Jump to content
Jeangrey

Kawasaki Z750r

Recommended Posts

Γεια σας είμαι ο Κώστας και αυτό είναι το 1ο μου ποτ στο mybike. θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας για το kawasaki z750r.Tωρα οδηγάω το yamaha xt125 του πατερά μου. Αυτό το naked α έχω ερωτευτεί δώστε μου συμβουλές και γνώμες σας παρακαλώ.... :) φιλικά .

Τροποποιήθηκε από τον Jeangrey

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν δεν έχεις αρκετή εμπειρία με μηχανές (αν έχεις καβαλήσει μόνο τον πάπιο δηλαδή) στην θέση σου δεν θα το κοίταγα για επόμενο.

Δεν θα το πηγαίνεις....θα σε πηγαίνει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν έχεις αρκετή εμπειρία με μηχανές (αν έχεις καβαλήσει μόνο τον πάπιο δηλαδή) στην θέση σου δεν θα το κοίταγα για επόμενο.

Δεν θα το πηγαίνεις....θα σε πηγαίνει...

το XT αν και 125 δν το λεσ παπιο. Αλλα το ε3αταχυτο-συμπλεχτι τα εχω. Και εχω τα μυαλια μες το κεφαλι μου.... λες να ειναι τοσο επικινδινο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το XT αν και 125 δν το λεσ παπιο. Αλλα το ε3αταχυτο-συμπλεχτι τα εχω. Και εχω τα μυαλια μες το κεφαλι μου.... λες να ειναι τοσο επικινδινο?

τα κυβικα και τα λογα δεν ειναι στραγαλια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα κυβικα και τα λογα δεν ειναι στραγαλια

Nai δεν λεω... αν ειναι πια τοσο επικινδινο προτεινετε μου κατι σε street pio iremo... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nai δεν λεω... αν ειναι πια τοσο επικινδινο προτεινετε μου κατι σε street pio iremo... :)

δεν θελω να σου λεω μ@λ@κιες και εγω απο 50αρι σε 800αρι πηγα αλλα με 80 αλογα και ειναι υπεραρκετα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...κ εγω απο 180cc πηγα σε 600cc 100 αλογα... ολα εξαρτωνται απο το ποσο μυαλο εχεις μεσα στην κεφαλα σου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγο δύσκολο είναι να ακούσεις γνώμες για το καβασάκι..είναι πολύ φρέσκο πράγμα.Αμφιβάλω αν το έχει κανείς...

Τώρα για τα άλογα και τα cc..και εγώ από 125 σε 600 πήγα.Αν έχεις μυαλό όρμα.αν δεν έχεις την μαλ@κια θα την κάνεις και με 1 άλογο..

Απλά πρέπει να ξέρεις ότι η οδήγηση του xt με αυτή του z είναι σαν την μέρα/με την νύχτα,όχι τόσο σε δύναμη...αλλά στο πως να στρίβεις..πως να φρενάρεις κλπ

Επίσης μην ξεχνάς ότι το Ζ δεν φημίζεται και για την ομαλότητά του.

Και θα σου έλεγα άστο καλύτερα..υπάρχουν και άλλα εργαλεία.

Cb400..cbf600,fazez,xj6,er6n,gsr600.Ειδικά τα 3 τελευταία είναι μεγάλα σχολεία!!πιστεύω είναι καλύτερο να αρχίσεις από κάτι πιο "αδύναμο" (αν μπορείς να πεις αδύναμο τα 78+ άλογα) :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

naked?monster

τεκμηριοση

1)σχετικα φθηνο.αναλογα την εκδοση

2)απολυτα ελεγχομενο και ταυτοχρονο σβελτο

Τροποποιήθηκε από τον dim_gal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι μονο τα κυβικα αλλα και τα κιλα της συγκεκριμενης μηχανης ειναι πολλα για την κατηγορια του. Δε θα το φχαριστιεσαι, γιατι δεν κοιτας κανενα δικυλινδρο καλυτερα? Ειναι πανακριβο γι αυτα που σου προσφερει, υπαρχουν πολυ καλυτερα μηχανακια σε αυτα τα λεφτα ακομα και σε ss που φυσικα και δε σου συνιστω για αρχη. Monster 696, street triple, cbr 600 f, er-6n kai hornet προτεινω εγω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήλθες.

Κανε μια αναζήτηση στο φορουμ και θα βρείς πολύ πράμα.

Σε γενικές γραμμές πάντως αρκετά τίμιο μηχανάκι,παίζει στη κατηγορία των 600 (τα όποια και ταπώνει παντου λόγω ροπής-μιλάμε για σπορ τουρινγκ ε) απο αναρτήσεις κλάμα, όσο παλαιότερο τόσο χειρότερες, για καφετέρια είναι ταμαμ, για ταξίδι είναι ταλαιπωρία,για πίστα υπάρχουν και καταλληλότερα.

Πάντως είναι μεγάλο το άλμα που ετοιμάζεσαι να κάνεις.

Ασχετο και αυτονόητο

1)Φρόντισε να διαθέτεις το κατάλληλο δίπλωμα ΠΡΟΤΟΥ αγοράσεις την μηχανή

2)Φρόντισε να την ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ!!!

Φιλικά! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ δυνατή μοτοσυκλέτα. Πανέμορφη, κακές αναρτήσεις και μέτρια φρένα και πλαίσιο. Αυτά από ένα φίλο που την έχει, εγώ δεν το έχω οδηγήσει.

Με αυτήν και την Ζ1000 έχω δει τα περισσότερα θανατηφορα τροχαία από οποιαδήποτε άλλη. Μάλλον είναι γιατί είναι όμορφη, καγκούρικη και την αγοράζουν συνήθως άτομα με πολύ μικρή εμπειρία στις δυνατές μοτό.

Τροποποιήθηκε από τον Ellessar_GR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω με τον φιλο απο πανω. Εγω απο ενα 250αρι σκουτερ πηρα το er6 και μπορω να σου πω οτι εχω 72 αλογα και νιωθω οτι ειμαι ο πιο γρηγορος. ειναι μεγαλη διαφορα.

ο,τι και να παρεις να ειναι καλοριζικο και εσυ παντα ορθιος... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι το Ζ750R ειναι πολυ δυνατο και ποιο καλοστημενο απο το προηγουμενο μοντελο, οι αλλαγες που εκαναν ειναι ουσιας και οχι οτι να'ναι ΑΛΛΑ αν δεν εχεις εμπειρια με αυτα τα αλογα μην το ρισκαρεις. Οχι οτι ειναι αδυνατον, ειναι θεμα μυαλου και ωριμοτητας αλλα θα ερθουν καταστασεις στις οποιες η εμπειρια και ο τυπος της μηχανης παιζουν ρολο. Καλυτερα για σενα να ξεκινησεις με κατι που εχει λιγοτερα αλογα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.. Δεν λέω και το ern6 πολύ ωραίο και όμορφο είναι twra α SS το GSX600 ακούγετε πολύ ωραία αλλά είμαι 1.90 και δ 3ερω αν 8α είμαι άνετα εκεί πανό η αυτό είναι απλά μύθος για τους ψιλούς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ το ίδιο ύψος με το Ζ πρέπει να έχει.Οπότε αν δεν σε βολεύει το er6n πιθανότατα να μην σε βολεύει και το Ζ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα σου ελεγα να το παρεις.καλη μηχανη.στριβει φρεναρει γκαζωνει.το χτ ειναι σαν μεγαλο παπι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ το ίδιο ύψος με το Ζ πρέπει να έχει.Οπότε αν δεν σε βολεύει το er6n πιθανότατα να μην σε βολεύει και το Ζ.

οταν λεω για το υψος ενοουσα για SS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν λεω για το υψος ενοουσα για SS

Ρε φίλε μακριά από ss.Όχι λόγο ύψους.Εξάλλου μην ξεχνάς υπάρχουν αναβάτες με 1.90+ και στα motogp.Δεν είναι εκεί το θέμα.

Αλλά τα ss για έναν αρχάριο είναι πολύ επικίνδυνα.Μαζεύουν τα χλμ για πλάκα,δεν στρίβουν με τίποτα και έχουν φρένα που μπλοκάρουν για πλάκα.Άστο,μακριά.

Τροποποιήθηκε από τον nestro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.. Δεν λέω και το ern6 πολύ ωραίο και όμορφο είναι twra α SS το GSX600 ακούγετε πολύ ωραία αλλά είμαι 1.90 και δ 3ερω αν 8α είμαι άνετα εκεί πανό η αυτό είναι απλά μύθος για τους ψιλούς.

TDM 900.... ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ....ΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ Ζ750 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΟ.... :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι δε στριβουν με τιποτα τα SS ουτε νταλικες να ηταν! Αλλα το Ζ750 στριβει με τη σκεψη, ρε τι αλλο θα ακουσουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι δε στριβουν με τιποτα τα SS ουτε νταλικες να ηταν! Αλλα το Ζ750 στριβει με τη σκεψη, ρε τι αλλο θα ακουσουμε!

Eπειδή αυτό πάει σε εμένα...

Δεν εννούσα αυτό.Αλλά όπως και να το κάνεις δεν είναι το ίδιο να στρίβεις με ss και το ίδιο με το χόρνετ σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eιπες οτι τα μηχανακια που εχουν το κοντυτερο μεταξονιο και ειναι αποκλειστικα φτιαγμενα για πιστα και τη χαρα της στροφης δε στριβουν με τιποτα. :wallbash: Τo hornet μου φυσικα και στριβει πιο δυσκολα απο ενα οποιοδηποτε 600αρι ss.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Monsterακι δε θα σε βολεψει αμα εισαι 1,90...Κι εγω θα σου προτεινα κατι πιο σχολικο XJ6 και ΕR6n.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα