alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Συμφωνώ με Varadero. 6:45 στο γνωστό πολυκατάστημα στον Φοίνικα με πλήρη φόρτο και γεμάτα ρεζερβουάρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Απότι φαίνεται Αλέξανδρε η πλειοψηφία ΔΕΝ κερδίζει πάντοτε...Πολλές φορές και η μειοψηφία επιβάλλεται... :/ Μάλλον μας βλέπω κατα τις 9 να ξεκινάμε....Ε, να μη βγει και λίγο ο ήλιος, να βλέπουμε στον δρόμο που πηγαίνουμε? 7 είναι χαράματα Τεσπα.... Λίγες φώτο από τον καφέ.... Χάρηκα που είδα νέα πρόσωπα όπως τον taz (μιλάμε για ΠΟΛΥ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ) και τον bakoo... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 @Αlex_Under μυαλό δεν έβαλες πάντως,μάθε να λες τα πράγματα όπως έχουν! ΕΓΩ δεν μπορώ 6:45 Αλέξανδρε γιατί λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να την πέσω νωρίς και να ξυπνήσω 6 να δένω σκηνές. Όποιοι θέλουν πηγαίνουν 6:45 δε θα χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας!Εγώ και άλλοι 3(η μειοψηφία)θα ξεκινήσουμε μια ώρα αργότερα,ντάλα μεσημέρι δηλαδή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2006 ΤΕΛΙΚΟ - Σάββατο πρωί 08:00 όλοι με γεμάτα ρεζερβουάρ στα δικαστήρια. - ΤΕΛΙΚΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2006 @Αlex_Under μυαλό δεν έβαλες πάντως,μάθε να λες τα πράγματα όπως έχουν! <{POST_SNAPBACK}> Αν Γιωργάκη μου, το να βάλω μυαλό είναι να λέω πάντα ΝΑΙ και να συμφωνώ σε ότι λες...καλύτερα να παραμείνω χαζός.... Σαγαπώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gi_4ce! 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2006 Εμείς που θα έχουμε πάει απο την προηγούμενη και θα κοιμόμαστε, μή μας ξυπνήσετε!!! Παλιομηχανόβιοι με τις παλιοσκηνές σας !!!! Τα λέμε πάνω παίδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2006 Σε λίγες ώρες ξεκινάω κι εγώ με τον Multijohn και την συνοδεία μας για Βόλο! Από την μία χαίρομαι που θα μείνω μια παραπάνω μέρα στην συνάντηση από την άλλη στεναχωρίεμαι που δεν θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί...το ήθελα πολύ αλλά από την άλλη μόνο μια διανυχτέρευση είναι πολύ λίγο... Τα λέμε στον Βόλο αδέλφια! Καλή αντάμωση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2006 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2006 Αν θυμηθεί κανείς ας πάρει 1-2 συσκευασίες με λουκάνικα.... είπαμε...από εκείνα τα βραστά τα χοντρά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2006 Να προσέχετε παίδες και αντε να μας πειτε πως ειναι το μερος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες