Jump to content

Recommended Posts

Νομίζω αυτά έχω πάρει απο Μοτοδυναμική, είχε Bazzar και απο 100 κάτι, τα πήρα 60, αλλα δεν μου κάνουν, τί νούμερο φοράς?

large??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ξέθαμα και πάλι του θέματος. Επειδή είμαι κι εγώ άτυχος κάτοχος των spidi wake (τρύπησαν στα δάχτυλα μέσα σε ένα χρόνο) είχα πάρει πέρσι ένα μοντέλο AXO δερμάτινα με κάρμπον ενισχύσεις. Τελικά το νούμερο δεν μου έκατσε και αποδείχτηκαν μικρά. Είναι σχεδόν σαν καινούρια κι αν θέλει κανένας γάντι καλοκαιρινό, ας σφυρίξει. Τα είχα αγοράσει 70€ πέρσι. Τιμή θα κάνω πολύ καλή για όποιον τα θέλει. (θα βάλω φωτό το βραδάκι)

Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά να συμπληρώσω κι εγώ μερικά λεφτά να πάω να πάρω κάποια άλλα να μου κάνουν. Δεν ξέρω και τι να πάρω βέβαια ακόμα. Πρέπει να βγω βόλτα στα μαγαζιά να δω σχέδια κτλ. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να είναι άνετα και να έχουν κάποιες ενισχύσεις σκληρές.

Τώρα, αν είναι δερμάτινα ή όχι, δεν με κόφτει και πολύ. Θέλω δέρμα στη παλάμη και στα δάχτυλα κι από πάνω ας είναι και συνθετικό υλικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2+ χρόνια με τα μπομπέρια και ακόμα βαστάνε! Έχω την εντύπωση ότι και του χρόνου με τα ίδια θα μαι. Και έχουν φάει τρελό λιώσιμο σε καθημερινή βάση. Σε κανά μήνα θα τα ξαναφορέσω.

Τώρα φοράω τα γαντάκια που τσίμπισα από τον φίλταρο συμφορουμήτη από το κοπή το πίτα.....γαμάτα είναι ότι πρέπει για τον σημερινό καιρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω αγορασει αυτα για καλοκαιρινα (τα μαυρα) με πολυ καλη αισθηση και προστασιες >>> https://motorshop.sk...IDI.250309.html

επισης εχω αγορασει και αυτα για καμια πολυ κοντινη βολτα >>> https://motorshop.sk...IVE.533045.html

και παιζουν και αυτα τα δυο παρακατω (δεν τα εχω) πανεμορφα και με αρκετα καλες προστασιες και τα δυο...και τιμες πολυ καλες...

https://motorshop.sk...IVE.533044.html

https://motorshop.sk...IVE.533043.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έκανα μια βόλτα σήμερα και είδα μερικά κομμάτια... αλλά ρε παιδί μου... δεν μου έκανε τίποτα στα χέρια μου! Τι XL τι 2ΧL.... τίποτα! Σε 3XL δεν βρήκα παρά ένα κομμάτι κι αυτό σε Nordcap μάρκα.

Αυτά που μου άρεσαν πολύ ήταν τα Octane της Alpinestars αλλά το 2XL δεν μου έκανε καλά. Ήταν οριακό σαν νούμερο. Μου είπαν ότι σε 3XL δεν βγαίνει, αλλά κοιτώντας στο ίντερνετ είδα ότι βγαίνουν! Η τιμή που μου έδωσαν στο υποκατάστημα της Motoδυναμικής στη Καλλιρρόης ήταν 89€. Τα βρήκα από Αμερική στα 69€ με free shipping. (3ΧL εννοείται) Καλή τιμή είναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλεξ, τα colori έχουν πολύ φαρδιά φόρμα σε σχέση με ο,τι άλλο έχω φορέσει. Άρα λογικά το 2XL να σου κάνει κανονικότατα.

Ρίξε μια ματιά http://www.coloriposto.gr/web/?id=23&title=gloves

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει κάτι όμορφα κομμάτια αλλά απ' ότι είδα δεν έχει μεγάλα νούμερα διαθέσιμα. Θα πάω να ρίξω μια ματιά βέβαια σε ένα μαγαζί που είναι εδώ κοντά μου και βλέπουμε. Πάντως τα Octane τα ερωτεύτηκα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουν χαλάσει και θέλεις καινούργια? Μια χαρά γαντάκια φαίνονται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε συ.... τα γάντια είναι καινούρια και τα έχω φορέσει πολύ λίγες φορές. Σε 2-3 βόλτες και ένα 36ωρο. Απλά είναι ένα τι μικρά για μένα και μου μουδιάζει ο αντίχειρας επειδή με σφίγγουν. Όταν τα είχα αγοράσει δεν το είχα καταλάβει. Το αισθάνομαι μετά από κάνα μισάωρο οδήγηση.

Αν βρω γάντια θα τα πουλήσω. (το carbon είναι αληθινό κι όχι μαϊμού)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πήρα αυτά πριν λίγες βδομάδες με 30 ευρώπουλα

b_6erhfo088133_2.jpg

20120309141853.jpg

20120309141711.jpg

Όχι ρε συ.... τα γάντια είναι καινούρια και τα έχω φορέσει πολύ λίγες φορές. Σε 2-3 βόλτες και ένα 36ωρο. Απλά είναι ένα τι μικρά για μένα και μου μουδιάζει ο αντίχειρας επειδή με σφίγγουν. Όταν τα είχα αγοράσει δεν το είχα καταλάβει. Το αισθάνομαι μετά από κάνα μισάωρο οδήγηση.

Αν βρω γάντια θα τα πουλήσω. (το carbon είναι αληθινό κι όχι μαϊμού)

Πρόσεξε όταν αγοράζεις γάντια διότι ενώ μπορεί να φαίνονται εντάξει όταν τα δοκιμάζεις στο μαγαζί (να σου είναι γάντι δηλαδή), μετά κατά την οδήγηση που τεντώνονται όταν πιάνεις το γκριπ σου δημιουργούν πρόβλημα. Πάντα να έχει ένα αέρα το γάντι στην κορυφή των δακτύλων (εφόσον δεν είναι ελαστικό το γάντι), έτσι ώστε σε συνθήκες οδήγησης να έρχεται ακριβώς.

Την έχω πατήσει και εγώ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτη φορά την πάτησα έτσι. Κι η πλάκα είναι ότι τα δοκίμασα και στα γκριπ του GS αλλά εκείνη την ώρα δεν το κατάλαβα. Η ενόχληση γίνεται αντιληπτή μετά κάνα μισάωρο. Η δεύτερη πλάκα είναι πως ενώ τα άλλα δάχτυλα κρατώντας τα γκριπ, έχουν "αέρα", δεν έχει ο αντίχειρας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωρίζει κάποιος μαγαζί στην Αθήνα (Βόρεια είμαι εγώ, αλλά δεν έχω θέμα) που πουλάει FOX?

Ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωρίζει κάποιος μαγαζί στην Αθήνα (Βόρεια είμαι εγώ, αλλά δεν έχω θέμα) που πουλάει FOX?

Ευχαριστώ!

KRD στην Καλλιροης... http://www.krd.gr/category/NR4Iwg/GLOVES

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά μετά κόπων και βασάνων και αφού δεν βρήκα κανένα γάντι που να μου αρέσει αλλά και να μου κάνει ταυτόχρονα, κατέληξα στα Alpinestars Octane S-Moto. Το μόνο γάντι που πραγματικά μου άρεσε πολύ κι ήταν όπως το ήθελα. Δερμάτινο, διάτρητο και με προστασίες!

Η αγορά του έγινε από Αμερική (περιμένω να έρθoυν) γιατί εδώ πήγαινε πολύ το μαλλί. 89€ μου ζήταγαν εδώ, 69€ (με μεταφορικά) τα βρήκα από Αμερική!

2012alpinestarsoctanesm.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα εδω, μπορει να μου τα βρει κανεις;

Υπεροχα γαντια, απ ολες τις αποψεις. Τα φοραω τουλαχιστον 6 χρονια (γι αυτους που θυμουνται, τα ειχα παρει απ του Τσουρακακη, πριν κλεισει...) καλοκαιρια, αλλα και πιο κρυες εποχες σε συνθηκες πολης. Ισως θα τα ηθελα λιιιγο πιο δροσερα το κατακαλοκαιρο σε συνθηκες πολης, και ισως θα ηθελα περισοτερη προστασια μονο στη μεσα μερια της παλαμης. Ομως αν το εβρισκα, ευχαριστως το ξαναπαιρνα.

2012015.jpg

Το μονο που εχουν παθει οοολα αυτα τα χρονια, ειναι αυτο το σκισιματακι...

2012013.jpg

2012014.jpg

Και η μαρκα τους ειναι Orina, μοντελο δεν ξερω.

2012020.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα Orina τα φέρνει αυτός που έχει την Bering (Βασάλος?) Σε αυτόν ρώτα, αν και δύσκολο να υπάρχει το μοντέλο ακόμα.

Την ίδια ζημιά με σένα, έπαθαν εμένα τα Spidi Wake μέσα σε 2 χρόνια και όχι μεγάλη χρήση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χτες παρέλαβα τελικά τα Alpinestars Octane S-moto που είχα παραγγείλει (5 μέρες από Αμερική :shades: ) και είναι μαμάτα!!! Μόνο ένα θεματάκι έχω. Θα ανοίξουν καθόλου γιατί μου είναι λίγο σφιχτά σε κάποια κίνηση. Όταν βάζω το δάχτυλο στο φρένο (και φρενάρω) νιώθω να με τραβάνε λίγο ανάμεσα στο μικρό και στον παράμεσο και ανάμεσα στον παράμεσο και το μέσο δάχτυλο. (στην καμάρα μεταξύ των δαχτύλων δηλαδή) Όταν δεν έχω το δάχτυλο στο φρένο, είναι ΟΚ. Φαντάζομαι σε πολύωρη οδήγηση ίσως αυτό το τράβηγμα οδηγήσει σε πόνο ή μούδιασμα.

Διαβάζοντας το βιβλιαράκι που ήταν επάνω τους, έλεγε πως τα καλοκαιρινά δερμάτινα γάντια πρέπει να τα παίρνουμε λίιιιιγο σφιχτά γιατί το δέρμα θα ανοίξει και θα φορμάρει στο χέρι μας. Ισχύει αυτό ή την πάτησα πάλι?

Είναι εξολοκλήρου από δέρμα πάντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον την πάτησες, δυστυχώς είχα πάρομοιο θέμα παλιότερα με δερμάτινα γάντια και παρακαλούσα τον Μανιτού και τον Τουτάτη να ξεχειλώσουν λίγο..........αλλά με έγραψαν

Και δεν νομίζω ότι είναι λάθος νούμερο η επιλογή σου, μάλλον δεν σου κάνει η φόρμα των Alpinestars Octane S-moto.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα είχα δοκιμάσει ρε συ εδώ σε μαγαζί αλλά δεν είχα καταλάβει τέτοιο πράγμα όση ώρα τα κράτησα φορεμένα. Το κατάλαβα χτες και σήμερα που οδήγησα για λίγο. Τι να πω ρε πστη μου... Θα στεναχωρηθώ πολύ αν δεν ανοίξουν γιατί είναι από τα πιο γαμάτα γάντια που έχω δει. Και σε κατασκευή και σε εμφάνιση!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα