motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Στις 13 του μηνός, τα χωμάτινα ταξίδια χαράς, κόψαμε την πίτα μας στο Σχίνο. Ξεκινήσαμε λοιπόν από το περίπτερο χαιδαρίου 13 αναβάτες....αμέσως μπήκαμε χώμα με κατεύθυνση τον Ασπροπυργο.. Ακολουθώντας τον αγωγό του Μόρνου καταλήξαμε Αλεποχώρι και μετά πήραμε τον παραλιακό δρόμο για τον Σχίνο όπου και κόψαμε την πίτα την οποία έφερε φίλος με varadero από το Ναύπλιο. Ηταν μια ηλιόλουστη, όμορφη μέρα και διασκεδάσαμε πολύ στις λάσπες και στο λίγο χιόνι που συναντήσαμε! Αντε και του χρόνου! :) παραθέτω ένα χιουμοριστικό βιντεάκι από την βόλτα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 από τον motoris 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Πολύ ωραίο βίντεο! Bruce rules! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Γεια σου ρε Σωτήρη καλλιτέχνη! Πολύ ωραία η βόλτα σας αναρωτιέμαι αν θα με έπαιρνε να ακολουθήσω με το καναρίνι μου. Εσύ βλέπω πήρες το μεγάλο, πόσα χλμ, ήταν συνολικά? Αντε και του χρόνου. ΥΓ. Ομορφα περνάτε στα ΧΤΧ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 ΕΚΕΙ ΜΕΝΩ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Αα!! Πολύ όμορφα, και βατή η διαδρομή μου φάνηκε, ζήλεψα ταμάλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Πω πω ρε μάγκες.. πολύ ωραία!!!! Μαμάτο βίντεο. Μπράβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 μπραβο βρε παιδια!καταπληκτικη η βολτα σας! αλλα βλεπω οτι εκτος απο ωραια μοτοπαρεα ειστε και επιστημονες στην κινηματογραφηση στην επενδυση μουσικης κλπ κλπ!!!ωραιο το βιντεο σας!!!!μπραβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Γεια σου ρε Σωτήρη καλλιτέχνη! Πολύ ωραία η βόλτα σας αναρωτιέμαι αν θα με έπαιρνε να ακολουθήσω με το καναρίνι μου. Εσύ βλέπω πήρες το μεγάλο, πόσα χλμ, ήταν συνολικά? Αντε και του χρόνου. ΥΓ. Ομορφα περνάτε στα ΧΤΧ... ναι ακολουθουσες ανετα! ειχαμε αναβατη με χτ125 και Husaberg400! keep in touch :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Μπράβο σας μάγκες, ωραία παρείτσα,ωραία διαδρομή, βατή, και άψογο το βιντεάκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Ωραίο βίντεο και παρέα! Εύχομαι να τα περνάτε πάντα έτσι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Την αλλη φορα ελπιζω να μπορεσω να ερθω και εγω!!! Παντα τετοια!!!:clapping2::clapping2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 εξαλλο βιντεακι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Νταξει!! απλα το ξερεις οτι σε μισω ετσι?!?! μην ρωτησεις, γιατι πολυ απλα θελω και εγω. Για αυτο αμα θες να μην σε μισω δωσε πληροφοριες για την διαδρομη, ποσα χλμ ειναι? με καθαροαιμο διχρονο βγαινει ή θα πρεπει να με ακωλουθει ολοκληρω βενζιναδικο? ελα ελα δεν θα στα λεω εγω!! ξερασετα ολα!!!! μουαχαχαχα Περα απο πλακα, πολυ ωραιο βιντεο και φαινεται και πολυ ωραια διαδρομη, παντα τετοια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Ήθελα να ρθω Σώτο αλλά συνέπεσε με το Trail Ride στη μνήμη του Αλέκου οπότε next year.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Νταξει!! απλα το ξερεις οτι σε μισω ετσι?!?! μην ρωτησεις, γιατι πολυ απλα θελω και εγω. Για αυτο αμα θες να μην σε μισω δωσε πληροφοριες για την διαδρομη, ποσα χλμ ειναι? με καθαροαιμο διχρονο βγαινει ή θα πρεπει να με ακωλουθει ολοκληρω βενζιναδικο? ελα ελα δεν θα στα λεω εγω!! ξερασετα ολα!!!! μουαχαχαχα Περα απο πλακα, πολυ ωραιο βιντεο και φαινεται και πολυ ωραια διαδρομη, παντα τετοια!! μέχρι το περίπτερο που ξεκινήσανε θες 2 ντεπόζιτα :lipssealed: για βάλτε κάνα χάρτη τη διαδρομή ρε παίδες Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 από τον warlock9_0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 για βάλτε κάνα χάρτη τη διαδρομή ρε παίδες Τι να τον κανεις, αφου δεν εχεις χωματινο ? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 όλα γίνονται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kurt 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 αυτα ειναι τα καλυτερα και ευχομαι στην επομενη να ειμαι και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 ευαριστω παιδια!μπορειτε να ενημερωνεστε απο το site http://www.xtx.com.gr/ αν δειτε εκδρομη στα μετρα σας επικοινωνηστε!! ολοι μια παρεα ειμαστε :) στις μονοημερες μπορουν ναρθουν ολες οι μηχανες αυτονομιας τουλαχιστον 80 χιλ, βενζιναδικα εξαλου υπαρχουν παντου.. στις διημερες συμετεχουν ον-οφ 400+, επειδη οι αποστασεις ειναι μεγαλες ανεβαινει η μ.ο και στα βουνα εκτος αττικης υπαρχουν λιγα βενζιναδικα..(θυμαμαι στα αγραφα βαζαμε απο μπακαλικα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Φιλαρακι μου υπαρχει καποιος χαρτης ή κατι αλλο για την διαδρομη αυτη γτ παω συχνα Σχοινο και θελω να παω απο εκει μια φορα με εψησες πολυ λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Παρα πολυ ωραια ολα και το μερος απιθανο. Αδρεναλλινη ανεβασμενη στα υψη!! Μπραβο, παιδια παντα να περνατε ωραια και με ασφαλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Φιλαρακι μου υπαρχει καποιος χαρτης ή κατι αλλο για την διαδρομη αυτη γτ παω συχνα Σχοινο και θελω να παω απο εκει μια φορα με εψησες πολυ λεμε κοιτα συγκεκριμενος χαρτης δεν υπαρχει. η διαδρομη ειναι πολυπλοκη με αρκετες διασταυρωσεις και βρισκεται στο μυαλο των οδηγων που την εχουν κανει αρκετες φορες.. ομως αν κοιταξεις στο google earth θα βρεις τους χωματοδρομους με την κατετυθυνση που θελεις και με λιγη υπομονη βγαζεις τη διαδρομη....αν εχεις μαλιστα το επαγγελματικο τυπωνεις και road book :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Mπραβο, ωραιοι!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Τρελο βιντεο παιδια ! .. Maiden μεχρι τελους . :_rock-on: κοιτα συγκεκριμενος χαρτης δεν υπαρχει. η διαδρομη ειναι πολυπλοκη με αρκετες διασταυρωσεις και βρισκεται στο μυαλο των οδηγων που την εχουν κανει αρκετες φορες.. ομως αν κοιταξεις στο google earth θα βρεις τους χωματοδρομους με την κατετυθυνση που θελεις και με λιγη υπομονη βγαζεις τη διαδρομη....αν εχεις μαλιστα το επαγγελματικο τυπωνεις και road book :) Ελα τωρα .. σιγουρα υπαρχει η διαδρομη καπου :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Χμμμμ δηλαδης θα βρω τον πρωτο δρομο και μετα ολο αριστερα???χαχχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες