gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Μάλλον είσαι κανονικό troll, αλλά τελικά έχεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να τα γράφει αυτά μεγάλος άνθρωπος(θα έβαζα σοβαρός, αλλά δεν ταιριάζει στην περίπτωσή σου). Ποιός ήταν σε άμυνα? Ο μπατσάκος που πήγε να πατήσει κόσμο σε πορεία ή ο διαδηλωτής που πήγαν να τον πατήσουν? Άμυνα απέναντι σε τί ήταν το γεγονός οτι πήγε να πατήσει κόσμο? Και τί εννοείς όταν λες ναπάλμ? Έχεις γράψει 10δες posts για πορείες κτλ και δεν ήσουνα παρών όυτε σε μία και εμείς καθόμσαστε ακόμα και ακούμε τις Παπ@ριές σου... Όταν κατέβεις στο δρόμο και δεις πως είναι τα πράγματα, έλα να τα ξαναπούμε... στις πορειες που εχω παει εγω δεν θα πας εσυ ουτε και δυο ζωες να εχεις! http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1109848 παρε τωρα και τις νεες μολοτοφ με υγρη αμωνια οπως αυτη που πεταει το χοντροβουβαλο με το μπουκαλι στο 0,45 με την ασπρη μπλουζα! αυτος δε που εφαγε την μολοτοφ δεν ειναι ο ιδιος που κτυπησε τον χουλικαν που πεταγε τα μαρμαρα! και ειναι σε νομιμη αμυνα αυτος που εχει φαει την μολοτοφ και θα μπορουσε να ειχε καθαρισει οχι μονο κοσμο που ηταν εκει αλλα και συναδελφους του λογω οτι απο τον πανικο του ,τον τρομο του και το αισθημα επιβιωσης να εβγαζε το μπιστολι και να ερειχνε αδιακριτως! με τις φωτο και το βιντεο που εχουμαι δει κανενα δικαστηριο δεν θα τον δικαζε!δεν το καταλαβαινεις???? πως να το καταλαβεις αφου δεν ξερεις θα μου πεις !!!πρεπει να ρωτησεις κανα φιλαρακι σου της νομικης!!!!!!!!!!! Ο gf500f έχει δίκιο, δεν είναι molotov. Πρόκειται για βόμβα ναπάλμ και μάλιστα αρκετών κιλών Να η απόδειξη αυτα λες και μετα αναρωτιεσε γιατι ακομα εχεις ακμη.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Μάλλον είσαι troll Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Κάνει κίνηση να φύγει μέσα απο τα δέντρα και αν δείς καλά, πάει και στέκεται μετά μαζί με τους πολιτσμάνους ανάμεσά τους... λες και είναι δικός τους... :whistling: ρε εσεις βγαλτε τα γρασσα που σας ποτιζουν και βαλτε το μυαλο σας σε λειτουργεια! μην εισαστε φανατισμενοι και με καμια πουτανα ιδεολογια που σας φρμακωνει την ψυχη και μισητε ανθρωπους και κοινωνικες ομαδες και εργαζομενους! εισαστε νεα παιδια υποτιθετε με νεες αντιληψεις ,πιο μωρφομενοι απο μας τους παλιους μην αφηνετε να σας κανουν υποχειρια τους τα αναρχοκουμουνια [δεν λεω αριστερους] και οι αλλοδαποι που θελουν τους ελληνες να γεινονται χιλια κομματια μεταξυ τους! ανοιξτε τα ματια σας !απογαλακτειστητε επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!! φιλικα σας το λεω !!!!!!!!!!!!! να κερασω και καφε? 1000+ απο μενα!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Αυτό δηλαδή: ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΙΜΗΤΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ 1000+ απο μενα!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Κλειδαραααααααααααααααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) gs500f στις πορειες που εχω παει εγω δεν θα πας εσυ ουτε και δυο ζωες να εχεις! Παλικαράκι μήπως ήσουν και το βράδυ στις 17 Νοέμβριου 1974 έξω από το πολυτεχνείο γιατί κοίταγα και δεν σε είδα .... Γιατί τρέχαμε να γλυτώσουμε από τις σφαίρες και τα τανκς και ήταν αληθινες ΠΡΟς ....LAVA και ειλικρινα έχω βαρεθεί να πληρώνω σαν γενιά τις μαλακίες τις δικές σας.....οι γαμωπαρωπίδες σας μας έφτασαν εδώ.....lava σε παρακαλω μην με βαζης με αυτον στο ιδιο καλουπι Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 από τον demplar Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 gs500f στις πορειες που εχω παει εγω δεν θα πας εσυ ουτε και δυο ζωες να εχεις! Παλικαράκι μήπως ήσουν και το βράδυ στις 17 Νοέμβριου 1974 έξω από το πολυτεχνείο γιατί κοίταγα και δεν σε είδα .... Γιατί τρέχαμε να γλυτώσουμε από τις σφαίρες και τα τανκς και ήταν αληθινες ΠΡΟς ....LAVA και ειλικρινα έχω βαρεθεί να πληρώνω σαν γενιά τις μαλακίες τις δικές σας.....οι γαμωπαρωπίδες σας μας έφτασαν εδώ.....lava σε παρακαλω μην με βαζης με αυτον στο ιδιο καλουπι Γεια σου ρε νιονιο! +1 Αν και αναφερετε σε οσους τις γενιας σας, ειχαν παρωπιδες! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 ρε εσεις βγαλτε τα γρασσα που σας ποτιζουν και βαλτε το μυαλο σας σε λειτουργεια! μην εισαστε φανατισμενοι και με καμια πουτανα ιδεολογια που σας φρμακωνει την ψυχη και μισητε ανθρωπους και κοινωνικες ομαδες και εργαζομενους! εισαστε νεα παιδια υποτιθετε με νεες αντιληψεις ,πιο μωρφομενοι απο μας τους παλιους μην αφηνετε να σας κανουν υποχειρια τους τα αναρχοκουμουνια [δεν λεω αριστερους] και οι αλλοδαποι που θελουν τους ελληνες να γεινονται χιλια κομματια μεταξυ τους! ανοιξτε τα ματια σας !απογαλακτειστητε επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!! φιλικα σας το λεω !!!!!!!!!!!!! Να το κοιταξεις λιγο αυτο.Μην το αφηνεις γιατι θα γινει χειροτερο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Ελα φτασαμε 18 σελιδες.Ολοι οι αεργοι,οι αργοσχολοι κ οι ανεργοι εδω μαζεμενοι.Απο το πρωι που ξυπνησαν,ανοιξαν mybike κ ξεκινησαν.Οταν θα κλειδωθει θα μπουν σε αλλα θεματα κ θα κλαινε οτι δεν εχουν λεφτα,οτι οι Αλβανοι εχουν παρει ολες τις δουλειες κτλ.Καθηστε να λιωνετε στο ιντερνετ ολη μερα ασχολουμενοι με τον μπατσο,κ μην πατε να δουλεψτε.Πρεπει να ειμαι τεραστιος μλκ που δουλευω 14 ωρες τη μερα.Απο αυριο θα μιμηθω λαβαζουτρα,gs500,κ τους λοιπους κ θα αναλυσουμε πληρως το θεμα με τη μολοτοφ κ τον μπατσο.Θα φωναξω να συμμετασχουν κ εγκριτοι επιστημονες,πυροτεχνουργοι,τρομοκρατες,πυροσβεστες,οδηγοι εντουρο,αποστρατοι μπατσοι,κτλ.Ολοι θα πουμε την αποψη μας,ξαπλα στο σπιτι κ τελος.Για ολα φταινε οι Αλβαναραδες που μας παιρνουν τις δουλειες... φιλακια αργοσχολοι. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Μάλλον πάμε για κλείδωμα μιας και οι μερακλήδες δουλευταράδες και οι αρχιαντάρτες ξεκίνησαν να trollάρουν... παλιά μου τέχνη κόσκινο. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 gs500f στις πορειες που εχω παει εγω δεν θα πας εσυ ουτε και δυο ζωες να εχεις! Παλικαράκι μήπως ήσουν και το βράδυ στις 17 Νοέμβριου 1974 έξω από το πολυτεχνείο γιατί κοίταγα και δεν σε είδα .... Γιατί τρέχαμε να γλυτώσουμε από τις σφαίρες και τα τανκς και ήταν αληθινες ΠΡΟς ....LAVA και ειλικρινα έχω βαρεθεί να πληρώνω σαν γενιά τις μαλακίες τις δικές σας.....οι γαμωπαρωπίδες σας μας έφτασαν εδώ.....lava σε παρακαλω μην με βαζης με αυτον στο ιδιο καλουπι να χαιρομαστε την γενια του πολυτεχνειου που εφτασε την ελλαδα σε αυτο το χαλι!!!! μονο 37 χρονια τους χρειασθηκε να καταστρεψουν την ελλαδιτσα και να την φτασουν συην χρεωκοπια!!! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 αντε ωρε παλουκαρια να δω ποτε θα βγαλετε τα κοντα παντελονακια να μεγαλωσετε και ποτε δεν θα κανετε γαργαρα και θα μου απαντησετε γιαυτους που πανε στην πορεια με τις ναπαλμ για να διαλησουν τις συγκεντρωσεις και να τους καταδικασετε που πετανε τα μαρμαρα ,σπανε μαγαζια , σπανε κεφαλια ,φορανε κουκουλες ,εχουν μασκες ,σφυρια, τοξα,πιστολια φοτωβολιδων ,ροπαλα.... για τους μπατσους ειπατε και οπως και εγω λεω οτι πρεπει συμπεριφορες τους που ειναι εξω απο τα καθηκοντα τους και ξεφευγουν απο την νομιμοτητα τις καταδικαζω ,να δω εσεις ποτε θα καταδικασετε τους τρνοκρατες και τους πυρηνες της συμφορας....!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 επειδή δε θυμάμαι αν έχει παίξει βίντεο 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 επειδή δε θυμάμαι αν έχει παίξει βίντεο εχει παιξει καμια 500 κοσιαρια φορες!!!! θεμα χρονου ειναι αν συνεχιστει η κατασταση ετσι να χαθει ζωη! ελπιζω να φανω ψευτης στην πορεια!!!! και δεν εχει σημασια απο ποια πλευρα!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 αντε ωρε παλουκαρια να δω ποτε θα βγαλετε τα κοντα παντελονακια να μεγαλωσετε και ποτε δεν θα κανετε γαργαρα και θα μου απαντησετε γιαυτους που πανε στην πορεια με τις ναπαλμ για να διαλησουν τις συγκεντρωσεις και να τους καταδικασετε που πετανε τα μαρμαρα ,σπανε μαγαζια , σπανε κεφαλια ,φορανε κουκουλες ,εχουν μασκες ,σφυρια, τοξα,πιστολια φοτωβολιδων ,ροπαλα.... για τους μπατσους ειπατε και οπως και εγω λεω οτι πρεπει συμπεριφορες τους που ειναι εξω απο τα καθηκοντα τους και ξεφευγουν απο την νομιμοτητα τις καταδικαζω ,να δω εσεις ποτε θα καταδικασετε τους τρνοκρατες και τους πυρηνες της συμφορας....!!!!! Συγκεντρωσου,ξεχασες τους κουμουνιστες.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) gs500f Μετά την τελευταία απάντηση που έδωσες ιδικά για τα παιδιά που χαθήκαν η μηνανε σακάτηδες από την εισβολή του τανκς στο προαύλιο .κατάλαβα τικουμάσι είσαι και με έχεις πρόσθεση και φίλο σου τρομάρα σου και επειδή είσαι πολύ μεγάλος………….. .δεν αξιζει να φάω μπαν για σένα .και κακός κάθονται και τα αλλά παιδιά και ασχολούνται μαζί σου Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 από τον demplar 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 gs500f Μετά την τελευταία απάντηση που έδωσες ιδικά για τα παιδιά που χαθήκαν η μηνανε σακάτηδες από την εισβολή του τανκς στο προαύλιο .κατάλαβα τικουμάσι είσαι και με έχεις πρόσθεση και φίλο σου τρομάρα σου και επειδή είσαι πολύ μεγάλος………….. .δεν αξιζει να φάω μπαν για σένα .και κακός κάθονται και τα αλλά παιδιά και ασχολούνται μαζί σου ειχες αποδεχθει την φιλια μου η εσυ μου την προτεινες δεν θυμαμαι για να σου πω την αληθεια μετα απο μια συναντηση που ειχαμε με αλλα παιδια για καφε στο θησειο,αλλα αφου σε χαλαει το οτι εχουμαι διαφορετικες αποψεις καλα εκανες και εφυγες απο το προφιλ μου.... τωρα απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι εγω μιλησα για τους σακατηδες και την εισβολη στο πολυτεχνειο μαλλον η ψυχουλα σου εχει πολλη δηλητηριο!!! εγω μιλησα οτι η γεννια του πολυτεχνειου δαμανακη και σια που εξαγορασαν τους αγωνες τους με το βουλευτιλικι δεν σου λεει τιποτα γιατι εχεις γρασσα και εφτασαν την ελλαδιτσα σε αυτο το χαλι! εκτος και αν κυβερνα την αλλαδα μια αλλη γενια και οχι η γεννια του πολυτεχνειου? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 ελα ενημερωθηκε ερχεται ο κλειδαρας,επεσε συρμα. ΕΓΡΑΨΑ Κ ΕΓΩ ΕΔΩ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 το βλεπω κατεμα οτι βγαζει τα συνεργα......για να δουμαι τι θα δουμαι..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 το βλεπω κατεμα οτι βγαζει τα συνεργα......για να δουμαι τι θα δουμαι..... Μαλλον αυτο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Περα απο το Τοπικ και ας με συγχωρησουν οι συνομιλητες που δεν θα σχολιασω,θα ηθελα με αφορμη το παρακατω... ...το βράδυ στις 17 Νοέμβριου 1974 έξω από το πολυτεχνείο γιατί κοίταγα και δεν σε είδα .... Γιατί τρέχαμε να γλυτώσουμε από τις σφαίρες και τα τανκς και ήταν αληθινες ... Πραγματικα στο ζηταω!!!ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ενα Τοπικ και γραψε την εμπειρια που εζησες τοτε,πες μας την εικονα εκεινων των στιγμων...Ειναι ΜΑΘΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για τους παλιοτερους αλλά ΚΥΡΙΩΣ για ολους τους νεωτερους!ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ δηλαδη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 ..Η μολότωφ είναι όπλο! και να τον πυροβολούσε δικαιολογημένος θα ήταν! Βεβαια.. Ο καθε "πολιτης" (ανεξαρτητου ιδιοτητος!.. ) εχει την ιδια "βαρυτητα" με το (υποτειθεμενο) ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ του κρατους!!! :_zeppelin: Ρε σεις, σας εχει πειραξει το τριωδιο, 'η τα λετε σοβαρα??? (Ελπιζω το πρωτο και πιο λογικο, βεβαια..) βρε λαμογια..υπαρχει και η κατασταση τρομου και συγχησης και αν εβγαζε την μπιστολα με βουλευμα θα αθωονοταν! δεν ειδα να βαζετε και κοκκινο στα συντροφια σας που απαξιωνουν την ζωη του πολιτσμανου!παλοφασισταρια!!!!ουστ!!!!!!!!!! .. εχετε μπερδεψει την βουρτσα με την πουτσα! ο αστυνομικος ελεγχει τον πολιτη και οχι ο πολιτης τον αστυνομικο! ο πολιτης μπορει να κανει αναφορα η μηνυση στην προισταμενη του αρχη ωστε αυτη να ελενξει τις ενεργειες του πολιτσμανου! την επομενη φορα που θα σε ελενξει πολιτσμανος με το μοτο σου πες του να ελεγξω πρωτα εγω εσενα αν εχεις διπλωμα!!!!!χαχαχαχαχαχαχα Ααααααχχχχ!!! Ειδες?? :wub: Περασαν τα... "ωραια" (7) χρονια!! (1967-1974) Οσο τα ξαναπεριμενεις λοιπον, βελτιωσε οσα μπορεις.. Την ορθογραφια σου και το συντακτικο σου δλδ, γιατι δεν περνει παραπανω... Μη γινεις και "ρομπα" στον "Κο Διοικητη" δλδ, οχι τπτ αλλο.. (Btw, δευτερη φορα που σε ρωταω, μιας και εισαι απο τα μερη και εγω δεν ξερω... ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ?? ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Βεβαια.. Ο καθε "πολιτης" (ανεξαρτητου ιδιοτητος!.. εχει την ιδια "βαρυτητα" με το (υποτειθεμενο) ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ του κρατους!!! Ρε σεις, σας εχει πειραξει το τριωδιο, 'η τα λετε σοβαρα??? (Ελπιζω το πρωτο και πιο λογικο, βεβαια..) Ααααααχχχχ!!! Ειδες?? Περασαν τα... "ωραια" (7) χρονια!! (1967-1974) Οσο τα ξαναπεριμενεις λοιπον, βελτιωσε οσα μπορεις.. Την ορθογραφια σου και το συντακτικο σου δλδ, γιατι δεν περνει παραπανω... Μη γινεις και "ρομπα" στον "Κο Διοικητη" δλδ, οχι τπτ αλλο.. (Btw, δευτερη φορα που σε ρωταω, μιας και εισαι απο τα μερη και εγω δεν ξερω... ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ?? ) Τι κρίμα να περάσουν αυτά τα όμορφα χρόνια Τι όμορφα που τις τρώγαμε . Εικοσιτριών χρόνων φρεσκοαπολυμένος από στρατό βρέθηκα και εγώ στη "μπούκα" το '74 και ΕΙΔΑ και "απόλαυσα" τα όμορφα πράγματα της εθνοσωτηρίου και των υπορτηρικτών της. Πάααααααααρα πολύ ωραία Όσο για την ερώτηση, όλα μέλι-γάλα Καλό μήνα και...... περαστικά μας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες