stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) τους υπολοιπους στιχους τους ακουσες???? δεν γινεται να απομονωνεις ενα απλο απο ενα συνολικο μειγμα ιδεων... και ναι ειναι ολοι καλοι... μεχρι που την στιγμη το συστημα/αφεντικα/καταστασεις/διαφορες αλλες συγκοιριες θα τους αλλαξουν αυτο θελει να σου περασει Έχω ακούσει όλη τη δισκογραφία τον στίχοιμα μου αρέσουν πολλά κομμάτια τους ,ήμουν από τους πρώτους που κατέβασαν τις μηχανές . Δεν έβγαλα αυτό το συμπέρασμα μόνο από αυτό το κομμάτι αλλά γενικά από τις αναφορές τους στους μετανάστες σε διάφορα καμμάτια. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 ο μαρνεζος για να καταληξει στο χιπ χοπ περασε απο: 1)πρεζα, κοκα 2)χρυσαυγιτο-ναζι καταστασεις 3)σκινχεντ στα αφεντικα της φαπας Ν.Ο.Π.Ο.(Ναι, οι γνωστοι, του παναθηναικου, μονο για ενα σκηνικο στον βορρα) 4)παραλιακη και νυχτα αρα αληθινο μεχρι το τελος δεν τον λες.... ηταν τοσο της φαπας το αφεντικο που, λεγεται πως μια φορα πηγαν με εναν φλωρο σκινχεντ(δεν θυμαμαι το ονομα) φιλο του στην αγγλια(για να εκπαιδευτουν στις αρχες ενος σωστου ναζι-σκινα) και τους ξυλοφορτωσαν τοσο που γυρισαν την επομενη μερα ελλαδα.... ας μην μηλισω για την φαση στο μοναστηρακι με τους οικοδομους του ΚΚΕ Εν μέρη θα διαφωνήσω μαζί σου,αλλά είναι η γνώμη σου...θα διαφωνήσω μόνο στο κομμάτι που λες πως δεν ήταν αυθεντικός...εγώ αυτό που εννοώ λέγοντας έμεινε αυθεντικός,εννοώ πως δεν έγεινε όπως ο Μηδενιστής κτλ για να βγάλει λευτά και έριχνε λευτά στην φάση του για να βγάλει κομμάτια...Δεν άλλαξε στυλ για το εμπόριο...ελπίζω να με καταλαβαίνεις δεν το έχω πολύ με το μπλα μπλα..Φιλικά :') Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Ακουστε και κατι σωστος μαγκες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 http://youtu.be/ov8ZSU6nuT4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 http://youtu.be/ov8ZSU6nuT4 πραγματικα σ'αρεσει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 πραγματικα σ'αρεσει? Σαν μελοδία και ήχος δεν τρελένομαι...Όμως μου αρέσει το νόημά του τραγουδιού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Σαν μελοδία και ήχος δεν τρελένομαι...Όμως μου αρέσει το νόημά του τραγουδιού... Τι να πω, αν αυτο ειναι το hip-hop για σενα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Τι να πω, αν αυτο ειναι το hip-hop για σενα Είναι τεράστια συζήτηση αυτό ψηλέ και νυστάζω :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 χιπ χοπ και εθνικισμος δεν πανε μαζι ψηλε. το χιπ χοπ το ξεκινησαν οι μαυροι στις φυλακες βριζοντας τους δεσμοφυλακες και το συστημα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 εδώ η αγάπη, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός είναι για όλους τους ανθρώπους ο πρωταρχικός σκοπός 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 http://youtu.be/ov8ZSU6nuT4 Eλα πουλους Εθνικια και χρυσαυγητες απο το τοπικ. Φιλικα παντα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Eλα πουλους Εθνικια και χρυσαυγητες απο το τοπικ. Φιλικα παντα. ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ Δεν είδα ταμπέλες πάνω...Όπως γράφετε βλακείες περί καλοσύνης όλων αυτών που μας έχουν διαλύσει έτσι πρέπει κάποιος να αγαπάει και το έθνος μας...πάνω απ'όλα η πατρίδα... εγώ δεν προκάλεσα κανέναν.αλλά τους πούλους μάζευτους και βάλτους στο στώμα σου.που θα μου πεις πούλους. Φιλικά πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MiltosEr6n 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 μάθε το παιδί σου να αγαπά τον μετανάστη Στίχοιμα-Μηχανές Download link Καλή ακρόαση! για μενα αυτο το cd ειναι απο τα καλυτερα που εχω ακουσει πολυ καλη δουλεια απο τα παιδια επιτελους ενα ελληνικο album hiphop με νοημα και οχι 12 τραγουδια να λενε ποσα ντρογκια πινουν ποσες γκομενες εχουν και ποσο μαμαω και δερνω ειναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) γουστάρω μπάτλ άνθρωποι εναντίον εθνικιστών :D όπως ανέφερε ο bestoftherest και οι αμέσως δύο επόμενοι συμφορουμίτες, το hiphop είναι άκρως πολέμιο στον εθνικισμό και τον πατριωτισμό, γιατί πολύ απλά οι καταπιεσμένοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχουν κανένα κοινό με τους καταπιεστές τους μην παρεξηγηθείτε μερικοί από τον τίτλο, γιατί περιέχει ιστορικά στοιχεία Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 από τον Stratos 650 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 ... Δεν είδα ταμπέλες πάνω...Όπως γράφετε βλακείες περί καλοσύνης όλων αυτών που μας έχουν διαλύσει έτσι πρέπει κάποιος να αγαπάει και το έθνος μας...πάνω απ'όλα η πατρίδα... εγώ δεν προκάλεσα κανέναν.αλλά τους πούλους μάζευτους και βάλτους στο στώμα σου.που θα μου πεις πούλους. Φιλικά πάντα. Προκαλεις. Οταν ποσταρεις βιντεο εθνικιστικου, φασιστικου και στην τελικη ρατσιστικου περιεχομενου σε ενα ειδος μουσικης το οποιο εχει κατεξοχην "μαυρες" ριζες και αντιτιθεται στις παραπανω ταμπελες. Μαθηματα πατριωτισμου να κανεις στους φιλους σου. Οι τακτικες του κομματος που εμφανως υποστηριζεις μονο κακο κανουν στην πατριδα μας. Εγερθητι τωρα και τραγουδα τον εθνικο υμνο λιγο πιο δυνατα για να νιωσεις πιο πατριωτης απο τους αλλους. Αντε παρε πουλο απο το τοπικ φασιστακι. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Προκαλεις. Οταν ποσταρεις βιντεο εθνικιστικου, φασιστικου και στην τελικη ρατσιστικου περιεχομενου σε ενα ειδος μουσικης το οποιο εχει κατεξοχην "μαυρες" ριζες και αντιτιθεται στις παραπανω ταμπελες. Μαθηματα πατριωτισμου να κανεις στους φιλους σου. Οι τακτικες του κομματος που εμφανως υποστηριζεις μονο κακο κανουν στην πατριδα μας. Εγερθητι τωρα και τραγουδα τον εθνικο υμνο λιγο πιο δυνατα για να νιωσεις πιο πατριωτης απο τους αλλους. Αντε παρε πουλο απο το τοπικ φασιστακι. ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ τον εθνικό μου ύμνο τον τραγουδάω όλη μέρα...και είμαι περίφανος για αυτό... κι όσο για το φασιστικό.. είναι τελείως δημοκρατικό το πάρε πούλο... και είναι φασιστικό να ανεβάζεις ένα τραγούδι... είναι φασιστικό να αγαπάς την πατρίδα σου... ναι ρε φίλε...Αν το να αγαπάς την πατρίδα σου σε κάνει φασίστα είμαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ. εγώ ο φασίστας μίλησα πολύ ευγενικά,σεβόμενος την γνώμη του άλλου,και εσύ ο όχι φασίστας πουλάς πολύ μαγκιά... Αυτή την δημοκρατία θέλετε για την Ελλάδα μας..Να λέγεται φασίστας όποιος αγαπάει την Ελλάς και να στιγματίζετε... χαχαχααχχα...Δεν θα σας περάσει...λαμόγια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaas13 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) με πρόλαβες ! κάτα παρόμοιο έγινε και με τους αε, που μόλις βραβευθήκανε από τον Βορίδη της Χρυσής Αυγής, άρχισαν να εξυμνούν το γαλάζιο και το μπλε Αλλά τα μυαλά αυτών που ακούν ελληνόφωνο ραπ, δεν έχουν καμία ταξική ανάλυση μέσα τους εσυ πες μας αν εισαι οντως ο τζαβασπα :P Εν μέρη θα διαφωνήσω μαζί σου,αλλά είναι η γνώμη σου...θα διαφωνήσω μόνο στο κομμάτι που λες πως δεν ήταν αυθεντικός...εγώ αυτό που εννοώ λέγοντας έμεινε αυθεντικός,εννοώ πως δεν έγεινε όπως ο Μηδενιστής κτλ για να βγάλει λευτά και έριχνε λευτά στην φάση του για να βγάλει κομμάτια...Δεν άλλαξε στυλ για το εμπόριο...ελπίζω να με καταλαβαίνεις δεν το έχω πολύ με το μπλα μπλα..Φιλικά :') ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ Δεν είδα ταμπέλες πάνω...Όπως γράφετε βλακείες περί καλοσύνης όλων αυτών που μας έχουν διαλύσει έτσι πρέπει κάποιος να αγαπάει και το έθνος μας...πάνω απ'όλα η πατρίδα... εγώ δεν προκάλεσα κανέναν.αλλά τους πούλους μάζευτους και βάλτους στο στώμα σου.που θα μου πεις πούλους. Φιλικά πάντα. ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ τον εθνικό μου ύμνο τον τραγουδάω όλη μέρα...και είμαι περίφανος για αυτό... κι όσο για το φασιστικό.. είναι τελείως δημοκρατικό το πάρε πούλο... και είναι φασιστικό να ανεβάζεις ένα τραγούδι... είναι φασιστικό να αγαπάς την πατρίδα σου... ναι ρε φίλε...Αν το να αγαπάς την πατρίδα σου σε κάνει φασίστα είμαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ. εγώ ο φασίστας μίλησα πολύ ευγενικά,σεβόμενος την γνώμη του άλλου,και εσύ ο όχι φασίστας πουλάς πολύ μαγκιά... Αυτή την δημοκρατία θέλετε για την Ελλάδα μας..Να λέγεται φασίστας όποιος αγαπάει την Ελλάς και να στιγματίζετε... χαχαχααχχα...Δεν θα σας περάσει...λαμόγια. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 από τον jimaas13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 παίδες ας κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους, να μην κλείσει και αυτό το θέμα εξαιτίας πολιτικών διαφωνιών και διαπληκτισμών. ο καθένας νιώθει διαφορετικά την φάση. keep calm and post some more funky, hip hop links!! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaas13 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ τον εθνικό μου ύμνο τον τραγουδάω όλη μέρα...και είμαι περίφανος για αυτό... κι όσο για το φασιστικό.. είναι τελείως δημοκρατικό το πάρε πούλο... και είναι φασιστικό να ανεβάζεις ένα τραγούδι... είναι φασιστικό να αγαπάς την πατρίδα σου... ναι ρε φίλε...Αν το να αγαπάς την πατρίδα σου σε κάνει φασίστα είμαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ. εγώ ο φασίστας μίλησα πολύ ευγενικά,σεβόμενος την γνώμη του άλλου,και εσύ ο όχι φασίστας πουλάς πολύ μαγκιά... Αυτή την δημοκρατία θέλετε για την Ελλάδα μας..Να λέγεται φασίστας όποιος αγαπάει την Ελλάς και να στιγματίζετε... χαχαχααχχα...Δεν θα σας περάσει...λαμόγια. προφανως και δεν ειναι φασιστικο να αγαπας την χωρα σου αλλα οχι ετσι οπως την αγαπας εσυ... και θα σου εξηγησω ακριβως τι εννοω... 1)αν την αγαπας σημαινει πως θα επρεπε να αγαπας τα συμφεροντα των ανθρωπων που δουλευουν, αρα των απεργων που παλεψαν για να ξαναπροσληφθουν οι απολυμενοι συναδελφοι τους στην χαλυβουργικη και οχι τον ΕΛΛΗΝΑ που τους απελυσε 2)δεν θα επρεπε να συμφωνεις να παρει στην κατοχη του, κατι που θα ωφελουσε το δημοσιο, ο ΕΛΛΗΝΑΣ Λατσης 3)προφανως και δεν θα επρεπε να συμπορευτεις με τους ΕΛΛΗΝΕΣ, αυτους που οι παππουδες τους συμμαχησαν με τους ΝΑΖΙ, γιατι πολυ απλα οι παππουδες ΜΑΣ, οι πατριωτες, δεν ψηφιζαν ναζι αλλα τους σκοτωναν... 4)Εθνικι σε ειπανε... οχι φασιστα... εαν και παρομοια, διαφοροποιουνται.... τουλαχιστον αυτο θα επρεπε να το ξερεις γιατι η γραμμη λεει "οχι φασιστες... πατριωτες και εθνικιστες" 5)ειναι βαρετο το επιχειρημα "εαν οποιος αγαπαει την χωρα του ειναι σιστας ε τοτε ειμαι και εγω" ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ... ουτε που συγκινει πια 6)και αν εισουν πατριωτης γιατι δεν στηριζεις τις ελληνικες εταιριες "χουλιγκαν" τυπου προιοντων? (για το σηματακι της εταιριας του παναγιωταρου λεω) δεν στο πανε οτι ειναι εισαγομενα? 7)δεν θα μιλησω για την φορολογια ΡΟΖ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ 8)ουτε για την υποβαθμιση περιοχων με σκοπο την αγορα πολυκατοικιων ολοκληρων για ψιχουλα, λεφτα για προστασιες μαγαζιων, μαφιοζικα ραντεβου θανατου κ.λ.π. 9)ουτε για της φαπας τα αφεντικα που ειστε και εαν βρισκεσαι σε καποια απο τα υπολοιπα γκρουπουσκουλα που τους εκλεψε την δοξα ο μελαμψος μιχαλολιακος, πες ποιους για να εχω να στην λεω αυτα απο εναν διεθνιστη οσο για την ορθογραφια μου και τους τονισμους... εγω δεν αγαπαω την χωρα μου....http://youtu.be/AFUxM6SwbdY http://youtu.be/N7awbtdl5KU Έχω ακούσει όλη τη δισκογραφία τον στίχοιμα μου αρέσουν πολλά κομμάτια τους ,ήμουν από τους πρώτους που κατέβασαν τις μηχανές . Δεν έβγαλα αυτό το συμπέρασμα μόνο από αυτό το κομμάτι αλλά γενικά από τις αναφορές τους στους μετανάστες σε διάφορα καμμάτια. εχει να κανει με πολλα... η καταναοηση... και προφανως ειναι και προσωπικο θεμα.... εγω για παραδειγμα αυτο καταλαβα και σου εξηγησα γιατι... τωρα αν δεν συμφωνεις με τον καλλιτεχνη που εκθετει τις σκεψεις του τοτε, κατα την γνωμη μου βεβαια, μαλλον τζαμπα ακους τα τραγουδια του Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 από τον jimaas13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 @jimmaas13 Εγώ προσωπικά πιστεύω πως ανεξαρτήτως έθνους (προφανώς συμπεριλαμβάνονται και οι Έλληνες )υπάρχουν αυτοί που τους έκαναν οι συνθήκες να παρανομήσουν δηλαδή αυτό που γράφεις "το σύστημα / αφεντικά / καταστάσεις / διάφορες άλλες συγκυρίες" και αυτοί που δεν θέλουν να δουλέψουν αλλά προτιμούν την παρανομία και το εύκολο χρήμα. Όσο για το αν συμφωνώ με το καλλιτέχνη αλλού συμφωνούμε αλλού όχι , αν συμφωνούσα απόλυτα δεν νομίζω να είχε νόημα να ακούω τα τραγούδια του (και άλλων καλλιτεχνών) αφού εκτός από τα πιο "ανάλαφρα" αυτό που αποκομίζεις είναι ότι θα σε βάλουν να σκεφτείς διάφορα πράγματα να ψάξεις αλλά όχι απαραίτητα να συμφωνήσεις στα πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Πάντως είναι τραγικό και εξοργιστικό να βλέπεις ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την ταξική ιστορία του hiphop, να θεωρούν hip hop τραγούδια που ραπάρονται από εθνικιστές-φασίστες, δηλαδή από ανθρώπους που θέλουν να σπείρουν το μίσος και την φυλετική ανωτερότητα του υποτιθέμενου έθνους τους, μέσα από μια αντι-κουλτούρα που πολεμούσε εξανέκαθεν αυτές τις σαθρές ιδέες Είναι σαν θα θέλουμε να κάνουμε ταξική επανάστα με τσάμικα..ε δε γίνετε ρε παιδί μου :P :P :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaas13 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 @jimmaas13 Εγώ προσωπικά πιστεύω πως ανεξαρτήτως έθνους (προφανώς συμπεριλαμβάνονται και οι Έλληνες )υπάρχουν αυτοί που τους έκαναν οι συνθήκες να παρανομήσουν δηλαδή αυτό που γράφεις "το σύστημα / αφεντικά / καταστάσεις / διάφορες άλλες συγκυρίες" και αυτοί που δεν θέλουν να δουλέψουν αλλά προτιμούν την παρανομία και το εύκολο χρήμα. Όσο για το αν συμφωνώ με το καλλιτέχνη αλλού συμφωνούμε αλλού όχι , αν συμφωνούσα απόλυτα δεν νομίζω να είχε νόημα να ακούω τα τραγούδια του (και άλλων καλλιτεχνών) αφού εκτός από τα πιο "ανάλαφρα" αυτό που αποκομίζεις είναι ότι θα σε βάλουν να σκεφτείς διάφορα πράγματα να ψάξεις αλλά όχι απαραίτητα να συμφωνήσεις στα πάντα. σωστός απλά να σημειώσω ότι και πίσω από αυτούς που δεν θέλουν να δουλέψουν βρίσκονται τα ίδια άτομα... γιατί αν δεν το πρόσεξες(ειδικά στην χιπ χοπ βιομηχανία, μιας και είναι σχετικό με το τόπικ) τα πρότυπα που παίρνεις από μικρό παιδί ειναι όλα ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα... τρανό παράδειγμα ο αλίτιζ και τα αποχαυνωμένα 10χρονα που πήγαν στην συναυλία του. και αυτό πάει και παραπέρα... πίσω από την εκπαίδευση βρίσκεται το κράτος, το οποίο πρέπει να δημιουργήσει εγκληματίες για να "κάνει" την δουλειά του, και πίσω από το κράτος ο επιχειρηματίας που θέλει να διασφαλίσει το κεφάλαιο του κ.ο.κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 μπειτε να βρισετε οπου θελετε στη συγκεκριμενη ενοτητα χιπ χοπ δεν γουσταρουμε φασιστες. το χιπ χοπ ειναι ενα ειδος μουσικης με πολιτικοποιημενο στοιχο . παρτε λοιπον το καντρο του ηγετη σας του χιτλερ και του παπαδοπουλου κοιταχτε το να .αυλωσετε και τραβηξτε λαλακια... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ τον εθνικό μου ύμνο τον τραγουδάω όλη μέρα...και είμαι περίφανος για αυτό... κι όσο για το φασιστικό.. είναι τελείως δημοκρατικό το πάρε πούλο... και είναι φασιστικό να ανεβάζεις ένα τραγούδι... είναι φασιστικό να αγαπάς την πατρίδα σου... ναι ρε φίλε...Αν το να αγαπάς την πατρίδα σου σε κάνει φασίστα είμαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ. εγώ ο φασίστας μίλησα πολύ ευγενικά,σεβόμενος την γνώμη του άλλου,και εσύ ο όχι φασίστας πουλάς πολύ μαγκιά... Αυτή την δημοκρατία θέλετε για την Ελλάδα μας..Να λέγεται φασίστας όποιος αγαπάει την Ελλάς και να στιγματίζετε... χαχαχααχχα...Δεν θα σας περάσει...λαμόγια. Βλεπω τη διπλωματικη γλωσσα του θεσμικου πλεον κομματος σας, την εχετε μαθει καλα . Λυκε βγαλε την προβια σου και ασε τα μαθηματα δημοκρατιας. Ολοι ξερουμε και εχουμε διδαχθει απο την ιστορια τι μουν*0&ανα ειστε και μεχρι που ειστε ικανοι να φτασετε. Για τα παντα φταινε οι μεταναστες που ειναι και ο πιο ευκολος στοχος, διοτι ειναι οι πιο αδυναμοι. Μετα μια θεατρικη παρασταση που κριθηκε απο σας βεβηλη, ενα σχολικο βιβλιο μη ελληνοπρεπες, αυριο θα ειναι οι ομοφυλοφιλοι, την αλλη εβδομαδα αυτοι που ακουνε περιεργες μουσικες,μεθαυριο οι αναπηροι, οι "ανθελληνες" , αυτοι που δεν τραγουδανε τον υμνο και τοσο δυνατα κλπ Ασε λοιπον τα περι δημοκρατιας γιατι ξερουμε καλα ποιοι ειστε. Λυκοι κατω απο την προβια του θεσμικου και του "δημοκρατικου". Θανατος στους φασιστες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες