abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 Βασικα επειδη βλεπω μια "διαμαχη" μεταξυ των υπερμαχων του Χιπ Χοπ κ των πολεμιων του Χιπ Χοπ θα πω οτι το Χιπ Χοπ παντα δημιουργρει αυτην τη κατασταση..Αν το δεις αντικειμενικα δικιο εχουν κ οι δυο πλευρες.αυτοι που λενε οτι δεν εχει ουσια γιατι μιλαει μονο για γκομενες λεφτα κλαμπ κ αλλα τετοια ανουσια πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που αντιπροσωπευε το Χιπ Χοπ απο τοτε που αρχησε να υπαρχει σαν μουσικο ειδος δικιο εχουν.Παραδειγματα τετοιων γρουπ στην Ελλαδα ειναι οι Going Throught οι Stavento ο Tus Tακι Τσαν κ αλλοι πολλοι τετοιου στυλ "ΧιπΧοπερ". Δικιο ομως εχουν κ αυτοι που λενε οτι το Χιπ Χοπ ειναι διαμαρτυρια τροπος εκφρασης των προβληματων μια μεριδας ανθρωπων που μπορει να εκφραζει πολυ κοσμο ειναι αντιδραση η φωνη που δεν σ'αφηνει να συμβιβαστεις.αυτο θα το υποστειριζεις αν ακους Χιπ Χοπ γκρουπ οπως οι FFC οι Active Member(ειναι αλλη ιστορια αλλα το Low-Bap ειναι ενα ειδις Χιπ Χοπ) οι Λαδωσε κ.α. Προσωπικη μου αποψη δεν θεωρω καν Χιπ Χοπ γκρουπ τα γκρουπ που ασχολουνται μονο με γυναικες λεφτα κ τετοιες βλακειες.οποτε για μενα το Χιπ Χοπ ειναι λιγα τα γκρουπ που το αντιπροσωπευουν στην Ελλαδα κ που αξιζει κανεις ν'ακουει.τ'αλλα ειναι :shit: οπως ειπαν μερικοι πριν.κ αυτο το κοματι τουσ παει γαντι!! http://www.youtube.com/watch?v=N9B8HgMXqTk&feature=related 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 να και γω άλλη μια κομματάρα http://www.youtube.com/watch?v=4Gnf7SxaVII Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 KinGeorge*Υπονοια*Colpo Grosso Σε Ενα Ονειρο Όταν κλείνουν τα φώτα, η ψυχή σου κουρνιάζει και στο σκοτάδι χορεύει με τις λέξεις ο ήχος των δεικτών την ύπαρξη σου βιάζει και συ θέλεις να τρέξεις τότε εμφανίζονται μονοπάτια... Στο μονοπάτι αρχικά εμφανίστηκε μια μάγισσα, αόριστα ψιθύρισε πως άργησα, ότι ο δρόμος των σκιών θα 'ναι μακρύς και γλυκός και πως κάπου κάπου θα δακρύζει ο ουρανός. Λίγο βιάστηκα για να βρεθώ σ' ένα ξέφωτο να δω μια μάχη ένα βράδυ αξημέρωτο Είδα κάποιον να υψώνει ένα σπαθί μπροστά μου και, ρίχνοντας το, να ψελλίζει τ' όνομά μου. Θυμήθηκα πολλά και δάκρυσα ασυναίσθητα, κατάλαβα πως έπρεπε να φύγω και συνέχισα. Στο διάβα μου αντίκρισα κρίνα λευκά, προάγγελοι θανάτου στιχοισμένοι σε σειρά και μια νεράιδα να λέει για μια ατέλειωτη έξη που μου άφησε στα χείλη μια παράξενη γεύση. Είδα προδότες σε κελιά, σε κατάσταση σήψης, με λουκέτα φτιαγμένα από ενδόμυχες τύψεις. Χάθηκαν. Και προχώρησα πιο πέρα, ένας μάγος με φίλεψε μια γυάλινη σφαίρα Τα μάτια του έχυσαν δυο σταγόνες δάκρια γνώριμες, αλήτρες ανάσες από στιγμές πιο απόμερες. Πήρα χρώματα και στα κέρναγα παντού με το χρώμα της φωτιάς στο χρώμα του δειλινού και με θυμάμαι να λέω πριν το σκοτάδι με βρει 'Θέλω Απόψε Να Αγγίξω Την Ουράνια Σιωπή' Σ' ένα όνειρο θα ζήσω τώρα πια αφού ο κόσμος μου δεν σας βολεύει εκεί που ακόμα υπάρχουν ξωτικά κι ο άγγελος μου κάπου κάπου ζωντανεύει Σ' ένα όνειρο θα φύγω, θα χαθώ κι όταν για μένα θα μιλάτε θα σωπαίνω, θα σας κοιτάω από μακριά και θα γελώ και ευτυχισμένος κάθε βράδυ θα πεθαίνω Κι όμως με βρήκε το σκοτάδι, όρθιο ακόμα να 'μαι μόνος, στης πανσέληνου το χρώμα. Κάθε βήμα μου έμοιαζε πιο σκοτεινό και στο βάθος θαρρώ αίμα έσταζε απ' τον ουρανό. Σαν παραμύθι ευχήθηκα να περάσει η ζωή μου κι ιστορίες διάβαζα, να δω ποια μου ταιριάζει. Σε πριγκίπισσα που κοιμόταν έδωσα το φιλί μου κι όταν ξύπνησε άρχισε να ουρλιάζει. Έσκυψα κεφάλι ίσως δάκρυσα πιο πέρα στα μέρη που ποτέ δεν ξημέρωσε η μέρα γιατί μαύρα δαιμόνια έκρυβαν τον ήλιο ενώ ο χρόνος εξορίστηκε απ' της νιότης το βασίλειο. Εκεί στολίζονται τα δάση μόνο από ιτιές που απ' τη γέννηση τους έχουν έτοιμες θηλιές πλεγμένες από ψέματα και όρκους πατημένους κι οι μανδραγόρες χορεύουν κάτω από τους κρεμασμένους. Κυνήγι μαγισσών γι' αθάνατα ξόρκια. Με πλησίασε μια κι είπε τα παρακάτω λόγια. Κρύβω μέσα μου, λέει, μια άπ' τις προφητείες : Όπου δω ανατολή εκεί θα χρίζονται μεσσίες. Σκέψεις βγαλμένες απ' της ψυχής μου τα υπόγεια, μ' ένα μικρόφωνο θα βαφτιστούν υπόνοια κι αύριο θα με βρει του ήλιου το γέρμα μ' ένα βέλος στη καρδιά, αντί στη φτέρνα. Άξαφνα χάθηκαν όλα, με την πρώτη ακτίνα από το φως κι ο ουρανός μοιάζει τόσο μελαγχολικός. Ας ήτανε το παραμύθι να μην τελείωνε νωρίτερα, τα όνειρα που πεθαίνω για μένα είναι τα καλύτερα. Σ' ένα όνειρο θα ζήσω τώρα πια αφού ο κόσμος μου δεν σας βολεύει εκεί που ακόμα υπάρχουν ξωτικά κι ο άγγελος μου κάπου κάπου ζωντανεύει Σ' ένα όνειρο θα φύγω, θα χαθώ κι όταν για μένα θα μιλάτε θα σωπαίνω, θα σας κοιτάω από μακριά και θα γελώ και ευτυχισμένος κάθε βράδυ θα πεθαίνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WIbc_4uWK8I Αν και δεν ακουω Ελληνικο Hip Hop, εντουτοις τα Ημιζ ειναι σταθερη αξια... Αυτο το τραγουδι λοιπον ειναι το ενα απο τα 2 νεα τους κομματια. Ειναι και επικαιρο τωρα με την κριση, και πραγματικα μου αρεσει πολυ το οτι τα ημιζ επιστρεφουν λιγο πισω στο παλιο τους στυλ Καλη ακροαση! ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Αγαπημενο κομματι οπως και εκεινη η εποχη και η ολοι φαση που ειχαν φτιαξει τα παιδια (ΒΟΡ. ΑΣ.) @ ΞΟΥΡΑΦΗΣ ξεχασες να αναφερεις τη τυπαρα το ζηνων. Αφιερωμενο στο yamahakias666.Ειναι φουλ στα ντραγκια,στις αλητειες και στις γκομενες οι στιχοι... :tooth: :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Αγαπημενο κομματι οπως και εκεινη η εποχη και η ολοι φαση που ειχαν φτιαξει τα παιδια (ΒΟΡ. ΑΣ.) @ ΞΟΥΡΑΦΗΣ ξεχασες να αναφερεις τη τυπαρα το ζηνων. Αφιερωμενο στο yamahakias666.Ειναι φουλ στα ντραγκια,στις αλητειες και στις γκομενες οι στιχοι... :tooth: :) +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atopos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Χαμογελα,βλεματα,κυνηγητα... Τοσο ομορφα,μα τοσο μακρινα.. Ονοματα ξεχαστηκαν,τα crew σπασαν,οι φιλοι χαθηκαν ομως μνημες κ τα τραγουδια ειναι ακομα εδω.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2011 από τον atopos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Ένα φιλαράκι από τα παλιά... Ωραίες εποχές στη μάνα Σαλονίκη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexia6 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2011 από τον Alexia6 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) http://www.youtube.com/watch?v=PCRbxM2nJWM&feature=related Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Santaros21 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Κορυφη στο ελληνικο Χιπ Χοπ... Ολοι οι αλλοι 1++++ επιπεδα πιο κατω... (απο καινουργιους) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YUhxe5YsxlM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες