαν 100 ευρω για να κάνω μήνηση στον άγνωστο πακιστανό πρεζάκια. Όπως καταλάβατε δεν έβγαλα άκρη με το αυτοκίνητο.

Συνεχίζω με την Εθνική Ασφαλιστική σήμερα το πρωί. Με τα τιμολόγια στο χέρι μέσα στην Εθνική Κηφισίας. - Καλημέρα σας...καμία απάντηση απο την εργαζόμενη στα γραφεία. - Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε θέλω να παραδώσω τιμολόγια απο επισκευή ατυχήματος. - Δεν απαντάω σε ερωτήσεις. Θέλετε να σας απαντήσω ? Θα περιμένετε και τους 40 που είναι στη σειρά. - Θα περιμένω μέχρι τις 6 το απόγευμα για να απαντήσετε αν έχω έρθει στο σωστό γραφείο ? ...καμία απάντηση....πάω δίπλα, - Συγγνώμη να κάνω μια ερώτηση.....- Εγω δεν γνωρίζω τίποτα , η απάντηση του κυρίου, πάω στο επόμενο γραφείο λέω - Καλημέρα σας θέλω να παραδώσω τιμολόγια....μου απαντάει - Εγώ κύριε μου δεν είμαι υπάλληλος της Εθνικής, περιμένετε στην ουρά των 40 ατόμων για την απάντηση σας.

Ανακεφαλαιώνοντας έχουμε

1) Εθνική Ασφαλιστική η οποία δεν κάλυψε την επισκεύη εξαρχής διότι δεν υπάρχουν συμβαλλόμενα συνεργεία με την Εθνική για μηχανάκια. (Επίσημη θέση Εθνικής Ασφαλιστικής)

2) Μία εταιρία στην οποία δουλεύουν χιλιάδες άτομα και κανείς τους δεν ξέρει τίποτα.

3) Εργαζόμενοι σε κεντρικά γραφεία που υποστηρίζουν ότι δεν δουλεύουν στην Εθνική Ασφαλιστική (Τμήμα ατυχημάτων αυτοκινήτων)

4) Είναι αδύνατον να πάρεις πληροφορίες στα κεντρικά γραφεία τους.

5) Ένας όροφος γεμάτος με γραφεία και εργαζόμενους και μόνο ένα γραφείο να λειτουργεί με ουρές 40 ατόμων

6) Εφόσον η αγενέστατη χοντρή δεν απάντησε στην ερώτηση μου τότε φυσικά δεν έχει απαντήσει ποτέ σε κανέναν. Άρα δεν έχει λόγο να μην απαντάει γενικώς.

Αυτά τα ολίγαν για σήμερα παιδιά. Καλή συνέχεια, κουράγιο θα χτυπήσω και ένα Jack Daniels σήμερα με Amoxil chasers μπας και ισιώσω.

Τροποποιήθηκε από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:shock: :greece:

Αφού στη δικιά σου περιοχή απαντάνε και στο τηλέφωνο πάλι καλά :tooth:

Πάντως χωρίς πλάκα η κατάσταση έχει καταντήσει δυστυχώς ελεεϊνή . . .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παμε ολοι μαζι !

:kaaaala::kaaaala::kaaaala:

Τροποποιήθηκε από τον nikolas fmx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Αφού κάλεσα το 100...μας είπαν ότι ...ι πρέπει να πάω εγώ ο ίδιος στην ασφάλεια ... και φυσικά να πληρώσω και 100 ευρώ !!!

Μην το συζητας!!!Τυχερος εισαι.Σκεψου να καλουσες το 1000!!!Θα σου ζητουσαν 1000 ευρω:_zeppelin:

Γιατι αυτα τα χρηματα;Σου ειπαν;Πρωτη φορα το ακουω!!!:surrender: Και γιατι σου ειπαν οτι δεν ερχονται στη διαρρηξη;:waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην το συζητας!!!Τυχερος εισαι.Σκεψου να καλουσες το 1000!!!Θα σου ζητουσαν 1000 ευρω:_zeppelin:

Γιατι αυτα τα χρηματα;Σου ειπαν;Πρωτη φορα το ακουω!!!:surrender: Και γιατι σου ειπαν οτι δεν ερχονται στη διαρρηξη;:waycon1:

Τώρα θα αρχίσουν συζητήσεις να γίνει 10ψήφιος ο αριθμός της αστυνομίας . :rotfl: :rotfl:

Δώστε μου 2100000000 ευρώ και είμαστε ΟΚ :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν επαρκει το προσωπικο.. :what:

(Οι μισοι ειναι στα γραφεια και οι αλλοι μισοι κανουν τις φιλιππινεζες σε πολιτικα προσωπα και "VIP'S"..) :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξωφρενικό!!! Και μόνο που διάβασα την εξιστόρηση σου εκνευρίστηκα! Φαντάζομαι πως θα ένιωσες εσύ που το βίωσες κιόλας το θέμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(Οι μισοι ειναι στα γραφεια και οι αλλοι μισοι κανουν τις φιλιππινεζες σε πολιτικα προσωπα και "VIP'S"..) :closedeyes:

Αμα και με αυτους ειναι ετσι μπουχεσες σωθήκανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάρε τηλέφωνο το 100 και πες πως υποπτεύομαι ότι την διάρρηξη την έκαναν τρομοκράτες. στρατός θα μαζευτεί. :dance:

α ρε Φρουκού, έπρεπε να κάτσεις καμιά ώρα πάνω από την χοντρή και να της πιάσεις κουβέντα για τον Bennett. πλήρης ανάλυση ναούμ. την άλλη φορά στείλε ΠΜ να πάμε μαζί. θα στείλουμε την χοντρή για μειωμένη σύνταξη. :tooth:

πέρα από την πλάκα, σου εύχομαι καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα φίλε μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε σε πίστευω... αλλα μου κάνει μεγάλη εντύπωσή πριν απο κανα χρονο μου κλέψανε το κινητό μεσα στο μαγαζί ..απο ένα αλλοδαπο μπηκε του εδωσα 1 ευρω και φεβγοντας τσιμπησε και το κινητό μου ... ειχα δουλεία και δεν το προσεξα.. μετα απο κανα 10 λεπτο βαζω να σιγουρευτώ απο την κάμερα και όντως αυτός το πηρε

παιρνω τηλ την αστυνομια λεω μου κλεψανε το κινητο μεσα απο το μαγαζι..

Βρε φιλαρακι σε 10 λεπτα σκασανε 5 ατομα 2 της ασφάλειας και 3 αστυνομικοι στους οποιους είπανε περιμεντε απεναντι μην μας βλεπει ολους μαζι ο κοσμος μεσα στο μαγαζι..

(το θεωρω πολύ σωστη σκέψη) αφου του πα τι εγινε πηραν φωτογραφίες απο την καμερα και την περιγραφη και σωσανε σημα με την περιγραφή με ρώτησε αν θέλω να έρθει η σήμανση να παρει δακτυλικά αποτυπώματα αλλα δεν θα βγει τίποτα και θα μου κάνουν και χάλια το μαγαζι μετα με παρότρυνε να πάω να καταθεσω μήνυση όταν κλείσω...

μεσα σε μιση ώρα απο την ωρα που πήρα τηλέφωνω για ενα κινητό ξεμπέρδεψα...

μου φάνηκε απίστευτο τότε για ενα κινητο κανουν ετσι.. κιομως.. τελικα ειναι σε ποιο τμημα θα πέσεις !!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στειλε με πμ την περιοχη σου να ριμαξουμε ολα τα μαγαζια αφου το 100 στα @@ του .... ΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣ που ζουμε πια πεμπτοκοσμικη χωρα γιναμε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kάτι ακούγεται οτι πλέον η αστυνομία θα σταματήσει τελείως να ασχολείται με κοινά εγκλήματα ποινικού κώδικα και θα αφιερωθεί ολοκληρωτικά στο κυνήγι των πυρήνων της φωτιάς και στην καταστολή πορειών και διαφόρων κιηνμάτων τύπου Κερατέας και "δεν πληρώνω".

Και αντί ρε αχάριστε να πεις ευχαριστώ που ενώ η μήνυση έχει πάει 150Ε, εσένα στην αφήσανε μόνο 100Ε, παρά το γεγονός οτι πήρες :_zeppelin:πρωινιάτικα τηλέφωνο και τους ξύπνησες, εσύ κάθεσαι και κλαίγεσαι :lipssealed::_zeppelin:

Κουράγιο φίλε μου...κουράγιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε ξερω , παντως σημερα το πρωι που πηγα να μπω στη δουλεια , ειχανε κλεψει το κατω μαγαζι κ απεξω ειχε γινει παρκινγκ των διας.. ηταν καμια 5 6 μηχανες.

Μηπως δεν ειχανε με τι να ερθουν?(μιας κ ολα τα οχηματα γινονται ολο κ ποιο μπουρδελα μερα με τη μερα , μιας κ τα λεφτα τα τρωνε τα λαμογια και δε περισευει σεντ για τετοια περριτα πραγματα?)

Ε οσο για την ασφαλεια.. γενικα εγω ξεκιναω με την λογικη οτι δινω λεφτα για να εχω απλα ενα χαρτακι για να μη γινει καμια μαλακια.. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!Δεν ελπιζω ποτε να παρω λεφτα , δεν ελπιζω ποτε να με καλυψει κτλ κτλ.. Ιδιως απο τοτε που τον ιπια με την ασπις που εκλεισε και για ποσους μηνες δεν ειχα ασφαλεια λεω οτι ποιο φθηνο και γελοιο..Πεταμενα λεφτα 100%

Τροποποιήθηκε από τον cloud_constructor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που μπορω βρε παιδια να βρω εναν τιμοκαταλογο της αστυνομιας?Ετσι,να δω τι χρεωνουν! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eνας το ΕΛΛΑΣ δε θα φιλοτιμιθει να βαλει? Οχι του Παπακωνσταντινου, το αλλο με το ενα λου απο αντιδραση? Ο ανθρωπος τραβηξε τα πανδεινα σημερα.

Τροποποιήθηκε από τον streetwise

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους και πάλι μόλις γύρισα σπιτάκι μου. Θυμάστε την ατάκα στο Πολύ σκληρός για να πεθάνει 4.0 "Τι θα γίνει αν μια ημέρα καλέσεις την αστυνομία και κανείς δεν απαντήσει ?"

Έγραψα γρήγορα το θέμα αυτό και θέλω να συμπληρώσω ότι σήμερα το μεσημέρι επιβεβαίωσα ότι όλα τα διπλανά μαγαζιά και εταιρίες έπεσαν θύματα διάρρηξης. Μιλάμε για σπασμένες πόρτες και τζάμια παντού. Σύνολο 4 μαγαζιά ανοίχτηκαν χθές βράδυ το ένα δίπλα στο άλλο και ουδείς έχει εμφανιστεί ακόμη έστω να μιλήσει στους ιδιοκτήτες. Επίσης καθρέπτες αυτοκινήτων εβρέθησαν σπασμένοι στη σειρά σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Σε κοντινή περιοχή. Πολλοί σπασμένοι καθρέπτες. Δε μπορεί, κάποιος θα το έχει ακούσει για τα κάρα.

Ενιχού, ευχαριστώ όλους για τα σχόλια συμπαράστασης, συμφωνώ με όλους.

" I want. What they want !! " John J. Rambo

Τροποποιήθηκε από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ Μανωλάκη δεν υπάρχεις λέμε, σου έχουν συμβεί τα απίστευτα φέτος λέμε...:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ Μανωλάκη δεν υπάρχεις λέμε, σου έχουν συμβεί τα απίστευτα φέτος λέμε...:)

xaxa αυτά δεν γίνονται. Θα αρχίσω να πηδάω στις ταράτσες της πόλης με το ΜΤ ναούμε σε φάση The Dark Night θα βάλω και μια μπέρτα νεοπρέν Dainese .....oeoeoeoeoeee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα