Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 θα παραγγείλω αύριο εγώ :) Άντε,σιγά μην δώσω λεφτά παραπάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Τι ωραίο θεματάκι είναι αυτό; Δεν το'χα δει. Το xt που πήρα,μου είπε ο κυριούλης ότι του'χει αυτολιπούμενη αλυσίδα,κάπως έτσι. Χρειάζεται να κάνω κάτι; Τσεκαρε να δεις αν καταληγει ενα σωληνακι στην αλυσιδα σου. Αν ναι τοτε φοραει scot oiler το οποιο ειναι ενα συστηματακι που ριχνει λαδι στην αλυσιδα σου ενω κινεισαι.Αν φορας αυτο τοτε καπου εχεις κι ενα δοχειακι που χρειαζεται γεμισμα οταν αδειασει μαν.Και η αλυσιδα καθαρισμα κανονικα Μαλλον αυτο θα χεις πιστευω για να σου πε αυτολυπαινομενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Το 'αυτολιπαινόμενη' πάει συνήθως στις αλυσίδες με O-Rings, καθώς μέσα στους δακτύλιους υπάρχει κάποιο γράσσο. Να έχει κάποιον λιπαντή a la Scottoiler χλωμό το κόβω... Είναι κάτι άγνωστο ή υπερβολικό για τους περισσότερους... Παρόλα αυτά, ναι, χρειάζεται κανονικά λίπανση για να μην ξεραθούν τα O-Rings και φύγουν τα γράσσα, αλλά και γιατί πρέπει να υπάρχει λίπανση μεταξύ γραναζιών και αλυσίδας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 ριχνε σπρει αλυσιδας ανα 500-700 χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 που και πάλι τελικά δεν πήρα... Πήρα 2 οδοντόβουρτσες έβαλα ξυλάκι ανάμεσα ,και τις έβαλα με ταινία και έτσι έφτιαξα ένα καθαριστικό :P Παλι καλά είναι και σκληρές :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Eχει κανεις να προτεινει κανενα σπρει αλυσιδας? Μιας και θα καθαρισω την αλυσιδα οπως διχνει στο 1ο ποστ ειπα να παρω και ενα καλο σπρει.. Ειχα το motul chain lube road αλλα δεν με ενθουσιασε.. 529ποστ και ακρη δεν εβγαλα τι τελικα αξιζει να παρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 bel ray ή ipone Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 εγω εχω ενα της repsol και ειμαι ευχαριστημενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Mag1 χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό και είναι πάρα πολύ καλό. Είναι το πιο παχύρρευστο που έχω δει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Όλα τα ίδια είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 ερωτηση .κατι εχω ακουσει για καθαρισμα αλυσιδας με γλυκερινη ? τι ξερετε για αυτο γτ μου το ειχε πει ατομο που φενοταν να ειναι ψαγμενος ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Πιθανότατα καταστρέφεις τα O-Rings σου... Η θερμοκρασία της αλυσίδας δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 70°C. Εκεί αρχίζουν να έχουν προβλήματα τα O-Rings και το λιπαντικό εντός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick90 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2014 καλησπέρα είμαι καινούργιος θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν είναι καλός ο καθαρισμός της αλυσίδας με κηροζίνη και αν το έχει δοκιμάσει καποιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2014 Ναι δεν θα εχεις κανενα θεμα, απλα καντο με πανακι ωστε να μην παει στα λαστιχα σου. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2014 αλλο ενα θέμα με αλυσίδα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2014 Αν έχεις αλυσίδα με o-rings θα τα πηδήξεις... εεε εννοώ θα τους κάνεις έρωτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2014 Παραφινελαιο χωρις πετρελαιο. Το καλυτερο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Η κηροζινη(kerosun) δουλευει μια χαρα γι αυτη τη δουλεια, οπως και το παραφινελαιο.Συγκεκριμενα η suzuki προτεινει κηροζινη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Οδοντόβουρτσα και παραφινελαιο wombo combo Σαν καινούργια έγινε.. Τωρα για το λάδι.. Πόσες γύρες να περάσω την αλυσίδα? 1 ειναι αρκετη ή περισσοτερες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 2 με 3 το πολυ ειναι καλα,εγω δεν ξεπερναω τις 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Ωραιος ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2014 Λοιπον χθες εκανα το εξης. σε ενα τσιγκινο δοχειακι εριξα μια κουταλια γρασο..και βαλβολινη 90αρα το εβρασα... και με ενα πινελακι περασα την αλυσιδα..το αποτελεσμα καταπληκτικο!!!τελεια λιπανση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Και μετα σκατα το μηχανακι ε?:P Σκουπισμα τα πλαστικα και δεν συμαζευεται Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2014 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2014 Και μετα σκατα το μηχανακι ε?:P Σκουπισμα τα πλαστικα και δεν συμαζευεται Επρεπε να βαλει και μια κουταλια μαγια για να "σφιξει".... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Επρεπε να βαλει και μια κουταλια μαγια για να "σφιξει".... Ενδεικνυται και ο νισεστες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες