black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Να σας ζησει , να τη χαιροσαστε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Nα σας ζησει Γιωργη, γερη και δυνατη παντα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Να σου ζήσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Να σας ζησει η κορακλα, να ειναι παντα γερη και να την καμαρωσετε οπως επιθυμείτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Αν μοιαζει στον μπαμπα της η μικρουλα πολυ χαλια γκομενα θα γινει,αφου ο μπαμπας ειναο κοντος,χοντρος,σκατομουρης κ ΚΑΡΑΦΛΑΣ λεεεμε... Μακαρι να παρει απο τη μαμα να την κανουμε μοντελακι παλι μαλακιες λες ... δεν ξερεις οτι δεν γινεται να τα εχεις ολα αυτα μαζι ???? ΑΗΡ να σου ζησει να την χερεστε !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Γιωργο και μην ξεχασεις να κανονίσεις συναντηση για το πατροπαραδοτο κερασμα ! (πούρα-μπυρες κτλ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Να σου ζησει! :thumbsup: Ελπιζω μαζι με τα καροτσακια,κουνιες κλπ μωρουδιακα να πηρες και καραμπινα.Εαν δεν εχεις στειλε πμ γιατι και μας επεσε πολυ θηλυκο στην οικογενεια και σαν ξαδερφος,θειος εχω παρει τα μετρα μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Μπραβο μαν ! να σας ζησει και ειναι ειστε ολοι σας καλα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 ΚΑΛΟΤΥΧΟ - ΟΛΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ να ειναι η ζωή του και εσεις να ζησετε χρονια πολλά να το καμαρώνετε! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΝΑΟΥΜ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stmad 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Να σου ζησει Γιώργο ... παντα με υγεια :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Να σας ματαξαναευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας...:) Τι να πω, φανταζόμουνα ότι θα ήμουν χαζομπαμπάς αλλά η λέξη δεν είναι ακριβώς αυτό που είμαι και νιόθω, μιλάμε για καταπληκτική εμπειρία ιδιέτερα αυτή του τοκετού, είμαι στη δουλεία και παρόλο που είμαι ξαγρυπνος δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι να δω τη μικρή μπουμπού. Φώτος δεν βάζω επειδή γίνονται πολλά με τις φώτο στο internet και ειδικά αυτών των μικρών παιδιών...:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Να την χαίρεσαι και πάλι! Τελικά από ποιόν μοιάζει; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Αυτα ειναι τα καλυτερα νεα! :) Συγχαρητηρια φιλε και να τη δειτε να μεγαλωσει οπως ονειρευεστε και να την καμαρωνετε!!! Να σας ζησει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Να την χαίρεσαι και πάλι! Τελικά από ποιόν μοιάζει; :) Σε εμένα μιάζει, έχει τη μούρη μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Σε εμένα μιάζει, έχει τη μούρη μου... Για τα μαλλιά μην αγχωνεσαι! θα βγαλει αργοτερα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πριν λιγες μερες, την Τριτη το πρωι γεννηθηκε η κορακλα μου, 3250 βγηκε και το εχω χασει τελειως, και μαλιστα ήμουν μεσα σε ολη τη γεννα μεχρι το τελος και ηταν φανταστικη εμπειρια... Να σου ζησει Αερινε και να ναι γερη και δυνατη η κουκλα σου να την χαιρεσαι σε καθε της βημα! Βγηκε νταρντανοκοριτσο , θα γινει ψηλο και ομορφο κοριτσι , θα δεις!!!! Να ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Και μπράβο και συγχαρητήρια...... Μπράβο συγχαρητήρια. Μπράβο συγχαρητήρια. Μπράβο συγχαρητήρια. Μπράβο συγχαρητήρια. Μπράβο συγχαρητήρια. -Πάτα τώρα το κουμπί του μηδενισμού στο κοντέρ σου γιατί έρχονται τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ χλμ της ζωή σου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Για τα μαλλιά μην αγχωνεσαι! θα βγαλει αργοτερα! :D Με τα μαλιά δεν υπάρχει κανένα θέμα, μιάζει στη μαμά της που έχει πάρα πολλά...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Ελα βρε φίλε! Τώρα το είδα... Να σου ζήσει η καραφλίτσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Ευχαριστώ, ευχαριστώ...:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 να σου ζήσει η κοράκλα Αέρινε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Ευχαριστώ φίλε μου, καλά εκεί που δεν υπήρχε ροζ χρώμα πουθενά στο σπίτι μιας και της γυναίκας δεν της πολυαρέσει το ροζ, τώρα έχουμε πίξει στο ροζ, όλα είναι ροζ...:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Ααααα!!! Να σου ζήσει φίλε μου!! Να την χαίρεσαι!!!! Άντε χαζομπαμπάς τώρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Illusive 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 αχ μπράβο! αυτά είναι ευχάριστα νέα! :D να σας ζήσει η μικρούλα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Να σας ζησει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες