Jump to content
ALX™

14ο οδοιπορικό αντοχής (36ώρες 2011)

Recommended Posts

Ακύρωσα την συμμετοχή μου,όπως και ο αδερφός μου.

Εντός ωρών (εύχομαι με όλη μου την καρδιά) ή ημερών χάνουμε τον πατέρα μας...

Θερίζει ο καρκίνος...

Κουράγιο Σταύρο & Χάρη. Να έχετε δύναμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θερίζει ο καρκίνος...

Κριμα και αδικο. Παιδια κουραγιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θερίζει ο καρκίνος...

δυναμη σταυρο και χαρη και καλο κουραγιο

γνωριμα συναισθηματα και για μενα.:/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θερίζει ο καρκίνος...

Κουράγιο φίλε...

:(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX περιμενω φωτο απο την gs φορτωμενη !!!

36ωρο παει ρε συ ....οχι 15θημερο με γυναικα παιδια κ πεθερα να φορτωθει :waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μοτορι είναι ετοιμοπόλεμο…… :hunter:

Αλλάχτηκαν λάδια ξύδια , έγιναν ρυθμίσεις άλλα ο ιμάντας με πέθανε. Αν δεν έχετε άλλα δυο άτομα μην το δοκιμάσετε !! :sweatdrop: :sweatdrop:

Παρασκευή 10πμ. ξεκινάμε και εμείς από Χαλκίδα εγώ ο αδελφός και ο αξάδερφος… 3x bmw η πισίνα περιμένει :drunk::scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιζει να βραχουμε λιγακι ή μου φαινεται?

και απο κρυο μαλλον καλα θα πηγαινει :sweatdrop:

πρωτη δοση αυριο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητοί συνοδοιπόροι,

Έφτασε η στιγμή για το 14ο 36ωρο.

Φέτος έχουμε κάποιες αλλαγές στον τρόπο εκκίνησης, με σκοπό να γίνει αυτή ευκολότερα και προπάντων γρηγορότερα.

Υπάρχουν δύο συνημμένα αρχεία τόπικ αυτό.

Το 1ο αρχείο, με ονομασία PARKING MONTANA είναι ένα σκαρίφημα-σχεδιάγραμμα του πάρκινγκ του ξενοδοχείου ΜΟΝΤΑΝΑ. Το παρκάρισμα των μοτοσυκλετών εφέτος θα γίνει σε καθορισμένες θέσεις που έχουν σχέση με την εκκίνηση του Σαββάτου.

Το 2ο αρχείο, με ονομασία ΛΙΣΤΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ έχει όλους τους συμμετέχοντες στο 14ο 36ωρο με έναν αριθμό εκκίνησης για τον καθέναν.

Βρείτε λοιπόν στο αρχείο το όνομά σας και αναζητήστε τον Α/Α ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ σας. Σημειώστε επίσης το GROUP στο οποίο ανήκετε, όπως επίσης και την Ενδεικτική ώρα εκκίνησης.

Η εκκίνηση θα γίνει ακριβώς με αυτήν τη σειρά. Από το πάρκινγκ δηλ. θα φεύγει ένα-ένα γκρουπ, για να πάρει εκκίνηση σε ξεχωριστό χώρο που θα βρίσκεται στο προαύλιο του ξενοδοχείου.

Για να μπορέσει να γίνει αυτό, πρέπει να παρκάρετε στις προκαθορισμένες θέσεις όπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα του πάρκινγκ ΜΟΝΤΑΝΑ. Βρείτε λοιπόν τον τομέα που πρέπει να παρκάρετε, από τους αριθμούς εκκίνησης που είναι σημειωμένοι και την Παρασκευή που θα κατεβείτε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου παρκάρετε την μοτοσυκλέτα σας στο προκαθορισμένο σημείο. Σημειώστε ότι η ένδειξη για τη σωστή θέση είναι ο αριθμός της κολώνας του πάρκινγκ όπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα. Οι κολώνες θα έχουν σημανθεί με τον κατάλληλο αριθμό, από την Λέσχη.

Για να γίνει πιο κατανοητό, ένα παράδειγμα:

Ο ΠΑΠΑΠΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ έχει αρ. εκκίνησης 39 (από το αρχείο ΛΙΣΤΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ). Στο σχεδιάγραμμα του πάρκινγκ ΜΟΝΤΑΝΑ το 39 παρκάρει μεταξύ της κολόνας 2 και 3, όπου παρκάρουν τα νούμερα από 34 έως 49.

Το 39 επίσης ανήκει στο γκρούπ Β και εκκινεί μεταξύ 7:41-7:52 πμ.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν για το πάρκινγκ και την εκκίνηση στο Καρπενήσι.

Στα Ιωάννινα, το παρκάρισμα είναι ελεύθερο και η εκκίνηση είναι ελεύθερη μέχρι κάποια καθορισμένη ώρα που θα δοθεί από τη Λέσχη.

Προς αρσιν οποιασδηποτε τυχον "μουρμουρας", η σειρα ειναι: Δικαβαλα,ομαδες,εκτος Αθηνας και μετα ολοι οι μεμονωμενοι συμφωνα με την σειρα που δηλωσαν συμμετοχη. Ουσιαστικα η Αθηνα ξεκιναει απ το 100 περιπου.

Σήμερα 8:30μμ στο Terra Verde για ενημέρωση! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εννοεί ο ποιητής? :think:

Άνοιξε το mail σου.. :D

Edit..Το άνοιξες.. :whistling:

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νουμερο παρκιν. ειναι και κοντα στην ρεσεψιον. πως λεμε πρωτο τραπεζι πιστα. μιας και θα φτασεις νωριτερα να μου ζεστανεις την θεση:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε αφήστε το νούμερο στο πάρκινγκ... τι σειρά εκκίνησης έχετε? Εγώ είμαι χαμηλά πάντως στους μεμονωμένους και στην μέση σαν σύνολο αναβατών (α/α 125)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...