Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Κ εγω εκτος απροοπτου θα ειμαι εκει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 εχω κανονισει κατι για κεντρο αθηνας....αμα τελειωσω νωρις και ειστε ακομα εκει μπορει να περασω! η να σας παρασυρω να ρθειτε εσεις μετα! μουχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 .. η να σας παρασυρω να ρθειτε εσεις μετα! μουχαχαχα Καλα ναι, να 'σαι σιγουρη για αυτο... Να εχεις κλεισει και τραπεζι γιατι θα ειμαστε τοσοι πολλοι αυτοι που θα ερθουμε και δε θα εχεις που να μας βαλεις... :2funny: :2funny: Οπως καταλαβαινεις....αν δεν ερθεις εσυ... Ηλια αφου θα τα αλλαξεις απο αυριο ολα ρε συ, αλλαξε και την δουλεια να σε δουμε ανανεομενο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Ηλια αφου θα τα αλλαξεις απο αυριο ολα ρε συ, αλλαξε και την δουλεια να σε δουμε ανανεομενο... ....κατι μου βρωμαει εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Καλα ναι, να 'σαι σιγουρη για αυτο... Να εχεις κλεισει και τραπεζι γιατι θα ειμαστε τοσοι πολλοι αυτοι που θα ερθουμε και δε θα εχεις που να μας βαλεις... :2funny: :2funny: Οπως καταλαβαινεις....αν δεν ερθεις εσυ... Ηλια αφου θα τα αλλαξεις απο αυριο ολα ρε συ, αλλαξε και την δουλεια να σε δουμε ανανεομενο... τελικα το βουνο δε παει στον Μωαμεθ! θα το παλεψω...μιας και θα μαι εξαρχεια city και μου ναι λιγο αποστασουλα! θελω να σας δω η αληθεια...αλλα ζω και χωρις εσας νομιζω...μια βδομαδα ακομα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Εξάρτηση ε; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Ισως να ερθω και εγω ,αλλα οχι αλλες ζελατινες ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 ....κατι μου βρωμαει εδω Μπα τιποτα δεν βρωμαει εκανε λαθος διαγνωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Ισως να ερθω και εγω ,αλλα οχι αλλες ζελατινες ....... Τωρα που βρηκα το φως μου μην ανυσηχεις... Βεβαια κοιτα, ηδη εχει φαει βροχουλα η μια, θελει καθαρισμα λεει...ποσα καθαρισματα θα αντεξει για να μην γινει παλι χαλια;;;; ομως θα αντεξει πιστευω καποιο διαστημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Μπα τιποτα δεν βρωμαει εκανε λαθος διαγνωση ....αφου βλεπω ακομα την αγγελια του tdm απο κατω δεν ανησυχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 καλααααααα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Βλέπω που βρέχει και δεν μου αρέσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Βλέπω που βρέχει και δεν μου αρέσει... μην ανησηχεις δεν θα βρεχει αυριο το απογευμα.μαρτης μου (οχι ο μηνας) το freemeteo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Βλέπω που βρέχει και δεν μου αρέσει... ...σου ειπα παιζει κ αμαξι... ΑΒΑΔΙΣΤΑΑΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 ...σου ειπα παιζει κ αμαξι... ΑΒΑΔΙΣΤΑΑΑ!!! βρεξει,χιονισει,πιασει παγο με τη μηχανη θα ερθω...εδω σηκωσα τον αλλο απο πειραια να ερθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZoZeFiNa 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Θα σας έρθω και εγώ! :D αλλά δυστυχώς χωρις την καινούργια μηχανούλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 ...σου ειπα παιζει κ αμαξι... ΑΒΑΔΙΣΤΑΑΑ!!! ναι με το αμάξι κατέβηκα γιατί "έφτυνε" το πρωί και το κουκλί μου το έχω φρεσκοπλυμένο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Θα σας έρθω και εγώ! :D αλλά δυστυχώς χωρις την καινούργια μηχανούλα... Ααααααα, δε παμε καθολου καλα, αλλη απο εδω με τους γριφους της...μη διαβαζεις καλε ολα τα θεματα, μερικα κανουν κακο λεμε :D Πηρες και εσυ μοτο και θα μας βγαλεις το λαδι μεχρι να μας το πεις ε;;;;;; Ειναι η νεα μοδα βλεπεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaldio 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Λέω να περάσω και εγώ μια βόλτα. Τώρα που το ξαναπήρα στα χέρια μου να το κυκλοφορήσω λίγο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Σουπίτσα φέρε το καλεντάρι ε χαχαχαχαχαχαααχαχαχχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 drzαδες,μη φοβαστε σημερα...θα εχω τα χαρτια της μηχανης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Παιδες ελπιζω να μην τα ξεχασω...αν τα ξεχασω μου δινετε τα λεφτα και καποια στιγμη θα σας τα δωσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Παιδες ελπιζω να μην τα ξεχασω...αν τα ξεχασω μου δινετε τα λεφτα και καποια στιγμη θα σας τα δωσω... χαχαχα ξερω που μενεις(στο περιπου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες