kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Το έψαχνα καιρό το μηχανάκι και η υπομονή μου απέδωσε καρπούς. Όταν είδα την αγγελία πήγα στο κατάστημα με τον οδηγό του Alx . Το μηχανάκι μου φάνηκε άριστο αλλά για να είμαι και σίγουρος δέχτηκαν απο το μαγαζί και το πήγαν σε δικό μου συνεργείο. Όταν ο μηχανικός έδωσε το πράσινο φώς πήρα την μεγάλη απόφαση. Συνέχισα να είμαι λίγο σκεπτικός για το ποσό βέβαια, καθότι σχετικά υψηλό για 250αρι, αλλά σήμερα που το πήρα είπα χαλάλι του. Τελικά η ευχαρήστηση του να καβαλάς το καινούργιο σου μηχανάκι δε περιγράφεται, ακόμα και όταν πήγαινεις σαν κότα.... Θα ανεβάσω και φώτο σύντομα, αλλά όποιος βιάζεται να καμαρώσει το εργαλείο μου, η αγγελία στο car υπάρχει μέχρι και αυτή τη στιγμή. Εννοείται βέβαια πως θα σας ζαλίσω πάλι με απορίες για το νέο μου μοτόρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Καλοριζικο φιλαρακι. Καλες βολτες και αγρατσουνιστο ευχομαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Καλούς δρόμους και πάντα όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Mε γεια!!! Αυτο ειναι? http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/1334257/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Mε γεια!!! Αυτο ειναι? http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/1334257/ Ναί. Αυτό είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Super! Kαλα χιλιομετρα φιλος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Μεγια και καλοτάξιδο Πολύ καλό εργαλείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 καλοταξιδη φιλε μου η μηχανη!!! ειναι πραγματικα κουκλα! την λατρευω!!! παντα ορθιος ευχομαι!! με κρανος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Thanks guys. :) καλοταξιδη φιλε μου η μηχανη!!! ειναι πραγματικα κουκλα! την λατρευω!!! παντα ορθιος ευχομαι!! με κρανος!! Πραγματικά το είχα ερωτευθεί αυτό το μηχανάκι. Νομίζω ότι είναι πανέμορφο. Και φυσικά εννοείται πάντα με κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 καλοταξιδο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Καλοταξιδο μάγκα! Φοβερο μηχανακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 καλοταξιδο!!!! Εσένα ειδικά θα σε αρχίσω από τώρα στις ερωτήσεις. Ωραία σαμάρια :P Από που και πόσο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Καλοτάξιδο φίλε μου, πανέμορφο είναι, κουκλί πραγματικά!! Καλά χιλιόμετρα να έχεις & πάντα όρθιος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Καλορίζικο και καλούς δρόμους να έχετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Καλοριζικο, καλως ηρθες στο κλαμπ των V δικυλινδρων ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 καλοταξιδος και παντα ορθιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 Yπέροχο μηχανάκι! Καλές βόλτες φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 καλοταξιδη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 Καλορίζικο + καλοτάξιδος ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZoZeFiNa 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 Με γειες!!! Καλοτάξιδη! Είναι πολύ όμορφη... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 Αφου ειναι απομιμηση του monster, γινεται να ειναι ασχημο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 Ευχαριστώ και πάλι παίδες για τις ευχές. Αφου ειναι απομιμηση του monster, γινεται να ειναι ασχημο? σσσσστ Κρύβε λόγια. Το monster είναι η αντιγραφή. :2funny: Πλάκα κάνω φυσικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 πολύ όμορφο φίλε μου. καλορίζικο και καλές βόλτες ναούμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 καλορίζικο φιλαράκι!!! άντε και κουλομαρία τώρα!!!!!!! :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 Καλη επιλογη καλοταξιδο, βαλε τωρα σκοπο να αλλαξεις λαστιχακια, αν ειδα καλα ειναι τα πρωτα ακομα και εχουν τετραγωνισει κιολας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες