Jump to content
dirty_girl

Καθαρίζοντας τον χώρο στο πιστάκι του Παπάγου 19/3/11 στις 11.00 !

Recommended Posts

Επίσης, έχοντας δεινοπαθήσει πέρυσι μέχρι να συνενοηθούμε με τον Δήμα για να μας μαζέψει τις σακούλες των σκουπιδιών, φέτος πήγαμε προετοιμασμένοι.

Τα 2 αυτοκίνητα ΚΑΙ το σκούτερ κάνανε 2 τίγκα δρομολόγια έκαστως και κυριολεκτικά, καθαρίσαμε!

:_thumbsup:

Άντε και του χρόνου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

και εδώ, η συγκομιδή μας

http://www.flickr.co...N06/5607007335/

+ μια σακούλα, ένα προφυλακτήρα και ένα λάστιχο :whistling:

σε δυο ωρες τρια ατομα με καλη θεληση και μονο καναμε μια ελαχιστη διαφορα για τη φυση και αυτο το χωρο τον οποιο εμεις και οι φιλοι μας χαιρομαστε

την διαφορα την κανουμε εμεις δε περιμενουμε να γινει

παραδειγμα

περσι ειχαν μαζευτει σακουλες που μειναν στο πιστακι του παπαγου μεχρι να δεηθει να τις παρει ο δημος (πραγμα που εγινε αφου βγαλαν λιγο συκωτι απο τη dirty αν καταλαβα καλα) φετος απλα πηραμε τις σακουλες μας στο πλησιεστερο σκουπιδοτενεκε

θα μπορουσαμε να γρινιαζουμε για το βρωμικο πιστακι και το δημο που θα επρεπε να καθαριζει αλλα δεν θα ειχαμε καθαρο πιστακι

ειναι ο κλασσικος ωχαδερφισμος που καταστρεφει την ελλαδα 'εδω δεν ενδιαφερεται ο δημος εγω θα ενδιαφερθω?'

highlights

ο tzoutz να προσπαθει να καταλαβει ποιος σκατα πηγε στο βουνο να πεταξει τα παπουτσια του

η dirty-girl να ανακαλυπτει μια συλλογη απο αχρησιμοποιητα προφυλακτικα στο φακελακι τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και συνεχίζεται ο προβληματισμός μου...

για να αξιωθεί ο οποιοσδήποτε Χ και Ψ να ρίξει την μύτη του και να κάνει κάτι καλό για το περιβάλλον, θα πρέπει να του τάζουμε κοψίδια, τσίπουρα, οικογενειακές φωτογραφίες και μουσικές συναυλίες? Γιατί αυτό δεν λέγεται οικολογική συνείδηση, λέγεται πανηγύρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενώ καθόλου δεν ασπάζομαι την ηθική της καθολικής εκκλησίας που λέει οτί είμαστε γεννημένοι αμαρτωλοί και οτί με τις πράξεις μας εξιλεωνόμαστε, πιστεύω οτί ταιριάζει γάντι στην περίπτωση!

Στο συγκεκριμένο θέμα, τις αρνητικές επιπτώσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας στο περιβάλλον, είμαστε όλοι γεννημένοι αμαρτωλοί και αμαρτωλοί θα πεθάνουμε εκτός εάν πάμε να ζήσουμε σε κάποια καλύβα στο δάσος χωρίς τα αγαθά του σύγχρονου πολιτισμού μας.

Αρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελαχιστοποιήσουμε το δικό μας αρνητικό αποτύπωμα και, γιατί όχι, να αναλάβουμε δράσεις να μειωθεί το αρνητικό αποτύπωμα των άλλων.

Δεν είχα ξανασυμμετάσχει σε παρόμοια δράση αλλά να πω οτί το καταευχαριστήθηκα. Εκτός από την πανέμορφη μέρα στην ξελογιάστρα φύση απόλαυσα κάτι το οποίο εξελίχθηκε σε ένα ιδιόμορφο 'κυνήγι θησαυρού'. Κάθε φορά που έσκυβα και μάζευα ένα σκουπίδι ήταν σαν να έβρισκα κάτι πολύτιμο.

Ενα πόντο εξιλέωσης για κάθε περιβαλλοντικό μου κρίμα ίσως;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχχχχ, ήταν όντως σκαλωματικό... έβρισκες ένα σκουπίδι και αμέσως έψαχνες να βρεις πού μπορεί να ήταν το επόμενο! Προσωπικά πάντως, κατευχαριστήθηκα όλη αυτή την μυρωδιά από τα χαμομήλια και τα μικρά λουλούδια που λόγω Άνοιξης, ήταν ολάνθιστα! Μας έκανε και πολύ όμορφη μέρα και η αλήθεια είναι πως - αν εξαιρέσει κανείς την γκρίνια που έγραψα παραπάνω, περάσαμε πολύ ωραία...

Είχαμε και τα άλλα κατσίκια, τους ποδηλάτες, που κάνανε τις βόλτες τους και χαζεύαμε και λίγο, προσωπικά ψιλοντάγκλαρα κάποια στιγμή με τον ήλιο, μαύρισαν και τα μούτρα μας...

να το ξανακάνουμε ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

P4106930_800.jpg

Η συγκομιδή και πάλι...

Δεν γεμίζει το μάτι στην φωτό αλλά γέμισε έναν μεγάλο τροχήλατο κάδο σκουπιδιών [αυτοί που προσαρμόζονται στα σκουπιδιάρικα].

Αν σκεφτείτε οτί τα μισά είναι πλαστικές μεμβράνες οι οποίες έχουν συμπιεστεί καταλαβαίνετε για τον όγκο των σκουπιδιών και την έκταση που κάλυπταν.

Επίσης διακρίνεται κλειστός κάδος πλαστικού χρώματος 20 κιλών. Δυστυχώς, όπως συμβαίνει παντού στην Ελλάδα, η ύπαιθρος είναι αποδέκτης των μπάζων του καθενός. Και καλά τα μπάζα, θέμα αισθητικής είναι περισσότερο, τα χημικά όμως;

Εκτός από τα μπάζα υπάρχουν και διάφορες αυτοσχέδιες χωματερές με στρώματα, μπουκάλια, συσκευές κλπ. Αδύνατον να μαζευτούν από ιδιώτες, εμείς απλώς διαλέξαμε από εκεί τα πλαστικά και τα επιζήμια προς το περιβάλλον.

Τώρα για τα παπούτσια τι να πω, πολλά παπούτσια και κανένα δεν ήταν ζευγάρι. :uglystupid2:

Το χειρότερο είναι οτί πολλοί μπήκαν στον κόπο να ανέβουν με αυτοκίνητο στο βουνό για να πετάξουν σκουπίδια και μπάζα τα οποία θα μπορούσαν πιο εύκολα να είχαν πετάξει ακόμα και στους κλασικούς κάδους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α, και μήν ξεχάσω, ο Garbage Terminator Al_Bandy με το Custom Garbage Killer όχημα του...

P4106933_800.jpg

Στην κίνηση τα βρίσκει λίγο σκούρα αλλά στο βουνό τα κάνει όλα ίσιωμα! :2funny:

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επαναφερω το θεμα μετα απο συνομιλια που ειχα με τον γιωργο RMX250 στο τηλ.

μου ειπε οτι το Σαββατο που πηγε μια βολτα απο εκει ειδε παρα μα παρα πολλα μπουκαλια πεταμενα στο εντουροπιστακι εκει στην εκκλησια...

λογικα καποιος καφρος πηγε και τα πεταξε εκει αλλα μου ειπε οτι ειναι πολλα και το θεαμα αποκρουστικο...

θα ελεγα λοιπον οποιοι μπορουμε να επαναλαβουμε αυτο που εγινε πριν 6 μηνες μια καθημερινη 'η Σ/Κ και να καθαρισουμε λιγο το "στεκι" μας και γιατι οχι να το σενιαρουμε και λιγο....

εγω μπορω να διαθεσω το "αγροτικο" μου με την καροτσα για να μαζεψουμε ολα τα σκουπιδια εκει καθως και εργαλεια τυπου φτιαρια-τσουγρανες κτλ για να φτιαξουμε ισως καποια σημεια στο εντουροπιστακι..

τι λετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατά 99.98% μέσα!

Μπράβο Γιάννη :_thumbsup:

Εντιτ: Θα προτιμούσα καθημερινή...

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα και γώ.....

John οποσδήποτε φέρε φτυάρια-τσουγγρανες...........θα χρειαστούν.

Εγώ θα φέρω μεγάλες μάυρες σακούλες για τα σκουπίδια.

Όσο για την μέρα κανονίστε και τα λέμε. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ θα φέρω γάντια...(για μένα :P) και το χαμόγελό μου... φτάνουν??? :_innocent:

καλά...μπορεί να κρατάω και κάνα κουλουράκι :tooth:

παίζει να βρω και καμιά συρμάτινη σκούπα...αν είναι θα δω πως μπορώ να την φορτώσω στο xr και να τη φέρω

Λοιπόν Γιάννη πες ώρα και μέρα (καθημερινή!) :_thumbsup:

Υπόψιν ότι πλέον μετά τις 5 δεν έχει αρκετό φως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ 5 σχολάω.Να έρθω για φαί;

έλα...εγώ θέλω ένα greenberger με πατάτες... -_-

κράτα μου και μια πορτοκαλάδα...από πορτοκάλια! :shades:

....γιατί αν νομίζεις ότι μέχρι να έρθεις θα έχει μείνει κάτι....γελιέσαι! :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοίτα προφανώς μιλάμε για μεσημέρια...εγώ γενικά αυτή τη βδομάδα μπορώ...no problem

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντάξει έστω και 2 ώρες αν δουλεύουμε και δε κάνουμε προπόνηση υποθέτω ότι θα προλάβουμε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα φερει ο Σταυρος το ξεμπαζωτηρι του και καθαρισαμε....

ωχ ξεχασα...ΚΤΜ

Καθε Τεταρτη Μαστορα... 'η Τριτη? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πράγματι το θέαμα ήταν αποκαρδιωτικό, θα έλεγε κανείς ότι είχε γίνει σκόπιμα. Σαν να είχες πάρει ένα σκουπιδιάρικο και το άδειασες στο πιστάκι.

Κρίμα που θα λείψω από Αθήνα αύριο και μεθαύριο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ σήμερα μπορώ από τις 15:00 μια χαρά! θα είμαι με το μικρό μου πόνυ (125) οπότε για προπόνηση ή σκαψίματα από εμένα αποκλείεται...

cu there!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα