Jump to content
Sign in to follow this  
_daemon_

Τα πάντα σχετικά με το δίπωμα μοτοποδηλάτου!

Recommended Posts

Δεν τους φτανει ο ενας? :devil::angry: τερμα βλακες οι τυποι Καλο βραδυ!

Ναι, ξέρω τι σκέφτεσαι.

Μια φορά κι έναν καιρό κι εγώ είχα ψήσει κρυφά την μάνα μου να υπογράψει.

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω δεν την εψησα κρυφα αλλα ο πατερας μ λεει και να παρεις εγω δεν υπογραφω :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια κατι ζηταδες που ρωτησα μ ειπαν οτι μπορω να βγαλω διπλωμα για 50cc απο τα 15 ειναι αληθεια αυτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
παιδια κατι ζηταδες που ρωτησα μ ειπαν οτι μπορω να βγαλω διπλωμα για 50cc απο τα 15 ειναι αληθεια αυτο?

16, α-κατ-εβα-τα! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
θα πω και τν πατερα μ π 3ερει τν αρχηγο τσ αστυνομιας και 8α σιγουρευτο

Ναι..Καλα θα κανεις να σιγουρευτεις! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τι θα καταλαβεις οταν σου πουν οτι δεν μπορεις να πας να δωσεις !!! θα φας ενα ακυρο ΤΕΡΑΣΤΙΟ !! γιατι δεν ακους εδω που σου λενε οτι δεν μπορεις εξ αλλου το χαρτι το λεει επανω για ατομα που εχουν συμπληρωσει το 16 ετος !!!

Τροποποιήθηκε από τον DeadShadoW

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι και αλλιως εχω ενα chally και μια xt125 αλλα τν xt τν πειρε o bro Μ και θελω να παρω ενα dinamik και τωρα ο πατερας μ ξυνισε και λεει θελει να βγαλω ενα διπλωμα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aκριβως.Θα ζητησεις απο καποιο παιδι εκει και θα σου δωσει.Ολοι οσοι δεν εχουν ετσι κανουν.

+1 Έτσι είχα κάνει και εγώ, σιγά το θέμα (5' υπόθεση)

ετσι και αλλιως εχω ενα chally και μια xt125 αλλα τν xt τν πειρε o bro Μ και θελω να παρω ενα dinamik και τωρα ο πατερας μ ξυνισε και λεει θελει να βγαλω ενα διπλωμα....

Α, τον παράξενο! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πας εκεί με ένα οποιαδήποτε 50ρακί και κανεις την δουλειά σου..η ζητάς από κάποιο παιδί εκεί πέρα να σου δώσει το δικό του(σιγά μια ευθεία είναι τι θα το κανεις :P )

Ποια οχταράκια ;

Στα 50ρακιά τώρα κανεις μια ευθεία και ένα πράγμα σαν αυγό,δεν έχει 8ρακια... :)

P.S το topic δεν είναι λίγο παλιό ; :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχας Καλημερα απο Καβαλα παιδια .

Νεος στο φορουμ και στις μηχανες.

Δεν ξερω αν ειναι ο καταληλος χωρος για το ερωτημα....σορρυ αν κανω λαθος.

Αυριο δινω για διπλωμα για 50cc

ξερει κανεις περα απο μηχανολογικα τι ακριβως δινεις στην οδηγηση??

καποιοι που ρωτησα για το εαν οταν στριβεις φτανει μονο το φλας μου ειπαν οτι

πρεπει να βγαζεις και χερια μαζι?????????

Και οταν θελεις να σταματησεις τι ακριβως χειρονομια κανεις?????

Το οχταρι τι ακριβως ειναι???

Σας επρηξα ξερω.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια μπορεσει ο καθενας.

Ειδικα αν υπαρχει κανενας φιλος απο Καβαλα που να ξερει ακριβως την διαδικασια

και που γινεται αυτη θα ηταν οτι πιο ευχαριστο.

Τροποποιήθηκε από τον isfkavala

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω πως είναι τώρα τα πράγματα. Όταν είχα δώσει εγώ για πενηντάρι (πριν από 14 χρόνια :grin: ), σε βάζανε να κάνεις 8αράκια ( φαντάσου να έχεις 4 κώνουν στην σειρά και να περνάς από ανάμεσα και κάθε φορά να ανάβεις φλας), και μετά σε βάζανε να οδηγείς ανάμεσα από 2 άσπρες γραμμές επιταχυνόμενος, και να σταματίσεις στο τέλος βγάζοντας δεξί φλας. Αλλά αυτό πριν από 14 χρόνια -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η διαδικασία που ήξερα και γώ είναι όπως την λέει και ο Δράκος και πιθανότατα στις εξετάσεις τροχαίας να είναι ή ίδια . Καλα δίνεις αύριο και δεν ξερείς καν την διαδικασία ? Μήπως να πας να βρείς κανέναν δάσκαλο ή κανεναν που δίνει να κάνεις λίγη εξάσκηση ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θυμάμαι (πριν 11 χρόνια - Γλυφάδα): ξεκινάς, κάνεις κάτι ζιγκ ζαγκ ανάμεσα σε κώνους, συνεχίζεις ευθεία, φλας αριστερό και χέρι αριστερό, στρίβεις και το κεφάλι να ελέγξεις και καλά, αναστροφή, ευθεία, δεξί φλας κλπ και σταματάς!

Αυτά τότε, πιο πολύ για το τυπικό παρά για το ουσιαστικό του θέματος. :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όλη η διαδιακσία βασίζεται σε ένα θεατρικό .......μονόπρακτο !!! ξεκινάει με το έλεγχο της μηχανής έλεγχο σε φώτα φλάς στόπ ελαστικά (ναι με τη γνωστή αλάνθαστη μέθοδος του χαϊδέματος του ελαστικού!!!) στη συνέχεια ανεβαίνεις πάνω της και ελέγχεις τιμόνι, φρένα , καθρέπτες και κόρνα , ξανακατεβένεις βάζοντας την στο σταντ, φοράς το κράνος και ξεκινάς ,μπαίνεις σε ένα οβάλ με δύο κορύνες κάνοντας ελιγμούς αναμεσα τους , βγαίνεις απ' αυτόν και πλησιάζεις μια ευθεία γραμμή την οποία πρέπει να την περάσεις σε χρόνο περισσότερο των 15δευτερολέπτων και χωρίς να βγείς απ' αυτήν -και χωρίς πόδι κάτω εννοείτε- κάνεις αναστροφή και φτάνεις στη γραμμή επιτάχυνσης όπου αφού δεχτείς επίσκεψη συνεπιβάτη ξεκινάς επιταχύνοντας μέχρι και την τρίτη ταχύτητα -χαλαρά βέβαια όχι στους κόφτες !!- φρένα σταμάτημα αποβίβαση του συνεπιβάτη και αναστροφή πρός τα πίσω -φτάνοντας σχεδόν στην αρχή της προηγούμενης - ξανά αναστροφή και σταμάτημα μπροστά στους εξεταστές , στη συνέχεια και αν έχεις περάσει τη διαδικασία αυτή υπάρχει η διαδιακσία της πορείας όπου φορώντας ενδοσυνεννόηση καλύπτεις μια απόσταση περι τα δύο χιλιόμετρα τηρώντας τον κοκ .......

ΥΓ δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει στη κατηγορία που δίνεις εσύ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω που εδωσα περσι με εβαλαν να περασω αναμεσα απο 6 κωνους στο τελος να κανω μια περιστροφη απο εναν κωνο και μετα 8 αρια αναμεσα στους κωνους !

χαζομαρες αμα οδηγας καιρο τζαμπα ανχονεσαι!

όλη η διαδιακσία βασίζεται σε ένα θεατρικό .......μονόπρακτο !!! ξεκινάει με το έλεγχο της μηχανής έλεγχο σε φώτα φλάς στόπ ελαστικά (ναι με τη γνωστή αλάνθαστη μέθοδος του χαϊδέματος του ελαστικού!!!) στη συνέχεια ανεβαίνεις πάνω της και ελέγχεις τιμόνι, φρένα , καθρέπτες και κόρνα , ξανακατεβένεις βάζοντας την στο σταντ, φοράς το κράνος και ξεκινάς ,μπαίνεις σε ένα οβάλ με δύο κορύνες κάνοντας ελιγμούς αναμεσα τους , βγαίνεις απ' αυτόν και πλησιάζεις μια ευθεία γραμμή την οποία πρέπει να την περάσεις σε χρόνο περισσότερο των 15δευτερολέπτων και χωρίς να βγείς απ' αυτήν -και χωρίς πόδι κάτω εννοείτε- κάνεις αναστροφή και φτάνεις στη γραμμή επιτάχυνσης όπου αφού δεχτείς επίσκεψη συνεπιβάτη ξεκινάς επιταχύνοντας μέχρι και την τρίτη ταχύτητα -χαλαρά βέβαια όχι στους κόφτες !!- φρένα σταμάτημα αποβίβαση του συνεπιβάτη και αναστροφή πρός τα πίσω -φτάνοντας σχεδόν στην αρχή της προηγούμενης - ξανά αναστροφή και σταμάτημα μπροστά στους εξεταστές , στη συνέχεια και αν έχεις περάσει τη διαδικασία αυτή υπάρχει η διαδιακσία της πορείας όπου φορώντας ενδοσυνεννόηση καλύπτεις μια απόσταση περι τα δύο χιλιόμετρα τηρώντας τον κοκ .......

ΥΓ δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει στη κατηγορία που δίνεις εσύ

αυτα ειναι για τα 125 !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγω που εδωσα περσι με εβαλαν να περασω αναμεσα απο 6 κωνους στο τελος να κανω μια περιστροφη απο εναν κωνο και μετα 8 αρια αναμεσα στους κωνους !

χαζομαρες αμα οδηγας καιρο τζαμπα ανχονεσαι!

αυτα ειναι για τα 125 !

Συγνώμη αλλα δεν μπορώ να μην σχολιάσω.

Αμα πάλι δεν ξέρεις να οδηγάς, μετά απο αυτό είσαι πενέτοιμος και εκπαιδευμένος να βγείς στον δρόμο να οδηγήσεις. Διότι μέχρι τα 125 δεν χρειάζεται να έχεις την εμπειρία του δρόμου, όχι τα 125 δεν πάνε στον δρόμο πετάνε.

Το σχόλιο δεν πάει βέβαια στο φίλο παραπάνω αλλα στο σύστημα .

Όταν έδωσα εγώ για όλα τα κυβικά πριν 17 χρόνια ήταν ακριβώς το ίδιο σύστημα και όταν βγήκα στον δρόμο τα δα όλα μέχρι να μάθω να οδηγώ, διότι μέχρι τότε μου χαν δώσει μια βέσπα και αλώνιζα το υπουργείο ολη μερά αλλα στον δρόμο δεν είχα βγεί ποτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για 50ρακί είναι μια ευθεία και ένα πράγμα σαν αβγό..ούτε flash ούτε τίποτα,τα κανεις και έφυγες :D

P.S τον προηγούμενο Σεπτέμβριο έδωσα εγώ :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και χωρίς σχολη δίνεις για 50ρακί :)

P.S Αυτό με τους κώνους και τα 8ρακιά από ποτε είναι ;

Τώρα ποια δεν κανεις τέτοια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χρειάζεται σχολή.

Να πας στην τροχαία και να ρωτήσεις τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις (από χαρτιά).

Δίνεις γραπτές εξετάσεις και αν τις περάσεις μπορεί και την ίδια μέρα να δώσεις και εξετάσεις στην οδήγηση.

Να ξέρεις ότι όταν θα πας να δώσεις για οδήγηση, θα πρέπει να έχεις μηχανάκι ο ίδιος. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να έχουν αυτοί.;)

Περνάς ανάμεσα από 4 κώνους 2 φορές (πήγαινε-έλα) και αν δεν ακουμπήσεις το πόδι σου κάτω τελείωσες επιτυχώς.

Η βλακεία που κάνουν οι περισσότεροι και κόβονται σε αυτή την παιχνιδάκι διαδικασία, είναι ότι στον τελευταίο κώνο την ώρα που στρίβουν για το δεύτερο πέρασμα από ανάμεσα τους, κόβουν το τιμόνι αμέσως με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μπουν ξανά ανάμεσα στους κώνους και ακουμπούν το πόδι κάτω.

Όταν φτάσεις και περάσεις τον τελευταίο κώνο, απομακρύνσου λίγο και πάρε μετά την στροφή για το δεύτερο πέρασμα.

Αν πας να το κάνεις επί τόπου, τότε σίγουρα θα ακουμπήσει το πόδι σου κάτω, για να μπορέσεις να κρατηθείς και να μην πέσεις.

Αυτά ξέρω εγώ. Αν άλλαξε κάτι θα σου το πουν.

Τροποποιήθηκε από τον Speed

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok παιδια το πηρα. Σας ευχαριστω πολυ ολους για την υποστιριξη αλλα............

16 πηχακια στο χωμα ανα δυαδες σε αποσταση 6-7cm αναμεταξυ τους !!!!!!!! να τα περασεις ευθεια μετα στο καπακι

αναστροφη και τα ιδια περασμα σε ζιγκ-ζαγκ με φλας και τα παντα.

Δεν ξερω πως ειναι αλλου αλλα στην καβαλα ετσι το κανουν τωρα...

απο τους 14 οι 5 περασαμε. κουφα πραγματα αλλα αληθινα.

σας ευχαριστω παντως πολυ .

τωρα τα λεμε για αλλα πιο ενδιαφεροντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γεια το διπλωμα φιλε. Καλως ηρθες και καλα να περναμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα