teharada 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Ακύρωσα την συμμετοχή μου,όπως και ο αδερφός μου. Εντός ωρών (εύχομαι με όλη μου την καρδιά) ή ημερών χάνουμε τον πατέρα μας... Θερίζει ο καρκίνος... Κουράγιο Σταύρο & Χάρη. Να έχετε δύναμη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepul 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Ακύρωσα την συμμετοχή μου,όπως και ο αδερφός μου. Εντός ωρών (εύχομαι με όλη μου την καρδιά) ή ημερών χάνουμε τον πατέρα μας... Θερίζει ο καρκίνος... Κριμα και αδικο. Παιδια κουραγιο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Ακύρωσα την συμμετοχή μου,όπως και ο αδερφός μου. Εντός ωρών (εύχομαι με όλη μου την καρδιά) ή ημερών χάνουμε τον πατέρα μας... Θερίζει ο καρκίνος... δυναμη σταυρο και χαρη και καλο κουραγιο γνωριμα συναισθηματα και για μενα.:/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Ακύρωσα την συμμετοχή μου,όπως και ο αδερφός μου. Εντός ωρών (εύχομαι με όλη μου την καρδιά) ή ημερών χάνουμε τον πατέρα μας... Θερίζει ο καρκίνος... Κουράγιο φίλε... :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
intruder 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 καλη δυναμη παλικαρια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 ALX περιμενω φωτο απο την gs φορτωμενη !!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 ALX περιμενω φωτο απο την gs φορτωμενη !!! 36ωρο παει ρε συ ....οχι 15θημερο με γυναικα παιδια κ πεθερα να φορτωθει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2011 Το μοτορι είναι ετοιμοπόλεμο…… Αλλάχτηκαν λάδια ξύδια , έγιναν ρυθμίσεις άλλα ο ιμάντας με πέθανε. Αν δεν έχετε άλλα δυο άτομα μην το δοκιμάσετε !! :sweatdrop: Παρασκευή 10πμ. ξεκινάμε και εμείς από Χαλκίδα εγώ ο αδελφός και ο αξάδερφος… 3x bmw η πισίνα περιμένει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 παιζει να βραχουμε λιγακι ή μου φαινεται? και απο κρυο μαλλον καλα θα πηγαινει πρωτη δοση αυριο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 Καλά να περάσετε παιδιά και καλή επιστροφή σε όλους !!! :thumbsup: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 Τι ωρα ειναι αυριο η ενημερωση;;;;; 21:00;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 απο 20:00 και μετα δηλαδη κατα τις 22:00 αν το κανουμε ελληνικα θα ρθεις? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 Ετσι λεω Αγγελε, να σας δω τους γνωστους και να ζηλεψω λιγο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 :yahoo: νουμερο 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Τι εννοεί ο ποιητής? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Αγαπητοί συνοδοιπόροι, Έφτασε η στιγμή για το 14ο 36ωρο. Φέτος έχουμε κάποιες αλλαγές στον τρόπο εκκίνησης, με σκοπό να γίνει αυτή ευκολότερα και προπάντων γρηγορότερα. Υπάρχουν δύο συνημμένα αρχεία τόπικ αυτό. Το 1ο αρχείο, με ονομασία PARKING MONTANA είναι ένα σκαρίφημα-σχεδιάγραμμα του πάρκινγκ του ξενοδοχείου ΜΟΝΤΑΝΑ. Το παρκάρισμα των μοτοσυκλετών εφέτος θα γίνει σε καθορισμένες θέσεις που έχουν σχέση με την εκκίνηση του Σαββάτου. Το 2ο αρχείο, με ονομασία ΛΙΣΤΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ έχει όλους τους συμμετέχοντες στο 14ο 36ωρο με έναν αριθμό εκκίνησης για τον καθέναν. Βρείτε λοιπόν στο αρχείο το όνομά σας και αναζητήστε τον Α/Α ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ σας. Σημειώστε επίσης το GROUP στο οποίο ανήκετε, όπως επίσης και την Ενδεικτική ώρα εκκίνησης. Η εκκίνηση θα γίνει ακριβώς με αυτήν τη σειρά. Από το πάρκινγκ δηλ. θα φεύγει ένα-ένα γκρουπ, για να πάρει εκκίνηση σε ξεχωριστό χώρο που θα βρίσκεται στο προαύλιο του ξενοδοχείου. Για να μπορέσει να γίνει αυτό, πρέπει να παρκάρετε στις προκαθορισμένες θέσεις όπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα του πάρκινγκ ΜΟΝΤΑΝΑ. Βρείτε λοιπόν τον τομέα που πρέπει να παρκάρετε, από τους αριθμούς εκκίνησης που είναι σημειωμένοι και την Παρασκευή που θα κατεβείτε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου παρκάρετε την μοτοσυκλέτα σας στο προκαθορισμένο σημείο. Σημειώστε ότι η ένδειξη για τη σωστή θέση είναι ο αριθμός της κολώνας του πάρκινγκ όπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα. Οι κολώνες θα έχουν σημανθεί με τον κατάλληλο αριθμό, από την Λέσχη. Για να γίνει πιο κατανοητό, ένα παράδειγμα: Ο ΠΑΠΑΠΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ έχει αρ. εκκίνησης 39 (από το αρχείο ΛΙΣΤΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ). Στο σχεδιάγραμμα του πάρκινγκ ΜΟΝΤΑΝΑ το 39 παρκάρει μεταξύ της κολόνας 2 και 3, όπου παρκάρουν τα νούμερα από 34 έως 49. Το 39 επίσης ανήκει στο γκρούπ Β και εκκινεί μεταξύ 7:41-7:52 πμ. Όλα τα παραπάνω ισχύουν για το πάρκινγκ και την εκκίνηση στο Καρπενήσι. Στα Ιωάννινα, το παρκάρισμα είναι ελεύθερο και η εκκίνηση είναι ελεύθερη μέχρι κάποια καθορισμένη ώρα που θα δοθεί από τη Λέσχη. Προς αρσιν οποιασδηποτε τυχον "μουρμουρας", η σειρα ειναι: Δικαβαλα,ομαδες,εκτος Αθηνας και μετα ολοι οι μεμονωμενοι συμφωνα με την σειρα που δηλωσαν συμμετοχη. Ουσιαστικα η Αθηνα ξεκιναει απ το 100 περιπου. Σήμερα 8:30μμ στο Terra Verde για ενημέρωση! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι εννοεί ο ποιητής? Άνοιξε το mail σου.. :D Edit..Το άνοιξες.. Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2011 από τον TC-drift Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Ρε παιδιά εγώ δεν πήρα κανένα email.... τι γίνεται????? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Άνοιξε το mail σου.. :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Εσύ μόνο αυτό έχεις να πεις? (για το 8 τίποτα? ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 νουμερο παρκιν. ειναι και κοντα στην ρεσεψιον. πως λεμε πρωτο τραπεζι πιστα. μιας και θα φτασεις νωριτερα να μου ζεστανεις την θεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Κι εγώ είμαι στο 9 (στην άλλη άκρη ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Aντε και εγω στο 7 ...... γιάννη τι ωρα θα ξεκινήσεις για πάνω ???? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Ρε αφήστε το νούμερο στο πάρκινγκ... τι σειρά εκκίνησης έχετε? Εγώ είμαι χαμηλά πάντως στους μεμονωμένους και στην μέση σαν σύνολο αναβατών (α/α 125) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 104 εχω και 106 ο paitos γιαννη ο αλλος ειναι ξαδερφός σου ??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες