Mike_White_MT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2011 Επειδή δεν έχω καθόλου ιδέα μπορούν οι γνώστες να μου πουν συνοπτικά τι παίζει με το πακέτο? Έβρισκα το PC3 σε πολύ καλή τιμή, ωστόσο το MT-03 μου είναι τέρμα μαμά. Σκεφτόμουν να το περάσω με κανένα ελεύθερο φίλτρο αλλά μου λένε όλοι πως πρέπει να συνδυαστεί με εξατμίσεις για να αποδόσει. Επειδή δεν ψήνομαι για τόσα λεφτά μαζεμένα, δεν έχει υπάρχει διαφορά στο μηχανάκι χωρίς το πακέτο όλο ολοκληρωμένο λοιπόν ? Επίσης , αξίζει όλο το πακέτο τα λεφτά του στο μονοκύλινδρο, τί λέτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2011 δεν αξίζει φίλε για το μηχανάκι σου...μην πετάς τα λεφτά σου Δεν χρειάζεται εξάτμιση για να αποδόσει. Στην ουσία ριθμίζεις το καύσιμο για να αποδόσει τα μέγιστα με το current setup της μότας σου. Απλά με εξάτμιση θα αποδόσει περισσότερο, όπως και χωρίς PC Δεν αξίζει για μένα γιατί εκτός απο τα λεφτά που θα δώσεις για το PC, θα πρέπει να βρεις και το κατάλληλο μέρος για να σου το χαρτογραφήσουν. Αν η χαρτογράφηση δεν γίνει σωστά δεν θα αποδόσει το μηχανακι σου αυτά που πρέπει. Και από ένα μοτέρ σαν το δικό σου δεν θα πάρεις πολλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2011 ειχα και εγώ mt-03 και δεν το έκανα αντι αυτού όμως έβαλα ένα aftermarket φίλτρο αέρος και όταν του έβαζα 100αρα v-power (τότε που ήταν πιο φθηνή) το μηχανημα μεταμορφωνόταν. ήταν λες και έπερνε 5 άλογα και άλλα 3kg ροπής. κατα τ'αλλα θα σου κοστίσει πολύ να βάλεις εξατμίσεις γιατί πέρνει και δύο το συγκεκριμένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες