Jump to content
Viper4

Επίθεση μολότωφ σε μοτοαστυνομικό

Recommended Posts

Αυτό που μας έκρυψαν τα ελληνικά (???) κανάλια.

http://ireport.cnn.com

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ο σκοπός που είχε ο φονιάς μοτοαστυνομικός. Ο συμπάσταρδος του με το μπλε sutzuki μόλις έβαλε το διαδηλωτή στο fox3 γκαζώνει και τον παρασέρνει.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

στο ο,33- 0,35 του βιντεο τον βλεπεις φανταζομαι που πεταει μαρμαρα στους ΔΙΑΣ........

δεν βλεπω να ειναι διαδηλωτης ,μου φερνει πιο πολλη σε χουλιγκαν!!!

παντως ασχετως με το τι εκανε ειναι απαραδεκτη η συμπεριφορα του ΔΙΑΣ και εγκληματικη!

και οι δυο πρεπει να συλληφθουν με την κατηγορια εκθεση σε κινδυνο ζωης..[αποπειρα ανθροπωκτονιας με ενδεχομενο δολο] να δικαστουν και να εκτησουν την ποινη τους στο ιδιο κελι!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
.........................................

Και αντί να παροτρύνουμε να ψάξετε την πινακίδα και να βρείτε ποιός ήταν ο οδηγός της μηχανής, θα παρότρυνα να ψάξετε πού τρώει ο τάδε υπουργός, πού πίνει το ουϊσκάκι του ο δείνα υφυπουργός, πού πάει διακοπές ο τάδε ξεπουλημένος αρχισυνδικαλιστής, ποιά είναι η διεύθυνση του αγορασμένου απο τις μίζες των υποβρυχίων νεοκλασσικού, και σε όλους αυτούς να πάμε και να δείξουμε την δυσαρέσκεια μας. Και φυσικά να φροντίσουμε με την ψήφο μας να μην ξαναδούνε βουλευτικό έδρανο (και την εξ αυτού εκπορευόμενη ασυλία).

Αυτό δηλαδή:

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΙΜΗΤΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεξαρτητα απ' την αντιπαθεια που εχω και εγω για τους μπαχαλους, απο ποτε ο αστυνομικος εγινε δικαστης και τιμωρει κιολλας? Ακομα και αν ειναι μπαχαλος αυτος που πατανε με την μηχανη, δεν παραμενει αποπειρα ανθρωποκτονιας?

Ο ενας 2 χρονακια στην στενη για τις πετρουλες και ο αλλος 10 για αποπειρα ανθρωποκτονιας, εγω καπως ετσι εχω στο μυαλο μου το δικαιο.

Μα όταν σου πετάει μολότωφ τότε δεν είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, αυτοάμυνα είναι! Η μολότωφ είναι όπλο! και να τον πυροβολούσε δικαιολογημένος θα ήταν!

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα όταν σου πετάει μολότωφ τότε δεν είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, αυτοάμυνα είναι! Η μολότωφ είναι όπλο! και να τον πυροβολούσε δικαιολογημένος θα ήταν!

ευτυχως οχι, δεν ειναι δικαιολογημενος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[ναι γιαυτο τα γραφω ,να σας μπριζωσω να αρχεισετε να φορτωνετε να γραφετε να γεινετε παιχνιδι]

γιατι σας βλεπω πεσμενους σημερα.........χαχαχαχαχαχα

Σας τρολλάρει πιο σκληρά και από το ξύλο που πέφτει στις πορείες.

ΥΓ: Προς τους "καλά θα του έκανε": Η προσωπική σας φαντασίωση δεν είναι ο νόμος του κράτους, ή πεποίθηση πολιτισμένων ανθρώπων. Σκεφτείτε το πριν εκτεθείτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και οι δυο πρεπει να συλληφθουν με την κατηγορια εκθεση σε κινδυνο ζωης..[αποπειρα ανθροπωκτονιας με ενδεχομενο δολο] να δικαστουν και να εκτησουν την ποινη τους στο ιδιο κελι!!!!

το ποσο συμφωνω δε λεγεται ΑΛΛΑ

δε θελουν αυτοι που δινουν τις οδηγιες να γινει κατι τετοιο δε λενε στα ΜΑΤ συλληψη ταραχοποιων λενε διαληση του πληθους που υποθαλπτει τους κουκουλοφορους με αποτελεσμα να προσβαλεται ο κοσμος και να αντιδρα.

ολοι αυτοι που τρεχουν να φυγουν στα σκαλια ειναι κουκουλοφοροι? απλα τα ΜΑΤ θελησαν να διαλισουν τη συγκεντρωση για να αναψουν τα αιματα να γινουν επισοδεια και να μην ακουστει η οποια διαμαρτυρια

και αυτο ειναι το light σεναριο χωρις να αναρωτηθω ποιοι ειναι οι μπαχαλακιδες και απο ποιους υποκεινουνται και σιγουρα οχι απο το ΣΥΡΙΖΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ΜΑΤ δίας και το υπόλοιπο σκυλολόι που στέλνουν στις πορείες, για μένα δεν διαφέρουν

σε τίποτα απο τους μισθοφόρους δολοφόνους που βλέπουμε τώρα στις αραβικές χώρες. Άνθρωπος μέσα στην στολή δεν υπάρχει,

γιατι απλά έχει επιλέξει να έιναι ο μπράβος της κάθε κυβέρνησης-χούντας.

Η ίδια του η μάνα να είναι στην πορεία αν τον διατάξουν θα την χτυπήσει,

γιατι έτσι τον μάθανε και έτσι "εκπαιδεύτικε", να είναι υπάκουο σκυλί.

Απέναντι λοιπόν στα ζώα που έχουν ξαμολύσει για να προστατεύσουν τις τσέπες και τις κοιλιές των αφεντικών τους,

δεν πας με λουλούδια γιατί θα σε φάνε. Πας με όπλα γιατί στην τελική είναι πόλεμος... όσο βάρύ και αν ακούγεται.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο ο,33- 0,35 του βιντεο τον βλεπεις φανταζομαι που πεταει μαρμαρα στους ΔΙΑΣ........

δεν βλεπω να ειναι διαδηλωτης ,μου φερνει πιο πολλη σε χουλιγκαν!!!

παντως ασχετως με το τι εκανε ειναι απαραδεκτη η συμπεριφορα του ΔΙΑΣ και εγκληματικη!

Αφού το είδες καρέ καρέ το βιντεάκι και κατάφερες να δεις οτι πετάει μάρμαρα στο μοτοαστυνομικό, γιατί σου διέφυγε ο κουκουλοφόρος στο 0.55 εκεί που καίγεται ο άλλος; θα σε βοηθήσω για να τον βρεις πιο εύκολα φοράει blue τζιν τσάντα πλάτης και fullface κουκούλα, είναι αριστερά του φλεγόμενου και καταλήγει να μπαίνει πάλι μέσα στους πραγματικούς μπαχαλάκιδες. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρε λαμογια γιατι τον κοκκινιζετε?την αποψη του λεει ως προς τα ορια της νομιμης αμυνας!για με ισως υπερβολικη αλλα οπως στην περιπτωση του πολιτσμανου που κοντεψαν να το καψουν ζωντονο ισχυει!!!!γιατι υπαρχει και η κατασταση τρομου και συγχησης και αν εβγαζε την μπιστολα με βουλευμα θα αθωονοταν!

δεν ειδα να βαζετε και κοκκινο στα συντροφια σας που απαξιωνουν την ζωη του πολιτσμανου!παλοφασισταρια!!!!ουστ!!!!!!!!!!

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρε λαμογια γιατι τον κοκκινιζετε?την αποψη του λεει ως προς τα ορια της νομιμης αμυνας!για με ισως υπερβολικη αλλα οπως στην περιπτωση του πολιτσμανου που κοντεψαν να το καψουν ζωντονο ισχυει!!!!γιατι υπαρχει και η κατασταση τρομου και συγχησης και αν εβγαζε την μπιστολα με βουλευμα θα αθωονοταν!

δεν ειδα να βαζετε και κοκκινο στα συντροφια σας που απαξιωνουν την ζωη του πολιτσμανου!παλοφασισταρια!!!!ουστ!!!!!!!!!!

Δηλαδή αν εγώ και ο κάθε εγώ νιώσω απειλή σε πορεία ή όπου λάχει μπορώ να βγάλω το σπαθί και την πιστόλα μου και να αρχίσω να φυτεύω κόσμο?

Αν μου την πέσει το ΜΑΤ το ΔΙΑΣ το ΔΕΛΤΑ και το ΑΝΑΡΧΙΚΟ μπορώ άφοβα και χωρίς συνέπειες να τα γαμήσω τα γενέθλια?

Τότε τι θα είμαι? Φασίστας, αναρχικός ,μπάχαλος, δολοφόνος, μπερδεμένος,σαλεμένος ???Τι?

Ότι να ναι...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τότε τι θα είμαι? Φασίστας, αναρχικός ,μπάχαλος, δολοφόνος, μπερδεμένος,σαλεμένος ???Τι?

Ότι να ναι...

ninja :katana:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού το είδες καρέ καρέ το βιντεάκι και κατάφερες να δεις οτι πετάει μάρμαρα στο μοτοαστυνομικό, γιατί σου διέφυγε ο κουκουλοφόρος στο 0.55 εκεί που καίγεται ο άλλος; θα σε βοηθήσω για να τον βρεις πιο εύκολα φοράει blue τζιν τσάντα πλάτης και fullface κουκούλα, είναι αριστερά του φλεγόμενου και καταλήγει να μπαίνει πάλι μέσα στους πραγματικούς μπαχαλάκιδες. :whistling:

τον ειδα και φευγει απο το πλανο καποια στιγμη!δεν ειδα να κανει κατι αυτος!

παντως καλα κανετε και βαζετε τα βιντεακια γιατι καποιος φωναζει οταν πετυχε η ναπαλμ τον πολιτσμανο ,μπραβο βαγγελη!

ελπιζω να τον βρουνε τον βαγγελη και να τον πανε στον φυσικο του δικαστη!

οι τρομοκρατες με τις ναπαλμ και αυτοι που τρομοκρατουν τους πολιτες ωστε στις πορειες να εχουμαι παντα παρατραγουδα ελπιζω καποια στιγμη οι ιδιοι οι διαδηλωτες να τους αρπαξουν και ας ελπισουμαι να μην τους συμβει κανα κακο...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον πολιτσμανο σου ποιος θες να τον τακτοποιήσει? Ο φυσικός του δικαστής ή ο κόσμος που τρομοκρατεί ?

μπα.....πάλι φέτα θα την βγάλει όσα σπασίματα και αν κάνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή αν εγώ και ο κάθε εγώ νιώσω απειλή σε πορεία ή όπου λάχει μπορώ να βγάλω το σπαθί και την πιστόλα μου και να αρχίσω να φυτεύω κόσμο?

Αν μου την πέσει το ΜΑΤ το ΔΙΑΣ το ΔΕΛΤΑ και το ΑΝΑΡΧΙΚΟ μπορώ άφοβα και χωρίς συνέπειες να τα γαμήσω τα γενέθλια?

Ότι να ναι...

μου αρεσεις γιατι εχεις ενα δικο σου σκεπτικο αλλα απο την πλευρα του ελεγχομενου αντιστρεφοντας τους ορους!

κοιτα το σκεπτικο σου και τι λες....

κανεις ληστεια ,ερχονται οι πολιτσμανοι νοιωθεις οτι κινδυνευεις βγαζεις το καλασνικοφ και τους καθαριζεις!πας στο δικαστηριο και επικαλεισε την νομιμη αμυνα!χαχαχαχαχαχαχα

βρε εχετε μπερδεψει την βουρτσα με την πουτσα!

ο αστυνομικος ελεγχει τον πολιτη και οχι ο πολιτης τον αστυνομικο!

ο πολιτης μπορει να κανει αναφορα η μηνυση στην προισταμενη του αρχη ωστε αυτη να ελενξει τις ενεργειες του πολιτσμανου!

την επομενη φορα που θα σε ελενξει πολιτσμανος με το μοτο σου πες του να ελεγξω πρωτα εγω εσενα αν εχεις διπλωμα!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου αρεσεις γιατι εχεις ενα δικο σου σκεπτικο αλλα απο την πλευρα του ελεγχομενου αντιστρεφοντας τους ορους!

κοιτα το σκεπτικο σου και τι λες....

κανεις ληστεια ,ερχονται οι πολιτσμανοι νοιωθεις οτι κινδυνευεις βγαζεις το καλασνικοφ και τους καθαριζεις!πας στο δικαστηριο και επικαλεισε την νομιμη αμυνα!χαχαχαχαχαχαχα

βρε εχετε μπερδεψει την βουρτσα με την πουτσα!

ο αστυνομικος ελεγχει τον πολιτη και οχι ο πολιτης τον αστυνομικο!

ο πολιτης μπορει να κανει αναφορα η μηνυση στην προισταμενη του αρχη ωστε αυτη να ελενξει τις ενεργειες του πολιτσμανου!

την επομενη φορα που θα σε ελενξει πολιτσμανος με το μοτο σου πες του να ελεγξω πρωτα εγω εσενα αν εχεις διπλωμα!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

Άσχημο πράγμα οι παρωπίδες φίλε μου....

και ειλικρινα έχω βαρεθεί να πληρώνω σαν γενιά τις μαλακίες τις δικές σας.....οι γαμωπαρωπίδες σας μας έφτασαν εδώ.....

Ψιτ....ο πολιτσμάνος σου δουλεύει για μένα....τον πληρώνω να με προστατεύει όχι να με δέρνει και να μου τσαμπουκαλεύεται...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον πολιτσμανο σου ποιος θες να τον τακτοποιήσει? Ο φυσικός του δικαστής ή ο κόσμος που τρομοκρατεί ?

μπα.....πάλι φέτα θα την βγάλει όσα σπασίματα και αν κάνει.

να βαλουμαι εσενα να τον δικασεις?

αυτες τις μαλακιες εγραφαν στις προκυριξεις τους και οι τρομοκρατες λες και τους ειχε εξουσιοδοτησει κανεις να απονεμουν το δικαιο και εσπερναν τον θανατο!!!!!

αλλα οταν συνεληφθησαν οπως και οι πυρηνες της κακιας συμφορας επικαλουνται τοτε τα δικαιωματα τους και την ποινικη δικονομια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον είσαι κανονικό troll, αλλά τελικά έχεις πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να τα γράφει αυτά μεγάλος άνθρωπος(θα έβαζα σοβαρός, αλλά δεν ταιριάζει στην περίπτωσή σου).

Ποιός ήταν σε άμυνα? Ο μπατσάκος που πήγε να πατήσει κόσμο σε πορεία ή ο διαδηλωτής που πήγαν να τον πατήσουν? Άμυνα απέναντι σε τί ήταν το γεγονός οτι πήγε να πατήσει κόσμο?

Και τί εννοείς όταν λες ναπάλμ?

Έχεις γράψει 10δες posts για πορείες κτλ και δεν ήσουνα παρών όυτε σε μία και εμείς καθόμσαστε ακόμα και ακούμε τις Παπ@ριές σου...

Όταν κατέβεις στο δρόμο και δεις πως είναι τα πράγματα, έλα να τα ξαναπούμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσχημο πράγμα οι παρωπίδες φίλε μου....

και ειλικρινα έχω βαρεθεί να πληρώνω σαν γενιά τις μαλακίες τις δικές σας.....οι γαμωπαρωπίδες σας μας έφτασαν εδώ.....

Ψιτ....ο πολιτσμάνος σου δουλεύει για μένα....τον πληρώνω να με προστατεύει όχι να με δέρνει και να μου τσαμπουκαλεύεται...

και αυτο κανει!!!!σε προστατευει με την ζωη του!υπερασπιζετε την εννομη ταξη αλλα οχι οπως τον συμφερει τον καθεναν αλλα βασει του ποινικου δικαιου!

και μην λετε την καραμελα οτι τον πληρωνετε λες και θα του κοψετε τον αλλο μηνα το μισθο γιατι και αυτος πληρωνει φορους οπως και εσεις!

παρωπιδες εγω δεν εχω γιατι τα πραγματα δεν τα βλεπω μονοδιαστατα και οπου χρειαζετε τα χωνω και στην μια πλευρα και στην αλλη!

εσυ κοιτα μην πεις καμια καλη κουβεντα για τους πολιτσμανους και σε διαγραψουν οι συνιστωσες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τον ειδα και φευγει απο το πλανο καποια στιγμη!δεν ειδα να κανει κατι αυτος!

παντως καλα κανετε και βαζετε τα βιντεακια γιατι καποιος φωναζει οταν πετυχε η ναπαλμ τον πολιτσμανο ,μπραβο βαγγελη!

ελπιζω να τον βρουνε τον βαγγελη και να τον πανε στον φυσικο του δικαστη!

οι τρομοκρατες με τις ναπαλμ και αυτοι που τρομοκρατουν τους πολιτες ωστε στις πορειες να εχουμαι παντα παρατραγουδα ελπιζω καποια στιγμη οι ιδιοι οι διαδηλωτες να τους αρπαξουν και ας ελπισουμαι να μην τους συμβει κανα κακο...!!!

Κάνει κίνηση να φύγει μέσα απο τα δέντρα και αν δείς καλά, πάει και στέκεται μετά μαζί με τους πολιτσμάνους ανάμεσά τους... λες και είναι δικός τους... :whistling: :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο gf500f έχει δίκιο, δεν είναι molotov. Πρόκειται για βόμβα ναπάλμ και μάλιστα αρκετών κιλών

Να η απόδειξη

napalmbomb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...