Buffalo 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Εεε …ή ηλίθιος είμαι ή το σύστημα του κλιπ είναι @@@ …δεν μπορώ να το βάλω με τίποτα …και άντε να βρω μαγαζί με SUOMI εδώ που είμαι Από θόρυβο μην το συζητάτε γίνεται χαμός …δεν ξέρω άλλα κράνη αλλά το συγκεκριμένο σφυρίζει κάργα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εεε …ή ηλίθιος είμαι ή το σύστημα του κλιπ είναι @@@ …δεν μπορώ να το βάλω με τίποτα …και άντε να βρω μαγαζί με SUOMI εδώ που είμαι Από θόρυβο μην το συζητάτε γίνεται χαμός …δεν ξέρω άλλα κράνη αλλά το συγκεκριμένο σφυρίζει κάργα. Buff, εννοείς το σύστημα προσθαφαίρεσης (μηχανισμός) της ζελατίνας ? Αν ναι είναι εύκολο, σήκωσε την ζελατίνα στην τελευταία θέση, σήκωσε τα φτεράκια των clip, περιστρεψε τα προς τα κατω και είσαι ΟΚ. Το αντίθετο κάνεις για να την τοποθετήσεις, φόρα την ζελατίνα στην τελευταία θέση, κούμπωσε τα clip, περιστρεψε τα προς την αντίθετη μεριά (πάνω). Υπόψιν, το κάθε clip είναι για την αντίστοιχη μεριά της ζελατίνας (αριστερά, δεξιά), αυτό αναγράφεται κάτω απο τα φτεράκια με το που τα σηκώσεις Γενικά, μαζί με του XR1100, είναι απο τα πιο εύκολα συστήματα προσθαφαίρεσης που έχω συναντήσει. Αυτό που λες για τον θόρυβο ισχύει φίλε, βέβαια, εγώ τουλάχιστον εχω καταλάβει πως οτι και να φορέσεις σε γυμνό μηχανάκι τον θόρυβο δεν τον γλυτώνεις, οπότε: ωτασπίδες... Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2012 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pboss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 Καλησπερα κ απο μενα! Εχω το Suomy Vandal και μου εχει ξεκωλησει ο αεραγωγος απο μπροστα. Ξερουμε που μπορω να το φτιαξω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Πηρα το Vandal και την πατησα με το ποιο στενο Medium που λεει ο φιλος απο πανω..με αποτελεσμα τον πονοκεφαλο... οποτε το ανταλλαζω με κατι ισαξιο ειναι κριμα γιατι το εχω στο ραφι και το κοιταω και χρησιμοποιω ενα Nolan υπερ-προχειρο που εχω....οποιος ενδιαφερετε....π.μ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) σημερα δοκιμασε η γυναικα μου το vandal. το small ήταν μικρο και το medium μεγαλο. οποτε η ερωτηση ειναι η εξης. τα μαξιλαρακια καθονται ή οχι? γρήγορα ή αργα? Το μυστικό στην εφαρμογή του κράνους είναι να μην σε πιέζει πάρα πολύ στο κούτελο και στους κροτάφους. Κι αυτό γιατί σ' εκείνα τα σημεία το κράνος εσωτερικά είναι σκληρό και δεν πρόκειται να "υποχωρήσει" με τη χρήση. Αντιθέτως, θα προκαλεί συνέχεις αφόρητους πονοκεφάλους και κάθε φορά θα μπορεί ο χρήστης να το φοράει όλο και λιγότερη ώρα........ Στα πλαϊνά μαξιλαράκια δεν υπάρχει τέτοιο θέμα καθώς είναι αφρώδη και παίρνουν το σχήμα του προσώπου (χωρίς υπερβολές όμως το σφίξιμο) Σημερα που λέτε είχα ενα θέμα με τον μηχανισμό της ζελατίνας του κράνους το οποίο και περιέγραψα εδώ ............................... Ποτέ ξανά μάγκες, ποτέ ξανά... :thumbsdown: Έχει πλάκα το τι μπορεί να γράψει κανείς οταν έχει νεύρα, κοινώς, σαν τον Τζων Ρόμπαξ, θα αρκεστώ απλά στο να φάω το καπέλο μου... :grin: Μετά απο μήνες "συμβίωσης" με τον εν λόγω κράνος, όχι μόνο παίρνω πίσω όλη την γκρίνια του προηγούμενού μου Post αλλά θα πάω και για 2ο vandal-άκι... .................. Ωωωωωουουου, τέτοια κωλοτούμπα ούτε ο Καρατζαφύρερ..... :P My για την ανάκληση της αρχικής λάθος εντύπωσης. Υ.Γ. Μια παρατήρηση για τις "σκάλες" της ζελατίνας. Νομίζω ειπώθηκε ότι έχει 3 - 4, οπότε φαντάζομαι και η 1η θα είναι αρκετά ψηλά ήδη. Έχω δει απ' τη δική μου εμπειρία ότι είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο να μπορεί να ανοίγει σε όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις, γιατί αναλόγως του καιρού (εξωτερική θερμοκρασία, αέρας, ταχύτητα ταξιδίου) καθώς και ιδιοσυγκρασίας (αν ο οδηγός ζεσταίνεται γενικά πολύ, αν ιδρώνει οπότε κινδυνεύει σε συνδυασμό με τον ιδρώτα από ψύξη), μπορείς να βρίσκεις κάθε φορά και διαφορετική θέση για άνοιγμα. Ένας βασικό λόγος που τελικά παρήγγειλα το Nolan N85 είναι ο (όπως δείχνει) καλός εξαερισμός και οι πολλές σκάλες της ζελατίνας, με την 1η να είναι ένα κλικ απ' τη θέση κλειστού. Πράγμα που προσωπικά μου εξασφαλίζει extra εξαερισμό χωρίς κίνδυνο εντόμων στούκας. Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2012 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Καλορίζικο Κώστα! Καλό το κρανάκι? Πόσο το πήρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) ................................... Ένας βασικό λόγος που τελικά παρήγγειλα το Nolan N85 ........... Καλορίζικο Κώστα! Καλό το κρανάκι? Πόσο το πήρες? Έκανα διόρθωση φίλε Γιώργη. :D Το περιμένω από Ιταλία, 15 μέρες μου είπανε και δεν κρατιέμαι λέμε. Παρήγγειλα ΑΥΤΟ στον χρωματισμό White/Black/Red (3η επιλογή στον browser) στα 220 ευρώ!!! Πολύ καλή τιμή αν σκεφτείς ότι δεν το βρήκα αλλού με λιγότερα των 249.... 220 μου δίνανε μόνο το ολόλευκο ή ολόμαυρο. Επίσης, την περασμένη βδομάδα πήρα και καλοκαιρινό, ένα KBC, το λευκό όπως φαίνεται στη φωτογραφία στα 100 ευρώπουλα. Πολύ όμορφο και βολικό, ενώ πιάνει και μέχρι κάτω χωρίς ν' αφήνει εκτεθειμένο το κεφάλι απ' τα αυτιά και κάτω όπως κάτι jet που θυμίζουν πιατάκια γλάστρας. :lol: Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2012 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Πολύ όμορφο χρωματισμό Κώστα. Τώρα για το καλοκαιρινό που πήρες....όσο μπορείς απέφευγέ τη χρήση του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Πολύ όμορφο χρωματισμό Κώστα. Τώρα για το καλοκαιρινό που πήρες....όσο μπορείς απέφευγέ τη χρήση του... Γιατί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γιατί? Διότι δεν προσφέρει σχεδόν καμία ασφάλεια, όπως και όλα τα jet κράνη. Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2012 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Διότι δεν προσφέρει σχεδόν καμία ασφάλεια, όπως και όλα τα jet κράνη. γιατι δεν προσφερει??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Διότι δεν προσφέρει σχεδόν καμία ασφάλεια, όπως και όλα τα jet κράνη. Το συγκεκριμένο αν το προσέξεις καλύτερα, "δένει" πολύ καλά στα πλάγια και πίσω του κεφαλιού και κατεβαίνει ως κάτω, κι έτσι είναι αρκετά σταθερό, ενώ και το λουρί δεν το αφήνει να κουνιέται. Μόνο το σαγόνι αφήνει ακάλυπτο (το ξέρω, δεν είναι full-face), αλλά με τις υψηλές ζέστες - αν και όποτε έρθουνε - το κλειστό κράνος γίνεται αφόρητο. Άλλωστε μόνο μέσα στην Αθήνα το χρησιμοποιώ και με μικρές ταχύτητες, άντε να το πάρω και για κανά μπάνιο μέχρι Λούτσα, παραπέρα δεν... Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2012 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Κώστα, είσαι έμπειρος μοτοσυκλετιστής και θα με καταλάβεις. Σε διασταυρώσεις εντός πόλης γίνονται συχνά στούκες. Στις στούκες αυτές, πολλοί φοράνε σπαστό κράνος και το έχουν κλειστό. Αυτοί νομίζουν ότι επειδή είναι κλειστό παρέχει και ανάλογη προστασία. Αμ δε. Ξέρω πολλές περιπτώσεις όπου το σπαστό κράνος ανοίγει και φυσικά ΔΕΝ κάνει την δουλειά του ούτε στο σαγόνι, ούτε και στο κεφάλι, μιας και δεν έχει την ακαμψία του fullface. Αφού λοιπόν, προκαλεί τέτοια ζημιά το σπαστό (έχω πολλά παραδείγματα) σε μηδενικά χιλιόμετρα, φαντάσου τι θα μπορούσε να προκαλεί το jet. Προστασία μηδέν. Στο περίπτερο μπορεί να πας και να σου τύχει στα 10 μέτρα το κακό, το οποίο μπορεί να είναι κολώνα, πεζοδρόμιο, αυτοκίνητο κλπ. Μην ρισκάρεις το κεφάλι σου. Περιμένεις και μωρό παιδί.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 :sweatdrop: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Μήπως γνωρίζουμε αν υπάρχει υποσιάγωνο (chin curtain) για το vandal; Έψαξα στο net αλλά δεν βρήκα κάτι. Παίζει να ταιριάζει από κάποια άλλη μάρκα; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskriti 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) οταν λεμε οτι ειναι θορυβωδες σε τι σημειο ενωουμε ομως ?σε ss 8α κανει την δουλεια του η 8α με τρελανει ? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2012 από τον gianniskriti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 οταν λεμε οτι ειναι θορυβωδες σε τι σημειο ενωουμε ομως ?σε ss 8α κανει την δουλεια του η 8α με τρελανει ? Γιάννη, σε SS θα έχει - όσο να'ναι - λιγότερο θόρυβο (αμα γλύφεις τεπόζιτο), εγώ σε γυμνό το φοράω... Στο προτείνω ανεπιφύλακτα φίλε, φοβερή σχέση τιμής-ποιοτητας μιλάμε :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskriti 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2012 δευτερον ,ειμαι μονο εγω που η ζελατινα του μου μοιαζει απελπιστικα λεπτη και ψευτια?γινεται να γινει κατι στο 8εμα αυτο, πχ υπαρχει στο εμποριο πιο χοντρη ζελατινα η κατι τετοιο ?τι να πω ισως η αφτερμαρκετ εμπνεουν πιο πολυ εμπιστοσυνη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες