Jump to content
VeLiaR

Δώρο...Μηχανή!

Recommended Posts

Κ το θέμα έχει ως εξής:

Φίλη (που ο μπαμπάς της της έχει γράψει...ούτε και αυτός ξέρει τί),θέλει να αγοράσει δώρο μια μηχανή σε φίλο της.Το παλικάρι,που καίγεται να πάρει μηχανή, ούτε που το σκέφτηκε,κατηγορηματικό ΟΧΙ (σαν του Μεταξά).Αυτή επιμένει,πήγε σε αντιπροσωπεία της HONDA,την είδε,ρώτησε(άσχετο τί,εφόσον ούτε τις αρέσουν οι μηχανές,ούτε καβαλάει),την είδε(CBR 1000RR),και άρχισε να ρωτάει "τι χρώμα σου αρέσει,κράνη,ρούχα,μπλα,μπλα,μπλα...Α!Και το κεράσάκι στην τούρτα?Το ΑΦΜ του,να την αγοράσει και να γράψει τη μηχανή στο όνομά του!!!της είπε "Βρε καλή μου,βρε χρυσή μου κ να μπορούσα να πάρω τέτοια μηχανή τώρα,δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να την συντηρήσω..."αλλά αυτή εκεί!

Εσείς αδέρφια μου τί θα κάνατε?

Αν επρόκειτο για το δίτροχο της ζωής σας?Αυτό που από πάντα θέλατε?

Θα δεχόσασταν?Θα μπορούσατε?

Ήμαρτον ρε σεις,άλλοι κ άλλοι δουλεύουν μια ζωή για να τα καταφέρουν κ άλλοι δεν έχουν τι να τα κάνουν?Αυτή η υπόληψη μας και η προσωπικότητα μας και το ήθος μας και η τιμή μας και...τσ τσ τσ.

Τι να πω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τόσο πεισματάρα γυναίκα, θα τη χώριζα να βρω την ησυχία μου

μπαααααααααααααααααααα...

(αφού έπαιρνα το δωράκι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πότε θα μου γνωρίσεις τη φίλη σου;Ε,φανταστικέ συμφορουμίτη; :tease::yahoo:

Δεν πάμε καλά.Και εμείς έχουμε μείνει με το μπρίκι το typhoon. :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακούστε το ποιό κουφό.Ο τύπος έχει,τέλος πάντων μια σχέση.Το ίδιο και η πεισματάρα φίλη του.Της είπε πως αν επρόκειτο να της αγόραζε αυτός αυτοκίνητο και εκείνη επέμενε πως δε μπορεί να το δεχτεί,και τελικά της το έπαιρνε,πως θα αντιδρούσε ο φίλος της όταν θα του έλεγε πως το αυτοκίνητο της το πήρε δώρο οοο...Κώστας (πχ) το φιλαράκι της?

Ξέρετε τι του απάντησε?Αν νομίζει πως 8α έχει πρόβλημα με την κοπέλα του,θα εξηγήσει αυτή στην κοπέλα του για ποιο λόγο του έκανε τέτοιο δώρο!!!

Που είναι ρε να υπάρχουν 250000 γυναίκες,να μην ζοριζόμαστε για όλα?

Έλεος λέω Ε Λ Ε Ο Σ !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την μηχανή θα την έπαιρνα και θα έλεγα και ένα τραγούδι!

Αν είχαν σχέση τα παιδιά θα ήταν αλλιώς...Αφού είναι απλά φιλαράκια δεν βλέπω πρόβλημα!

Φέρε το φίλο σου στον επόμενο καφέ...πρέπει να του μιλήσω! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:D :D :D

Γειά σου ρε City!!!

Εντάξει πέρα από το αστείο της υπόθεσης,το πράμα είναι λιγάκι σκούρο για αυτόν.Φαντάσου,πεθαίνει να πάρει μηχανή,αλλά όχι με τον τρόπο που του δίνεται.Εγώ του είπα πως καλά θα κάνει να αποφασίσει.Αυτό που μου είπε εμένα είναι,πέρα από το ότι η φίλη του είναι...ότι να'ναι,πως με το δώρο θα έρθει κάτι άλλο μετά.οχι να του την πέσει και τα λοιπά,αλλά...κάποιο λάκο έχει η φάβα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Βάγγο, ποιά ειν' τούτη ωρέ?

Γιατί δεν έχουμε πάει για κανα καφέ όλοι μαζί?

:thumbsup:

Ρε, μήπως ο .... "φίλος" σου είσαι εσύ και μας το παίζεις του στυλ "Εεεε...γιατρέ έχω ένα φίλο που δεν του σηκώνεται. Τι να κάνει?"

:grin::grin::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς Αθηνά Ωνάση:

"Αγαπητή Αθηνούλα...

...διαπιστώθη κρούσμα νεαράς νεόπλουτης μοναχοκόρης...

...που προσπαθεί να εξαγοράσει ανυποψίαστους, χαριτωμένους νεαρούς...

...μέσω ικανοποίησης υλικών αναγκών.

Παρακαλείσαι να απαντήσεις καταλλήλως.

Δια τη διευκόλυνσή σου, παραθέτω τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ:

1. Aprilia SXV550

2. KTM 950 Supermoto

3. Triumph Daytona 675

4. Suzuki GSXR750

5. Yamaha FZ1

6. Kawasaki ER-6

7. Aprilia RSV Mille Factory

8. Triumph Speed Triple

9. KTM Super Duke

10. Yamaha WR-250F

Περιμένω...αλλά όχι για πολύ. Υπάρχουν και άλλες προσφορές..." ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλ άλλαξαν τα πραγματα και τωρα οι γυναικες παίρνουν δωρα στους άνδρες???

το ακούτε κυρίες???????? :music:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια ρεεεεεε!!!!Την ολοκληρωνουν :P :P :P

Υ.Γ.Πόσο χρονών ειναι ειπες η ¨δωρητρια" 97 και ο φίλος της 23;... :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Άλεκ τι να σου πω ρε φίλε.Αν μου συνέβαινε εμένα τέτοιο πράμα θα ήσουν από τους πρώτους που θα γνώριζε.Πάντως συμφωνώ μαζί σου ducduc.Πάντως (αν κ ίσως φανώ λίγο παλιόπαιδο,για να μην πω τπτ άλλο) αν συνέβαινε σε εμένα αυτο...δύσκολη η απόφαση παίδες.Athos η "μουρλή" είναι 20 και ο φίλος της 31,υπολόγισε...Barchman λες να ξεκινήσουμε τέτοιου είδους ψαχτήρι?Μήπως τελικά αλλού κοιτάμε και αλλού είναι η χαρά?

Ε ρε γλέντια,πάει ο κοσμάκης!Πάμε και εμείς μαζί του!!! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να αρνηθεί.

Αν πάρει την μηχανή θα την χαρεί μέχρι το επόμενο στουκάρισμα που δεν θα τσούξει και ιδιαίτερα.

Αν αρνηθεί, θα έχει ανεβασμένο αυτοσεβασμό για την υπόλοιπη ζωή του.

Για να το κάνουμε πιο απλό: Έρχεται ένας φίλος σου και σου λεει: Πληρώθηκα σήμερα, να, πάρε και εσύ 20 Ευρώ. Θα τα πάρεις; Ή θα πεις άσε, δεν το έχω ανάγκη να γίνω ψιλογύφτος για 20 Ευρώ! Θα μου πεις, άλλο 20 Ευρώ, άλλο η μηχανή των ονείρων σου. Όχι, το ίδιο είναι, εκπορνεύεσαι και στις δύο περιπτώσεις, απλά παίζεις σε άλλη κατηγορία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όχι, το ίδιο είναι, εκπορνεύεσαι και στις δύο περιπτώσεις, απλά παίζεις σε άλλη κατηγορία.

<{POST_SNAPBACK}>

λίγο βαριά η λέξη...

η κοπέλα έχει την καλή διάθεση να μοιραστεί τα φράγκα της με ένα φίλο της...

αν κέρδιζες το λόττο δεν θα έδινες σε φίλους και συγγενείς από κάτι;

η μόνη περίπτωση που η απάντηση πρέπει οπωσδήποτε να είναι αρνητική είναι αν προσδοκά κάτι από την κίνηση αυτή, αν δηλαδή το κίνητρο δεν είναι αγνό (ή δέλτα ή έβγα τέλος πάντων)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όχι, το ίδιο είναι, εκπορνεύεσαι και στις δύο περιπτώσεις, απλά παίζεις σε άλλη κατηγορία.

<{POST_SNAPBACK}>

.....Πλεον,συνηθως,και η τιμη εχει αντιτιμο... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
η μόνη περίπτωση που η απάντηση πρέπει οπωσδήποτε να είναι αρνητική είναι αν προσδοκά κάτι από την κίνηση αυτή, αν δηλαδή το κίνητρο δεν είναι αγνό (ή δέλτα ή έβγα τέλος πάντων)

1) Γέρασα αεί διδασκόμενος, ότι σε θέμα με λεφτά οι προθέσεις δεν είναι ποτέ αγνές.

2) Το εκπόρνευση είναι βαριά κουβέντα, αλλά κατά την γνώμη μου όχι για την περίπτωση. Όταν αποδέχεσαι χρήματα από κάποιον, εξʼ ορισμού χρηματίζεσαι. Εδώ παίρνεις δανικά και νιώθεις υποχρεωμένος στον δανιστή, θα πάρεις μια μηχανάρα δώρο και θα είσαι άνετος σαν να μην τρέχει τίποτα; Και αν (όταν) σου ζητήσει ο/η άλλος/η κάτι που εσύ δεν θέλεις να παρέχεις, τι θα πεις; Μπορείς να πεις οχι; Εγώ, δεν μπορώ. Θα το κάνω και μετά θα βλαστημώ την ώρα που δέχτηκα την μηχανή.

Τέτοια πράγματα καταστρέφουν τις φιλίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η ανταλλαγή εξυπηρετήσεων μεταξύ φίλων δεν μου φαίνεται καθόλου στραβό πράγμα

και τα φράγκα μια μορφή εξυπηρέτησης είναι

αν ξεμείνεις από μπαταρία στο ΙΧ, δεν θα πας να ζητήσεις τη βοήθεια του κολλητού σου να σου φέρει κοντά το δικό του ΙΧ να βάλεις μπρος; θα θεωρήσεις πως έτσι εκπορνεύεσαι;;; και πάλι δεν θα "χρειαστεί" να ανταποδώσεις;;; το βάζω σε εισαγωγικά γιατί μεταξύ φίλων δεν υπάρχουν "υποχρεώσεις" αλλά καλή διάθεση για προσφορά, δεν είναι όπως το δάνειο με την απρόσωπη τράπεζα...

δεν μου απάντησες όμως και για το λόττο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο εξυπηρέτηση άλλο χρηματισμός (ή ζητιανιά).

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ εξυπηρετικό άτομο, όταν κάποιος χρειάζεται την βοήθειά μου. Θα του την προσφέρω πρώτος, χωρίς καν να μου την ζητήσει. Δεν θα δώσω ποτέ όμως λεφτά σε κάποιον, εκτός αν είναι να τον σώσω από μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Σε αυτήν την κατηγορία, δεν ανήκει η απόκτηση super bike.

Υπάρχουν ορισμένα συμπεράσματα που έβγαλα με τα χρόνια, που φαίνονται παράδοξα, αλλά είναι αποδειγμένα σωστά. Θα σου πω ένα παράδειγμα: Είχα κάποτε έναν κολλητό, που για διάφορους λόγους είχε ξεπέσει πολύ. Τον βοήθησα με πολλούς τρόπους, και με λεφτά, να βγει από τα σκατά. Αργότερα χάσαμε επαφή για πολλά χρόνια, με δικιά του ευθύνη. Τον βρήκα πριν κανέναν μήνα, και επειδή με έτσουξε τότε, τον ρώτησα στα ίσα, γιατί χάθηκε. Η απάντηση του είναι παράδοξη αλλά αν την ψάξεις καλά, εντελώς λογική: Εγώ ήμουνα μια ζωντανή μνήμη της κατάντιας του. Αν συνέχιζε να με βλέπει, δεν θα μπορούσε ποτέ να ξεφύγει συναισθηματικά από εκείνη την εποχή.

Όσο για το lotto, όπως λεει και ο Αντώναρος, είπα την γνώμη μου και δεν έχω να προσθέσω τίποτα πάνω σε αυτό. :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χρηματισμός;;;;;;

ζητιανιά;;;;;;

κατάντια;;;;;

δηλαδή ο φίλος που αναρωτιέται αν πρέπει να πάρει ή όχι τη μηχανή, βρίσκεται σε κατάσταση "κατάντιας" και "ζητιανεύει", και η φίλη του θέλει να τον "χρηματίσει";;;; :wacko::wacko:

καλά, δεν πειράζει. :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον gdevelek

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δηλαδή ο φίλος που αναρωτιέται αν πρέπει να πάρει ή όχι τη μηχανή, βρίσκεται σε κατάσταση "κατάντιας" και "ζητιανεύει", και η φίλη του θέλει να τον "χρηματίσει";;;;

Χρησιμοποίησα δραστικές εκφράσεις για να κάνω κατανοητό το ότι τέτοιες καταστάσεις καταστρέφουν τις φιλίες.

Προφανώς απέτυχα, τουλάχιστον σε εσένα.

Καλά δεν πειράζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα