sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 Αγαπητοί κάτοχοι Crypton X θα ήθελα να ρωτήσω πόσοι από εσάς αλλάξατε γρανάζι; Θέλω να μου πείτε εντυπώσεις, και διαφορές επιτάχυνσης, κατανάλωσης και πως συμπεριφέρεται σε δικάβαλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crypton_x135 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Αγαπητοί κάτοχοι Crypton X θα ήθελα να ρωτήσω πόσοι από εσάς αλλάξατε γρανάζι; Θέλω να μου πείτε εντυπώσεις, και διαφορές επιτάχυνσης, κατανάλωσης και πως συμπεριφέρεται σε δικάβαλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. Φίλε μου Αλλαξα το μπροστα απο 15 σε 14 και ειδα αρκετα μεγαλη διαφορα σε δύναμη και επιτάχυνση ... η τετάρτη επιτέλους εχει δύναμη! Ακομη και στο δικάβαλο είναι ανετο το μηχανακι ... Το τιμιμα ομως (βαρύ) ... το τεποζιτο βγάζει 20 κμ λιγοτερα απ οτι πριν... :/ Εχω ακούσει οτι πολλοί βάζουν και 39-πισω 15-μπροστα... Λένε οτι ειναι και αυτο μια πολύ καλη επιλογη... (λογικά ειναι κατι ενδιαμεσο σ αυτο π εχεις τωρα και σ αυτο π εχω εγω τωρα)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 εαν βαλεις 14 αρι μπροστα να ξερεις κ το αλλο ''τιμιμα'' ....εκτος του οτι καιει περισσοτερο....το μοτερ του θα ζοριζεται πολυ κ θα σου καιει κ λαδακι ;) ....γνωμη μου ....εαν σε ενδιαφερει μακροζωια κινητηρα κ αξιοπιστια να το αφισεις ετσι κ δεν θα χασεις...... το μηχανακι μια χαρα παει ....μην τρελενεστε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 εαν βαλεις 14 αρι μπροστα να ξερεις κ το αλλο ''τιμιμα'' ....εκτος του οτι καιει περισσοτερο....το μοτερ του θα ζοριζεται πολυ κ θα σου καιει κ λαδακι ;) ....γνωμη μου ....εαν σε ενδιαφερει μακροζωια κινητηρα κ αξιοπιστια να το αφισεις ετσι κ δεν θα χασεις...... το μηχανακι μια χαρα παει ....μην τρελενεστε ;) Έχω ένα θεματάκι στο δικάβαλο για αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crypton_x135 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Έχω ένα θεματάκι στο δικάβαλο για αυτό! και εγω για αυτο το εβαλα πιο πολυ! και οσο για αυτο π λεει ο φιλος παραπανω, διαφωνω... τ crypton ειναι σκυλια! και απο λαδια το δικο μου τλχστν δν εχει κάψει τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 και εγω για αυτο το εβαλα πιο πολυ! και οσο για αυτο π λεει ο φιλος παραπανω, διαφωνω... τ crypton ειναι σκυλια! και απο λαδια το δικο μου τλχστν δν εχει κάψει τιποτα... Έβαλες 14 μπροστά η μεγαλύτερο πίσω. Εγώ σκέφτομαι να το μεγαλώσω πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crypton_x135 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 Έβαλες 14 μπροστά η μεγαλύτερο πίσω. Εγώ σκέφτομαι να το μεγαλώσω πίσω. 14 μπροστα πισω αυτο που είχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karelis7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 εγω παιδια σημερα εβαλα 14 μπροστα φανηκε μια διαφορα αρπαζει ποιο ευκολα το μηχανακι ειναι αναλογα την χρηση που του κανεισ ειτε εχεις 15 ειτε 14 αναλογα την χρηση που κανεισ αυτο παιζει ρολο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) εγω παιδια σημερα εβαλα 14 μπροστα φανηκε μια διαφορα αρπαζει ποιο ευκολα το μηχανακι ειναι αναλογα την χρηση που του κανεισ ειτε εχεις 15 ειτε 14 αναλογα την χρηση που κανεισ αυτο παιζει ρολο.... Κοίτα το αφήνω πάντα να ζεσταθεί, του βάζω τα καλύτερα λάδια και σούπερ αμόλυβδη το τρέχω αλλά δεν βαράω κόφτες ούτε έχω τάπα το γκάζι. Αλλά ότι το τρέχω το τρέχω. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2011 από τον sarmelion Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karelis7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 Κοίτα το αφήνω πάντα να ζεσταθεί, του βάζω τα καλύτερα λάδια και σούπερ αμόλυβδη το τρέχω αλλά δεν βαράω κόφτες ούτε έχω τάπα το γκάζι. Αλλά ότι το τρέχω το τρέχω. εγω παλι φιλαρακι προσπαθω να το ζεσταινω και εγω οσο μπορω αν δεν προλαβαινω το πηγαινω μεχρι να ζεσταθει πολυ σιγα του βαζω και εγω τα καλητερα λαδια(ποια λαδια του βαζεισ??) και εγω πολλεσ φορεσ βαζω σουπερ αμολυβδη τρεχω καμια φορα του δινω και κοφτες αλλα το προσεχω πολυ μια χαρα μου δουλευει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 εγω παλι φιλαρακι προσπαθω να το ζεσταινω και εγω οσο μπορω αν δεν προλαβαινω το πηγαινω μεχρι να ζεσταθει πολυ σιγα του βαζω και εγω τα καλητερα λαδια(ποια λαδια του βαζεισ??) και εγω πολλεσ φορεσ βαζω σουπερ αμολυβδη τρεχω καμια φορα του δινω και κοφτες αλλα το προσεχω πολυ μια χαρα μου δουλευει!! 15-40 λαδάκια yamalube Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karelis7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 εγω βαζω της motul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 εγω βαζω της motul Πόσο σου πήγε το γρανάζι, το έβαλες μόνος σου αν ναι τι εργαλεία θέλει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karelis7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 sτον μαστορα το βαλα δεν ειναι τπτ δυο βιδεσ και μια ασγαλεια εχει και μονοσ σου μπορεισ με ενα δεκαρακι αν θυμαμαι καλα 5 ευρο εκανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 sτον μαστορα το βαλα δεν ειναι τπτ δυο βιδεσ και μια ασγαλεια εχει και μονοσ σου μπορεισ με ενα δεκαρακι αν θυμαμαι καλα 5 ευρο εκανε αποφάσισα να το παντρευτώ αυτό το μηχανάκι γιατί για τα δικά μου στάνταρ είναι τέλειο. οπότε θέλω σιγά σιγά να το φτιάξω. Σκέφτομαι να πάω να του βάλω και αναρτήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karelis7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 και εγω οφειλω να ομολογησω εγω μεχρι στιγμης εχω κανει τα εξης φιλτρο εξατμηση εξωτερικα επειδη εχω την special edition εχω παρει ολα τα εξαρτηματα χρυσα εχω και δισκοπλακα braking τωρα εχω στο μυαλο μου ακομα να φτιαξω σελα αν βρω πισω ενα συγκεκριμενο πιρουνι που θελω αντιστρεπτα πιρουνια μπροστα και θελω τα carbon πισο μεροσ μασκας του κατραν και τα πλαστικα του λαιμου...μεχρι στιγμης αυτα μοου ρχονται στο μυαλο συνεχως σκεφτομαι και καινουργια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 και εγω οφειλω να ομολογησω εγω μεχρι στιγμης εχω κανει τα εξης φιλτρο εξατμηση εξωτερικα επειδη εχω την special edition εχω παρει ολα τα εξαρτηματα χρυσα εχω και δισκοπλακα braking τωρα εχω στο μυαλο μου ακομα να φτιαξω σελα αν βρω πισω ενα συγκεκριμενο πιρουνι που θελω αντιστρεπτα πιρουνια μπροστα και θελω τα carbon πισο μεροσ μασκας του κατραν και τα πλαστικα του λαιμου...μεχρι στιγμης αυτα μοου ρχονται στο μυαλο συνεχως σκεφτομαι και καινουργια!! Θέλω να αλάξω αναρτήσεις μπρος πίσω να βάλω OHLINS, ίσος να αλλάξω την δισκόπλακα μπροστά γρανάζι και μάλλονν και εξάτμιση, και μετά δεν το ξαναπειράζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 Παιδια να ρωτησω κατι.. το crypton x, σηκωνεται ευκολα? Γιατι εχω πετυχει αρκετους που βλεπω οτι το σηκωνουν για πλακα!! Αυτο παιζει ρολο αναλογα, το γραναζι λογικα.. Τι γραναζι να εχουν αυτοι?? Α επισης με δισκοπλακα brakin δεν βαραινει αρκετα μπροστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 Παιδια να ρωτησω κατι.. το crypton x, σηκωνεται ευκολα? Γιατι εχω πετυχει αρκετους που βλεπω οτι το σηκωνουν για πλακα!! Αυτο παιζει ρολο αναλογα, το γραναζι λογικα.. Τι γραναζι να εχουν αυτοι?? Α επισης με δισκοπλακα brakin δεν βαραινει αρκετα μπροστα? Με συμπλεξάρισμα σηκώνεται για πλάκα, χωρίς λίγο δύσκολα. Αν και εγώ σπανίος το σηκώνω. Όσο για την δισκόπλακα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά στο βάρος, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο να την αλλάξεις χωρίς να αλλάξεις ελατήρια μπροστά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Με συμπλεξάρισμα σηκώνεται για πλάκα, χωρίς λίγο δύσκολα. Αν και εγώ σπανίος το σηκώνω. Όσο για την δισκόπλακα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά στο βάρος, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο να την αλλάξεις χωρίς να αλλάξεις ελατήρια μπροστά! Συμπλεχταρεις 1η προς 2α?? Ή πρωτη, γραφεις λιγο χωρις να κουμπωσεις τη 2α, και αφηνεις παλι την πρωτη ωστε να σηκωθει..? με τα μαμα γραναζια? και σηκωνεται και για πλακα, ε?? χμμμ... μπορεις να το κρατησεις ευκολα?? Να το λαμπαδιασεις?? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2011 από τον kost4s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karelis7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 εγω παντως παιδια σηκωνω απο 1 με συμπλεκταρισμα 2 την τερματιζω στο αερα την δευτερα δεν βαζω 3 σκιαζομαι οσων αφορα εγω μονο με εξατμηση σηκωνω με μαματα γραναζια χωρις εξατμηση δεν παλευεται και εχω δει εναν να το σηκωνει αλλα να κανει ολοκληρο αλμα στο μηχανακι να σηκωθει κοιταξτε και την αναρτηση yss γαμαει !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 Επιστρέφω επί του θέματος! Με 14 γρανάζι έχεις θέμα με την αλυσίδα οπότε αν το κάνεις 14 πρέπει να βγάλεις η να βάλεις ένα σύνδεσμο ( επειδή 112/14=8 το οποίο σημαίνει πρόβλημα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karelis7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 εγω δεν πειραξα αλυσιδα απλα τραβιχτηκε ο τροχος ποιο πισω οσο ηταν το κενο που εμενε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 εγω δεν πειραξα αλυσιδα απλα τραβιχτηκε ο τροχος ποιο πισω οσο ηταν το κενο που εμενε!! Η αλυσίδα έχει 112 συνδέσμους όταν βάλεις μπροστά γρανάζι με 14 δόντια κάθε 8 πλήρες περιστροφές το γραναζιού ξεκινάει πάλι από το ίδιο σημείο. Αυτό μικραίνει την διάρκεια ζωής της αλυσίδας. Για αυτό είχα πει ότι 112/14 = 8 καλό είναι όταν γίνεται διαίρεση του αριθμού των γραναζιών με τους συνδέσμους της αλυσίδας να μην είναι ακαίρεος. Παραθέτω και λινκ για περισσότερες πληροφορίες : http://www.gearingcommander.com/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karelis7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 ενταξει εγω ειχα αλλαξει αλυσιδα πριν λιγο καιρο δεν εδωσα σημασια σε αυτο... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες