Jump to content
Sign in to follow this  
Komorias

Γνώμες για αγορά

Recommended Posts

παιδια ψαχνω για φωτογ.μηχανη.κ βρηκα αυτην τι λετε?

ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ! για τα χαρακτηριστικα της! :uglystupid2:

:plaf:

(Καλυτερα ανοιξε νεο θεμα, αν ψαχνεις για φωτ. μηχανη.. ;) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για μενα? Ταξιδι-μοτο-dslr=ΔΕΝ (εκτος αν εχεις καποιον σκοπο ή αν θες να την κουβαλας σαν δευτερη).Μια χαρα μηχανη μου φαινετε αυτη η κομπακτ.Μου αρεσε. :yes:

Εμ δε το ελεγες πριν απο κανενα 10μηνο αυτο.... :wallbash:

ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ! για τα χαρακτηριστικα της! :uglystupid2::plaf:(Καλυτερα ανοιξε νεο θεμα, αν ψαχνεις για φωτ. μηχανη.. ;) )

Με f/2.0 Θαναση μια χαρα ειναι η τιμη της. Εχεις δει νυχτερινες ή χαμηλου φωτισμου με την S90? Ειδα και επαθα πλακα. Την θυμασαι την Οlympous που ειχα Λευκαδα φανταζομαι. f/3.4 στην καλυτερη. Καλες φωτο αλλα ηθελε ντάλα ήλιο. Με το που σουρουπωνε/συνεφιαζε δεν μπορουσε καν να εστιασει λογο "ελλειψης" επαρκους φωτισμου. Τι να λεμε... :sorry:

Και εδω που τα λεμε...και εγω το σκεφτομαι σοβαρα για την S90...ή την νεοτερη (και ακριβοτερη) S95 που εχει και HD video.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αυτό... οι S90 - G11 είναι οι πρόγονοι των επίσης κορυφαίων S95 - G12 (με κύρια διαφορά των 2 γενιών την προσθήκη στις τελευταίες του HD video)... Απίστευτης ποιότητας φωτογραφίες για compact μηχανές (έχω δει από κοντά την G11 σε δράση).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια δεν εχω μεγαλες απαιτησεις κ ειμαι σε διλημα,να δωσω 250 για την s90(αληθεια απο βιντεο τι λεει?) η να παω πιο χαμηλα στα 110 για αυτην?εχω ακουσει καλα λογια γιαυτην την panasonic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια δεν εχω μεγαλες απαιτησεις κ ειμαι σε διλημα,να δωσω 250 για την s90(αληθεια απο βιντεο τι λεει?) η να παω πιο χαμηλα στα 110 για αυτην?εχω ακουσει καλα λογια γιαυτην την panasonic

Video δεν εχει η 90, μονο η 95 η οποια ξεφευγει στα 400 κοντα.

Καλη η Panasonic, αλλα δεν παυει να ειναι κατηγορια "Κωτσόβολου".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για την Go Pro Hero τι λέτε??? απ ότι έχω δει βιντεάκια στο youtube πρέπει να είναι πολύ καλή!!!

έχει και slow motion ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με f/2.0 Θαναση μια χαρα ειναι η τιμη της. Εχεις δει νυχτερινες ή χαμηλου φωτισμου με την S90? Ειδα και επαθα πλακα. Την θυμασαι την Οlympous που ειχα Λευκαδα φανταζομαι. f/3.4 στην καλυτερη. Καλες φωτο αλλα ηθελε ντάλα ήλιο. Με το που σουρουπωνε/συνεφιαζε δεν μπορουσε καν να εστιασει λογο "ελλειψης" επαρκους φωτισμου. Τι να λεμε... :sorry:

Kαλο το f/2, δε λεω, αλλα εδω συζηταμε για αδιαβροχη μηχανη με full HD! (Γι'αυτο λεω ν'ανοιξει αλλο θεμα και συζηταμε εκει για compact μηχανες, γενικως.. ;) )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρίξε μια ματία σε μεταχεισμένες έχουν πέσει πολύ οι τιμές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρίξε μια ματία σε μεταχεισμένες έχουν πέσει πολύ οι τιμές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αυτό... οι S90 - G11 είναι οι πρόγονοι των επίσης κορυφαίων S95 - G12 (με κύρια διαφορά των 2 γενιών την προσθήκη στις τελευταίες του HD video)...

Απίστευτης ποιότητας φωτογραφίες για compact μηχανές (έχω δει από κοντά την G11 σε δράση).

Σωστά τα λες, όμως, άλλο πράγμα oι κορυφαίες G11-G12 και άλλο πράγμα οι S90-95...

Λοιπόν, μεταξύ των δύο (FS10 - S90) δεν τίθεται σύγκριση. Αν θες κάτι απλό και φθηνό, πάρε την panasonic. Καλές φωτογραφίες θα βγάλεις, αρκεί να μην τραβάς νύχτα και εσωτερικούς χώρους χωρίς φλας.

Το πιο σημαντικό είναι να μάθεις να τραβάς. Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο εδώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ! για τα χαρακτηριστικα της! :uglystupid2:

:plaf:

(Καλυτερα ανοιξε νεο θεμα, αν ψαχνεις για φωτ. μηχανη.. ;) )

Το κυριοτερο στην φωτογραφικη μηχανη ειναι τα οπτικα ..τα χαρακτηριστικα ερχονται δευτερα γιαυτο και καποια μοντελα ειναι ακριβα με χαρακτηριστικα φτηνοτερων μοντελων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κυριοτερο στην φωτογραφικη μηχανη ειναι τα οπτικα ..τα χαρακτηριστικα ερχονται δευτερα γιαυτο και καποια μοντελα ειναι ακριβα με χαρακτηριστικα φτηνοτερων μοντελων

Δεν διαφωνει κανενας σ'αυτο.. :_thumbsup:

(Απλα, πρεπει να γινεται συνεκτιμηση των ολων χαρακτηριστικων σε σχεση με την τιμη! ;) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα