InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Είναι low bap,άλλα καλό είναι να θυμόμαστε και τα παλιά καλά! και ενα hip hop! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Who do you Voodoo bitch !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 απ' την πρόθεση εκτίμησε με ή μίσησε με περήφανος να νιώθω στον καθρέφτη όταν κοιτιέμαι προσπέρασέ με, αν ψάχνεις υποκριτικά παράτησέ με ρε 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μαθε μοναχα την καρδια σου να ακους, πατα στα ποδια σου ποτε μα ποτε, μη μασας τα λογια σου, δειξε το λόγο που διαφέρεις απο αυτούς και ποδοπατα τους, οσο χαμένοι ψάχνουν τα κομάτια τους, κριμα τα νιάτα τους, βαζουν τα χέρια τους , και βγάζουνε τα μάτια τους, για να μη δουν τα χάλια τους, Οσο το αεροπλανάκι ψεκάζει απο πάνω τους, και τα media κάνουν πλύση στα κεφάλια τους. Ε.Π. απλα... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 από τον panos1995 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sized 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) https://soundcloud.c...8-need-ft-sized Δουλεια μαζι με ενα φιλαρακι. Δεκτη καθε αποψη μαγκες Και μια κομματαρα για να μην ειμαι τελειως οφ τοπικ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 από τον sized 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 https://soundcloud.c...8-need-ft-sized Δουλεια μαζι με ενα φιλαρακι. Δεκτη καθε αποψη μαγκες Αρωστημενο !!!! μαρεσει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 καλο.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sized 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Ευχαριστω μαν, αυτο προσπαθουσαμε να πιασουμε στο beat, λιγο αρρωστο σκηνικο λιγο post-apocalyptic. Παιζουν πολλες καλες δουλειες αν γουσταρεις τσεκαρε. Αγαπημενη προσωπικα https://soundcloud.com/nikoc-1/need-35 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 αυτο σηκωνει ραπ αλλα abstract 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sized 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Αν εννοεις το δευτερο, θα ηθελα να ακουσω κατι σε τετοιο στυλ να χωνει πανω του. Παλια σχολη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Λολ με εκανε να γραψω στοιχους αλλα τους εσβησα χαχα ωραιο ωραιο εκανα και Like Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λοιπων my bikites -hip-hopαδες, εχουμε ενα ιδιαιτερο ποστ, και επηδης αναφερεται σε συγκεκριμενο κοσμο το βαζουμε εδω. Οπως εχει πεσει σχετικη αναρτηση, απο το bouriblog για το πρωτο Live της σεζον στο AN CLUB. τα team ειναι αξιολογα, και το εισιτηριο σχετικα φθηνο, για τις ωρες που εκπροσωπει, εγινε και μια σχετικη σηζητηση με τον φιλο Lukhash για να παρευρεθουμε, και μετα απο ιδεα μου, ειπαμε να ποσταρουμε και εδω, μηπως υπαρχουν ενδιαφερομενοι για να γινουμε παρεα! οποτε οσοι πιστοι ας προσελθουν (εμεις εκτος απροοπτου θα παμε ) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 από τον panos1995 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Εχω ψηθει και εγω ασχημα αξιζει να παμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Ψηθειτε λεμεεε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 αν δεν τύχει κάποιο απρόοπτο και εγώ μέσα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 αλλος. ενας στην παρεα.. ελα να γινομαστε πολλοι λεμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Α ρε κουφάλες.. Τον άγρυπνο τον είδα πριν λίγο καιρο στην θεσσαλονικη, αλλα για Α.Χ ερχομουν άνετα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Ωραίοι κι εγώ μέσα,μιας κι ο κολλητός μου θα δουλεύει εκείνη την ώρα και θα'μαι μόνος μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1nh8IwdJyQk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skim 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Πως μπαίνουν τα βίντεο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) αλητεζ.. για να βλεπω κοσμο.. κανεις αντιγραφη το link στο ποστ σου εδω.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 από τον panos1995 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skim 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Πάρτε για να γουστάρετε :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 Αλλα αμα γουσταρεις ειμαστε και απο τα αλλα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5yruxghLNFMήδη το έχω ακούσει 218 φορές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες