ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 καλησπερα παιδια και απο εμενα,καλως σας βρηκα. εδω και αρκετους μηνες ενδιαφερομαι για μηχανη on-off,η χρηση που θα τις κανω ειναι για μεσα στην πολη αλλα και για εκδρομουλες.ειμαι αναμεσα σε 2 στην νεα triumph 800 και στην bmw 800gs.με την triumph εμεις εδω οι κρητικοι αντιμετοπιζουμε ενα σοβαρο προβλημα,νησι 600.000 κατοικων και δεν υπαρχει πλεον αντιπροσωπεια της Triumph :devil: ,και πραγματικα ειναι ενα πολυ σημαντικο προβλημα,βεβαια υπαρχουν 2 συνεργεια πρωην αντιπροσωπειες τις triumph χανια-ηρακλειο αλλα δεν σου παρεχουν εγγυηση αλλα μονο ελαφρια σερβις,λαδια κτλ...και ειμαι πραγματικα απελμπισμενος για την συγκεκριμενη μηχανη,γιατι πραγματικα εχω κολλησει.και τωρα πλεον θα στραφω στην bmw 800gs γιατι δεν βλεπω φως απο την triumph.στην bmw δεν λεω οχι μου αρεσει παρα πολυ και αυτη αλλα η triumph ειναι ενα κλικ παραπανω λογω οτι ειναι πιο καινουργιο μοντελο για την bmw και ειναι 3κυλινδρη.η bmw τι μοντελο ειναι?ποιας χρονολογιας? θα εκτιμουσα πολυ αν ειχα την βοηθεια σας στο συγκεκριμενο θεμα,και να μου πειτε και την δικια σας γνωμη. Σας ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Ριξε μια ματια αδερφε σε αυτο το θεμα εχει αναλυθει διεξοδικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPEEDTRIPLE T-509 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Το Χανιωτικο συνεργειο παρεχη κανονικο σερβις με στην εγκυηση που δινη η TRIUMPH,κ μαλιστα ειναι κ πολυ καλοσ στην δουλεια του,αφου ηταν κ απο τους πρωτους στην Ελλαδα αντιπρωσοπος της triumph,απο το 1990 αν δεν κανω λαθος.Τεραστεια πειρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 εγω ομως φιλε μενω ανατολικη κρητη..οποτε καταλαβαινεις.ειναι δυσκολο να πηγαινω καθε τρεις και λιγο χανια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPEEDTRIPLE T-509 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Ναι οντως αυτο ναι προβλημα.Μεγαλη της ηλιοφιλ να καταργηση απο την Κρητη τουσ επισιμους αντιπρωσοπους χανοντας ετσι ενα μεγαλο μεριδιο απο την πιτα των πολησεων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 Οσο και να σου αρεσει το Tiger εαν δεν εχεις υποστηριξη,εστω για ενα service,απο αντιπροσωπεια....δυσκολο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 τι χρονολογια ειναι η bmw 800gs ? ειναι ανανεωμενο το τελευταιο μοντελο που πριν ενα χρονο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wihfue 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) τι χρονολογια ειναι η bmw 800gs ? ειναι ανανεωμενο το τελευταιο μοντελο που πριν ενα χρονο ? To 800gs ξεκίνησε το 2008. Από τα μοντέλα του 10' και μετά λύθηκαν οι παιδικές ασθένειες και δεν υπάρχει κάποια ανάκληση. Το gs είναι υπέροχο μηχανάκι και θα το καταευχαριστηθείς. Για το tiger δεν έχω γνώμη καθώς δεν το έχω οδηγήσει. Φίλοι που το έχουν οδηγήσει μου λένε εξίσου πολύ καλά λόγια. Εγώ θα έπαιρνα αυτό που με φτιάχνει καλύτερα εμφανισιακά! (Προσωπικά το τιγράκι δεν μου αρέσει.) P.S. (Όλα αυτά για το tiger xc vs Bmw 800gs δλδ 21'' μπροστινό. Αν σκέφτεσαι για 19'' μπροστινό να πάρεις tiger) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2011 από τον wihfue Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wihfue 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) διπλό ποστάρισμα, παρακαλώ να σβηστεί. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2011 από τον wihfue Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2011 test ride στην αθηνα που κανουν?για το bmw 800gs. ξερει κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2011 test ride στην αθηνα που κανουν?για το bmw 800gs. ξερει κανεις? Mην το κανεις...γιατι θα μπεις σε εξοδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2011 axaaxxaxa mathosalas!θελω αν την παρω φιλε,την αλλη εβδομαδα θα ανεβω αθηνα.χαλαλι της...τα 10.500 ;) αν ξερεις που μπορω να κανω πες μου ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2011 θελω να ρωτησω οι τιμες στο σερβις της συγκεκριμενης μηχανης είναι τσουχτερα,κοπανανε αρκετα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2011 Παρε tiger με κλειστα ματια τα bmw 800αρια βγαζουν πολλα θα με θυμηθεις ασε που απο κηνιτηρα ο τιγρης μαμαει κ ποιο ωραιο ειναι:greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 Αν δεν υπάρχει αντιπροσωπεία, δεν το συζητάω, δεν γίνεται να πάρεις Triumph... Ακόμα κι αν δεν αποφασίσεις τελικά να πάρεις τη BMW να στραφείς σε κάτι άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 adventure δεν υπαρχει αντιπροσωπεια στην κρητη της triumph,την αλλη εβδομαδα θα ανεβω αθηνα για να κανω τεστ ride τις δυο μηχανες,η triumph μην ξεχνας οτι ειναι καινουργιο μοντελο βγηκε τωρα,και δεν ξερουμε τι προβληματα μπορει να σου βγαλει,εχω ρωτησει για την bmw και μου εχουν πει τα καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 GS. Εχει περάσει πια τις παιδικές ασθένειες ενώ το Tiger είναι κανούρια σοδειά, ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 @squad στα ειπα στο ΠΜ...αν χρειαστεις κατι ακομη,στειλε ΠΜ.Καλες αγορες οτι κι αν παρεις :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 @squad στα ειπα στο ΠΜ...αν χρειαστεις κατι ακομη,στειλε ΠΜ.Καλες αγορες οτι κι αν παρεις :) Βασικά τα θέματα είναι public για να υπάρχει περιεχόμενο στο φόρουμ να μπορούνε να δούνε κι άλλοι και να βρούνε πράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 Παίδες υπάρχει θέμα με τα εξουσιοδοτημένα της Triumph. Κατήργησε από εξουσιοδοτημένους τους καλύτερους μηχανικούς της Αθήνας και άφησε τους χειρότερους!! Σε πολλές περιοχές δεν υπάρχει πλέον αντιπροσώπευση. Η κορυφαία αυτοκαταστροφή τη στιγμή που επιτέλους έβγαλε ένα μηχανάκι που θα μπορούσε να σαρώσει στις πωλήσεις (ταυτόχρονα αύξησε την τιμή του XC κατά 300€ και έβαλε το ABS 1000€). Μάλλον δεν θέλουν να πουλήσουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 απο το κατω στο χειροτερο η triumph, σε συγκριση με την bmw στην πολη μου βλεπω συνεχως καινουργιες gs 1200. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 H αληθεια ειναι οτι το σερβις πρεπει να υπαρχει κ να ειναι καλο στο νησι,αφου δεν τοτε........αλλα κ παλι απο τοσα συνοδευτικα κ καθημερινης χρησεως μοτο σαν τον κηνιτηρα του tiger λιγα ειδα,αν κ εχω gs 1200 adventure κ δεν μου εχει βγαλει σοβαρα προβληματα παρα μονο κατι ανακλησεις,τα 800αρια τα βλεπω συνεχεια στα συνεργεια η παλια καλη bmw τελειωσε,ο καθενας εχει την αποψη του κ για εμενα ειναι σεβαστη!!!:greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2011 Βασικά τα θέματα είναι public για να υπάρχει περιεχόμενο στο φόρουμ να μπορούνε να δούνε κι άλλοι και να βρούνε πράγματα. Δυστυχως για την πολυφωνια,την αμεροληπτη και αντικειμενικα εκφρασμενη πολυφωνια,υπαρχουν σειρηνες που διαβρωνουν την ελευθερη αποψη.Υπαρχουν καλοθελητες που σε θεματα με κεντρικο αντικειμενο συζητησης "ευαισθητο",οπως πχ BMW,Αστυνομια κ.α.δημιουργουν ενα κλιμα μη προσφιλες σε ανοιχτη εκθεση αποψεων οπότε και ο αρχικος σκοπος της δημοσιας αποψης αλλοιωνεται...Οπότε η οδος των ΠΜ ισως κρινεται και πιο εποικοδομιτικη σε ορισμενες των περιπτωσεων,κατα την ταπεινη μου αποψη :) ...εχω gs 1200 adventure κ δεν μου εχει βγαλει σοβαρα προβληματα παρα μονο κατι ανακλησεις,τα 800αρια τα βλεπω συνεχεια στα συνεργεια !:greece: Το εμοτικον ολα τα λεφτα σε αυτη σου τη διαπιστωση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2011 H αληθεια ειναι οτι το σερβις πρεπει να υπαρχει κ να ειναι καλο στο νησι,αφου δεν τοτε........αλλα κ παλι απο τοσα συνοδευτικα κ καθημερινης χρησεως μοτο σαν τον κηνιτηρα του tiger λιγα ειδα,αν κ εχω gs 1200 adventure κ δεν μου εχει βγαλει σοβαρα προβληματα παρα μονο κατι ανακλησεις,τα 800αρια τα βλεπω συνεχεια στα συνεργεια η παλια καλη bmw τελειωσε,ο καθενας εχει την αποψη του κ για εμενα ειναι σεβαστη!!!:greece: και εσυ τι κανεις συνεχεια στα συνεργεια?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 Oχι συνεχεια,απλα ειμαι υπερπροστατευτικος κ τα περισσοτερα αν οχι ολα τα κανω μονος μου,κατι αισθητηρες βενζινης,αντενα ιμομπιλαιζερ,σερβο φρενων,τζαμι ενδειξης λαδιου κλπ που μου εβγαλε πηγε στην αντιπροσωπεια,γραφω απλα οτι εχω διαπιστωσει ο ιδιος αλλα κ με αλλους οδηγους διαφορων μοντελων,το τι αποφασιζει ο καθενας ειναι δικο του θεμα,απλα δεν εχω μαθει να ετεροτυφλω επειδη εχω bmw.H μπεμπα μου αρεσει για αυτο ακομα την εχω!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες