tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2011 τα σερβις τα κανω νωριτερα οχι για λογους ανασφαλειας ή επειδη ειναι αρνητικο το τσι ή επειδη ο Ερμης ειναι αναδρομος αλλα επειδη ''αισθανομαι'' τη μηχανη μου...ακουω τον κινητηρα και τις εξατμισεις, ''αισθανομαι'' το γουργουρισμα και το κιβωτιο ταχυτητων της (φυσικα ολα με μετρο...οχι και καθε 1500 χλμ). Ειναι σαν τη γυναικα...αμα της κανεις δωρακια συχνα σε προσεχει κι αυτη.Αν της κανεις μονο Χριστουγεννα και στα γενεθλια της, ε θα σου γκρινιαξει καποια στιγμη κι εγω τις γκρινιες δεν τις μπορω!! Εννοειται πως ακομα μεγαλυτερο ρολο στην ευχαριστη μακροζωια αυτης της σχεσης (αναβατης-μηχανη) παιζει και το δευτεροβαθμιο σερβις (υγρα φρενων,ψυγειου,συμπλεκτη,λαδια αναρτησεων,λαδια stabilizer,ρυθμιση βαλβιδων ΚΛΠ) κατι που οντως οι περισσοτεροι μηχανικοι αποφευγουν ή στραβομουτσουνιαζουν οταν ζητας την περιοδικη συντηρηση τους ή ελεγχο αλλα ειναι κατι που μ αρεσει να το κανω πριν απ τα χιλιομετρα που οριζει το manual(και παλι μεσα στα πλαισια του μετρου). Το θεμα το ανοιξα απλα διοτι ηθελα να δω τα επιχειρηματα (κυριως τεχνικης φυσεως) αυτων που πιστευουν οτι ειναι λαθος και κανουμε κακο στις μηχανες μας.Το ακουγα συχνα αλλα κανενας δε μπορουσε να μου πει με τεχνικους-μηχανικους ορους το γιατι. Πιστεύω οτί είσαι σωστός. Το να αφουγκράζεσαι την κατάσταση και να έχεις την δυνατότητα να αξιολογείς τα αποτελέσματα της συντήρησης σου είναι το κλειδί. Κανονικά έτσι πρέπει να κάνει και ο μάστορας, ακόμα και βάσει του manual. Το ποιες μπορουν να είναι οι επίπονες/αντίξοες συνθήκες, οι οποίες καθιστούν συντομότερα διαστήματα σέρβις, μόνο με την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων γίνεται. Αν σου βγαίνει το λάδι καινούργιο στις αλλαγές μπορείς να αυξήσεις λίγο το διάστημα αλλαγής. Από κει και πέρα αν επιμένεις να αλλάζεις πρόωρα κακό δεν θα κάνεις στον κινητήρα αλλά στην τσέπη σου. Και κάτι το οποίο θα πρέπει να σκεφτόμαστε όλο και περισσότερο, θα κάνεις και περισσότερο κακό στο περιβάλλον... Βαλβίδα λαδιού Ενδιαφέρον αλλά όσο περισσότερα γνωρίζω τόσο περισσότερο ανησυχώ... Το ΄βαλες ως επιχείρημα για την αλλαγή φίλτρου σε κάθε αλλαγή λαδιού φαντάζομαι, σωστά; Πιστεύω οτί το παράδειγμα μου με το βρώμικο σώβρακο μετά το μπανάκι ήταν διαφωτιστικότατο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εαν το φίλτρο τα έπιανε όλα, αυτή βαλβίδα, δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Φυσικά...αν σκεφτείς ότι τα ρινίσματα που πιάνει είναι από ένα συγκεκριμένο μέταλλο και μόνο... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2011 από τον Ravendark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πιστεύω οτί το παράδειγμα μου με το βρώμικο σώβρακο μετά το μπανάκι ήταν διαφωτιστικότατο! Για να το λες εσύ για το σώβρακο σου, κάτι θα ξέρεις παραπάνω ...... :whistling: :mB_kalo_e: :2funny: : Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2011 από τον Manalishi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karelis7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Για 'μενα αυτη ειναι η σωστη απαντηση. Πηγα να αλλαξω λαδια μετα απο 5000 χλμ στο Crypton X τελος καλοκαιριου και το λαδι ή καλτερα αυτο που καποτε ηταν λαδι, ηταν σαν πισσα, τερμα παχυρευστο. Ο μηχανικος κοντεψε να χασει τα μαλια του! Με το σκισιμο που κανω στο μηχανακι, αλλαζω καθε 3-3,5 γιατι αν περιμενω τα 6 εκτος του οτι θα εχει γινει πισσα, απο ενα σημειο και μετα αρχιζει και το καιει... εγω τα αλλαζω καθε 2 με 2500 δεν μπορω να τα αφησω παραπανω με τπτ ενταξει το σκιζω και εγω... φιλτρο αλλαζεις σε καθε αλλαγη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 εγω τα αλλαζω καθε 2 με 2500 δεν μπορω να τα αφησω παραπανω με τπτ ενταξει το σκιζω και εγω... φιλτρο αλλαζεις σε καθε αλλαγη? Οχι. αλλαζω καθε 2 αλλαγες λαδιων, οπως λεει και το manual. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karelis7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Οχι. αλλαζω καθε 2 αλλαγες λαδιων, οπως λεει και το manual. εγω το αλλαζω αλλαγη παρα αλλαγη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dropkick 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 λαδωμα αλυσιδας ανα 500 χιλ Μετα απο καθε πλυσιμο,δηλ μια φορα τη βδομαδα,παιζει προβλημα.??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 και καθε μερα να την λυπαινεις δεν εχει προβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Η ταυτοχρονη αλλαγη λαδιου-φιλτρου,μονο καλο κανει,αδερφια.Δεν αξιζει τον κοπο να κολλησεις στα 5-10 ευρω,και στο 1 λεπτο που θελει για το βγαλε-βαλε.Πολλοι υποτιμαμε το φιλτρο και την δουλεια που κανει,και ειναι μεγιστη μ@λ@κι@,που κανει κακο μακροπροθεσμα.Ο Manalishi εχει σκοραρει πιο πανω με το λινκ,και καλο ειναι να το δωσουμε σημασια,και οσοι ειμαστε δυσπιστοι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 εγω το αλλαζω αλλαγη παρα αλλαγη... Δηλαδη κανεις ακριβως το ιδιο με τον Σακη σωστα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Για πειτε μου την γνωμη σας...Μιλαω για αλλαγη λαδιων κινητηρα και φιλτρου λαδιου στο F800GS.... Η "μαμα" απο Γερμανια γραφει στο User manual που εχω στα χερια μου:λαδια και φιλτρο καθε 10.000κμ... Η "μαμα" εδω τοπικα λεει μεν καθε 10.000κμ αλλά ενδιαμεσα καθε 5.000 αλλη μια αλλαγη λαδιων χωρις ομως να γραφεται κατι σχετικα στο βιβλιο συντηρησης Το βιβλιο τής Ηaynes που εχω-και θεωρειται κορυφαιο- γραφει αλλαγη λαδια μαζι με φιλτρο καθε 10.000κμ.... Τι ισχυει τελικα ως ΣΩΣΤΟ;;;;;;;;Ποιος δεν μου τα λεει καλα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moyzoyris 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Η "μαμα" απο Γερμανια γραφει στο User manual που εχω στα χερια μου:λαδια και φιλτρο καθε 10.000κμ... αυτο πιστευω εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Άντε ρε που ξερουν οι ΒΛΑΧΟΙ οι Γερμαναράδες και οι γκευ οι Εγγλεζοι!!!! Οτι σου πει η "αντιπροσωπεία" η Ελληνική!!! Γράφε όμως οτι σου λένε, να μας τα λες να γελάμε... Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2011 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Ακριβώς τα ίδια (και στα ίδια χιλιόμετρα) μου είπανε και στην Triumph Θεσσαλονίκης... Σε ερώτηση μου "γιατί αντίθετα με το service book;" μου είπανε χαρακτηριστικά "Κράτα το 10.000χλμ με τα ίδια λάδια, να δούμε αν θα έχει μείνει σταγόνα ". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 ...θα πουν οτί τα 10000 της μαμάς αφορούν ιδανικές συνθήκες, μετά οτί υπάρχει ένα disclaimer που λέει οτί υπό ακραίες συνθήκες το διάστημα αυτό μπορεί να είναι μικρότερο και στο τέλος θα σου πουν οτί οι συνθήκες στην Ελλάδα είναι ακραίες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Ακριβώς τα ίδια (και στα ίδια χιλιόμετρα) μου είπανε και στην Triumph Θεσσαλονίκης... Σε ερώτηση μου "γιατί αντίθετα με το service book;" μου είπανε χαρακτηριστικά "Κράτα το 10.000χλμ με τα ίδια λάδια, να δούμε αν θα έχει μείνει σταγόνα ". Εγω Βασιλη θα εχω για να λεω για το γεγονος οτι ειπανε ναι μεν ΠΡΕΠΕΙ να αλλαζουνε στα 5000/15000/25000 κλπ αλλά τα ενδιαμεσα ΔΕΝ τα γραφουμε στο service book...κρατανε και μια πισινη για να μην εχουμε και αποδειξεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 χαχα εμενα το μανιουαλ λεει καθε 6000χλμ αλλα καβασακι συνεργειο στο μπουρναζι μου ειπε καθε 3000 ενω στον πειραια καθε 5000... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 ...... θα σου πουν οτί οι συνθήκες στην Ελλάδα είναι ακραίες... δηλαδη να ειμαστε και τυχεροι που δε ζουμε Τυνησια...ουτε βολτα δεν θα μας αφηναν να κανουμε...καθε 500χλμ θα "προτειναν" αλλαγη λαδιων...λογω συνθηκων φυσικα...μεγαλη η ζεστη....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Αναρωτιέμαι στους γείτονες Ιταλούς (που έχουν τις ίδιες καιρικές συνθήκες) τι τους λένε... στην πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω ένα φίλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Και στην δικιά μου ακριβώς το ίδιο γίνεται, αλλά πραγματικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα γιατί θεωρώ ότι είναι και λίγο μαρκετινγκ τα αραιά διαστήματα σερβις, σου λεει η χ εταιρεία α εμένα έχει πιο αραια service αρα πιο οικονομικό στην συντήρηση, αλλά για κάποιον που θέλει να κρατήσει την μηχανή του για πολλά χρόνια θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο κάθε 5000χλμ να αλλάζει λάδια και φίλτρο λαδιού. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Στα τουονο μεχρι 05 καθε 7500.Εχω την εντυπωση οτι στο επομενο μοντελο το ανεβασαν στα 10. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Σε ένα ένθετο που είχε δημοσιεύσει το Power Bikes με τίτλο "Service Book" είχε συνέντευξη στο Νίκο Ταγκούλη,διευθυντή(τότε) της BMW Motor Hellas. Μεταξύ άλλων και κατόπιν ερωτήσεως του δημοσιογράφου(Μπαζίνας),περί πιο σύντομης αλλαγής λαδιών λέει: Εφόσον ο τεχνικός σύμβουλος ενημερώνει τον πελάτη ότι δεν είναι υποχρεωμένος να προβεί στην εκάστοτε αλλαγή λαδιών πριν τα προβλεπόμενα διαστήματα,είναι στην κρίση του πελάτη εάν θα προβεί στην αντικατάσταση. Και λέω εγώ τώρα. Όποιον τσιμπήσουμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Ειναι και λιγο θεμα μαρκετιγκ τα πολυ αραια διαστηματα σερβις. Δεν ξερω βεβαια για τη μηχανη σου αν τα 10000 ειναι πολλα ή λιγα αλλα..... Εγω στη θεση σου αν ηθελα να εξασφαλισω μεγαλυτερη διαρκεια ζωης του κινητηρα (χωρις να εχω αποδειξεις για αυτο βεβαια) θα αλλαζα καθε 5000χιλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 οτι λεει το manual, αλλα και ενδιαμεσα δεν ειναι κακο να κανεις μια επιπλεων αλλαγη. και στο δικο μου λεει καθε 6000 λαδια και καθε 12000 φιλτρο αλλα εγω τα αλλαζω καθα 3000 και 6000 αντιστοιχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 καθε πεντε χιλιαδες λαδια φιλτρο να χεις το κεφαλι σου ησυχο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες