dimitris-nikaia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Καλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι να βαψω τις μπουκαλες στο μηχανακι μου με χρωμιο. Θα ηθελα λοιπον να με βοηθησετε σε αυτο. Πρωτα απο ολα θα ηθελα να μου πειτε με τι ντουκοχαρτο πρεπει να το τριψω. μετα λογικα θα χρειαζεται κατευθειαν με το σπρευ χρωμιου. Μετα απο το σπρευ πρεπει να βαλω καποια αλοιφη? η κατι τετοιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Καλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι να βαψω τις μπουκαλες στο μηχανακι μου με χρωμιο. Θα ηθελα λοιπον να με βοηθησετε σε αυτο. Πρωτα απο ολα θα ηθελα να μου πειτε με τι ντουκοχαρτο πρεπει να το τριψω. μετα λογικα θα χρειαζεται κατευθειαν με το σπρευ χρωμιου. Μετα απο το σπρευ πρεπει να βαλω καποια αλοιφη? η κατι τετοιο? Σπρέι? Και με το πρώτο χαλίκι θα ψάχνεις το χρώμα................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Μονο η βουτα στο νικελο σε σωζει μαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris-nikaia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Σπρέι? Και με το πρώτο χαλίκι θα ψάχνεις το χρώμα................ γιατι το λες? Μονο η βουτα στο νικελο σε σωζει μαν. ρε φιλε παει πολυ ομως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Πάρε ένα κομμάτι σίδερο...πάρνα το με σπρέι χρώμα και μετά με βερνίκι. Αστο στην βρόχα και στον ηλιο 10 μέρες και πάρε μια πετρούλα και πέτα την με λίγη δύναμη πάνω του...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris-nikaia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Πάρε ένα κομμάτι σίδερο...πάρνα το με σπρέι χρώμα και μετά με βερνίκι. Αστο στην βρόχα και στον ηλιο 10 μέρες και πάρε μια πετρούλα και πέτα την με λίγη δύναμη πάνω του...... θα διαλυθει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 βούτα νίκελ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 θα διαλυθει? 99% θα σπάσει το χρώμα. 50-50 να σπάσει και χωρίς την πέτρα λόγο του καιρού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris-nikaia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 99% θα σπάσει το χρώμα. 50-50 να σπάσει και χωρίς την πέτρα λόγο του καιρού α καταλαβα.. εχεις ακουσει τιποτα για βουρτσα που λενε οτι το φερνουν σε αυτην την μορφη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Αν ειναι αλουμινιο με βουρτσα θα αντεξει , αν ειναι σιδερο τοτε οχι.. Παντως το βαψιμο κι εγω δε θα στο προτεινα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Εμένα ήταν κόκκινες ανωδιωμένες και με γυάλισμα βουρτσα γιναν έτσι: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 τι ντουκοχαρτο πρεπει να το τριψω. Α καλα εγω δεν παω καλα, αντι να διαβασω ντουκοχαρτο διαβασα ντουκατοχαρτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris-nikaia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 kai otan leme vourtsa? ti vourtsa? mporw na to kanw kai monos mou? ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Άμα είναι καθαρό αλουμίνιο, χωρίς χρώμα ή βερνίκι πάνω με μια αλοιφή γυαλίσματος και τρίψιμο, ή αλοιφή και πανόβουρτσα στο δράπανο, κάπου εδώ είχαμε και ένα θέμα σχετικό αλλα δεν το βρισκω, γράψε και στο youtube: aluminium polishing και θα σου βγάλει διάφορα βιντεάκια, αλλά θέλει αρκετή δουλειά και έχει και μαυρίλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έχω γυαλίσει στο δικό μου μερικά αλουμινένια κομμάτια, εδώ είναι το λινκ από το forum των CB : http://www.go4it.gr/smf/index.php?topic=2789.0 Δεν το λες και οδηγό αλλά θα πάρεις μία ιδέα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2011 από τον klab Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris-nikaia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έχω γυαλίσει στο δικό μου μερικά αλουμινένια κομμάτια, εδώ είναι το λινκ από το forum των CB : http://www.go4it.gr/smf/index.php?topic=2789.0 Δεν το λες και οδηγό αλλά θα πάρεις μία ιδέα. δεν καταλαβα τιποτα! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2011 από τον dimitris-nikaia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Θα στο μεταφράσω το γυάλισμα αλουμινίου :) Πρώτα τρίβεις με ντουκόχαρτα - γυαλόχαρτα νερού μέχρι να γίνει λεία η επιφάνεια. Ξεκινάς με 400σάρι και μετά πας σε μεγαλύτερα νούμερα 600-800-1000. Όταν φτάσεις εκεί θα έχει γίνει πολύ ομαλή η επιφάνεια τους, θα το χαϊδεύεις και θα είναι σαν βελούδο στην υφή. Μετά πας και παίρνεις μια βούρτσα γυαλίσματος - πάνινη για δράπανο και σαπούνι αλουμινίου. Αν δεν βρεις σαπούνι πάρε μία αλοιφή γυαλίσματος για αλουμίνια, έχουν όλα τα χρωματοπωλεία. Βάζεις λίγη αλοιφή τρίβεις με το δράπανο, σε ελάχιστο χρόνο θα έχουν γίνει σαν νίκελ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 ψιλο off topic για να μείνουν ματ τα αλουμίνια απλά τρίβουμε με γιαλόχαρτα 400 - 600 - 800 - 1000 ; και περνάμε βερνίκι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 Για να γίνουν ματ θα πρέπει να σταματήσεις κοντά στο 800 μετά αρχίζει και γυαλίζει πολύ. Στην περίπτωση αυτή που θα αρχίσει να μην σου αρέσει, το καλό είναι ότι μπορείς να το ξανατρίψεις με μικρότερο νούμερο και να επανέλθει. Για βερνίκι δεν γνωρίζω, αλλά γνωστός μου που ήθελε να είναι ματ, όπως εσύ, δεν το βερνίκωσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EAZYrider39 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2011 γεια σας παληκαρια κ απο μενα! το 0νομα μου ειναι Πανος κ ειμαι 39 παρακολουθησα την συζητηση σας κ πηρα καποιες συμβουλες σχετικα με το γυαλισμα εχω ενα zuzuki intruder πλαινα καπακια νικελ εξατμισεις τιμονι...κτλ κτλ...εαν μπορεσω..θα βαλω φωτο... στις πλακες του τιμονιου το νικελ εχει φουκωσει κ σε πολλα σημεια εχει φυγει η επιστρωση.Εδω τι χρειαζεται?τριψιμο??η' νικελωμα? κατι αλλο... οταν το νικελ εχει πεταξει σκουριες...κανωντας μικρα μπαλωματα απο δαυτες...κ σε αλλα σημεια εχει σκουριασει παρα πολυ εντονα(πχ οι εξατμισεις μου).φευγουν με τριψιμο??χρειαζεται νικελωμα??τι θα εχει καλο αποτελεσμα? υπαρχει σαπουνι αλουμινιου κ σαπουνι νικκελ??η' το ιδιο σαπουνι κανει κ για τα 2?(Κ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2011 Φιλαράκι μου με suzuki και αυτός είχε παρόμοια προβλήματα, μόνο με επινικέλωση μπορείς να κάνεις δουλειά. Τις εξατμίσεις αναγκαστικά τις άλλαξε με καινούργιες. ΥΓ Πολλά χρήματα δυστυχώς για να το μαζέψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EAZYrider39 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 Φιλαράκι μου με suzuki και αυτός είχε παρόμοια προβλήματα, μόνο με επινικέλωση μπορείς να κάνεις δουλειά. Τις εξατμίσεις αναγκαστικά τις άλλαξε με καινούργιες. ΥΓ Πολλά χρήματα δυστυχώς για να το μαζέψεις. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΘΑ ΧΩΣΩ ΦΡΑΓΚΑ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΙΚΕΛΟΤΗΡΙΑ...ΜΑΠΑ... ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komfoukios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 στις πλακες του τιμονιου το νικελ εχει φουκωσει κ σε πολλα σημεια εχει φυγει η επιστρωση.Εδω τι χρειαζεται?τριψιμο??η' νικελωμα? κατι αλλο... οταν το νικελ εχει πεταξει σκουριες...κανωντας μικρα μπαλωματα απο δαυτες...κ σε αλλα σημεια εχει σκουριασει παρα πολυ εντονα(πχ οι εξατμισεις μου).φευγουν με τριψιμο??χρειαζεται νικελωμα??τι θα εχει καλο αποτελεσμα? υπαρχει σαπουνι αλουμινιου κ σαπουνι νικκελ??η' το ιδιο σαπουνι κανει κ για τα 2?(Κ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για να χρωμιάρεις ένα αντικείμενο θέλει καλο γυάλισμα μετά μiα στρώσει χαλκό μετά νίκελ και τέλος το χρώμιο.........όταν δεν βάλεις χαλκό έχεις σκασίματα(ξεφλούδισμα)πόρους στο χρώμιο και σίγουρα ψιλόσκουριές μέσα σε 4 μήνες.....θέλεις χρώμιο φιλε μου από την αρχή..... με αλοιφές δεν θα κανεις τίποτα παρα μονο μπράτσα από το τρίψιμο ρωτα το τεχνικό τμήμα τις chrome planet δίνουν λύσεις δες εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες