ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 Υπαρχει τιποτα για διανυκτερευση στην περιοχη ρε παιδες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 στην Ακράτα έχει σίγουρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 Θα προσπαθήσω να έρθω από Καλάβρυτα. Ας μου στείλει κάποιος ένα ΠΜ με ένα κινητό για να σας βρω στην λίμνη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 Αν πας απο Καλάβρυτα κατευθείαν...δύσκολο μου φαίνεται..Καλάβρυτα - Τσιβλού Μπορείς να κατέβεις Διακοπτό και μετα ξανα επάνω για Τσιβλου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 Μπορείς να κατέβεις Διακοπτό και μετα ξανα επάνω για Τσιβλου... Έτσι το φαντάστηκα και εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 Υπαρχει τιποτα για διανυκτερευση στην περιοχη ρε παιδες? <{POST_SNAPBACK}> ...στη Ζαρούλχα έχει 2 έως 3 ξενοδοχειάκια.... ομορφούλια.... Διαλέγεις και παίρνεις (νομίζω αυτό που είναι στο τέρμα του δρόμου, μέσα από το χωριό θα είναι οκ!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 εκτος από τη Ζαρούχλα σε όλα τα γύρω χωριά υπάρχουν ξενώνες.... μια χαρά θα βολευτείς (κραταω μια επιφύλαξη λόγω εποχής και ΣΚ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evdokia 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 Υπαρχει τιποτα για διανυκτερευση στην περιοχη ρε παιδες? Βασίλη, δες αυτό www.zarouchla.com Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 Βασίλη, δες αυτό www.zarouchla.com <{POST_SNAPBACK}> Σε ευχαριστω καλη μου αλλα δυστυχως δεν απανταει :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
michaelfz6n 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 παιδια δεν θα μπορεσω να ερθω τελικα............. ετυχε κατι που δεν μπορω να το αναβαλλω.......... θα τα πουμε σε αλλη εκδρομη......... καλα να περασετε........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dante77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 Διαβαζω ολα αυτα που γραφετε και πραγματικα ζηλευω. Ειμαι απο νησι και ετσι ειναι αδυνατον να ερθω. Ειναι απο τις φορες που θα ηθελα να μενω σε πολη. Καλα να περασετε παιδια και να εχετε καλο δρομο. Χαιρετισμους απο Σκοπελο. (εννοειται πως αν καποιος θελησει να ερθει, ας στειλει μηνυμα και ολα κανονιζονται) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 Ειναι απο τις φορες που θα ηθελα να μενω σε πολη. …και είναι πολλές φορές, περίπου κάθε δεύτερη μέρα, που θα ήθελα να μένω σε ένα μέρος σαν την Σκόπελο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 ΙΣΩΣ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ . ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΔΟ ΓΙΑ ΑΚΡΑΤΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 Λοιπον εγω κατα 80% στην εξοδο της Ακρατας γυρω στις 12 γιατι θα ειμαι ξυλοκαστρο για δουλεια συνατιση εκει για να μην μπερδευομαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2006 Oκ τα λέμε σε λίγες ώρες λοιπόν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2006 ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ !!!!!!!! ΤΝΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gcrookV2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2006 (τροποποιήθηκε) Αχχχχ αυτα τα κρεατα ακομα να κατεβουν.... Ηθελα εδω και πολυ καιρο να πραγματοποιησω αυτη την διαδρομη μιας και ειχα δει φωτο απο την Λιμνη, και πραγματικα ηταν τοσο ομορφες (και ειναι δυσκολο να αποδωσεις αυτη την ομορφια στις φωτογραφιες), που ετοιμαζομουν να κανω την διαδρομη μονος μου αρχες Ιουνιου. Ευχαριστω παιδες, η παρεα σας ηταν φοβερη, θα τα ξαναπουμε συντομα ελπιζω. edit: χωστε φωτο λεμε μην τσιγγουνευεστε τωρα Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2006 από τον gcrookV2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2006 Περάσαμε τέλεια!!!!! Tρελή διαδρομή !!!!Η λιμνη AΠΙΣΤΕΥΤΗ, η παρέα φοβερή !! γνωρίσαμε κοσμο !!!!! Πάντα τέτοια να έχουμε παιδιά !!!!!!!!!!!!!!! Αντε και στην απομενη τωρα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sam46 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2006 βαλτε και καμια φωτο να δουμε και εμεις που δεν ηρθαμε!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2006 φανταζομαι αύριο θα τα δούμε όλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες