DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2006 :) συμφωνώ με τον αποστάτη πέρα απο την πλάκα το σημαντικότερο πράγμα στην ζωή είναι η ακαιρεότητα του χαρακτήρα και η αξιοπρέπεια όλα τα 'αλλα έπονται Καλύτερα λοιπόν να αποφύγη την εκπόρνευση ο ΄φιλος διότι όλα εδώ πληρώνονται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2006 Πραγμα που δεν πονας να το αποκτησεις ,δεν το χαιρεσαι ποτε αρκετα..... <{POST_SNAPBACK}> ....με πρόλαβες! +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2006 ο μόνος μου ενδοιασμός δε θα ήταν ότι δεν κουράστηκα για την απολαύσω αλλά στο ότι δεν θα μπορούσα να ανταποδώσω με αναλογο δώρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2006 ...εγώ θα την έπαιρνα (την μηχανή) και μετά θα το έπαιζα Άγγλος (ως προς την εξυπηρέτηση της κοπελιάς)..... ...φοβού τους Δαναούς ..... Εγώ συμφωνώ deusXT.... γιατί όχι, να το δεχτείς αλλά να μπορείς να προσφέρεις το ίδιο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2006 Όχι, το ίδιο είναι, εκπορνεύεσαι και στις δύο περιπτώσεις, απλά παίζεις σε άλλη κατηγορία. <{POST_SNAPBACK}> [/quote Συμφωνω απολυτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2006 Εγω δεν θα την επαιρνα για τους λογους που ειπε ηδη ο apostat.Θα ενιωθες μια ζωη εγκλωβισμενος στο τεραστιο δωρο που θα σου εκανε μια φιλη. Εγω καποτε δεχτηκα καποια χρηματα σε μορφη δανειου απο την τοτε κοπελα μου αλλα νυν γυναικα μου πια οταν ειχε χρειαστει να πληρωσω ενα τρακαρισμα που μου ειχαν κανει στο αυτοκινητο,ωστε να μπορεσω να παρω τα τιμολογια και μετα τα λεφτα απο την ασφαλιστικη εταιρια αυτου που με χτυπησε.Ηταν 300.000δρχ νομιζω. Μου το ειπε μονη της γιατι ηξερε οτι δεν ειχα,κι οσο δεν ειχα δεν θα μπορουσαν να φτιαξω το αυτοκινητο που το χρειαζομουν στην δουλεια μου. Επεμενε παρα πολυ και τελικα τα πηρα.Εφτιαξα το αυτοκινητο,πηρα τα χρηματα απο την ασφαλιστικη και της τα επεστρεψα. Το οτι μετα απο 3 χρονια παντρευτηκαμε δεν εχει να κανει με αυτο το "δανειο" :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2006 σίγουρο αυτό γιατί διαφορετικά θα στα χάριζε τέτοιος που είσαι..... δεν ξέρω ρε παιδιά αν θα το αποδεχόμουν το δώρο αυτό. Μάλλον θα έπρεπε να υπάρχει πολύ μεγάλη φιλία και να προχωρήσει κανείς σε μια τέτοια κίνηση εκτός αν υποκρύπτονται άλλα, οπότε πάω πάσο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2006 ε ρε παιδια γιατι να μην το πάρει το παλικάρι αφου η κοπέλα δεν ξέρει τι έχει;;;;;;:D πεστε οτι μερικές χιλιαδες ευρώ= 1 στραγάλι αφου η κοπέλα έχει εναν σακο με στραγαλια τι θα την πειράξει αν δώσει ένα στραγαλάκι σε ενα φίλο της που δεν έχει ουτε ψιχουλο της κοπέλας της φαινεται οτι του κάνει δώρο κατι με μικρή αξια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VeLiaR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 ...κ το θέμα συνεχίζει.Αυτό που έμαθα πρόσφατα είναι πως η "φίλη" θα του την πάρει τη μηχανή,είτε αυτός συμφωνίσει είπε είτε όχι.Κ η απάντησή της προς εμένα ήταν "...εγώ θα του την πάρω,από εκεί κ πέρα ας κάνει ότι καταλαβαίνει.Αν θέλει ας την πουλήσει,ας την πετάξει,ας μην την καβαλήσει ποτέ.Εγώ θέλω αυτό το δώρο να του κάνω,ας αποφασίσει από εκεί κ πέρα..." Με τους ορισμούς πάντως τύπου "εκπορνεύεται..."κλπ δε θα συμφωνήσω μόνο και μόνο επείδή μίλησα με την κοπέλα και κατάλαβα πως είναι...πέρα βρέχει κα κατεβαίνει το βουνό η βροχή. Δε διευκρινίζει το λόγο ακριβώς,μόνο ότι τον συμπαθεί και τον έχει στην καρδιά της λέει.Τώρα αν θέλει να τον΄βάλει και κάπου αλλού... Anyway τι να πω πια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gladestinos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2006 oti lampei den einai xrisos !!!!!!!!! ta meta einai ta diskola (egw !!kai ti den ekana gia sens mexri kai mixani sou agwrasa kai esu!!!!!axaristos olo gia mpires eisai mes tous filous ktl)kali tuxi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rezaf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2006 Mia tetoia fili tha ithela kai egw. Kai as mou eperne kai ena zeugari lastixa mono. Plaka kanw. Kitakse epidi mou exei tixi afto den to theorw katantia i tipota allo. Egw eixa tetoio dwro gia dwro genethlion apo tin proin kopela mou. Tin efxaristw poli giati tora den tha eimoun edw. Den eixa pote kanena baros stin sinidisi mou meta. Ama theli i alli o allos na se pari dwro kai exei tin ikonomiki anesi giauto ton idio tha itane na se pari ena sakouli garidakia kai to idio na se pari mia Ferrari.Ama den exei problima i kopela as tou to kanei to dwro. Kai meta stin sinexia as kanei o filos tis oti pisteuei. Analogos me tin filia tou pros aftin tha katalabi ti prepei na kanei. Ante kaloriziki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2007 .... - φίλοι-φίλοι αλλά δεν μπορώ να δεχτώ την μηχανή σαν δώρο. - μα γιατί ?? -δεν γίνεται σου λέω...τί θα πει η γυναίκα μου ? - αν έχεις πρόβλημα με την γυναίκα σου,τότε μπορώ να πάω και να της μιλήσω ... - και τι θα της πεις ? - " Τη μηχανή αυτή την κάνω δώρο στον άντρα σου,για την υπέροχη νύχτα που μου χάρισε" ... - Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2007 Πέστη της να βάλει τα λεφτά στον κ@λο της που θέλει να πάρει και δώρο,Ποια νομίζει πως είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2007 "... του χαρίζαν ένα γάϊδαρο και τον κοίταζε στα δόντια" :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2007 ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ (ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ). ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batman 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2007 Δεν πρέπει να δεχτεί το δώρο ειναι πολύ μεγάλο.... μπορει όμως να αγοράσει την μηχανή η κοπέλα και να του την δανείσει μεχρι να την στουκάρει!!! επίσης η κοπέλα πρεπει να βρεί ενα πιο διακριτικό τρόπο να κάνει τέτοιο δώρο χωρίς να προσβάλει την αξιοπρέπεια του φίλου της. ασ πούμε μπορεί να πιασει,στην κουβεντα οχι απο τα μαλια, την κοπελία του φίλου της και να του κάνει το δώρο μεσα απο αυτή! αν δεν καταφέρει τίποτα ας μου την δωσει εμένα. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2007 Σε τέτοιες περιπτώσεις το "δώρο" είτε είναι 1 ευρώ είτε πολλά από δαύτα τις ίδιες "υποχρεώσεις" κρύβει. Αν όμως το θέλει τόσο και δεν τον ενοχλεί η υποχρέωσει γιατί δεν παίρνει κάτι μικρότερο; πχ 600rr; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2007 εγω θα της ελεγα να μου παρει μια πιο οικονομικη...μην υποχρεωθω και τοσο... :lol: :lol: :lol: ενα hornet ισως?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2007 Αργοτερα αν χωρισουν θα χτυπαει το κεφαλι του που δεν το δεχτηκε να το παρει :P Και γιατι παρακαλω εκπορνευεσαι?(δεν παρακαλεσες ουτε ζητησες κατι) Δηλαδη καθε φορα που καποιος κανει δωρο μεγαλης αξιας(αναλογα την τσεπη του καθενος) Αφου τα εχει δεν τα υπολογιζει η κοπελια οπως επισης αν εμεις με εναν μισθο παρουμε ενα χρυσαφικο με 700+ευρω παλι μεγαλο για εμας ειναι...Δηλαδη αμα το δεχτει εκπορνευεται η κοπελια?? <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες