zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 το 690 SMC λέει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Χαχα, ναι το smc είναι κουκλί, εγώ πέρσυ ήμουν σε τέτοιο δίλειμα, άφησα το xtx στη άκρη αφου το οδήγησα, ήθελα κάτι λίγο πιο ροπάτο και ελαφρύ, το xtx μου φάνηκε αδύναμο για τα κυβικά του, είδα μετά smc και lc4 prestige (μιλάμε για μοντέλα >2005), εννοείται το prestige είναι πιο καλό και πιο ευχρηστο για καθημερινή χρήση, το smc αγωνιστική κυρίως, τελικά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν πήρα τίποτε.. Αλλά ένα καλοσυντηρημένο ktm μπορεί να μπει στο προγραμμά σου, δύσκολο αυτό που λέω, αλλά δεν ξέρεις, μπορεί να βρεις ένα με λίγα χιλιόμετρα, κάνα που τοχε κάνας θείος μόνο για καμιά βολτούλα το καλοκαίρι (αυτό ισχύει σε όλα τα μηχανάκια).. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 το 690 SMC λέει Α οκ εχω μεινει πισω στα μοντελα της οφφ τοπικ To googlαρα να το δω εμφανισιακα, δεν μ αρεσει..πιο πολυ μου αρεσε και αρεσει το 660, αλλα δνε ξερω περισσοτερα.. βεβαια αυτο ειναι σχετικο, whatevier μην δινεις βαση στο τι λεω φυσικα.. αν σ αρεσει και αξιζει χτυπα το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Παιζει ενα smr690 (ιδιο σουλουπι με το sm690) απο διπλανο φορουμ απο ενα παιδι απ'τη Πατρα και το δινει σε καλη τιμη παντως αν το σκεφτεσαι για 690 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Παιζει ενα smr690 (ιδιο σουλουπι με το sm690) απο διπλανο φορουμ απο ενα παιδι απ'τη Πατρα και το δινει σε καλη τιμη παντως αν το σκεφτεσαι για 690 . Αν λες για το supermoto.gr το εχω δει, καλη περιπτωση φαινεται και σε πολυ καλη τιμουλα για μοντελο του 08'.. tnx για το tip Κοιταω οσο μπορω για DRZ πρωτα και αν δεν κατσει η φαση το εχω στα υπ' οψην.. Εχω καιρο μπροστα μου μεχρι το καλοκαιρι οποτε δεν μπορω να σκεφτομαι λιγο πιο αντικειμενικα γιατι αν ειχα το διπλωμα στα χερια μου το πρωτο που θα εβλεπα θα το επερνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Αν λες για το supermoto.gr το εχω δει, καλη περιπτωση φαινεται και σε πολυ καλη τιμουλα για μοντελο του 08'.. tnx για το tip Ναι γι'αυτο λεω Ειναι '08 , εχει καλη προικα και ας το πουμε ειναι δικου μας ανθρωπου οπωτε "ξερουμε" την ιστορια της μοτο Κοιταω οσο μπορω για DRZ πρωτα και αν δεν κατσει η φαση το εχω στα υπ' οψην.. +400 Περα απ'τη πλακα αν πας για μεταχειρισμενο , οποιο και να'ναι , κανε μια καλη ερευνα αγοας , δες οσα πιο πολλα μπορεις και αν ειναι απο καποιον φιλο-γνωστο κτλ ακομα καλυτερα , αυτο δε το λεω για να σου "σπρωξω" το 690 , απλα κι εγω οταν εψαχνα για μοτο για ccm404 ημουν μεχρι που βρηκα το DRZsm απο σχετικα δικο μου ανθρωπο και ηξερα την ιστορια του , τι ειχε γινει στο μοτο και τα παντα ηταν οκ , μεχρι που επεσε στα χερια μου.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Eγω παντως θα σου προτεινα αν εχεις τα λεφτα για 690 και σου αρεσει εμφανισιακα, να το προτιμησεις απο το Drz. Η εμπειρια σου με το AX δεν ειναι μικρη, και την δυναμη του 690 θα μπορεσεις να την συνηθισεις, και να την αξιοποιησεις σε συντομο χρονικο διαστημα. Μην παρεις το DRZ μονο κ μονο επειδη πιστευεις οτι θα σου φανει πιο ευκολη η μεταβαση, γιατι ειδικα αν δεν εχεις την δυνατοτητα να ξανα αλλαξεις μηχανη, θα μεινεις για αρκετα χρονια με ενα μηχανακι που ισως το βαρεθεις γρηγορα.. Πιο γρηγορα απο το ΚΤΜ βασικα, γιατι δεν νομιζω να το βαρεθεις ευκολα το DRZ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Να σε ρωτήσω κάτι.. εσύ το βαρέθηκες το μηχανάκι σου? Πρόσεξε, έχει μεγάλη διαφορά αν θα ήθελες κάποιο άλλο και αν το βαρέθηκες. Τα μόνα πράγματα που βαριέσαι είναι αυτά που δεν σου αρέσουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Ναι γι'αυτο λεω Ειναι '08 , εχει καλη προικα και ας το πουμε ειναι δικου μας ανθρωπου οπωτε "ξερουμε" την ιστορια της μοτο +400 Περα απ'τη πλακα αν πας για μεταχειρισμενο , οποιο και να'ναι , κανε μια καλη ερευνα αγοας , δες οσα πιο πολλα μπορεις και αν ειναι απο καποιον φιλο-γνωστο κτλ ακομα καλυτερα , αυτο δε το λεω για να σου "σπρωξω" το 690 , απλα κι εγω οταν εψαχνα για μοτο για ccm404 ημουν μεχρι που βρηκα το DRZsm απο σχετικα δικο μου ανθρωπο και ηξερα την ιστορια του , τι ειχε γινει στο μοτο και τα παντα ηταν οκ , μεχρι που επεσε στα χερια μου.. :P Σωστοτατη η συμβουλη σου ειδικα σε μια κατηγορια που ειναι η χαρα του κανιβαλου.. Ρε λες μηπως να περιμενω μερικα χρονια μεχρι να πουλησεις το DRZ 400 σου? χαχα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Eγω παντως θα σου προτεινα αν εχεις τα λεφτα για 690 και σου αρεσει εμφανισιακα, να το προτιμησεις απο το Drz. Η εμπειρια σου με το AX δεν ειναι μικρη, και την δυναμη του 690 θα μπορεσεις να την συνηθισεις, και να την αξιοποιησεις σε συντομο χρονικο διαστημα. Μην παρεις το DRZ μονο κ μονο επειδη πιστευεις οτι θα σου φανει πιο ευκολη η μεταβαση, γιατι ειδικα αν δεν εχεις την δυνατοτητα να ξανα αλλαξεις μηχανη, θα μεινεις για αρκετα χρονια με ενα μηχανακι που ισως το βαρεθεις γρηγορα.. Πιο γρηγορα απο το ΚΤΜ βασικα, γιατι δεν νομιζω να το βαρεθεις ευκολα το DRZ. Οταν καταφερω να κανω κατι αντιστοιχο με τον τυπα στο βιντεο νομιζω οτι τοτε θα μπορω να πω οτι βαρεθηκα ενα μηχανακι σαν το DRZ, μεχρι τοτε μαλλον το DRZ θα βαριεται εμενα πανω του :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Ρε λες μηπως να περιμενω μερικα χρονια μεχρι να πουλησεις το DRZ 400 σου? χαχα :P Αφου θα ανοιχτει που θ'ανοιχτει.. ευκαιρια ηταν να μπουν αυτα πραγματα , ετσι κι αλλιως το εχω παντρευτει το μηχανακι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Να σε ρωτήσω κάτι.. εσύ το βαρέθηκες το μηχανάκι σου? Πρόσεξε, έχει μεγάλη διαφορά αν θα ήθελες κάποιο άλλο και αν το βαρέθηκες. Τα μόνα πράγματα που βαριέσαι είναι αυτά που δεν σου αρέσουν Ναι εχεις δικιο, δεν ειναι σωστος σαν ορος, αλλα φανταζομαι καταλαβαινει κανεις ευκολα τι εννοω.. Οταν δεν σε γεμιζει, και αναζητας κατι παραπανω (είτε σε γκαζι, ειτε σε στησιμο, ή σε οτιδηποτε αλλο) λες οτι το βαρεθηκες.. Και το 690 σε σχεση με το DRZ δινει το κατι παραπανω σε ολους τους τομεις σε σχεση με το drz.. Kυριως το ειπα αυτο γιατι, φανηκε σαν να θελει περισσοτερο το 690 αλλα να βαζει μπροστα την λογικη (οτι πχ δεν θα μπορει να ανταπεξελθει στα αλογα του ΚΤΜ) και περιοριζεται στην δευτερη επιλογη. Για μενα, πιστευω θα ηταν καλυτερο να παρει αυτο που γουσταρει περισσοτερο, ειτε ειναι το DRZ ειτε το KTM. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Το 690 παντως λογο ηλεκτρογκαζου δε προκειται να τρομαξει κανεναν , κι ο αδερφος μου απο εμπειρια ενα σουργελο klx250άρι ειχε συν οτι ειχε κανει με το drz μου και πηρε το 690sm . Δεν ειναι καθουλου τρομαχτικο ουτε σα γκαζι ουτε σαν χειρισμος ενα 690sm/smr . To smc-enduro+Duke3 R απ'την αλλη δεν εχουν (ευτυχος!) ηλεκτρογκαζο και ειναι πιο αποτομα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos4643 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Επειδη δεν εχω αλλο μεσο για μετακινηση και το πανεπιστημιο ειναι 1+ ωρα μακρια με λεωφορειο, αναγκαστικα θελω "πολιτικο" μηχανακι, το οποιο θα γραφει αρκετα χιλιομετρα για καθημερινες μετακινησεις περα απο βολτες. Αμα ειχα ενα κυριο μεσο μετακινησης ή καναν παπιο, θα επερνα κατι πιο "πολεμικο", Απο συντηρηση μαθαινω σιγα σιγα μερικα πραγματα και ευελπιστω οτι θα μπορω να κανω τα περισσοτερα μονος μου, σπουδαζω και μηχανολογος, εχω και το μηχανουργειο στη σχολη και τα παιδια εκει να με βοηθανε οποτε φανταζομαι τα συχνα/απλα service μαλλον θα μπορω να τα καταφερω. Tnx a lot για τον χρονο σου Γεια σου συναδελφε! Αν ειναι να κανεις 60-70 χλμ καθε μερα γιατι δεν κοιτας κατι σε μεσαιο on-off; Το γκαζι σιγουρα δεν θα σε τρομαξει..τα κιλα πιστευω συνηθιζονται εκτος αν δεν σ αρεσουν ως κατηγορια γενικα. Θα χεις λιγοτερο αερα, λιγοτερη βροχη, περισσοτερη ανεση......λιγοτερη ευχαριστηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Γεια σου συναδελφε! Αν ειναι να κανεις 60-70 χλμ καθε μερα γιατι δεν κοιτας κατι σε μεσαιο on-off; Το γκαζι σιγουρα δεν θα σε τρομαξει..τα κιλα πιστευω συνηθιζονται εκτος αν δεν σ αρεσουν ως κατηγορια γενικα. Θα χεις λιγοτερο αερα, λιγοτερη βροχη, περισσοτερη ανεση......λιγοτερη ευχαριστηση Η αποσταση δεν ειναι μεγαλη απλα εγω μενω στην μια ακρη της πολης και το πανεπιστημιο ειναι ακριβως απ' την αλλη, οποτε για να παω με λεωφορειο θελω ενα λεωφορειο να κατεβω κεντρο και ενα απο κεντρο για πανεπιστημιο, βαλε να περιμενεις και 15 λεπτακια στην σταση συνολικα κανεις ολοκληρο ταξιδι.. Η λογικη οντως λεει μεσαιο on-off, αλλα ελα που δεν μου καθονται καλα στο ματι :P (μονο το F800 μαρεσει αρκετα αλλα παραειναι πολλα τα λεφτα) Ισως μετα απο καμια 6 ετια που θα εχω αλλες προτεραιοτητες να παω προς τα εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos4643 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Η αποσταση δεν ειναι μεγαλη απλα εγω μενω στην μια ακρη της πολης και το πανεπιστημιο ειναι ακριβως απ' την αλλη, οποτε για να παω με λεωφορειο θελω ενα λεωφορειο να κατεβω κεντρο και ενα απο κεντρο για πανεπιστημιο, βαλε να περιμενεις και 15 λεπτακια στην σταση συνολικα κανεις ολοκληρο ταξιδι.. Η λογικη οντως λεει μεσαιο on-off, αλλα ελα που δεν μου καθονται καλα στο ματι :P (μονο το F800 μαρεσει αρκετα αλλα παραειναι πολλα τα λεφτα) Ισως μετα απο καμια 6 ετια που θα εχω αλλες προτεραιοτητες να παω προς τα εκει Αν εισαι Πατρα τοτε οκ, νομιζα οτι θα ησουν πιο εξω και θα κανες τοση ωρα με λεωφορειο Η λυση του motard ειναι ιδανικη για την πολη και λιγο εξω.. XTR και για λιγο χωμα, δεν ξερω αν το χουν προτεινει ηδη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Εγω παντως θα ξανααγοραζα το μηχανακι μου ως νυν κατοχος. Συνεχιζω να επιθμενω στο 950SM για εσενα,συνεχιζω να επιμενω γιατι πλεον τα δινουν 5,000 ευρω. Κ επιμενω γιατι μιλαμε για ενα μηχανακι που στα 36,000 χλμ εχει βγαλει ενα κομπλερ μιζας ολο κ ολο. Κ αυτο απο μλκια μου γιατι προπερυσι απο Νοεμβρη που ηρθαν τα κρυα μεχρι τον Φλεβαρη το εβγαλα 3 φορες ολες κ ολες κ παλευα να παρει μπρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Ακουω .. Με το καλο μικρε...Ειμαστε για καφεδακι να τα πουμε απο κοντα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Με το καλο μικρε...Ειμαστε για καφεδακι να τα πουμε απο κοντα :) Προσεχε παληκαρι μου. Εδω υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να σε ριξουν στα διχτυα της BMW. Προσεχε... Φιλακια πολλα,πρεπει να ειχαμε ανταμωσει Αμφιλοχια αλλα σε ειχα πλατη στο τραπεζι κ δεν σου εδωσα σημασια. Ενα μουσατο αγορι δεν ησουν...??Γυρνουσα κ σε κοιτουσα στα κρυφα.... Μετα σε ειδα με ενα ΑΧ-1 Παρε ΚΤΜ ρε,χαλανε τα ΒΜW!!Ρωτα τον Γιαννη απο Γερμανια που του εσπασε σε βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Φιλακια πολλα,πρεπει να ειχαμε ανταμωσει Αμφιλοχια αλλα σε ειχα πλατη στο τραπεζι κ δεν σου εδωσα σημασια. Ενα μουσατο αγορι δεν ησουν...??Γυρνουσα κ σε κοιτουσα στα κρυφα.... Μετα σε ειδα.... Τα αμυγδαλα πότε τα εδωσες;.... :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Προσεχε παληκαρι μου. Εδω υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να σε ριξουν στα διχτυα της BMW. Προσεχε... Φιλακια πολλα,πρεπει να ειχαμε ανταμωσει Αμφιλοχια αλλα σε ειχα πλατη στο τραπεζι κ δεν σου εδωσα σημασια. Ενα μουσατο αγορι δεν ησουν...??Γυρνουσα κ σε κοιτουσα στα κρυφα.... Μετα σε ειδα με ενα ΑΧ-1 Παρε ΚΤΜ ρε,χαλανε τα ΒΜW!!Ρωτα τον Γιαννη απο Γερμανια που του εσπασε σε βολτα χαχα ναι ειχαμε ανταμωσει στην αμφιλοχια αλλα ειχες ματια μονο για την σερβιτορα με τα BMW ειναι περιεργη η ιστορια, ενω παπουδιερες τα ανεβαζα παπουδιερες τα κατεβαζα αυτο το F800 πολυ το συμπαθω.. το καλο με εμενα ειναι οτι ειμαι πολυ βολικος ανθρωπος, ολα τα μηχανακια μαρεσουν Με το καλο μικρε...Ειμαστε για καφεδακι να τα πουμε απο κοντα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες