Jump to content
ALX™

Προσοχή στα υπόπτως φτηνά πρατήρια βενζίνης!

Recommended Posts

Απατεώνες όλοι τους.. δεν φτάνει που τους δίνουμε το 50ευρώ μας βάζουν και νοθευμένη βενζίνη γ@μω το σπίτι τους..ή ακόμα χειρότερα δεν βάζουν τίποτα! Είναι να πάρεις κανέναν λοστό..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σώτο....πολύ θυμό ρε παιδάκι μου που σε παρακολουθώ τελευταία.....πρόσεχε γιατί αν το πράξεις καμιά μέρα να ξέρεις οτι και η άλλη πλευρά μπορεί να κρατά επίσης λοστό. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σώτο....πολύ θυμό ρε παιδάκι μου που σε παρακολουθώ τελευταία.....πρόσεχε γιατί αν το πράξεις καμιά μέρα να ξέρεις οτι και η άλλη πλευρά μπορεί να κρατά επίσης λοστό. :)

Οχι ρε παιδι τροπος του λεγειν.. Αλλα δεν ειναι να τον αρχισεις στις φαπες? :aggressive:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάζω απο AVIN στη θεωμητορος με 1.6 περιπου , η αποκλιση που εχω παρατηρησει ειναι 0.03 στο λιτρο....στα 10 λιτρα 0.3 δηλαδη!

και Λ.Καλαμακιου γωνια αυτο θα λες μαλλον....

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άμα ήταν να πιάνόμασταν στα χέρια για το κάθε π@π@ρα που κυκλοφορεί έξω θα έπρεπε να κάνουμε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα WWF να μπούμε σε ένα ρινγκ όλοι μέσα και όποιος μείνει όρθιος στο τέλος.

(χμμμ..δεν είναι κακή ιδέα) :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

WWF.. που το θυμήθηκες ρε θηρίο? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λ.κυπρου οπως κατεβενεις δεξια AVIN λιγο πριν το ικα...μακρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως δε έχω βάλει ποτέ εκει.

Απο χρόνια ακουγονται διαφορα. Για ποιότητα κυρίως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα Άνω Πατήσια στην Αγίας Λαύρας έχει ένα πρώην Α.Π. και νυν ΕΤΕΚΑ. Έβαζα χρόνια εκεί γιατί έχει καλή βενζίνη αλλά σταμάτησα γιατί το έχει παρακάνει. 62 λίτρα στην άλφα με 60 λίτρα ντεπόζιτο και 21,5 λίτρα στο guzzi, μόλις είχα βάλει ρεζέρβα οπότε άντε 19,5 λίτρα. Επίσης στο Χαλάνδρι στην Παπανικολή στην άνοδο προς Χαλάνδρι, στην shell. Υπολόγιζα 5 λίτρα στο ντεπόζιτο και μου έβαλε 60 λίτρα στην άλφα. Περιττό να πω ότι στην Άλφα πετυχαίνω το γέμισμα με ακρίβεια λίτρου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και Λ.Καλαμακιου γωνια αυτο θα λες μαλλον....

αυτο λεω ναι! εχεις αποψη για αυτο; ειναι αρκετα φθηνο παντως! τωρα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο λεω ναι! εχεις αποψη για αυτο; ειναι αρκετα φθηνο παντως! τωρα.....

Oxi δεν γνωριζω κατι αλλα avin δεν βαζω ποτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως εχω ξαναπει 2 Εκο εχω και βαζω σταθερα και ουτε κλεβουν ουτε νοθεουν.γιατι και με τις 2 βαζω σταθερη ποσοτητα και βγαζω στανταρ χιλιομετρα.Μια απεναντι απο το γεννηματας στη μεσογειων και μια στην ερτ μετα στην αγια παρασκευη.

ΜΗΝ βαζετε στην εκο στην αρχη της κλεισθενους στο γερακα.πολυ φθηνος αλλα μου ειχε βαλει στο 4λιτρο ντεποζιτο του παπιου 4,5 λιτρα.οταν μια φορα που ειχε στεγνωσει τελειως μου ειχε παρει 4,2 μεχρι πανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η συμβουλή φίλου που δούλευε σε βενζινάδικο ήταν να τσεκάρω πάντα την αντλία να είναι μηδενισμένη όταν ξεκινά να βάζει βενζίνη. Κλασσικό κόλπο για να τρώνε κανα 5ευρω στην καλύτερη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5λεπτο μάλλον εννοείς. Όντως έχω ακούσει περιπτώσεις να ξεκινάει φουσκωμένο και όχι από 0.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5ευρω μου έλεγε. Λογικά σε αμάξι αναφερόταν. Για μηχανή θα είναι μικρότερη η ταρίφα.

Αν ήξερα ότι θα με κλέβαν 5 σεντς μόνο δεν θα με πείραζε καθόλου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμ, το φθηνό το τρώει ο σκύλος..... λέγαν στο χωριό μου!

Ολο και κάτι θα λένε στο δικό σας το χωριό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μία φορά κι έναν καιρό, σε βενζινάδικο της Πάτρας, μία κοπέλα έβαλε βενζίνη και ο βενζινάς της έβαλε 50 λίτρα σε 45άρι ρεζερβουάρ. Η κοπέλα πήρε σφραγισμένη βεβαίωση από την αντιπροσωπεία ότι το ρεζερβουάρ της χωρά 45 λίτρα και ο βενζινάς έφαγε στη συνέχεια μία ωραιότατη καμπάνα! Μήπως πρέπει να αρχίζουμε να κάνουμε τέτοια πραγματάκια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα Άνω Πατήσια στην Αγίας Λαύρας έχει ένα πρώην Α.Π. και νυν ΕΤΕΚΑ. Έβαζα χρόνια εκεί γιατί έχει καλή βενζίνη αλλά σταμάτησα γιατί το έχει παρακάνει. 62 λίτρα στην άλφα με 60 λίτρα ντεπόζιτο και 21,5 λίτρα στο guzzi, μόλις είχα βάλει ρεζέρβα οπότε άντε 19,5 λίτρα. Επίσης στο Χαλάνδρι στην Παπανικολή στην άνοδο προς Χαλάνδρι, στην shell. Υπολόγιζα 5 λίτρα στο ντεπόζιτο και μου έβαλε 60 λίτρα στην άλφα. Περιττό να πω ότι στην Άλφα πετυχαίνω το γέμισμα με ακρίβεια λίτρου.

Ωραιος Μάκη. Γνωστος απατεωνας ο τυπος :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Shell στην Λ.Αναπαυσεως στα βριλησσια(αυτη που ειναι στην κατω μερια διπλα στο μαρινοπουλο) εφαγε καμπανα 150k πριν κανα μηνα αποτι θυμαμαι γιατι κλεβαν οι αντλιες. Τωρα μαλλον θα εχουν συμορφωθει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα είναι ότι παρόλο που υπάρχουν πρόστιμα οι εν λόγω πρατηριούχοι συνεχίζουν να δουλεύουνμε την ίδια τακτική. Φυσικό αφού έχουν μάζεψει χρήμα ώστε να πληρώνουν τα πρόστιμα , τα οποία βέβαια δε νομίζω ότι θα πληρώνονται ολόκληρα παρά σε κάποιο ποσοστό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδες στην πειρεως που εχει αρκετα ξερουμε κατι καλο ή κακο????

Καλή βενζίνη και χωρίς να κλέβει η Shell στο φανάρι του Ταύρου αμέσως πριν τη διασταύρωση για λαχαναγορά όπως κατηφορίζεις για Πειραιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή βενζίνη και χωρίς να κλέβει η Shell στο φανάρι του Ταύρου αμέσως πριν τη διασταύρωση για λαχαναγορά όπως κατηφορίζεις για Πειραιά.

αν λες αυτο που ειναι στην πετρου-ραλλη,ξεχασε το μ`εχει κλεψει ο τυπας και στο τσακ γλυτωσε τις φαπες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τράβα πιες το γαλατάκι σου αγορίνα μου....νύσταξες και πρέπει να πας για ύπνο γιατί διαβάζεις άλλα ντ΄αλλων :tooth:

Πειραιώς στο ύψος με το φανάρι του Ταύρου με κατεύθυνση Πειραιά και πριν τη στροφή με τη διασταύρωση της Λαχαναγοράς. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα