Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 Μπράβο που το πήρες. Αυτό είναι πιο δύσκολο από αυτό που πέρασα εγώ πριν χρόνια. Και ενώ ήταν πολύ πιο εύκολο όλοι την πατούσαν στην αναστροφή, όπως σου είπα. Από τους 22 που ήμασταν πέρασαν πέρασαν οι 7. Οι τελευταίοι 6 ήταν μετά από εμένα όταν είδαν ότι την έκανα από πιο μακριά την αναστροφή. Ήταν θέμα μυαλού και όχι οδηγικής ικανότητας, και δεν το γράφω για να δείξω ότι και καλά είμαι πιλότος, απλά τους έβλεπα και διαπίστωσα το λάθος που δεν έπρεπε να κάνω. Καλοτάξιδος!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Συγχαρητήρια για το δίπλωμα σου! Στην Καβάλα ακούω είναι πιο αυστηρές οι εξετάσεις διπλώματος απ'ότι σε άλλες πόλεις. Εγώ πριν καμια 10αρια χρόνια είχα κάνει δύο οχτάρια μόνο χωρίς φλας χέρια και τέτοια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimara$ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Παιδια γεια σας.θελω να ρωτησω κατι αν 3ερετε να μου πειτε,απο πια ηλικια μπορω να βγαλω διπλωνα για 50cc??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Παιδια γεια σας.θελω να ρωτησω κατι αν 3ερετε να μου πειτε,απο πια ηλικια μπορω να βγαλω διπλωνα για 50cc??? στα 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Στα 16 αλλά θα πρέπει να υπογράψουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ γονείς σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimara$ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) ok ευχαριστω απλα ειχα ακουσει οτι μπορεις στα 15 με υπογραφη και των 2 γονεων και στα 16 μονοσ σου offtopic (deadshadow το glx που δειχνει ι signature ειναι δικο σου?,αν ναι ποια χρονολογια ειναι?) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 από τον jimara$ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ. Υπάρχει μεγάλη διαδικασία. Αρχικά πρέπει να πάς στο τμήμα τροχαίας της περιοχής σου και να σημειώσεις τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Επειδή με καλύψαν πλήρως οι απόψεις των αλλων χρηστών πιό πάνω το μόνο που έχω να σου πώ είναι να μην υποτιμήσεις την διαδικασία και το επίπεδο της εξέτασης. Ήταν αρκετά δύσκολα. Εγώ έδωσα σήμερα και τρελάθηκα. Ευτυχώς πέρασα. Διάβασε πάρα πολύ καλά εάν φυσικά θέλεις να το πάρεις απ΄την πρώτη. (και τα δύο βιβλία). Ότι άλλο χρειαστείς ρώτα. καλές επιτυχίες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos16 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Παιδιά πήγα να ρωτήσω τι χρειάζετει για δίπλωμα και σιγά σιγά μαζεύω τα χαρτιά.Για σήματα πού θα βρω τα βιβλία και ποια είναι???Λέτε να κάνω καμια εξάσκηση πριν πάω για οκταράκια και τλετοια γιατί παρόλο που οδηγάω καποια χρονάκια (είμαι 16 τώρα) και πολλα μηχανακια σε όλους τους δρόμους και με όλες τις ταχύτητες έχω αγχωθεί λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 εδώ θα δεις για τα δικαιλογητικα που χρειαζεσαι! Οσο για τα σηματα , καθως δεν εχεις διπλωμα αυτοκινητου, πανε σε ενα βιβλιοπωλειο και ζητα τα βιβλια για τα σηματα, και για αμαξι και για μηχανες...Πρεπει να τα διαβασεις και τα 2 (απαντας ενα φυλο με 20ερωτησεις που ειναι απο το βιβλιο για μηχανες και ενα φυλο με 30ερωτησεις απο το βιβλιο για αμαξια) .Οσο για τα 8αρια εγω 1η Ιουνιου που εδωσα καπου στη Θεσσαλονικη , ηταν πολυ ευκολο 5 κωνοι νομιζω χωρις φλας χωρις τιποτα...Βεβαια εγω κατεβασα κανα 2 φορες ποδι κατω γιατι κοπανουσαν τα ποδια μου στο τιμονι οταν εστριβα (μου ηταν καπως κοντο... :D) αλλα με περασαν .Οσους περασαν τα σηματα βασικα τους περασαν και στην οδηγηση... οι υπολοιπο 6 Ιουλιου ξανα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos16 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 εδώ θα δεις για τα δικαιλογητικα που χρειαζεσαι! Οσο για τα σηματα , καθως δεν εχεις διπλωμα αυτοκινητου, πανε σε ενα βιβλιοπωλειο και ζητα τα βιβλια για τα σηματα, και για αμαξι και για μηχανες...Πρεπει να τα διαβασεις και τα 2 (απαντας ενα φυλο με 20ερωτησεις που ειναι απο το βιβλιο για μηχανες και ενα φυλο με 30ερωτησεις απο το βιβλιο για αμαξια) .Οσο για τα 8αρια εγω 1η Ιουνιου που εδωσα καπου στη Θεσσαλονικη , ηταν πολυ ευκολο 5 κωνοι νομιζω χωρις φλας χωρις τιποτα...Βεβαια εγω κατεβασα κανα 2 φορες ποδι κατω γιατι κοπανουσαν τα ποδια μου στο τιμονι οταν εστριβα (μου ηταν καπως κοντο... :D) αλλα με περασαν .Οσους περασαν τα σηματα βασικα τους περασαν και στην οδηγηση... οι υπολοιπο 6 Ιουλιου ξανα.. Ωραίος.Ευχαριστώ.Θα δω τι θα μου πουν όταν παω να τους δώσω τα χαρτιά.Αντε να το πάρω να βγω στους δρόμους νόμιμα πια χωρίς άγχος μη με πιάσουν.Ευχαριστωω.... :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες